- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Böyle söyle ona da işteYemeğime de temizliğime de karışıyor. Annesinin düzeni nasıl devam edecek ki ben başka ailede yetiştim. Evlenmeseydi madem eşim. Kesin bir dilden kastınız nedir?
kardeşim anlamıyormusun yahu öff konuyu sünnete çekmişsin kadın dayak yese ayy sünnet evlenmek sonuçta katlan mı diyelim ? kimse ilk cevapta hemen boşanın dememiş farkettiyseniz. konu sahibine başta herkes mantıklı cevaplar vermiş "konuşun,şöyle yapın,böyle yapın." diye kadın kendisi demiş zaten bu gidişle boşanıcam diye bizde sonunda boşan dedik. sen mutsuz evliliklerinde sürünüp boşanmayabilirsin o senin kararın bizim cevaplarımızada karışma bir zahmet ister boşan derim ister ayrıl derim.buraya insanlar boşanın lafını duymak için konu açmıyor!ki evlenmek sünnet olan bi toplumda bu şekilde yönlendirme yapmak bana göre ters.kadın bi oluru var mı diye yazmış.hemen boşaaa bu ne ya.bu da yeni moda sanırım
hasbinallah hanımefendi buraya bir kadın evliliğini anlatıp soru soruyorsa öncelütfen boşan demeyin hiçbir insana .bırakın o kişi karar versin .
sizin gibi olan insanlaırn evliliklerinden bahsediyorum lütfen üstünüze alınmayın siz mutluysanız mutlusunuzdur yaranız yoksa üstünüze alınmayın.mutlu evliliği olan evliliğini sürdürür,mutsuz olan boşanır. bo-şa-nır. çok normal hadi konu kilit başkalarının fikirlerine saygı duymayı ögrenin. isteyen boşan diye tavsiye verir karışamazsınız.konu kilit.mutsuz evliliklerinde derken???pardon siz kimsiniz benimle bu şekilde konusuyorsunuz.sen benim evliliğmi ,evliliğmim gidişatını nerden biliyosun.düzgün konuş .sürünmek falannn .alooooooooo
bana bak sizin gibiler demekle ne demek istedin.asıl sizin gbi bencil kötü yürekli ve önyargılı insanlar,burnu kaf dağına eren insanlar yüzünden bu evlilikler bitiyor.öfke kotrolünüz sıfır.vay sizin adama acıdım ben şimdi.Allaha şükür 13 yıllık evliyim.bir kez daha evlenırım eşimle.ama sizin icin aynı şeyi söylıyemeceğim.kolay gelsinmutsuz evliliklerinde derken???pardon siz kimsiniz benimle bu şekilde konusuyorsunuz.sen benim evliliğmi ,evliliğmim gidişatını nerden biliyosun.düzgün konuş .sürünmek falannn .alooooooooo
sakin olun lütfen isteyen boşanır istemeyen boşanmaz. başkalarının cevaplarına karışmayın ne güzel işte mutlu bir evliliğiniz varmış.inş. öbür cihandada birlikte olursunuz. ithamlarınızı size ayriyetten iade ediyorum evlenmek kadar boşanmakta doğal başkalarının cevaplarına köpürmeyin başka fikirlere saygınız yoksa bu gibi forumlarda takılmanızı önermem hanımefendi herkes sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değil kabullenin şunu.evlilik iki insan birbirini sevip sayıyorsa devam eder tek taraflı devam etmez.bana bak sizin gibiler demekle ne demek istedin.asıl sizin gbi bencil kötü yürekli ve önyargılı insanlar,burnu kaf dağına eren insanlar yüzünden bu evlilikler bitiyor.öfke kotrolünüz sıfır.vay sizin adama acıdım ben şimdi.Allaha şükür 13 yıllık evliyim.bir kez daha evlenırım eşimle.ama sizin icin aynı şeyi söylıyemeceğim.kolay gelsin
Iygggg ayni esim.. kuma gibiyim ben de:)Yapacağım yemek temizlik evimin düzeni giyeceğim şeyler hangi konuda sürekli dkkatli olabilirim ki ben
Ne tarzda konusacağım ki? Eşim annesini savundukça konuşasım gelmiyo. Ne dese iyi niyetli annesi bizi düşünüyo. Evimin düzeni yaptığım işler hepsinde aynı fikirdeler. Hepsine karışıyo eşim bi bakıyorum annesiyle aynı sözleri.
umarım daha mutlu olursunuz. inanın böyle katlanıp şu üç günlük dünyada şu ana kuzusu oğlanlara katlanıp saçımızı süpürge edecegimize boşanmak daha iyi bir seçenek.artık anasıyla güle güle evinde otursunIygggg ayni esim.. kuma gibiyim ben de:)
Neyse biz bosaniyoruz. 6.5 yillik evliyim. Ana ogul doya doya otursunlar artik diyorum
Tabi ki de ... baska enayi bulsunlar artik.. ben maddi manevi son kurusa kdr destek sagliyordum. Yaptigim ise bile burun kiviriyorlardi bazen.umarım daha mutlu olursunuz. inanın böyle katlanıp şu üç günlük dünyada şu ana kuzusu oğlanlara katlanıp saçımızı süpürge edecegimize boşanmak daha iyi bir seçenek.artık anasıyla güle güle evinde otursun
ay ben bu ana kuzusu erkekleri anlamıyorum kardeşim ananda anansa o zaman annenin bayıldıgı sevdigi bir kadınla görücü usulü evlen başka kadınlarla evlenip ne o kadınında başını yakıyorsun. karılarının yaptığı yemekleri,işi beğenmezler ee o zaman evlenmez annenle ömrünün sonuna kadar yaşa.bırak kurtulman iyi olmuş.kendilerine köle arıyorlardı herhalde.Tabi ki de ... baska enayi bulsunlar artik.. ben maddi manevi son kurusa kdr destek sagliyordum. Yaptigim ise bile burun kiviriyorlardi bazen.
Annem de annem, annemin yemekleri diyordu... iyi iste bosaniyoruz anan yapsin yemekleri sen de gez toz,anana bak...!
Ne diyeyim ki baska.. allah goruyor herseyi
Aynenn.. obur aya bosanacagiz kismetse.protokol asamasindayim.ay ben bu ana kuzusu erkekleri anlamıyorum kardeşim ananda anansa o zaman annenin bayıldıgı sevdigi bir kadınla görücü usulü evlen başka kadınlarla evlenip ne o kadınında başını yakıyorsun. karılarının yaptığı yemekleri,işi beğenmezler ee o zaman evlenmez annenle ömrünün sonuna kadar yaşa.bırak kurtulman iyi olmuş.kendilerine köle arıyorlardı herhalde.
-hem maddi manevi seni sömürecekler her dediklerini yapacaksın ama hala beyefendi seni annesiyle kıyaslayıp seni ezecek demorolize edecek yok öyle bir dünya kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmedi bu dünyaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?