İsterse gelsin diyor.Sizi de çağırıyor mu tek oğlunu mu çağırıyor
kadın tek.bugünlere kocanı o getirmiş.sana hesap verecek değiller.zamanında o nasıl evladına baktıysa evladı da ona bakacak.Allah herkese hayırlı bir evlat ve eş versin.Merhabalar arkadaşım adına yazıyorum rica etti.
Eşim annesine çok düşkün haftanın 2 güna oturmadayız onun dışındada annesi markete gitcek olur eşimi çağırır birlikte giderler.kv dul bu arada.
Oturmaya gitcek olur arabayla götür diye arar ama bu haftada bir kaç gün sürüyor. Gün yapıyorlar kv kendini götürtüyo eşimi arayıp. Geçenlerde kv ben kendim giderim diyo aradı gene eşimde nereye gidiyon ya dişe hemen hazırlanıp çıktı bıktım artık bizim hayatımızı etkiliyor eşimle hiçbirşey yapamıyoruz.
Evliliklerini şu yönde etkiliyormuş plan yapamıyorlar hiç bi zaman ya da yaptıkları planı acele acele annesinin geliş gidiş saatine göre ayarmıyorlar o yörndenBabası olmadığı için annesine göz kulak olma gayesinde olduğunu hissettim.
Eğer kv doğrudan evliliği etkilemiyorsa, şikayet edip kendini gelinle yarıştırmıyorsa, gelsin temizlik yapsın gibi takıntıları eğer kayınvalidenin bence sorun yok. Hayırlı evlatmış eş.
Ara sira olabilir ama herseye esinin kosmasi dogru degil bende kabullenmezdim gune tek gidemiyosa gitmesin. Hastane olur ihtiyac olur gidilirde keyfi yerlere tasimak zorunda degil annesi bunu kullaniyor alistirmis oyle oglunu. Sonucta sizinde bir hayatiniz var
Karisi karisabilir sonucta evlender ayri bir hayatlari var artik. Annesine bukadar duskunse evlenmeyip onun hizmetini gorebilirdiZorunda değil ama istiyor adam belli ki. Kim karışabilir anne oğul arasındaki ilişkiye?
Baskasi adina konu acmak yasak degilBaşkası adına konu açmak yasak
Karisi karisabilir sonucta evlender ayri bir hayatlari var artik. Annesine bukadar duskunse evlenmeyip onun hizmetini gorebilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?