Eşim ve annesi

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Merhabalar arkadaşım adına yazıyorum rica etti.
Eşim annesine çok düşkün haftanın 2 güna oturmadayız onun dışındada annesi markete gitcek olur eşimi çağırır birlikte giderler.kv dul bu arada.
Oturmaya gitcek olur arabayla götür diye arar ama bu haftada bir kaç gün sürüyor. Gün yapıyorlar kv kendini götürtüyo eşimi arayıp. Geçenlerde kv ben kendim giderim diyo aradı gene eşimde nereye gidiyon ya dişe hemen hazırlanıp çıktı bıktım artık bizim hayatımızı etkiliyor eşimle hiçbirşey yapamıyoruz.

Benim annemde tek yasiyor. Banka isine bana soyluyor hastaneye ben goturuyorum, ilacini alip almadigini ben kontrol ediyorum. Boyle olunca sadece cocugu degil annesi babasi kocasi oluyorsunuz held erkek cocugu iyice oyle sahiplenmistir. Bence arkadasiniz nunu elestirmek yerine biraz empati yassin kendi annesi oldugunu dusunsun. Boyle yazilanlari gordukce her seye benle kosan esime daha da tesekkur dolu oluyorum.

Babası olmadığı için annesine göz kulak olma gayesinde olduğunu hissettim.
Eğer kv doğrudan evliliği etkilemiyorsa, şikayet edip kendini gelinle yarıştırmıyorsa, gelsin temizlik yapsın gibi takıntıları eğer kayınvalidenin bence sorun yok. Hayırlı evlatmış eş.

kadın tek.bugünlere kocanı o getirmiş.sana hesap verecek değiller.zamanında o nasıl evladına baktıysa evladı da ona bakacak.Allah herkese hayırlı bir evlat ve eş versin.

Evliliklerini şu yönde etkiliyormuş plan yapamıyorlar hiç bi zaman ya da yaptıkları planı acele acele annesinin geliş gidiş saatine göre ayarmıyorlar o yörnden

Her hafta gün olmuyor ya hadi oldu diyelim annesi ya o kadın annesi tabi yapacak alışverişini de yapmali poşetini de taşımali hastaneye de götürmeli hergun de arayıp yoklamali.Arkadaşınız biraz bencil davranıyor. Kadin tek kalmış eşi yok ne yapsın.

Doktor ilaç market neyse de, güne de götürüp getirmek ne bileyim.
Yaşlıysa otursun evinde sürekli günde ne işi var. Gidiyosa da kendisi gitsin gün keyfi bişey sonuçta..

Evlilik bireylerin ailelerine karşı sorumluluklarını üzerinden atmalarını sağlayacak bir kurum değil.
Önce bunda bir anlaşalım.
Gün gezmeleri, akraba ziyaretlerini bilmem (kadıncağız çağırmıyor anladığım oğlu annesinin toplu taşıma da sürünmesini istemiyor)
Ama bunun dışında her şeyini yapmakla yükümlü (bana göre)
Kiiii kadının eşi yok yaşlı olduğunu düşünürsek ben arkadaşınızın büyüttüğünü düşünüyorum.
Bunlar sorun değil, evli olan herkes her saat her dakika dip dibe değildir, öyleyse bile olmamalı
Bu konu hakkında ebeveyn olmaya gerek yok empati kafi sevgiler....

Ara sira olabilir ama herseye esinin kosmasi dogru degil bende kabullenmezdim gune tek gidemiyosa gitmesin. Hastane olur ihtiyac olur gidilirde keyfi yerlere tasimak zorunda degil annesi bunu kullaniyor alistirmis oyle oglunu. Sonucta sizinde bir hayatiniz var

Zorunda değil ama istiyor adam belli ki. Kim karışabilir anne oğul arasındaki ilişkiye?

Karisi karisabilir sonucta evlender ayri bir hayatlari var artik. Annesine bukadar duskunse evlenmeyip onun hizmetini gorebilirdi

Maalesef karışamaz. Benimle annem ya da babam arasına eşim giremez mesela. Evet aileme düşkünüm, bu düşkünlüğüm karşımdakini rahatsız ediyorsa yolu açık olabilir. Konu sahibi de birbirine düşkün anne oğul arasına giremez. Çok rahatsızsa yolunu ayırabilir.

Annesine bu kadar düşkünse evlenmeyip onun hizmetini görebilirdi cümlesini tersine de çevirebiliriz. Konu sahibi annesine bu kadar düşkün bir adamla evlenmeyebilirdi. Öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…