Eşim ve annesi

Eşinize nasıl kelimelerle bunu söylüyorsunuz sert bi şekildemi neler diyosun?
Her annesi aralığında mı diyosun ?

Yetiştirilme tarzı böyle
Buna benzeyen genç kızlarımız da var
Ya baba götürür yada koca tek başına caddeye çıkamazlar
Yaşlanınca da annesi gibi oluyorlar
Şöyle birine bağımlı insanlara sinir oluyorum

Ne gibi yöntemlerle etki alanına alabilir neler yapabilir tavsiye olarak
O tamamen eşin karakteri ile bağlantılı. Mesela benim eşime eğer tepki verirsem, kendini karşısındakine tamamen adar ve ben kötü niyetli olurum. Ancak dersem ki, her çağırdıklarında git aşkım sonuçta annen o senin tabi ki koşacaksın. Anında bana dönüş yapar. Adamın zaaflarını, kırılma noktasını bilmek lazım.

Sizde onlarla yaşıyor gibi anlatmışsınız ilginç

Ama unutmaki seninde annen var ve kv yerinde annen olsa sende koşa koşa gidersin kadinin eşi olsa ona soyler e illaki ogluna soyliycek istedigini yapmak zorunda bisey demeye hakkin yok

Akraba günü sanırım ya teyzesini ya da dayısını alıyordur. Bana abes gelmedi bu yüzden. Kadın yalnız ve oğlu severek kendi isteğiyle koşuyor. Haftanın 3 günü gün nasıl oluyor onu anlamış değilim ama kalan 4günde plan yapılmıyor mu? Enteresan bi konu, biraz abartı geldi bana.

Tam tersi olsaydı senin annen senden bişeyler yapmanı istese hayır mı derdin..
He belki uslubu falan kötüdür ,onuda yaşına ver boşver.hem sevaba giriyorsun öyle düşün daha çekilebilir olur belki senin için

Eşinize nasıl kelimelerle bunu söylüyorsunuz sert bi şekildemi neler diyosun?
Her annesi aralığında mı diyosun ?
Hayır bu konuda asla tartışmadık. Sert konuşunca geri teper biliyorum. Sadece her seferinde “canım biz aile olduk artık kendimize göre düzenimiz var, biraz abartıyorlar sanki bak sen de yoruluyorsun kimseye hayır diyemediğinden” falan filan. Herkes eşinin nabzına göre şerbet vermesini bilir. Onu bilip ona göre davranmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…