- 6 Şubat 2018
- 11.219
- 14.581
- 298
Peki bu kadının kocasin 15 sene once vefat etmisse çocuklarını kendi büyütmüş. Okula goturmus getirmis hastaneye götürmüş getirmis. Hemde arabasız!! Eee sonra cocugu evlenince mi yaşlanası hasta olası yardima muhtaç olasi geliyor ki 53 yasindaymis 53 yaş ne ki? Tamam hastane islerinde ben hassasim bi evlat annesini hastaneye götürsün market posetlerini taşısın arabasıyla ama yok düğüne götür yok altın gününe götür. Bu kadarıda sacma yaniBöyle düşünenleri anlamıyorum evlat bu zamanlarda anneyle ilgilenmeyecekse ne zaman ilgilenecek? Biz niye bebek istiyoruz doğuruyoruz yıllarca bakıp büyütüyoruz ki? Arabayla bir yere götürmek yardımcı olmak çok mu zor zaten yakında oturuyorlar yapsın oğlu ne olur sanki 7 24 hizmet ediyor..
Benim annemde tek yasiyor. Banka isine bana soyluyor hastaneye ben goturuyorum, ilacini alip almadigini ben kontrol ediyorum. Boyle olunca sadece cocugu degil annesi babasi kocasi oluyorsunuz held erkek cocugu iyice oyle sahiplenmistir. Bence arkadasiniz nunu elestirmek yerine biraz empati yassin kendi annesi oldugunu dusunsun. Boyle yazilanlari gordukce her seye benle kosan esime daha da tesekkur dolu oluyorum.
Peki bu kadının kocasin 15 sene once vefat etmisse çocuklarını kendi büyütmüş. Okula goturmus getirmis hastaneye götürmüş getirmis. Hemde arabasız!! Eee sonra cocugu evlenince mi yaşlanası hasta olası yardima muhtaç olasi geliyor ki 53 yasindaymis 53 yaş ne ki? Tamam hastane islerinde ben hassasim bi evlat annesini hastaneye götürsün market posetlerini taşısın arabasıyla ama yok düğüne götür yok altın gününe götür. Bu kadarıda sacma yani
Kadin program yapamıyormuş. Baksanıza
Ben yaşını bilmiyordum ama 53 kronik hastalığı yoksa genç bir yaşPeki bu kadının kocasin 15 sene once vefat etmisse çocuklarını kendi büyütmüş. Okula goturmus getirmis hastaneye götürmüş getirmis. Hemde arabasız!! Eee sonra cocugu evlenince mi yaşlanası hasta olası yardima muhtaç olasi geliyor ki 53 yasindaymis 53 yaş ne ki? Tamam hastane islerinde ben hassasim bi evlat annesini hastaneye götürsün market posetlerini taşısın arabasıyla ama yok düğüne götür yok altın gününe götür. Bu kadarıda sacma yani
Kadin program yapamıyormuş. Baksanıza
Yaa yasak mıymışBaşkası adına konu açmak yasak
Bide diyetteymiş kv arkadaşımda biraz yürü iyi gelir falan diye herşeye arabayla gidilmez demiş. İyice hırsa bindirmiş oğlunu herşeyde çağırğyomuş bu sefer ekmek almaya bile hergün çagırıyomuşBen yaşını bilmiyordum ama 53 kronik hastalığı yoksa genç bir yaş
Taksiyle gitsinleri kime söyledin kv denemiEvet bazı insanlar pek meraklı evlat kullanmaya. Beni gün gün gezdirsin diye evlat büyütmeyi düşünmedim hiç. Karısına yazık değil mi gezecek yaşta kv pışpışlıyp kocası. Biz ilk evlendiğimizde kv kp böylelerdi. Dışarıda kahvaltı yapıyoruz mesela babası arıyo pazar günü neymiş onları dedesine götürecekmişiz arabaları yokmuş, oraya otobus gitmiyomuş. 1 2 idare ettim 3.ye binsinler taksiye diye tersledim olay çıkardım. Benden yüz bulamayınca da damatlarına yapmaya başladılar. Adam işten çıkıyo, baldızını gezmeden gelecek diye alıp eve getiriyo. Enayilik yani resmen. Gece 5 te çocuğu otogara getiriyolar eve dönüyoruz damat diye. Servis beklemicekler çünkü..
Taksiyle gitsinleri kime söyledin kv denemi
Evet bazı insanlar pek meraklı evlat kullanmaya. Beni gün gün gezdirsin diye evlat büyütmeyi düşünmedim hiç. Karısına yazık değil mi gezecek yaşta kv pışpışlıyp kocası. Biz ilk evlendiğimizde kv kp böylelerdi. Dışarıda kahvaltı yapıyoruz mesela babası arıyo pazar günü neymiş onları dedesine götürecekmişiz arabaları yokmuş, oraya otobus gitmiyomuş. 1 2 idare ettim 3.ye binsinler taksiye diye tersledim olay çıkardım. Benden yüz bulamayınca da damatlarına yapmaya başladılar. Adam işten çıkıyo, baldızını gezmeden gelecek diye alıp eve getiriyo. Enayilik yani resmen. Gece 5 te çocuğu otogara getiriyolar eve dönüyoruz damat diye. Servis beklemicekler çünkü..
Canim o bilerek yapiyor sana ne dedim ilk mesajimda.. ben anlarım.Bide diyetteymiş kv arkadaşımda biraz yürü iyi gelir falan diye herşeye arabayla gidilmez demiş. İyice hırsa bindirmiş oğlunu herşeyde çağırğyomuş bu sefer ekmek almaya bile hergün çagırıyomuş
Vallahi esim mukemmel. Yazdiklarimi mi okuyorsunuz ?:) kayinvalidem surekli cagirmiyor esi hayatta. Ben babami 5 yasinda kaybettim annem calisti it gibi didindi okudu buyuttu. Hala eli uzerimde. Ay valla annemde mukemmel. Dilerim butun aile bireyleriniz hayatta ve sagliklidir biraradadir. Bunlardan birini kaybedince anlarsiniz anca esinizi.Sizin kv her yere gezmeye bile eşinizi çağırsaydı görürdünüz. İlaç takibi, hastane, banka işiyle güne gitmek kıyaslanamaz zaten. Kadın haklı burada. Her konuda eşim mikimmil demeseniz de olmuyor.
Kv dul değil, arabaları var altlarında hem de market çarşı yürüme mesafesinde ama seninle aynı durumdayım. Ve bende ekstra var. Görümce. O da kocası ve 2 çocuğu olmasına rağmen aynı. Çünkü eşim küçükkenden beri hep sindirilerek büyümüş. Sürekli işlerini yaptırtmaya alışmışlar. Kimse 30 yaşında olan eşime “ya kusura bakma senin de işin vardır” demiyor. Aslında sinir olduğum mevzu bu götürüp getirmesi değil. Emrivaki yapılması.. Bi telefon hadi markete hadi gezmeye. 2 senelik evliyim artık söyleye söyleye biraz azaldı. Eşim de farkında bu olayın ama yapamıyorum diyor.
Hatta geçende eşimin tayin çıkma mevzusu oldu, kayınvalidem açık açık “sen gidersen bizim işimizi gücümüzü kim yapacak” dedi.
Çözümünü bulursan nolur bana da söyle.
Sizinki daha da beter. Eşinizin madem bu kadar pasif, siz onu etki alanınıza alsanıza.Kv dul değil, arabaları var altlarında hem de market çarşı yürüme mesafesinde ama seninle aynı durumdayım. Ve bende ekstra var. Görümce. O da kocası ve 2 çocuğu olmasına rağmen aynı. Çünkü eşim küçükkenden beri hep sindirilerek büyümüş. Sürekli işlerini yaptırtmaya alışmışlar. Kimse 30 yaşında olan eşime “ya kusura bakma senin de işin vardır” demiyor. Aslında sinir olduğum mevzu bu götürüp getirmesi değil. Emrivaki yapılması.. Bi telefon hadi markete hadi gezmeye. 2 senelik evliyim artık söyleye söyleye biraz azaldı. Eşim de farkında bu olayın ama yapamıyorum diyor.
Hatta geçende eşimin tayin çıkma mevzusu oldu, kayınvalidem açık açık “sen gidersen bizim işimizi gücümüzü kim yapacak” dedi.
Çözümünü bulursan nolur bana da söyle.
Ee yavaş yavaş oluyor o da :) 30 senedir anne, baba, abla üçgeninde. Benim üçgenime daha 2 senedir giriyor :) söyleye söyleye artık azalttı, inşallah kesin çözümü bulacağım. Ama farklı yöntem deneyen varsa tavsiye alırım :)Sizinki daha da beter. Eşinizin madem bu kadar pasif, siz onu etki alanınıza alsanıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?