eşim ve annesi

suheylaylmz

karışık
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
1.082
173
93
Kizlar eşimle sürekli ailesi yüzünden kavga ediyoruz annesi bana laf sokuyor ama eşim öyle demek istememistir filan deyip sallıyor cok mutsuzummmm daha 2 aylik evliyiz

erkekler öyledir canım arada kalmamak için yatıştırıcı olmaya çalışırlar ama arada ezilen gelin olur.laf çevirsen saygısız gelin olacaksın söylemesen ezileceksin işimiz zor idare etmekten başka çare yok bazen.berabermi oturuyorsunuz kv ile.

Annesi ne diyor mesela?
Ben ezbere yorum yapmak istemiyorum. Belki de gercekten de sen aliniyorsundur. Kimileri iyi niyetle soylenmis en ufak bir lafa bile, "aha bana laf soktu" diye bakar cunku.

Kizlar eşimle sürekli ailesi yüzünden kavga ediyoruz annesi bana laf sokuyor ama eşim öyle demek istememistir filan deyip sallıyor cok mutsuzummmm daha 2 aylik evliyiz

Aramıza hoşgeldin

Kural 1;
Eşine ailesiyle ilgili kötü birşey söyleme .

Kural 2;
Evin yerin ayrıysa bırak kaynanan ne derse desin, sende pişkinliğe vur . Haklısın anne de arkasındanda kahkahanı patlat

Kural 3;
Asla yüzgöz olma...

Birde eşine bak, gerisi teferruat...

Son düzenleme:

daha cok yeni evlisiniz böyle sorunlar iyi olmaz ileriki zamanlardada esinizle ranıza sogukluk girmesin dikkatli olun aynı evdemi oturuyorsunuzki bu kadar rahatsız oldunuz laflarından evliliginizi yolunda tutmaya bakın sizin cicim aylarınız daha bunlarla mahvolmasın gunleriniz erkek evlendikten sonra ailesine karsı daha korumacı olur sizde anlayıslı olmaya bakın

kesinlikle cok haklısınız fazla kafaya takmayacaksın yoksa isin icinden cıkılmıyo

Yok evimiz ayrı neyse ki

Annesi ne diyor mesela?
Ben ezbere yorum yapmak istemiyorum. Belki de gercekten de sen aliniyorsundur. Kimileri iyi niyetle soylenmis en ufak bir lafa bile, "aha bana laf soktu" diye bakar cunku.

Mesela yemekleri salcaya yaga boguyordur gibi şeyler söylüyor oğluna eşim de yok mok demiyo halbuki gayet iştahlı yiyor evde

Çok büyük kavgalar yaşadık şu kısacık zamanda yipratik birbirimizi eşimi seviyorum ama bu tür sorunlar beni sogutuyor sakin ve huzurlu bi hayat için evet demiştim halbuki

aynen böyle yap bende böyle yapıyorum en iyisi böyle olmak yoksa huzursuz olursun erkekler analarını atmazlar onlar haklı biz haksız oluruz he anne olur anne yaparım tamam anne sensin annecim diyceksin bildiğini yapıcaksın canım (tabi aynı evdeysen nasıl olur bilemem ayrıysan böyle yap)

he hee de geç bence...
benim kv de yemeklerime karışır yaparken hmm evet derim ben yine bildiğimi yaparım...
kendi evimde
örneğin yemek pişiriyorum, tereyağ koycam kaşıkla aldım yağı, ayy o kadarcık mı koyuyosun biraz daha al o öle olmaz falan diyo.
ben hmm tmm anne diorum ama yağ falan koymuyorum...:)
salonda misal o eşya oraya olmamış şuraya koysana bi bakalım nasıl olcak falan dio ben hmm olabilir aslında diorum oturduğum yerden kalkmıyorum
sen ok de kendi bildiğini yapmaya devam et

Canım bence abartıyorsun
Madem evin barkın ayrı,her söyleneni kafaya takmayacaksın
"Yemeği salçalı yapıyordur" dediyse ne olmuş :26:
Sen de "yapmıyorum annecim" yada "öyle öyle öğreneceğim " diye yanıt verirsen
Kayınvaliden de bi müddet sonra bu davranışından vazgeçecektir
Belki de sen çok alıngan tavırlar sergilediğin için kv özellikle laf çarpıtıyor
Daha 2 aylık evlisin,bazı şeyleri görmezden gel
Ailesi hakkında devamlı yorumlar yaptığın takdirde evde huzrsuzluk an meselesi

kaynanana kesinlikle cevabını ver yoksa içinde kalır seni yer bitirir

eşine ise hemen anlatma biraz zaman geçsin üstünden yeri geldiğinde anlat. hem sen sakınlesmıs olursun hemde ona aradan zaman geçmesine ragmen gırgınlıgım hala gecmedi imajı verırsın

Kesinlikle haklısın arkadaşım, lafmı soktu sıcağı sıcağına cevabını vereceksin yapmassa insanın içinde kalıyor..
Benim kv her gelişinde laf sokar başlarda cevap vermezdim sonra önüne geçemeyeceğimi anladım kendi
kendimi yiyorum başımı yastığa koyunca ona cevap veriyorum
bende onun bana soktuğu lafları usulünce ona iade ediyorum..eşimde anladı bu durumu konuştukta sen bari
yapma diyor
şimdi biraz olsun içim soğuyor ohhhhhhhhhh

Aynen öyle yapicam başka bi şansım yok ki zaten

:))) tamam ben de aynı yöntemi uygulayacağim birazdan kv lere gideceğiz eşimle bakalım nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…