Eşim ve arkadaşı

SansizZZZ

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2022
114
65
18
34
Selam hanımlar 9 yaşında kızım var yaz okuluna gidiyor bugün eşim bıraktı okula arkadaşının arabasıyla daha doğrusu işe giderken bizimkileri bırakmış aralarında şöyle Bir konu geçmiş bişey demiş kızım tam hatirlamiyor eşim de zirto annen ne bilmiş demiş arkadaşı da aynısını tekrarlamış kızım okuldan gelince söyledi çok sinirli ve doluyum nasıl söyleyeyim öfkesini kızımdan çıkarır mı diye düşünüyorum bana bir akıl verin gerçekten çok zoruma gitti bu duyduğum

Zamani yeri gelir birgun kızınızla babasi ile ayni ortamda bi konusma esnasında
hayir kimsenin arkasindan kötü soz basit ifade edici söylemleri yapmiyoruz o basit ve kendini gelistirmemis insanlara özgü konusma biçimidir
diyerek laf sokabilirsiniz anlarsa alaa anlamazsa yapacak yok suan degil bence zamani gelince

Selam hanımlar 9 yaşında kızım var yaz okuluna gidiyor bugün eşim bıraktı okula arkadaşının arabasıyla daha doğrusu işe giderken bizimkileri bırakmış aralarında şöyle Bir konu geçmiş bişey demiş kızım tam hatirlamiyor eşim de zirto annen ne bilmiş demiş arkadaşı da aynısını tekrarlamış kızım okuldan gelince söyledi çok sinirli ve doluyum nasıl söyleyeyim öfkesini kızımdan çıkarır mı diye düşünüyorum bana bir akıl verin gerçekten çok zoruma gitti bu duyduğum
Bu üslupla sizin hakkınızda çekinmeden konuşması çok iğrenç birsey. Çok saygısızca. Kızınızın bir suçu yok ama belli ki kocanız hırbonum teki olduğu için endişe ediyorsunuz kızınıza duygusal olarak saldırmasından. Ne diyeyim bilemedim. Ben olsam cocuğumu ailemin yanıma kalmaya gonderir eve gelince ağzına sıçardım. Baktım anlamıyor ertesi gün soluğu adliyede alırdım. Ailede saygı sevgiden bile önemli birsey.

Yok artık yani karısının arkasından saygısızlık yapmış üstelik elin adamının saygısızlıgina ses etmemiş ...Rabbim göstermesin ben böyle bir şey yaşasam cehennem günleri evimizde başlardi, benimde o eş bozuntusuna saygım kalmazdı . Boşanma konuşmaları yapar onun tek işini yapmazdim.onada her işi yaptirirdim ...hediyelerle şiirlerle gönlümü kazanıp o arkadaşıyla ilişkisini bitirirse belkiii normal hayatımıza dönme ihtimali olurdu...

Ama herkesin ilişki dinamiği farklı benim eşimle ilişkide saygisizliga yer yok tahammülde yok sizin ilişki dinamiginiz ve tolere miktariniz daha fazla olabilir bilemem

Direk söylersen eşin çocuğa kızar vede daha dikkatli olmaya başlar dikkatli olmaktan kastım hatasını anlayıp karısına laf söyletmemek değil söylüyorsa bile gizliden yapmayı öğrenir. Alttan alta laf sokarak haddini bildir. Bir laf arasında falanca eşinin arkasından arkadaşlarıyla dedikodu yapıyormuş şerefsiz kaypak, adam olsa eşine elalemin yanında laf etmez el laf söylediğinde korurdu falan diyin sonra sonra yüzüne vurursun.

Maalesef bazı seyler aile terbiyesi. Eşiniz de bundan yoksun oldugunu ortaya koymuş. Ne kadar aciz utanılası. Kırıldım deseniz olmaz kuzsanız olmaz.
Ben olsam sana olan saygım azaldı derdim. Ama anlamazdı😑
O kadar kalbim kırıldı ki patlamak üzereyim sadece üste çıkacak yada öfkesini kızımdan çıkaracak diye kendimi durduruyorum ama bunu bilip te hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum

O kadar kalbim kırıldı ki patlamak üzereyim sadece üste çıkacak yada öfkesini kızımdan çıkaracak diye kendimi durduruyorum ama bunu bilip te hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum
Öfkesini kızımdan çıkartacak ne demek? Potansiyel bir psikopat mı eşiniz? Yine iyi dayanıyorsunuz, ben olsam iki asalaktan da hesabını sorarım. Kimseye de bu haddi vermem. Eşim arkamdan konuşacak gevşek arkadaşlarıyla bir de kızımı mı suçlayacak. Bazen bu konuları görünce ben kendimi çingeneymişim gibi hissediyorum.

Esinizin arkadasi mi size hirto diyen kizinizin arkadasi mi

Ben olsam yüzleşirim ve hakkından da gelirim,çocuğuma da laf söyletmem.Çok üzülmüş çocuğum derim.
Dayanamayıp söyledim bağırdı çağırdı üste çıkmaya çalıştı kızıma da vurucam dedi ben bırakmadım bu evden ya sen git yada ben gideyim diye beni kovdu bende sen defol git dedim oğlum ağladı baba gitme diye oda geri bıraktı eşyalarını dışarı çıktı çalışan biri değilim bir işim olsa eve dahi almam bundan sonra nasıl davranacağimi bile bilmiyorum sadece çok üzgünüm

Ben olsam direkt söylerim. Ne demek kızımdan çıkaracak, ne hakla, hem suçlu hem güçlü. İçimde tutamam valla ben düşüneceğime o düşünsün. Bir de laf cambazlığı ile uğraşamam şahsen. Dosdoğru söylerim.
Dayanamayıp söyledim bağırdı çağırdı üste çıkmaya çalıştı kızıma da vurucam dedi ben bırakmadım bu evden ya ben yada sen defol git dedi ben de sen defol git dedim oğlum ağladı baba gitme diye oda geri bıraktı eşyalarını dışarı çıktı çalışan biri değilim ama ne yapacağım diye bilemiyorum ama çok üzgünüm

Dayanamayıp söyledim bağırdı çağırdı üste çıkmaya çalıştı kızıma da vurucam dedi ben bırakmadım bu evden ya sen git yada ben gideyim diye beni kovdu bende sen defol git dedim oğlum ağladı baba gitme diye oda geri bıraktı eşyalarını dışarı çıktı çalışan biri değilim bir işim olsa eve dahi almam bundan sonra nasıl davranacağimi bile bilmiyorum sadece çok üzgünüm
Yuh yaaa bu ne pişkinlik. Aranızda başka sorunlar olmadığına emin misiniz? Sanki durup dururken olan bir şey değilmiş gibi.

Yuh yaaa bu ne pişkinlik. Aranızda başka sorunlar olmadığına emin misiniz? Sanki durup dururken olan bir şey değilmiş gibi.
Yok sadece bu olaya bu tepkiyi verdi zaten normalde de tartışmalarda böyle davranan bir tip önceden boşanicam diyince çocuklar var diyordum şimdi dediği zaman gidersen git diyorum

Aileniz destek çıkmaz mı? Çocuklar da tehlikede gibi.

Yok sadece bu olaya bu tepkiyi verdi zaten normalde de tartışmalarda böyle davranan bir tip önceden boşanicam diyince çocuklar var diyordum şimdi dediği zaman gidersen git diyorum
Bana çok tuhaf geldi. Yani biraz suçlanır, espriye bağlar, gönül almaya çalışır, özür diler. Böyle olması gerekmez mi.? Üste çıkıp bağırıp çağırması üstelik bir de evden kovması... değişik.

Back
X