Eşim ve arkadaşı

yaa lütfen kendinizi kandırmayın
kadın neden barışsın ki diyorsunuz sizce vicdan yapacak tipler mi bunlar
tabi barışır çocuk bile yapar kocasıyla

Tekrar eve bırakmamak? Neden ? Uçağı mı kaçırmışlar

Üçlü ve güçlü yorumuna katılıyor aranızdan ayrılıyorum.
Evime kadın getirip kaldıracak adamın ben içinden geçerim hem maddi, hem manevi. Sonrada sepeti takıp gönderirim kimlerle güçleniyorsa artık güçlensin. Siz naparsınız bilmem ama bişey yapmadığınıza göre şimdiye kadar yatakta basacağınız günü bekliyorsunuz zannımca.

Nasıl ya? Kendi evime kamera ya da ses kayıt cihazı koymak ne zamandır yasak ki?

Belki gerçekten bir şey yok ama eşiniz sınır koymayı bilmeyen, iş arkadaşlarıyla gerekli mesafeyi kuramayan bir insan. Rahatsız edici.

Neden boşandınız o gece ne olmuş tam olarak

Eşinin aklında bu kadar soru işareti bırakması bosanmaniza sebep olmuş.ya ne olacağdı diyorum

Vay be.
Bı evde kalma meselesi bir aileye mal oldu.
Gerizekalı senin ex. Milletin evliliğini moralini düzelteceğim diye sınırını koruyamamis kendi mal gibi ortada kaldı.
Birşey dedi mi? Yani o kadınla birşey olmuş mu yoksa kabul etmezdi boşanmayı.

İlişkileri mi varmış?

Buna net katiliyorum. Ve bu soylemler yuzunden o tarz kadinlar bunu savunma kalkani olarak kullaniyor ben degilim esin sana sorumlu bla bla.

Siz kadini da adami da rezil etmeniz gerekmez mi ? Hatta kadin madem kocasiyla baristi oda ogrensin bu rahatligi

ben kocanız olacak sapığa zarf atıp ancak o kadınla ve eşiyle yüzleşirsek seni affederim gibi bir argüman sunar kadından da hırsımı alırdım sanırım. sonra da baybay şekerim. siz olgun davranmışsınız. seviyeyi dşürmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…