Family gibi bir uygulama değildir, yasa dışı birşey olmalı…
Kapının üzerine normal güvenlik kamerası koyabilir. Ancak delile felan gerek yok, bu hali bile boşanma sebebi. Grup yapıyor olmaları da olası. İğrenç ya..
Evin içini kastettim. Eşi de net görür zaten. Komşunun kapısını izleyemez… eşi şikayetçi olmadan, bilgi işlem personeli istifa ediyorsa suç farklıdır. Keyloger gibi birşey yüklemiştir yasa dışıdır. Yoksa bilgi işlem personeli normal birşey yüklese istifa etmezdi. Çocuğunun telefonu izleyecek deyip yükletmiş olabilirdi. Durumu farklı görünüyor.Hukukta family uygulaması için parantez açıldığını sanmıyorum. neticede bu bir dinleme ve izleme programı ise ve eşine haber vermeksizin cihaza yüklendi ise geçmiş olsun derim. bir de etik ve hukuk olarak ayırmak lazım. ben de yanlış biliyor olabilirim ve hukuka aykırı ise eşinin rızası olsa dahi dinleme yapıldığı gerekçesi ile hanımefendinin başı derde girebilir. her şeyden önce eşinin rızası varsa da bilişim suçu işliyor. Anayasa Mahkemesi'nin kararı
kapının üstüne konan güvenlik kamerasının bile bazı kıstasları var. örnek olarak, kendi evinizin güvenliği için yerleştiriyorsanız kamusal alanı kayıt altına almamalı.
o yüzden bazen bizim burada verdiğimiz fikirler, canı yanan insanlara ilaç olması maksadıyla söylememize rağmen aşırı zehirli olabiliyor.
Eşinizle aralarında bir şey olduysa bile söylemez ki.kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı,
Evin içini kastettim. Eşi de net görür zaten. Komşunun kapısını izleyemez… eşi şikayetçi olmadan, bilgi işlem personeli istifa ediyorsa suç farklıdır. Keyloger gibi birşey yüklemiştir yasa dışıdır. Yoksa bilgi işlem personeli normal birşey yüklese istifa etmezdi. Çocuğunun telefonu izleyecek deyip yükletmiş olabilirdi. Durumu farklı görünüyor.
Kadının "ya evet sen yokken evde kocanla/arkadaşıyla güzel bir gece geçirdik ama büyütmeye gerek yok, ben kocamla barıştım" diyecek hali yok sonuçta.Eşinizle aralarında bir şey olduysa bile söylemez ki.
Ben inanmıyorum eşinize
Adamı kamufile olmak için kullanıyolar sanki. Ne münasebet iş arkadaşı evde karısı yokken kocamla kalacak. Bişeyler olmuş belli.Herkese merhabalar
Eşimin birlikte çalıştığı bir hanım var bizden 5 yaş kadar küçük ve güzel bir kadın, eşiyle boşanma aşamasındayken tanışmıştık onunla sevdik hatta birbirimizi de.
Ben tanismamizdan yaklaşık bir ay sonra kadar çocukları da alıp on gunluk yurtdışına gittim. Giderken veya yurtdışında olduğumuz sürede eşimle aramda bir sorun yoktu günlük görüşüyorduk.
Döndüğümde bana kadının bir akşam moralinin çok kötü olduğunu akşam onu alıp biraz dolandiklarini ve sonra kadını tek eve birakamadiklari için bizim eve gelip beraber kaldıklarını anlattı ama bir baska arkadasi da varmış başbaşa kalmamislar, dedim diğer arkadaşında neden kalmadınız ki o zaman davet etmedi bişey yapamadım dedi.
Ben bunu kabul edemem dedim ama çok yalvardı sonra kadın çalıştığım yere geldi o da aynı şeyleri anlattı, başından çok kötü bir evlilik geçtiğini hala toparlanamadigini falan anlattı. Eşimin de kadının da yaptığının ahlaklı olmadığını biliyorum ama doğru olduğuna da inanıyorum.
O zamandan bu zamana kadar geçen sürede eşim kadınla ve diğer adamla olan yazışmalarını arama kayıtlarını siliyordu, sebebini sorunca iş için görüştükleri halde benim arıza cikarmamdan sıkıldığını söylüyordu zaten kadın da esiyle tekrar birleşmiş daha neyi dert ediyormusum.
Dün cocuklarimi istedikleri bir etkinlige götürmek için işten normalden biraz daha erken çıktım. Arabayla geçerken eşimi, kadını ve diğer adamı yine birlikte disarda gördüm. Arabamı durdurabilecegim biyer değildi korna çaldım beni farkettiler geçtim. Eşimin adamla bir işi oldugunu zaten biliyordum ama kadının da dahil olduğunu o an gördüm.
Akşam büyük bir kavga çıktı ama aramızda bişey yok durduk yere kıyma evliliğimize çocuklarimiza diyor. Bilemiyorum kadının da tekrar kocasıyla birleştiğine eminim ama ne yapacağım emin değilim. Maddi durumum iyi, evim arabam isim var. Kendi anne babam hayatta değiller.
Sakinliğinize ve iyi niyetinize hayran kaldım...Herkese zaman ayırıp cevap yazdığı için teşekkür ederim. Konudaki herkes evli ve arabası var, kadını gece bırakmamalarınin sebebi ulaşım değil yani, çok moralsizmis, intihar falan diyormuş tek birakamamislar. Ben bu kadarına ikna olmuştum o zamanlar aslında. 3lu sapik bir ilişki olduğunu düşünemiyorum kadının biriyle ilişkisi olabilir benim eşim veya diğer adam, öteki de çanak tutuyordur belki. Aksini hiçbirine konduramiyorum. İlişki varsa da kadın eşiyle tekrar neden barissin ki diyorum,
Babaanne sen ölmedin mi ya çekiyor mu gı öte taraftanYuva yapmak zor yuva yıkmak kolay çocuklar var işin içinde hele ki bu devirde ben bı şansı verip önemli bı karar almasını öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?