Eşim ve arkadaşı

Siz her erkeğin hayallinde ki o kadınsınız uyumaya devam edin

Konu ne olursa olsun seks bile olmasa siz yokken eve kadın almış sizin nasıl mideniz ve lq nuz var kusucam

Kadını eve getirdiğinde kesin biri görmüş, nasılsa kulağına gelir diye önden kendi söylemek zorunda kalmış

burnuma kötü kokular geliyor

Açık ilişki yaşıyor olabilirler, kimin kiminle ne yaptığını umursamıyor olabilirler. Hatta bazıları karısını bilerek isteyerek başkasıyla görmek istiyor.
Garip ilişki yumakları var, gündüz kuşağı programlarında falan ne garip şeyler oluyor.

Yani diğer adam da evli ve karısını bırakıp gelip sizde kalmış öyle mi?

Mevcutta 3 seçenek var;

1. Kadın ile diğer adamın ilişkisi var. Ama bu durumda eşin sıkıştığında, benimle ilgisi yok onlar sevgili derdi size

2. Kadının, eşiniz ile ilişkisi var. Bu durumda da diğer adam, karısını evde bırakıp neden o da gelip sizde kalsın? Zaten eşiniz ve kadın yalnız kalmak isterdi onu çağırmazlardı.( tabi diğer adam da gerçekten sizde kaldıysa)

3. Grup. Bu durumda en mantıklı bu görünüyor çünkü diğer adamın sizde kalması asla mantığa sığmıyor. Evde ki karısına ne dicek ki? Arkadaşın morali bozuk, biz bugün başka yerde kalıcaz felan mı? No olmaz.

Yani orta da bir sevişme varsa, ikinci erkeğin evde bulunması mantıksız, eğer ortada sevişme yoksa, üçünüz sizin evde kalması mantıksız. Diğer adamın karısı evde değil miymiş gidip orada kalsalarmış, valla neresinden baksan grup görünüyor.

Barışır barışır..bana kalsa bazı insanlar neden evli hala onu bile anlamıyorum. Yani mantık aramanıza gerek yok.
Kocanız mesajları silmiş mı silmiş. Birşey saklıyor mu saklıyor. Arsız arsız üste çıkıyor mu çıkıyor. Siz de gidip erkek biriminin evinde geceleyin bakalım..eşinizin tepkisi ne olacak. Gerçi eşiniz tepki vermeyebilir de rahat belli

Kendi ayaklarınızın üzerinde duyur olmanıza çok sevindim bazı şeylerden emin olsanız dahi bir kere mideniz bulandı bu durumdan. Siz iyi niyetinizi koruyun ancak temkinli olmaya da devam edin. Kadında ki iyi cesaret ayrılmak üzere ve 2 adamla aynı evde kalabiliyor eşi bu durumu öğrense boşanma aşamasında aleyhine kullanma durumu var. Hayır akıl yok cesaret var.

3.kişileri koruma ve yaşatma derneği üyeleri var burada.

Madem maddi olarak iyisiniz ve işiniz de var ne diye bosanmiyorsunuz?besbelli yalan söylüyor.kendinize yazık etmeyin.

Yorumların hepsini okumadım yazıldıysa görmedim merak ettim diğer adamın eşi biliyor muymuş o gece üçünün sizin evde kadını teselli etmek için kaldığını? Bi ulaşın bakalım diğer adamın eşine bir ağız yoklayın bakalım o kadın neler biliyor?

Başka bir kadının mutsuzlugunla bu kadar ilgili kocanız sizin şu anki mutsuzlugunuzla ne kadar ilgili acaba.. sırf sizin kulağınıza gelebilme ihtimaline karşı size söylemek zorunda kalmış..o kadar dürüst olsa zaten anında sizi arar söylerdi..evinizde kaldiktan sonra söylemezdi.. hiç masum bir durum değil.. üstelik evli olmak ahlak yoksunu bazı kişiler için bir paravandir sadece..yani kadının kocasıyla barışması eşinizle bir ilişkisi olabileceği ihtimalini eksiltmez maalesef..

Hele ki bu kadın uzun zamandıt ailevi sorun yaşıyor eğer iyi niyetle gelmiş olsalar konu sahibi evdeyken de eşi morali bozuk gidecek yeri yok bize getirsem olur mu diye sorabilirdi. Ama kadının gitmesini beklemişler muhtemelen eve girip çıkarken birinin gördüğünden şüphelendi önce ben konuşayım diye eşine anlattı. Msjları silip sen arıza çıkarıyorsun demek de tam manipülatif bir olay yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…