Bana da ama hep böyle yapıyor 3 yıllık evliyim sürekli böyleCanım senin yok ama belli ki onun var ne desem korkuyorum yanlış yonlendiririm diye ama üstüne git bu konunun biraz şüpheli geldi bana
Ayşe'yi Ahmet olarak keydetme vakasi gibi geldi
Arayan kişinin o kişi olduğuna eminmisiniz sesini duydunuz mu?Herkese iyi akşamlar
Aslında bu dertmi bilmiyorum ama fikir almak istedim.
Benim eşimin 18 yıllık bir arkadaşı var eşim 29 yaşında. En iyi arkadaşı. Neyse eşimle biz 3 yıllık evliyiz. Esim bu arkadaşını benim yanımda hiç aramaz, dışarda arar. O arasa telefonu açmaz, mesgule basar. Sonra dışarda arar. Bszen de benim zorlamamla açar. Bende eşime neden benim yanımda konuşmaktan cekiniyorsun diye sorarım ama olumlu cevap alamam.
Neyse bugün evde otururken arkadaşı aradı ve tabiki telefonu mesgule aldı. Dedim niyr acmiyorsun boşver sonra ararım dedi. Olmaz dedim, arayacaksin. Neyse aradı konuştular kapattı.
Bide acarsa yanında benim olduğumu belirtme ihtiyacı duyuyor.
Evet kızlar sizce neden böyle yapıyor olabilir. Ben eşimden cekinmem, gizlim saklim yoktur. Bi anlam veremedim
Evet ,duyuyorum tabikiArayan kişinin o kişi olduğuna eminmisiniz sesini duydunuz mu?
Bilmiyorum ki olabilir ama eşim kufretmez fazlaKüfürlü konuşuyo olabilirler mi.
Eve bekar arkadaş kabul etmiyorum. Tanıştım kendisi ile de. Fazla bulusmuyorlar. Esim dışarı bi benle çıkıyor. Evlendikten sonra fazla birlikte zaman geciremiyorlardeğişik bir durum
peki siz bu arkadaşıyla tanıştınız mi
evinize girip çıkar mı
bence o arkadas arayan kişi değil ben olsam öyle düşünürdüm
Herhalde benim eşimde sizin gibi bir yapıda ki bende aldattığıni düşünemem. Bunun dışında başka bir hareketini görmedimKufurlu konusuyor olabilirler mi?
Bence biraz da yapi meselesi. Ben de arkdasimla birinin yaninda konusamam. Sevgilimin yaninda annemin ya da babamin yaninda konusamam telefonda. Kasilirim rahatsiz olurum. Ben sevgilimleyken arkadasim aradiginda mesgule atatim sonra donerim hep. Ama ne aldatiyorum ne gizli sakli seyler konusuyorum. Sadece rahat edemem diye yalnizken konusmayi tercih ediyorum
Bilmiyorum ki olabilir ama eşim kufretmez fazla
Eve bekar arkadaş kabul etmiyorum. Tanıştım kendisi ile de. Fazla bulusmuyorlar. Esim dışarı bi benle çıkıyor. Evlendikten sonra fazla birlikte zaman geciremiyorlar
Ara sıra davet edin eve madem 18 yıllık arkadaşlar yemek yiyip sohbet ederler oyun oynarlar hal ve hareketlerini gozlemlersin hem.Bilmiyorum ki olabilir ama eşim kufretmez fazla
Eve bekar arkadaş kabul etmiyorum. Tanıştım kendisi ile de. Fazla bulusmuyorlar. Esim dışarı bi benle çıkıyor. Evlendikten sonra fazla birlikte zaman geciremiyorlar
Benim dedigim gibidir bence. Benim de ozellikle bir arkadasim var onun telefonlarini kimsenin yanindayken acmak istemiyorum. Sevgilimin de siz gibi dikkatini cekmisti bi kere acar misin diye israr etti actim put gibi konusamadim niyeyse huy isteHerhalde benim eşimde sizin gibi bir yapıda ki bende aldattığıni düşünemem. Bunun dışında başka bir hareketini görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?