Valla bana acayip geliyor ama ona normal geliyor demek kiBenim dedigim gibidir bence. Benim de ozellikle bir arkadasim var onun telefonlarini kimsenin yanindayken acmak istemiyorum. Sevgilimin de siz gibi dikkatini cekmisti bi kere acar misin diye israr etti actim put gibi konusamadim niyeyse huy isteakliniza hic kotu seyler getirmeyin yani gercekten boyle seyler olabiliyor bi tek bende yokmus :)
Canm evli olmasina ne gerek var. Benimde eşimin bekar arkadaslari var yemege cagirdim yani illa evli olmasi gerekmiyorEve davet edemem ki ne işi var evde. Evli olsa eşiyle buyursun gelsin. Zaten sevgilisi varmış. Inşallah evlenirde kurtulurum.
Ne bilim sıkılgan bi yapıyo sahibim. Eşimde teklif etmedi zatenCanm evli olmasina ne gerek var. Benimde eşimin bekar arkadaslari var yemege cagirdim yani illa evli olmasi gerekmiyor
Herkesin aile yapısı farklıdır. Bende bunda kötü niyet aramiyorum.Bende bu ayyy bekarların evimde ne işi var mantığını anlamıyorum , bekarlar evinize kötülük mü yapıyor ne alaka yani?
Ne bilim sıkılgan bi yapıyo sahibim. Eşimde teklif etmedi zaten
O zaman normal. Benim esim de benim yanimda telefonla konusmayi sevmez. Ben de onun yaninda arkadaslarimla konusmayi sevmem. Huy meselesi.yok yaaa arkadaşı yanımda sesini duydum bugün
Eve davet edemem ki ne işi var evde. Evli olsa eşiyle buyursun gelsin. Zaten sevgilisi varmış. Inşallah evlenirde kurtulurum.
Esin senden bekliyordur teklifi sen etmedigin için etmemiş olabilir. Ara sıra yemeğe cagirsan bir zararı olmaz hem gozlemlersin .Ne bilim sıkılgan bi yapıyo sahibim. Eşimde teklif etmedi zaten
Kari kiz meselesi varsa yanin da konusmaz bir bu aklima geliyor.Herkese iyi akşamlar
Aslında bu dertmi bilmiyorum ama fikir almak istedim.
Benim eşimin 18 yıllık bir arkadaşı var eşim 29 yaşında. En iyi arkadaşı. Neyse eşimle biz 3 yıllık evliyiz. Esim bu arkadaşını benim yanımda hiç aramaz, dışarda arar. O arasa telefonu açmaz, mesgule basar. Sonra dışarda arar. Bszen de benim zorlamamla açar. Bende eşime neden benim yanımda konuşmaktan cekiniyorsun diye sorarım ama olumlu cevap alamam.
Neyse bugün evde otururken arkadaşı aradı ve tabiki telefonu mesgule aldı. Dedim niyr acmiyorsun boşver sonra ararım dedi. Olmaz dedim, arayacaksin. Neyse aradı konuştular kapattı.
Bide acarsa yanında benim olduğumu belirtme ihtiyacı duyuyor.
Evet kızlar sizce neden böyle yapıyor olabilir. Ben eşimden cekinmem, gizlim saklim yoktur. Bi anlam veremedim
Sevgilisiyle davet edin tanışmış olursunuz hemEve davet edemem ki ne işi var evde. Evli olsa eşiyle buyursun gelsin. Zaten sevgilisi varmış. Inşallah evlenirde kurtulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?