Eşim ve arkadaşı

Valla bana acayip geliyor ama ona normal geliyor demek ki

Ne bilim sıkılgan bi yapıyo sahibim. Eşimde teklif etmedi zaten

Gidip yanlarında oturmak zorunda degilsin. Bende oturmam. Ama bence sen eşine teklif et her zaman gorusmuyorsunuz cagir gelsinler oturun muhabbet edin de :)

Gerçekten erkek arkadasi olabilir fakat konusurken senin duymaman gereken seylerden soz ediyor olabilirler. Konusmayi esin degil de arkadasi yonlendiriyor olabilir.

Eve davet edemem ki ne işi var evde. Evli olsa eşiyle buyursun gelsin. Zaten sevgilisi varmış. Inşallah evlenirde kurtulurum.

O zaman kendinizi yersiniz böyle. Eşimizi de alın faunusa koyun bekarlar giremez yazın. Ama sonra gelip Ahmet Ayşe çıktı diye de ağlamayın burada.

Ne bilim sıkılgan bi yapıyo sahibim. Eşimde teklif etmedi zaten
Esin senden bekliyordur teklifi sen etmedigin için etmemiş olabilir. Ara sıra yemeğe cagirsan bir zararı olmaz hem gozlemlersin .

Kari kiz meselesi varsa yanin da konusmaz bir bu aklima geliyor.

Sizin bilmemeniz gereken bir şey konuşuyorlar tabiki.. eşinizin arkadaşının çapkınlıklarıdır büyük ihtimal ya da kimbilir nedir bi şekilde dinlemelisiniz ama nasıl olur bilmiyorum hiç hoş bi durum değil

Tamamen küfürlü,bel altı geyik sohbetleri yaptıkları için.Benim eşim de arkadaşları arayınca evdeyim der,anlar millet.Kısa keserler,ben de istemem onların saçma sohbetlerini dinlemeyi.İnan saatlerce maç yorumu sohbeti yaptıklarına şahit oldum telefonda ,ne gereği var yanımda ıyy

Sizin kafa yapısı bi garip kusura bakmayın da yani kadınların da bi başkasının yanında rahat konuşamayacskşarı bi arkadaşları olabilir hem 18 yıllık arkadaşıysa sağlam bi arkadaştır bekar diye alamam neyin kafası adam senden çekiniyo belli eşin yani. Sıkılganım denişsin o geldiğinde sürekli Yanlarında oturmana gerek yok servislerde görürsün ve Konuşmalarının içeriği hakkında da bilgi sahibi olursun

arkadaşı belki rahat bi adamdır.İşte evliyse evli olduğu halde sevgilisi vardır, evli değilse sürekli farklı farklı kızlarla yatıp kalkan bir tiptir. Eşinizde o yüzden sizin yanınızda öğrenirde bi daha görüşmiceksin filan der diye gizleme yada sizin yanınızda olduğunu belirtme ihtiyacı hissediyordur. Ben eşinizle alakalı bi durum olduğuna inanmıyorum.Neden inanmıyorum onuda açıklıyım.Çünkü sadece bu arkadaşıyla ilgili görüşmelerde tutumunun bu olduğunu söylemişsiniz. Eğer eşinizle alakalı bir durum olsaydı açılmayan telefonlar saklanan görüşmeler bir tek bu kişiyle sınırlı kalmazdı. Siz de ''ya arkadaşına uyarsa?'' diye tedirgin olup sorun çıkarmayın diye böyle yapıyordur. Yüksekkkk ihtimal. Hayır birazda kendimden biliyorum ne yalan söyliyim. Erkek arkadaşım başımda boza pişirmesin diye arkadaşlarımın açıklarını saklarım. Bu yüzdende telefonla görüştüğüm zaman bu arkadaşlarım araadığında açar ama yanımda sevgilim olduğunu belirtirim. Çünkü sonucta ben 23 yaşında insanım gerizekalı değilim başkasına uyup durayım ama işte hayatımdaki insana bunu anlatana kadar tartışmak yerine yada sevdiğim arkadaşlarımdan kopmak yerine bu tür bi yol izliyorum. Şayet eşiniz telefonları açmamak yerine benim gibi her açtıığında ''Hiççç x'le oturuyoruz işte sen napıyosun'' diyerek hal hatır sorusuna klasik cevap veriyormuş gibi görünebilmeyi başarabilseydi bugün bu konuyu açmazdınız sonucta. Bu yüzden kötü düşünmeyin. zaten konuşurken adamında sesini duymuşsunuz.

Kızlar ben evde tek yasamiyorum. Evde kayınpeder kayınvalidem var onlarda zaten izin vermez ki eve bekar arkadaş gelsin. Is bende bitmiyor yani.
Cevaplar için teşekkür ederim. Zamaninizdan çaldım. Kusura bakmayın

aynı benim eşiminde nerdeyse bebeklikten beri bir büyüdüğü arkadaşı var,meşgule atmaz ama sesini kısar açmaz,wahts ap konuşmalarını hemen siler. ufaklıktan beri arkadaş oldukları için kendi aralarında sadece kendilerinin anladıkları esprileri ,rahat konuşmaları falan oluyormuş.o yüzden bende üstünde durmadım mantıklı geldi açıklaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…