• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşım

Bence eşin o ısrar etti diye değil misafir dedi diye kalmıştır hemen başka bir şey düşünüp canını sıkma.
Ama çok rahatsız olduysan arkadaşını daha az davet et ya da hiç etme.
Eşini ve kızın hareketlerini gözlemle bakalım gözün açık olsun için rahat eder en azından.

Bence evde misafir varken evin erkeğinin gelip oturması saçma zaten. Kapıdan görünüp hoş geldiniz demesi yeterliydi işi de varmış zaten üstünü değiştirip gideydi niye oturdu kaldı ki. Bunun ayıbı yok bilmiyorum biz böyle gördük annemin evde misafirleri varken babam eve gelse bile ayrı bir odaya geçerdi kimseye görünmeden. Eğer tanıdıksa kapıdan hoşgeldiniz der geçerdi sadece. Sonuçta o bayanların kocası falan yok eşleriyle gelmiş olsalar elbette oturmalı ama tek başına bir erkeğin bayanlar arasında işi yok bence. Ben bir yere misafirliğe gitsem eşi gelip bizle otursa rahat edemezdim. Arkadaşınız da fazla gevşekmiş ayrıca ona ne oluyor da gitme diyor. :skandal:

Esiniz nasil kadinin adiyla seslendi? Burasi cok kritik nokta bence
Kadinin da yakisikli yakisikli demesi olmamiolmamis benim arkadasim sorardi erkek arkadasi oldugunda ben hic o gozle bakmadim onemli olan senin begenin derdim
Ve cilveli konusmussa
Vardir bi niyeti
Her zaman gergin olan hatta sevgilisinin odun dedigi bir kadin esinize cilve yapiyosa?

sana cilveli gelen ona gelmemiş demek ki sen konuşmazsın o konuşun, herkes bir mi? tavır farklı diye neden hemen kötü düşünüyosunuz. bi de aklınız alıyo mu hayatında biri olan bi kadın, bi arkadaşının evinde onun gözü önünde kocasına cilve yapcak?
bence cilveli meselesi çok da ciddiye alınmamalı. neticede ortada konu sahibini rahatsız eden bir tavır var arkadaşının yaptığı. cilveli bulmuştur, bir başkası bulmayabilir. belki kız da özellikle cilve yapmak istemedi ama konu sahibinin ne hissettiği burada önemli olan. rahatsızlık hissetmiş, adı ister cilveli olsun ister başka birşey. ben de arkadaşın göz göre göre cilve yapacağını düşünmüyorum ama ortada bir etkileşim olmuş gibime geldi istemdışı muhtemelen.

Ay kimsenin kocasına yaaa gitmeee demem, yakışıklı da demem.ha illa kötü niyet aradigimdan değil ama demem yani banane milletin kocasından.

Eşin dinlenmek istemiş ama siz rahatsız olmayin diye bence gidiyim demiş kız deyince de rahatsız değiller demekki dinlebilirim diye düşünmuş eşin masum ama arkadaşına dikkat et.

Bizde çift olarak görüşürüz , sevgilisi ile de gelmişlerdi önceden bir defa.
bugün eşim de yokken evde davet etmiştim olaylar anlattığım gibi gelişti.

Ben olsam araya mesefa koyardım. Çünkü bu devirde cok hikayeler duyuyoruz ve hep yakınlardan çıkıyor eve giren çıkanlardan.
Bence mesefa koyun gelmeyin de gitmeyinde. Ben böyle birseye benzer şeyler yaşadım benim arkadaşım degil ama esimin kiz ve erkek arkadaşı evlenmiş onlar ile yaşadık kız evime geldiğinde böyle abuk subuk davrandı. Eşimde aynı sizin eşinizin yaptığı gibi bir davranış sergiledi. Ve ilişkilerini kestim erkek ile görüşüyor kız ile görüşmüyor artık.
Herkes haddini yerini bilecek. Sınırlarını bilmeyen insanlara sinir oluyorum.
Sizde görüşmeyi kesin. İşgillendiyseniz emin olun devamı gelir daha çok canınız yanmadan uzaklaştırın

Ben eşime çok güveniyorumcuları her gördüğümde kenara 10 lira atsam şimdiye güzel bir yurt dışı tatiline gidebilirdim... Güvenmeyin efendim babanıza bile güvenmeyin. Aldatılıp da ben kocama güvenmiyorum onda beni aldatacak potansiyel var diyenii görmedim hepsi güvenmiş aldatılmış. Evde millet varken de eşinize oturun demeyinn bırakın gitsin çok kadın muhabbetine oturmasın.

Merhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.

bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi

sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor

çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum
Arkadaşınız bayağı cilveli demek ki eşiniz daha kendine gelememiş ki onun ismiyle size seslenmiş
Bana tuhaf geldi dikkatli olmalısınız!

İlk kez gelmedi evime sevgilisiyle de gelmişti . evet olabilir eşim misafirlere falan önem verir belki de kırmak istemedi bilemicem zaten telefonda sorunca iyi olmuyor en iyisi yüz yüze. :KK53:
Çokta üzerine düşmeyin sorarken ..
Malum aklına karpuz kabuğu düşmesin

"Yaaaa gitme" nedir Allah aşkına bu ne laubalilik ne küstahlık. Eşinin bu söz üzerine kalması ise fiyasko ben valla hiç alttan alamazdım böyle bir konuyu çok sinirli bir insan değilim ama bunu okuyunca bile irkildim hoşlanmadım bu durumdan. Ben olsam arkadaşına ithafen "kocacım xx'de şimdi kalkıyordu marketten almamız gerekenler var hadi beraber çıkalım" derdim :halay:

Merhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.

bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi

sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor

çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum
Çok kıskanç biri olarak yorum yapmadan gidiyorum buralardan :KK25:

Eşin ayıp olmasin diye kalmış sanki. Ben onun davranisinda gariplik görmedim.

Ama o kızla zaten pek gorusmuyormussun bir daha hiç görüşme bitsin. Ben olsam gorusmezdim, eşimle sittin sene yanyana gelemezdi.

Back
X