- 11 Ekim 2015
- 156
- 207
- 33
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence cilveli meselesi çok da ciddiye alınmamalı. neticede ortada konu sahibini rahatsız eden bir tavır var arkadaşının yaptığı. cilveli bulmuştur, bir başkası bulmayabilir. belki kız da özellikle cilve yapmak istemedi ama konu sahibinin ne hissettiği burada önemli olan. rahatsızlık hissetmiş, adı ister cilveli olsun ister başka birşey. ben de arkadaşın göz göre göre cilve yapacağını düşünmüyorum ama ortada bir etkileşim olmuş gibime geldi istemdışı muhtemelen.sana cilveli gelen ona gelmemiş demek ki sen konuşmazsın o konuşun, herkes bir mi? tavır farklı diye neden hemen kötü düşünüyosunuz. bi de aklınız alıyo mu hayatında biri olan bi kadın, bi arkadaşının evinde onun gözü önünde kocasına cilve yapcak?
En çok buraya takıldım benbu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum
Bizde çift olarak görüşürüz , sevgilisi ile de gelmişlerdi önceden bir defa.
bugün eşim de yokken evde davet etmiştim olaylar anlattığım gibi gelişti.
Arkadaşınız bayağı cilveli demek ki eşiniz daha kendine gelememiş ki onun ismiyle size seslenmişMerhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.
bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi
sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor
çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum
Çokta üzerine düşmeyin sorarken ..İlk kez gelmedi evime sevgilisiyle de gelmişti . evet olabilir eşim misafirlere falan önem verir belki de kırmak istemedi bilemicem zaten telefonda sorunca iyi olmuyor en iyisi yüz yüze.![]()
Çok kıskanç biri olarak yorum yapmadan gidiyorum buralardanMerhabalar kızlar. benim 7 yıllık bir arkadaşım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o benim en yakınımdı liseden arkadaşım kendisi. üniversiteyi şehir dışında okuyunca arada kopukluk oldu sık görüşemedik soğukluk girdi kesinlikle kavgamız olmamıştır ama uzaklaştık yani birbirimizden.demek ki sandığım gibi yakın değilmişiz ama severim kendisini. ara sıra arar konuşur görüşürüz fazla olmasa da.
bu arkadaşım bugün bana geldi bu taraflarda işi varmış aradı gel dedim davet ettim
eşim de arkadaşım varken aradı eve geliyorum üzerimi değiştireceğim diye xx burda bu arada dedim tamam hemen üzerimi değiştirip gitcem zaten işim var dedi
her neyse eşim geldi ayıp olmasın diye oturdu sohbet ettik biraz bu arada telefonu da çalıyor işten arıyorlar gitmem lazım dedi bende yorgun görünüyorsun gitme biraz daha kal dedim
araziye çıkmış güneşten dolayı susamış oruçlu biraz kötü görünüyordu ondan kal dedim eşim de yok gideyim arayıp duruyorlar dedi
sonra arkadaşım yaaaaaa gitmeeeee dedi ama resmen öyle bir içten cilveli bir şekilde söyledi ki gülerek eşim de bana baktı ve güldü ben hiç gülmedim
eşim de tamam kalayım dedi ve benim çok moralim bozuldu kızlar benim dememle kalmıyor arkadaşımın demesiyle kalıyor
çok saçma belki ama kıskandım arkadaşımı kıskanacağım aklıma gelmezdi ama haksız mıyım
bu arada bu arkadaşımın yeni bir ilişkisi var ve hemen evlilik kararı aldılar eşime durup durup sen xx e çok benziyorsun diyor sevgilisine benzetiyor yani
bu arada eşim gelmeden önce de yaa xx çok yakışıklı dedi arkadaşım ki tanışmadan önce eşimi hiç beğenmiyor ve yanıma yakışmadığını söylüyordu
ben kimsenin kocasına sevgilisine çok yakışıklı demediğim için garip ve tuhaf geliyor
sizce ?
eşimin ve arkadaşımın davranışlarnda bir gariplik var mı eşime çok güveniyorum ona kötü şeyler yakıştıramam arkadaşım da öyle bir insan değildir ama bu tavırlar bana hiç hoş gelmedi
bu arada eşim giderken bana arkadaşımın adı ile seslendi ama önemsemedim şakaya vurdum