- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Kocasına bende bi anlam veremiyorum.. kadının ailesi çok rahat hiç kısıtlamamışlar evlenmeden önce eşiyle aynı evde yaşamış.. bunu da tüm ailesi biliyomuş. Yanlışa yorma dedi eşim. Bunla ne alakası var saçmalama dedim. resmen cilve yapıyo eşime her lafının içinde.. kadının eşiyle ben bi şey söyleyince kadın bizi bozuyo. Eşim bi şey anlatırken aman Allahım bir şuh kahkahalar görmeniz lazım sürekli eşimi destekler halde.. benle muhabbet etmiyo pek. Ama eşim arkadaşıyla konuşurken bile hemen eşime laf atıyo.. zaten dokunmasına başlıbaşına ifrit oluyorum.. eşim sonra yanıma oturdu elini omzuma falan attı aaa kadının suratı düştü.. hatta eşim hayırdır bi sıkıntı mı var diye sordu kadına.. yok bi şey dedi ama gel de inan.. yani ben kendi kendime hallenmiyorum.Ayy tövbe tövbe. Eşin kardeşim demiş aferin ona. O kadının kocası niye tepki göstermiyordu görmüyor mu? Ben olsam direk derdim el hareketlerinden hoşlanmam elini çek diye. En iyisini yapmışsın görüşmeyelim demekle. Çok sinirlendim okuyunca.
Ama eşim de garipsiyo sen böyle olsan ben kaldıramam bunu diyo.
Sorunlu bi evliliği var eşi sürekli işini bahane edip eve gitmiyo pek.. ben kendi eniştelerime bile mesafeliyken dıdının dıdısı gelmiş abuk sabuk hareketler yapıyo anlatırken bile ellerim buz kesti