• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşım

Ayy tövbe tövbe. Eşin kardeşim demiş aferin ona. O kadının kocası niye tepki göstermiyordu görmüyor mu? Ben olsam direk derdim el hareketlerinden hoşlanmam elini çek diye. En iyisini yapmışsın görüşmeyelim demekle. Çok sinirlendim okuyunca.
Kocasına bende bi anlam veremiyorum.. kadının ailesi çok rahat hiç kısıtlamamışlar evlenmeden önce eşiyle aynı evde yaşamış.. bunu da tüm ailesi biliyomuş. Yanlışa yorma dedi eşim. Bunla ne alakası var saçmalama dedim. resmen cilve yapıyo eşime her lafının içinde.. kadının eşiyle ben bi şey söyleyince kadın bizi bozuyo. Eşim bi şey anlatırken aman Allahım bir şuh kahkahalar görmeniz lazım sürekli eşimi destekler halde.. benle muhabbet etmiyo pek. Ama eşim arkadaşıyla konuşurken bile hemen eşime laf atıyo.. zaten dokunmasına başlıbaşına ifrit oluyorum.. eşim sonra yanıma oturdu elini omzuma falan attı aaa kadının suratı düştü.. hatta eşim hayırdır bi sıkıntı mı var diye sordu kadına.. yok bi şey dedi ama gel de inan.. yani ben kendi kendime hallenmiyorum.
Ama eşim de garipsiyo sen böyle olsan ben kaldıramam bunu diyo.

Sorunlu bi evliliği var eşi sürekli işini bahane edip eve gitmiyo pek.. ben kendi eniştelerime bile mesafeliyken dıdının dıdısı gelmiş abuk sabuk hareketler yapıyo anlatırken bile ellerim buz kesti

Kocasına bende bi anlam veremiyorum.. kadının ailesi çok rahat hiç kısıtlamamışlar evlenmeden önce eşiyle aynı evde yaşamış.. bunu da tüm ailesi biliyomuş. Yanlışa yorma dedi eşim. Bunla ne alakası var saçmalama dedim. resmen cilve yapıyo eşime her lafının içinde.. kadının eşiyle ben bi şey söyleyince kadın bizi bozuyo. Eşim bi şey anlatırken aman Allahım bir şuh kahkahalar görmeniz lazım sürekli eşimi destekler halde.. benle muhabbet etmiyo pek. Ama eşim arkadaşıyla konuşurken bile hemen eşime laf atıyo.. zaten dokunmasına başlıbaşına ifrit oluyorum.. eşim sonra yanıma oturdu elini omzuma falan attı aaa kadının suratı düştü.. hatta eşim hayırdır bi sıkıntı mı var diye sordu kadına.. yok bi şey dedi ama gel de inan.. yani ben kendi kendime hallenmiyorum.
Ama eşim de garipsiyo sen böyle olsan ben kaldıramam bunu diyo.

Sorunlu bi evliliği var eşi sürekli işini bahane edip eve gitmiyo pek.. ben kendi eniştelerime bile mesafeliyken dıdının dıdısı gelmiş abuk sabuk hareketler yapıyo anlatırken bile ellerim buz kesti
Ayy dengesize bak. ALLAH tan eşin prim vermemiş. Aynen enişteme bile bu samimiyeti kuramam ben. Bana ters. Sen yine iyi dayanmışsın. Bir daha bence aynı ortamda bulunursanız direk tersle ve haddini bildir ona.

Ayy dengesize bak. ALLAH tan eşin prim vermemiş. Aynen enişteme bile bu samimiyeti kuramam ben. Bana ters. Sen yine iyi dayanmışsın. Bir daha bence aynı ortamda bulunursanız direk tersle ve haddini bildir ona.
Aman denk gelmeyelim bidaha yoksa çok fena olucak.. o eline koluna sahip ol diye direkt ben söylüycem zaten bu laf yeter de artar bile..

Benım yakın arkadasım var
Hatta işiyle alakalı esımle telde mesajlasması gereken arkadaslarımda var
Hıc bırı boyle sevıyesız uslupla konusmadı
Konussaydı gorusmezdım

Yaa gitmeee dıyecegı kadar ne samımıyet boyle

Ben eşime çok güveniyorumcuları her gördüğümde kenara 10 lira atsam şimdiye güzel bir yurt dışı tatiline gidebilirdim... Güvenmeyin efendim babanıza bile güvenmeyin. Aldatılıp da ben kocama güvenmiyorum onda beni aldatacak potansiyel var diyenii görmedim hepsi güvenmiş aldatılmış. Evde millet varken de eşinize oturun demeyinn bırakın gitsin çok kadın muhabbetine oturmasın.

Esine sonsuz güvenen sayın arkadaşlar güvenmeyin güveniyor gibi yapın ama asla güvenmeyin. Başıma geldi benden tavsiye en mükemmel ine bile güvenmeyin.
O Cilveli arkadaşından da çooook uzak dur tatlım tehlike çanları caliyor:KK43:

Çok çok haklısınız bende sizler gibi düşünüyorum aslında ya da düşünüyordum mu diyeyim bilemedim
böyle diyenleri gördükçe çok tuhafıma giderdi aile içinde bile neler neler oluyor bende sizler gibi düşündüğüm için bunca zaman eşimi o kadar çok üzdüm o kadar çok yıprattım ki ilişkimizi hepsi de fos çıktı ona güveniyorum aslında ama büyük de konuşmuyorum tabiki

Arkadaşınız bayağı cilveli demek ki eşiniz daha kendine gelememiş ki onun ismiyle size seslenmiş
Bana tuhaf geldi dikkatli olmalısınız!
Önce arkadaşıma x görüşmek üzere dedi sonra da benle konuşunca önemsemedim şakaya vurdum ama gene de buraya da yazmak istedim fikir almak açısından

Benim de takıldığım nokta arkadaşınızın adıyla size seslenmesi ne alaka sizi gıcık mı etmeye çalıştı yoksa cidden diline mi dolaştı.
Yok asla gıcık etmeye demez çünkü huyumu çok iyi bilir
önce arkadaşıma x görüşmek üzere dedi sonra da benle konuşunca yanlışlıkla demiştir diye önemsemedim hadi başka zaman dese sorun ederdim ama şakaya vurdumbende yine de yazayım dedim buraya sizin düşüncenizi almak için.

Bence evde misafir varken evin erkeğinin gelip oturması saçma zaten. Kapıdan görünüp hoş geldiniz demesi yeterliydi işi de varmış zaten üstünü değiştirip gideydi niye oturdu kaldı ki. Bunun ayıbı yok bilmiyorum biz böyle gördük annemin evde misafirleri varken babam eve gelse bile ayrı bir odaya geçerdi kimseye görünmeden. Eğer tanıdıksa kapıdan hoşgeldiniz der geçerdi sadece. Sonuçta o bayanların kocası falan yok eşleriyle gelmiş olsalar elbette oturmalı ama tek başına bir erkeğin bayanlar arasında işi yok bence. Ben bir yere misafirliğe gitsem eşi gelip bizle otursa rahat edemezdim. Arkadaşınız da fazla gevşekmiş ayrıca ona ne oluyor da gitme diyor. :skandal:
Çok oturmadı zaten eşim, ayıp olmaması için öyle yaptığını düşünüyorum

Esiniz nasil kadinin adiyla seslendi? Burasi cok kritik nokta bence
Kadinin da yakisikli yakisikli demesi olmamiolmamis benim arkadasim sorardi erkek arkadasi oldugunda ben hic o gozle bakmadim onemli olan senin begenin derdim
Ve cilveli konusmussa
Vardir bi niyeti
Her zaman gergin olan hatta sevgilisinin odun dedigi bir kadin esinize cilve yapiyosa?
Eşim giderken x görüşmek üzere dedi arkadaşıma sonra da bana bir şey deyince ağzından x çıktı ,durup dururken dese ciddi sorun eder başının etini yerdim de bende şakaya vurdum bilmiyorum belki birkaç sn önce ağzından arkadaşımın adı çıktığı için yanlışlıkla dedi diye düşündüm yine de buraya da yazayım dedim
gerçekten öyle bir cilveli şekilde dedi ki görmeniz lazım sevgilisine bile adıyla seslenen bir kişi bu arkadaşım düşünün yani hiç aşkım vs çıkmaz ağzından

Çok oturmadı zaten eşim, ayıp olmaması için öyle yaptığını düşünüyorum
Erkekler zaten fazla düşünemez bu tarz şeyleri o misafire ayıp olmasın diye oturmuştur. Siz o konuda yönlendirirsiniz gerekirse. Oturabilir de yani özellikle arkadaşınızı tanıyorsa. Ama tercih meselesi ben kapıdan hoş geldin demekten ileri gitsin istemezdim eğer yakından tanımıyorsa. Kıskançlıktan ziyade misafirim de rahatsız olabilir bu resmen artık git anlamına gelir bizim buralarda usul böyle çünkü. Erkek eve geldiyse ve oturduysa bu misafirliğin bittiği anlamına gelir. Bir arkadaşıma misafirliğe gittiğimde eşi asla evde olmaz gönderir evden. Çünkü bayan bayana sohbet edilecek belki kocaları çekiştireceğiz falan... Ondan dolayı.
Eşinin isimlerinizi karıştırması çok ilginç geldi ben olsam kafasını kırardım. Kaç senelik eşiyle doğru düzgün tanımadığı birinin ismini nasıl karıştırır yani? Onun ismini ne çabuk ezberlemiş aklına sokmuş bir kere... Ben bir tek buna takıldım. Ağzını yaya yaya konuşan gereksiz cıvıklık sergileyen kişiliklerden de hiç hoşlanmam. Kocana yaa gitme demek onun üstüne vazifemiymiş??? Ben olsam hadi canım misafirliğin kısası makbul der kovardım.

Eşiniz ayıp olmasın diye kalmıştır da, görünüşe göre bir belli bir yakınlık yok eşinizle de arasında " yaa gitmeeee" diye cilveli konuşmak ne demek. Çok yakışıklı falan bilmem ne..
Eşiniz çıkarken gerçekten şakadan mı seslendi arkadaşınızın adıyla size yoksa siz mi şakaya vurdunuz? 2 dk da adını yanlışlıkla söyleyecek raddeye gelmez sanırım, kıskandığınızı hissettiğinden demiştir diye düşünüyorum... Umuyorum...
Arkadaşınız hoşuma gitmedi benim.. Bence rahatsızlık hissettirdiyse ki öyle, dikkat edin.

Eşim giderken x görüşmek üzere dedi arkadaşıma sonra da bana bir şey deyince ağzından x çıktı ,durup dururken dese ciddi sorun eder başının etini yerdim de bende şakaya vurdum bilmiyorum belki birkaç sn önce ağzından arkadaşımın adı çıktığı için yanlışlıkla dedi diye düşündüm yine de buraya da yazayım dedim
gerçekten öyle bir cilveli şekilde dedi ki görmeniz lazım sevgilisine bile adıyla seslenen bir kişi bu arkadaşım düşünün yani hiç aşkım vs çıkmaz ağzından
Sevgilisine bile boyle yapmiyorsa esinden hoslaniyor olabilir
Uzak dur bence

Back
X