eşim ve arkadaşım ...

alyamemirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
106
1
0
Ankara
arkadaşım sürekli arıyor görüşmek istiyor benim zamanım yok zaten çocuk bakmaktan...

nasıl davranıyım kızlar nasıl anlatayım bilemiyorum?

Son düzenleme:
Hiç hazetmem böyle insanlardan!

Arkadaşınız sanki sizin evde yaşıyor gibi.
Dikkat edin bence!
hatta mümkünse görüşmeyin

Ayrıca bence aşırı kıskanç gibi.
Eşinizden yüz bulsa,
Mutlulugunuzu kıskanıp, bozmaya bile çalışabilir

Son düzenleme:
bende görüşmek istemiyorum canım o yılların hatrına küs olmak değilde bi merhabamız olsun istiyorum ama o anlamıyor.. sürekli arıyor ..

bazen açmıyorum tirip yapıyor...

Ay çok sinirlendim ya napmaya çalışıyor bu kız,
her dakika eşini sorması
eşin gitmeden önce çay koyalım diyip
eşin gidince kalkıp gitmesi
eşinin onla şakalaşmasını istemesi
gerçekten çok garip eşinden uzak tut
sende uzak dur nasılsa eskisi gibi olmak istemiyormuşun.
bana pek tekin gelmedi arkadaşın.
hatta arkadaşın bile değil bence
gerçek arkadaş bunları yapmaz
ama yine de arkadaşını sen daha iyi tanırsın tabi..

Son düzenleme:
Canım nasıl tahammül edebildin böyle birine gerçekten ama çok iyi niyetlisin.Ve iyilikten maraz doğar diye atalarımız boşuna dememiş.Uzak dur o insandan.Ben okurken sinir oldum hiç tahammülüm yok böyle insanlara.Ben olsam evire çevire döverdim de neyse.Uzaklaş gerçekten yazık değil mi sana.Niyeti ne olursa olsun sana hep zarar getiriyor bu arkadaşın

evet herkesin ailece görüsecegi arkadaslari olmali ama bu kadar ic ice degil,

benim cok yakindan tanidigim bir bayan vardi bekardi ayni okulda görev yaptiklari evli ciftle hergün ama hergün ya ondalar ya onlar bundalardi..

sonunda hic iyi seyler olmadi malasefa ve o zaman anladim ki mesafe cok önemli..insanin bir aile hayati olmali..belki o kadar cok gelmiyorsada olsun bu kizda cekememezlik var..

mesela yüzüne acikca diyemiyorsan sana sunu yap bunu yap dediginde,yapamam deyip yapmazsin biraz uzak durursun .sana gelmek icin aradiginda isin var de kabul etme anlar heralde.

bu arada konu disi ama kis icin ezme dedigniz nasil yapiyorsunuz:) bu ara yemek ve diger seyleri ögrenmeye calsiyorumda:)

konun icinde sacma oldu ama vakitin oldugunda özeldende yazarsan sevinirim

görüşmeyi kesmek zorundasın.. neler neler duyuyoruz biliyorsun. bence yolunda başındayken hemen çıkar hayatından bu kızı...

benim de böyle bir arkadaşım vardı.. nasıl ki sen burada bize anlattıysan, ben de açık açık arkadaşıma her rahatsızlığımı anlatıp ilişkimi bitirdim..yemin ederim üzerimden yük kalktı :))

yaptığı çoğu şeyi ben de patavatsızlık olarak görüyordum. ama kardeşlerim uyardı beni..bilerek yapıyor, sen ne kadar safsın dediler...

çok sonraları düşününce kardeşlerime hak verdim. arkadaşım hiç de saf ya da aptal değildi. evet gerçekten de bilerek yapıyordu çoğu şeyi..

ayrıca arkadaşlardan biri evlenip çoluk çocuk sahibi olup da diğeri bekar olunca ilişki yürümüyor. bekar olan hala bencilce isteklerde bulunabiliyor. anlamıyor senin halinden..

yani açıkça konuşmasan bile ilişkini bitir bu kızla..

senin anlattığın kadar olmasa da benzeri başıma geldi.ben de kimseyle kötü konuşmayı sevmem.yüzüne vurmadım.arayıp geleyim dediği zaman işim var dedim.dışardayım dedim ya da aradığı zaman açmadım.aradan bikaç saat sonra arayıp duymamıştım yada işim vardı dedim.bi süre sonra aramayı kesti.1 yıldan fazla oldu.hiç konuşmadık görüşmedik.en güzeli açık açık anlatmak.görüşmek istemiyorum demek.haklısın sonuçta.ama insan yüzüne söylemek istemiyor.benim de 9 senelik falan arkadaşımdı.söylersem ayıp olur,kötü hissederim kendimi psikolojisine giriyor insan.ne alakası var halbuki.

Bu nasıl bir arkadaşlık allasen.Arkadaşm dediğiniz kişi resmen bencillik abidesi.
Ona onun anlayacağı dilden hitap etmenizi tavsiye ederim.
Sonra siz böyle kendi kendinizi yersiniz.Elbette arkadaş kaybetmek kolay değil ama
bu tür insanlara öyle anlayışlı yumusak davranmakla düzelmez.Huyu böyle demek ki.
Çevrenizde ne kadar az böyle insanlar o kadar çok huzur olur.
Telefonlarına cevap vermeyin,sana geleceğim falan derse bir yolunu bulup mazeret üretin.
Bozuk musun falan derse de hiç uzatmadan " ben artık seninle görüşmek istemiyorum" deyiverin gitsin.
Yara bandını bir kerede çekmek gibi.
Gitsin kullanacak başka birilerini bulsun buna da arkadaşlık kılıfını uydursun.
Yok böyle bir dünya.Fazla iyiniyetli olmanın da durduk yere manası yok.

teşekkür edrim canım ay ben yalan söylemiyorum ya yüzüm kızarıyor yada sesimden anlaşılıyor... arayınca beni diyorum işimiz var başka bi yere gidiyoruz diycem onunla konuşunca söyleyemiyorum işte...

bu arada canım facebook da yemek tarifi paylaşıyorum arkadaşlarınla özelden bana mesaj atarsan seni eklerim grubumuza... orda tarifleri paylaşıyorum :)

Arsız ve hadsiz insanlara yüz vermeye gelmez bu tip insanlarla hep mesafeli olmak lazım çünkü dengeyi hiç bir zaman sağlayamazlar hatta çok aşıyorsa sınırlarını gerekiyorsa bitir arkdaşlığını çok bir şey kaybetmezsin gibi.

Ay ben olsam dayanamazdım ne kadar sabırlı ve iyi niyetli birisiniz
Sizi resmen kullanıyor o ne demek ya size gelmeden önce sipariş vermeler,Onu bunu hazırla demeler,
Ayrıca eşinle neden bu kadar ilgileniyorki işkillendim valla ben bu işten
Bence siz hatır meselesini bir kenara bırakın ve bu kişiyle ilişkinizi bitirin
Eşiniz,evliliğiniz mi önemli yoksa sizi kullanan arkadaşınız mı?
Ayy çok sinir bozucu

Madem samimi arkadasin, rahatsiz oldugun konulari onunla konusabilmen lazim. Ozellikle dertlerini baskalarinin yaninda konusmasi, senden sikintili zamaninda borek istemesi, ezme istemesi gibi. "Hayir" demeyi senin de ogrenmen lazim. Hele bugunden sonra, maden onu gozden cikardin, daha da rahat diyebilmelisin. Ozelini baskalarinin yaninda konusmamasini kesin bir dille ona belirtmen lazim, bu senin tercihin, bilmesi ve lafina dikkat etmesi gerekir. Yemeklerine baskalarinin yaninda olmamis demesi, annem de guzel yapar demesi kiskancliktan gelen seyler, ayni sekilde basima gelmisti benim de en samimi arkadasim tarafindan. Ne kadar kirici oldugunu bilirim. Ben de uzaklasmistim senin simdi yapmayi dusundugun gibi. Gerci tamamen kopmadik ama eskisi kadar da gorusmuyoruz. Tabi baska sehirlerde olmamiz da az gorusmekte etken oldu. Esine bir ilgi duydugunu sanmiyorum, seninle oldugu gibi onunla da samimiyet kurmak istiyordur, yaninda daha rahat hareket edebilmek istiyordur. anlasilan seninki pek yuz vermiyor. Iyi de yapiyor, baksana sen zaten ondan rahatsizsin. Istemiyorsan fazla sik gorusmezsin, telefon ettiginde musait olmadigini, gorusemeyecegini soylersin, bir-iki, kopar gider.. Anladigim kadari ile arkadasin da bir boslukta, bir arayis icinde, bilemiyorum tabi ona sirtini donmek icin uygun zamanlama mi, senin arkadasin, sen karar vereceksin.

bazen böyle evlenememiş kızların gözü dönmüş oluyor.bana pek masum görünmedi yaptıkları,tamam belki çok aldatma boyutuna taşımayacak ama biraz fıkırdamak cilveleşmek istiyor demek ki erkeksizlikten.ayrıca diğer emrivakileri,düşüncesizlikleri...çok olmuş bence.ama bu tipler çok.bence arayı soğut anlamazsa ayrıl eşi geçtim bana diğerlerini yapsa arkadaşım bir daha görüşmem.

ahh ahh.. normalde derdim ki "içini fesat tutma, art niyet besleme, kaç senelik arkadaşın çok ayıp" .. ama diyemiyorum.. neden diyemiyorum biliyor musun ? ben de liseden arkadaşım hatta kardeşim olarak gördüğüm canım dediğim en güvendiğim insanın çok büyük bi darbesini yedim bu konuda daha 1 hafta önce.. nişanlıma iftira attı.. sizin ilişkinizin başladiği dönemde bana ilgi duyuyordu dedi.. inan bana kendimi yedim.. anlatamam hislerimi.. 4 senedir nişanlımla beraberim.. elinde avcunda bi kanıt yok sadece böyle bir iddiası var.. hala atlatamadım hala.. çok güveniyorum nişanlıma.. herşeyi anlattım sordum yüzleşirim benim alnım ak diyor.. ne yapmışım söylesin diyor.. tek bildiğim bunu hak etmediğim.. yazıklar olsun..

canım özelden mesaj atamıyorum [

Son düzenleme:

ah canım ya senin durumun çok üzücü.. hakkında hayırlısı olsun ... nasıl der bunu ya offf allah islah etsin bu tipleri...

saolun kızlar...

geçenlerde bi aramızda bi konuşma oldu bana tirip yaptı bende dedim bundan sonra mesafeli konuşalım dedim ..

oda bana diyorki ( ben kaçarak evlendim babam evlenmeme karşı çıkmıştı da ) senin düğününe ailen bile gelmedi ben geldim altınını aldım.. evini görmeye geldim hediyeni aldım vs..

bunları söylüyor bana .. üzüldğünde ben seninle dertleştim yanında oldum felan bu gibi konulara girip vicdan yapıyor...

ararsa telefonu açmazsam direk eşimi arıyor ya... ne yapayım nasıl söyleyim yüzüne çok üstüme geliyor çok konuşuyor.. bunu dedim diye bile bana ne nutuklar attı ..

kesinlikle uzak durun o kizdan
evlilikte böyle araya 3. sahislarin girmesine tahammül edemiyorum hic bir zaman ya
telefon acarsa acmayin... faceden yazarsa cevap vermeyin yani ona görünmeyin bi sekilde
mesafenizi koyun
esiniz evdeykende onu eve cagirmayin.... esim evde baska zaman görüselim diyin...
öyle bi kizdan arkadas veya dost olmaz
olan size ve yuvaniza olur Allah korusun

Son düzenleme:

telefonu açmamak mümkün değil canım .. eşimi arar hemen.. eşime ulaşamazsa annemi arar.. onada ulaşamazsa kayınvalidemi arar... nerdeyim diye şaka değil gerçek ...

en iyisi bu konuyu onunla konuşmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…