- Konu Sahibi alyamemirim
-
teşekkür edrim canım ay ben yalan söylemiyorum ya yüzüm kızarıyor yada sesimden anlaşılıyor... arayınca beni diyorum işimiz var başka bi yere gidiyoruz diycem onunla konuşunca söyleyemiyorum işte...evet herkesin ailece görüsecegi arkadaslari olmali ama bu kadar ic ice degil,
benim cok yakindan tanidigim bir bayan vardi bekardi ayni okulda görev yaptiklari evli ciftle hergün ama hergün ya ondalar ya onlar bundalardi..
sonunda hic iyi seyler olmadi malasefa ve o zaman anladim ki mesafe cok önemli..insanin bir aile hayati olmali..belki o kadar cok gelmiyorsada olsun bu kizda cekememezlik var..
mesela yüzüne acikca diyemiyorsan sana sunu yap bunu yap dediginde,yapamam deyip yapmazsin biraz uzak durursun .sana gelmek icin aradiginda isin var de kabul etme anlar heralde.
bu arada konu disi ama kis icin ezme dedigniz nasil yapiyorsunuz:) bu ara yemek ve diger seyleri ögrenmeye calsiyorumda:)
konun icinde sacma oldu ama vakitin oldugunda özeldende yazarsan sevinirim
evet herkesin ailece görüsecegi arkadaslari olmali ama bu kadar ic ice degil,
benim cok yakindan tanidigim bir bayan vardi bekardi ayni okulda görev yaptiklari evli ciftle hergün ama hergün ya ondalar ya onlar bundalardi..
sonunda hic iyi seyler olmadi malasefa ve o zaman anladim ki mesafe cok önemli..insanin bir aile hayati olmali..belki o kadar cok gelmiyorsada olsun bu kizda cekememezlik var..
mesela yüzüne acikca diyemiyorsan sana sunu yap bunu yap dediginde,yapamam deyip yapmazsin biraz uzak durursun .sana gelmek icin aradiginda isin var de kabul etme anlar heralde.
bu arada konu disi ama kis icin ezme dedigniz nasil yapiyorsunuz:) bu ara yemek ve diger seyleri ögrenmeye calsiyorumda:)
konun icinde sacma oldu ama vakitin oldugunda özeldende yazarsan sevinirim
ahh ahh.. normalde derdim ki "içini fesat tutma, art niyet besleme, kaç senelik arkadaşın çok ayıp" .. ama diyemiyorum.. neden diyemiyorum biliyor musun ? ben de liseden arkadaşım hatta kardeşim olarak gördüğüm canım dediğim en güvendiğim insanın çok büyük bi darbesini yedim bu konuda daha 1 hafta önce.. nişanlıma iftira attı.. sizin ilişkinizin başladiği dönemde bana ilgi duyuyordu dedi.. inan bana kendimi yedim.. anlatamam hislerimi.. 4 senedir nişanlımla beraberim.. elinde avcunda bi kanıt yok sadece böyle bir iddiası var.. hala atlatamadım hala.. çok güveniyorum nişanlıma.. herşeyi anlattım sordum yüzleşirim benim alnım ak diyor.. ne yapmışım söylesin diyor.. tek bildiğim bunu hak etmediğim.. yazıklar olsun..
kesinlikle uzak durun o kizdan
evlilikte böyle araya 3. sahislarin girmesine tahammül edemiyorum hic bir zaman ya
telefon acarsa acmayin... faceden yazarsa cevap vermeyin yani ona görünmeyin bi sekilde
mesafenizi koyun
esiniz evdeykende onu eve cagirmayin.... esim evde baska zaman görüselim diyin...
öyle bi kizdan arkadas veya dost olmaz
olan size ve yuvaniza olur Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?