- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
- Konu Sahibi alyamemirim
-
telefonu açmamak mümkün değil canım .. eşimi arar hemen.. eşime ulaşamazsa annemi arar.. onada ulaşamazsa kayınvalidemi arar... nerdeyim diye şaka değil gerçek ...
en iyisi bu konuyu onunla konuşmak...
Seninki tam bulasik desene.. Esini aradiginda ne diyor ona merak ettim. Demek ki telefonu acmamak cozum degil. Insallah bu kiza fazla bahsetmemissindir aile sirlarindan, dertlerinden filan. Tehlikeli gibi gorunuyor, seni kaybettigini anladigi anda hepsini ilgili kisilere bir bir kusabilir. Bu kizdan oyle bir kerede kurtulamazsin, zamana yayacaksin. Gorusmelerinizi erteleyeceksin, musait olmadigini soyleyeceksin, kisa tutacaksin. Kisa tutacaksin derken gorustugunuzde onun gelemeyecegi bir yere is icat edip "kusura bakma, cikmam lazim" deyip cikacaksin evden onu gondermek icin. Yani gorusmelerinizi seyreklestirip kisa tutmakla basla ise..
can sıkıntısından sarıyorlar bunlar aslında sana , bana.. işleri güçleri yok.. kendileri mutsuz ya.. dürtüyorlar işte.. benim bu arkadaşım beni hergün arayıp nişanlımın ailesine karşi dolduruyordu.. tanimadiği etmediği insanlar hakkında atip tutuyordu güvenme diyordu.. kendini kullandırtma diyordu.. beni hep yönlendirmeye çalişiyordu.. en son baktı ben laf söyletmıyorum nişanlım hakkında bu iftirayı attı.. güvenmıyorum ben ona seni çok üzecek dedi.. ya ben evlenmek üzereyim dediği laflara bak.. bunlar sürekli dozunu artırıyor sen alttan aldıkça yeni şeyler bulup can sıkacak gibi.. normalde en değer verdiğim kavramdır dostluk.. ama bazen insanları çok yanlış tanıyoruz.. ya da hiç tanımadiğimizi fark ediyoruz.. sen gereken tavrı koy yeter.. bu arada eşine güvenin tamsa inan bana boş.. hiç üzülme.. ben nişanlıma güvenirim.. beni aldatabilir belki bigün bunu bilemem hep açık bi kapım vardir ama asla bunu benim arkadaşımla dostumla yapmaz.. bu kadar şerefsiz karaktersiz değil..
telefonu açmamak mümkün değil canım .. eşimi arar hemen.. eşime ulaşamazsa annemi arar.. onada ulaşamazsa kayınvalidemi arar... nerdeyim diye şaka değil gerçek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?