eşim ve arkadaşım ...

Olağan bir samimiyet , yani eşinizde ev de olur, eşinizin tercihi de samimi olmaktır, o zaman belki normal karşılanabilir.
Ama arkadaşınızın devamlı eşinizi sorması, ısrarla onun evde olmasını istemesi, beklemesi, eşiniz onunla muhatap olmazken
muhatap olmak istemesi (çok samimi arkadaşının eşiyle samimi olmak gibi bir zorunluluğu olamaz kimsenin), suratının düşmesi,
vs vs davranışları, kusura bakılmasın normal karşılanamaz.
Bekar ya da evli , çok yakın arkadaşının eşiyle samimi olunabilir elbette, ama bunun için bu kadar çaba sarfedilmez,
bu kendiliğinden olur zaten, ısrarla olunmaya çalışılıyorsa ve moral bozluyorsa bunun için, bir tuhaflık yok mu?
Ben tam aksine mesela, yakın arkadaşımla görüşeceksem eşinin evde olmamasını tercih ederim.

Tehlikeli bir insan tipi.
Niye ben arkadaşımın eşiyle bu kadar laubali oluyum yaa:/
Uzak durmanızı tavsiye ediyorum...

neyi bekliyorsun bu arkadaşlığı bitirmek için...:26:bir gün karşına çıkıp ...bak tatlım ben kocana aşığım demesini mi

aynen canım bende...eşim bile siz bayan bayana rahar edersiniz diye evde durmak istemezken ... arkadaşım neden gitti diye üzüldü ..

suratındaki ifadayi unutmuyorum... kondurmak istemiyorum ama aklımda soru işareti bıraktı...

eşim gidince gitmek istemesi... oysaki 5 dk önce çay içelim diyordu...

ben yaptığımı ettiğimi söylemek istemiyorum ama yoruluyorum 2 çocuk sürekli benden bir şeyler bekliyor şunu yap bunu yap...

yapmazsam eğer trip yapıyor bir daha gelmeyiz... felan...

geçen mısır istedi patlattım elleri yağlı bir yandan mısır yiyor bir yandan bilgisayarda klavyeyi felan kullanıyor ..

bende canım dedim ellerin yağlı dedim oda inadına ellerini parmaklarını yalayıp bütün elleriyle bastırıyor klavyeye...

geldiği zaman ayakkabılarını dışarı çıkar canım diyorum ben ayakkabılığa korum diyorum o inadına gözümün önünde gülerek giriş halıma kadar ayaklarıyla basıp giriyor.. o gidince ben siliyorum...

ses çıkarmıyorum ama üzülüyorum...iyi olmak suç mu ?

birde yemek hazırlarım 1 tabağı alıp mutfağa götürmez yer masada öylece bırakır...

4 yıldır sabrediyorum ama burama geldi...

birazdan aradı açmadım...

olurmu öyle şey canım ya beş parmağın beşi bir mi ? herkes aynı değil... lütfen burda yanlış anlayıp konuyu başka yönlere çekmeye çalışmayın...

Arkadaşın hem düsüncesiz hemde tehlikeli bir tip.
Ya birdaha evine çağırma yada arkadaşlığınıza mesafe koy.
Sonradan başın ağrımasın.

eğer benim yakın arkadaşım, hadsiz, densiz, terbiyesiz davranmış olsa seninle görüşmek beni rahatsız etmeye başladı diye açıkça söylerim. yorum bile yapmasına izin vermem. çekilir iş değil canım. yol ver gitsin.

yüz yüze konuşamadım ama burda paylaştığım hemen hemen herşeyi msj da yazdım rahatladım ama içimdede bir sıkıntı var.. dah cvp gelmedi yada okumadı...bilmiyorum :/

İyilikten öte seninki saflık olmus artık..Trip atıyor bir daha gelmem diyor sende istedigini yapıyorsun..Gelmemesi isabet olur.Kardesin mi ne yani bu kadar anlayıs..Bu zamanda kimseye güven olmuyor bizim gibi iyi niyetli saflar aa o yapmaz yok bu yapmaz diye diye kendi sonumuzu hazırlıyoruz ne malum yuvanı yıkmayacagı..Def et gitsin..

Son düzenleme:

yok canım yuvamı yıkma gibi bir şey olamaz ben eşime çok güveniyorum...
oda yuvayıkmak değilde işte geliyor süslü püslü eşime kendini göstermek , iltifat almak vs cilvelerşmek anca bu kadarına ceseret edebilir zaten ...

eşimde yüzüne bile bakmayınca hpşgeldiniz der hemen başka bir odaya kaçar oda soruyor neden gelmiyor v.s gibi...

benim buna yakın bir arkadaşım vardı evlendiğim sene tatil amaçlı yaşadığım sehre geldi ben gurbete gelin gittim ve hasetliğinden mi diyim neydi derdi anlamadım ama 10 tl için neredeyse beni hırsızlıkla sucluyacaktı kendi evimde hemde ki akşam yemeğe cıkardık biz ödedik hesabı neymiş cuzdanında 10 tl varmış cuzdanınıda bana vermişti cantamda dursun diye onu güzel ce ağırladım gönderdim memleketine ve o anda kestim ilişkimi benimki çocukluk arkadaşımdı bide daha başka şeylerde yaptıda eşime karşı falan anlatmıyorum eski gunlerin hatırına şimdi sesini duymak istemiyorum hiçç kusura bakmıycak benim mutluluğumu bozmaya calışan kimolursa olsun affetmem yanii sende affetme sil bitir arkadaşlığını

Abooo arkadaşındaki pişkinliğe bak:))) mazallah bırak eşin için kendin için nasıl katlanabiliyorsun böyle bir arkadaşlığa okurken içim bulandı. Hem ne işi var evinde mazallah eşini aldırısın elinden, sonra buraya konu açarsın en yakın arkadaşım eşimi elimden aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…