Bu düşünce bende hep oldu beni hiç sevmedi onu sevdi hislerim hep bunu bana diyor ayrıca benim için hic birsey yapmadı hep hakaret üstüme yürumeler tokat atmalar ben bu yuzden hasta oldumEski EŞ neden ESKİ olmuş? Ve neden hala onu unutamadı düsüncesine kapıldınız?
Eşim o kadın yokken almısim dedi ama sonradan itiraf etti evlendiğimiz ilk günden beriAdam bunu sizden sakladımı ?
Mesela eski eşi oldugunu , o eşyalrının eski eşitle aldıgı eşyalar oldugunu ?
Sakladıysa haklısın.
Ama bile isteye evlendiysen böyle söylenmeye hakkın yok .
Bu adamın soğukluğu çocuklardan sonra mı oldu ??
Hayir kadın gitmişÖnceki eşi vefat mı etmiş?
Ben asla böyle oldugunu bilmiyordum annesi ve eşim ailesi kafama soktular ben onceden inanin hic takmiyordum en son esim bana sen kimsijn ben 6 senelik karimi silmisim sen kimsin ne boksun bu lafini asla unutmuyorumO kadınla neler yaşadiğini tam olarak bilemezsiniz ki hem çocuklarinizin oldugu bir evlilikte hala o kadını ve geçmişi sorgulamaniz hic doğru değil.Ikinci evliliği yaşama durumunu kaldiramayacaktiniz keşke en başta evlenmeseydiniz.Eşyalar evinize şimdi gelmedi evlendiğiniz zaman kabul etmediginizi söyleyip degiştirtebilirdiniz.
Eğer bu kıyaslamaları ve sitemleri eşinize yapiyorsaniz aranıza soğukluk girmesi normal.
Ama unutmayin adam simdi sizinle evli ve çocuklarinizin babası.Eğer isteseydi eski eşiyle devam ederdi.
Hayir kadın gitmiş
Ben asla böyle oldugunu bilmiyordum annesi ve eşim ailesi kafama soktular ben onceden inanin hic takmiyordum en son esim bana sen kimsijn ben 6 senelik karimi silmisim sen kimsin ne boksun bu lafini asla unutmuyorum
hiçbirşeyi tam anlatmıyorsunuz anlaşılmıyor o yüzdenHayir kadın gitmiş
Ben asla böyle oldugunu bilmiyordum annesi ve eşim ailesi kafama soktular ben onceden inanin hic takmiyordum en son esim bana sen kimsijn ben 6 senelik karimi silmisim sen kimsin ne boksun bu lafini asla unutmuyorum
Adam bunu sizden sakladımı ?
Mesela eski eşi oldugunu , o eşyalrının eski eşitle aldıgı eşyalar oldugunu ?
Sakladıysa haklısın.
Ama bile isteye evlendiysen böyle söylenmeye hakkın yok .
Bu adamın soğukluğu çocuklardan sonra mı oldu ??
Aynn beni anlatmis siniz ben hic kendimi o evin kadini hossedemedim hep bir yabanci gordumbence eşyalar konusunda A Aryetan nın demek istedigi sevdiği icin zamanında iliskisinde bunu sorun etmemıs olabilir . ama butun kadınlar evlendıklerı zaman esyalarını kendılerı secmek ıster. zaten bu anlar bılırsınız evlılıkten oncekı guzel telaslardır. ve o bunu yasamamıs. ayrıca yasanmıslıgın ıcıne gırıp orda kendıne bır yer edınmek zordur hele kı boyle bir eşe sahıpsen. yinede bunlar benim görüşlerim. kırdıysam affola.
ancak dogru soru ne zaman basladı bu sogukluk. acıkcası ben evlenmeden once ve evlendıkten sonra ınsanların farklı davrandıgı gorusundeyım. ancak tokat atmalar vs. cok fazla.
Calısmiyom ailemhiçbirşeyi tam anlatmıyorsunuz anlaşılmıyor o yüzden
mesela severek mi evlendiniz görücü usülü mü
bu adam lap diye soğumadı ya sizden
annesi ve eşinizin ailesi neden fişkelemeye çalışıyorlar sizi
çalışıyor musunuz?
cevaptan hiçbirşey anlamadımCalısmiyom ailem
Bile bile evlenmedim boyle olcagini bilseydim asla cnku inannin cok cektim esimin benim icin birsey yapdigi yok aslada yapmadi ben bazen dusuneyim iyi birseyi yada sevgisini hissedeyim diye seviyor diyeyim diye aklima getiriyorum ama gercekten yokbile bile evlenmişsın gibi geliyor
Pardon tam yazarken cocugum durmayinca cevaplamaya bastım ailem yani dayim tanistirdi bizi calismiyorumcevaptan hiçbirşey anlamadım
çalışmıyom ailem ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?