Eşim,ve ben çıldirmak üzereyim?

Aryetan

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
113
22
18
39
Merhaba gunaydin benimde sizlerin yardımına ihtiyacım var inanın okadar caresizim ki ben eşimin ikinci eşiyim yani daha oñce .resmi olmasa bile 6 senelik bir evliliği olmuş ama ben her günn gittikçe daha çok takıyorum takmamın nedeni eşim cünku esım bana cok soğuk .ben yaklaşmazsam asla yaklasmaz hep tersler beni hakaret eder çocuklarım var diye ayrılamıyorum ailem arkamda durmuyor o kadına deger verdiği kadar onun için yaptiğinin hiç birseyini bana yapmadı ben eski eşyalarıyla bunca sene yaşadım

Adam bunu sizden sakladımı ?
Mesela eski eşi oldugunu , o eşyalrının eski eşitle aldıgı eşyalar oldugunu ?
Sakladıysa haklısın.
Ama bile isteye evlendiysen böyle söylenmeye hakkın yok .
Bu adamın soğukluğu çocuklardan sonra mı oldu ??

Eski EŞ neden ESKİ olmuş? Ve neden hala onu unutamadı düsüncesine kapıldınız?
Bu düşünce bende hep oldu beni hiç sevmedi onu sevdi hislerim hep bunu bana diyor ayrıca benim için hic birsey yapmadı hep hakaret üstüme yürumeler tokat atmalar ben bu yuzden hasta oldum

O kadınla neler yaşadiğini tam olarak bilemezsiniz ki hem çocuklarinizin oldugu bir evlilikte hala o kadını ve geçmişi sorgulamaniz hic doğru değil.Ikinci evliliği yaşama durumunu kaldiramayacaktiniz keşke en başta evlenmeseydiniz.Eşyalar evinize şimdi gelmedi evlendiğiniz zaman kabul etmediginizi söyleyip degiştirtebilirdiniz.
Eğer bu kıyaslamaları ve sitemleri eşinize yapiyorsaniz aranıza soğukluk girmesi normal.
Ama unutmayin adam simdi sizinle evli ve çocuklarinizin babası.Eğer isteseydi eski eşiyle devam ederdi.

Eşim o kadın yokken almısim dedi ama sonradan itiraf etti evlendiğimiz ilk günden beri

Önceki eşi vefat mı etmiş?
Hayir kadın gitmiş
Ben asla böyle oldugunu bilmiyordum annesi ve eşim ailesi kafama soktular ben onceden inanin hic takmiyordum en son esim bana sen kimsijn ben 6 senelik karimi silmisim sen kimsin ne boksun bu lafini asla unutmuyorum

Hayir kadın gitmiş

Ben asla böyle oldugunu bilmiyordum annesi ve eşim ailesi kafama soktular ben onceden inanin hic takmiyordum en son esim bana sen kimsijn ben 6 senelik karimi silmisim sen kimsin ne boksun bu lafini asla unutmuyorum

Ee niye gitmiş diye hiç düşünmediniz mi? Adam iyi olsa zaten o kadına nikah kıyardı. O kadın gitmezdi. Değer vermemiş ki bitmii her şey. Sizin eşinizin kadına değer verme ile ilgili kişisel problemi var.

Hayir kadın gitmiş

hiçbirşeyi tam anlatmıyorsunuz anlaşılmıyor o yüzden
mesela severek mi evlendiniz görücü usülü mü
bu adam lap diye soğumadı ya sizden
annesi ve eşinizin ailesi neden fişkelemeye çalışıyorlar sizi
çalışıyor musunuz?

bence eşyalar konusunda A Aryetan nın demek istedigi sevdiği icin zamanında iliskisinde bunu sorun etmemıs olabilir . ama butun kadınlar evlendıklerı zaman esyalarını kendılerı secmek ıster. zaten bu anlar bılırsınız evlılıkten oncekı guzel telaslardır. ve o bunu yasamamıs. ayrıca yasanmıslıgın ıcıne gırıp orda kendıne bır yer edınmek zordur hele kı boyle bir eşe sahıpsen. yinede bunlar benim görüşlerim. kırdıysam affola.

ancak dogru soru ne zaman basladı bu sogukluk. acıkcası ben evlenmeden once ve evlendıkten sonra ınsanların farklı davrandıgı gorusundeyım. ancak tokat atmalar vs. cok fazla.

Eşim sevmedim annemin akrabasiýdi diyordu gorucu usulu evlendirilmis ama esime kalsa hic gormeden evlenmisim diyor ama kadina deger verdigi yaptigi seylerden anlasiliyor nikahida tam emin degilim neden yapmadigi esim bir gun baska yarin baska konusuyor inancim hic kalmadi guvenimde

Aynn beni anlatmis siniz ben hic kendimi o evin kadini hossedemedim hep bir yabanci gordum

Calısmiyom ailem

Gorucu usulu tam sayilmaz ama esim hep sguk suratsiz ilgisiz afedersiniz ben birlikte olmaya zorlardim yanasmadan bana yanasmazdi cocuklarimda ben yanasmasam belkide olmazdi

bile bile evlenmişsın gibi geliyor
Bile bile evlenmedim boyle olcagini bilseydim asla cnku inannin cok cektim esimin benim icin birsey yapdigi yok aslada yapmadi ben bazen dusuneyim iyi birseyi yada sevgisini hissedeyim diye seviyor diyeyim diye aklima getiriyorum ama gercekten yok

Bence asil sorun,
Yagmurdan kacarken, doluya tutulmussunuz..
Bayila bayila evlendiginizi dusunmuyorum bu adamla.
Aileniz size destek olmamis sizde mecburiyetten evlenmissiniz.
Birde su bosanan erkekleri iyi arastirin sorusturun,
Bunun karisi niye bosanmis, niye terketmis pat diye evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…