Eşim,ve ben çıldirmak üzereyim?

Benden buyuk ama bu gidisle ben icime ata ata ben ondan buyuk gorunucem yipraniyorum her gun kahroluyorum mutlu bir cift gorsem kalbim sizliyor ben asla kimseye ozenmeyen biriydim simdi bazi mutlu evlilikleri imrenerek bakiyorum

Kadini asla dislamiyorum dıs gorunus olarak ben ondan güzelim ama iste guzellige bakmiyor sans sevgi cirkin olsuam sans olsun hep derim ama hic sansim yok tek sansim evlatlarim onlar icin yasiyorum ama icten icede sagligim gidiyor hergun biraz daha cökuyorum kafami yastiga hic rahat kafayla kpymadim allah biliyor ya neler cektigimi ilk es kismanma faalanda degil benim sadece madem sevmiyordun falan bni sevdigini diyorsun ona davrandigin gibi neden bana davranmiyor nden o kadina yaptiklari seven bir erkek yaparda bana yapmagi sevmiyen erkek yapar gibi davraniyor beni aptalmi saniyor

iyi de evi terkedip terkedip dönerseniz tabi ki kıymetiniz kalmaz. adam sizi sevmiyosa sevmiyodur, bunu anlıyorsunuz. illa kulağınızla duymanıza gerek yok.

Allah yardımcınız olsun.
evlenmiş,ayrılmış,20 yaş büyük birini dayınız neden önermiş,aileniz neden uygun görmüş ?
Amin yas olarak buyuk gostermiyor bilmiyorum ama iyiler falan dediler ben birazda annemden cok cektim o yuzden kabul ettim ilk tanismamizda hic boyle davranmadi zaten tek bir kez grustuk yuz yuze 4 yada 3 ay sonrada evlendik bir bulusmada nisanlilik oldu

iyi de evi terkedip terkedip dönerseniz tabi ki kıymetiniz kalmaz. adam sizi sevmiyosa sevmiyodur, bunu anlıyorsunuz. illa kulağınızla duymanıza gerek yok.
Anlıyorum ama seviyorum diyince acaba yaniliyorummu diyorum ama gercekten dusunuce hareketleri konusmalari tavirlari zaten sevmiyen biri gibi

kaç senelik evlisin?
11 yaşında çocuğun varmış daha eski eş mevzusu mu yapıyorsun.
kocan iyi olsa eski sevgilisi de terketmezmiş.
adam dövüyor vuruyor sen eskiye takmışsın.
sevmiyorum diye dille söylemesine ne gerek var sevmediği belli.

Hayir kadın gitmiş

Ben asla böyle oldugunu bilmiyordum annesi ve eşim ailesi kafama soktular ben onceden inanin hic takmiyordum en son esim bana sen kimsijn ben 6 senelik karimi silmisim sen kimsin ne boksun bu lafini asla unutmuyorum
Kadin gitmiş oda zuurt tesellisi yapmış kendince keşke bosasan deseydin

Anlıyorum ama seviyorum diyince acaba yaniliyorummu diyorum ama gercekten dusunuce hareketleri konusmalari tavirlari zaten sevmiyen biri gibi

yani adam size kötü davranıyor. ama seviyorum deyince her şey bitiyor mu? azcık mantıklı olun ya.

Üç çocuk iyiymiş. Eşiniz size yaklaşmıyormuş zaten. Siz de eşinize yaklaşmayın daha fazla. Kreşli bir iş bakın veya evden yapabileceğiniz işler araştırın. Mutlaka size göre bir şeyler vardır.

11 yaşında çocuğunuz var nerden baksan 12 yıllık evlisiniz, hala eski eş muhabbeti niye yapıyorsunuz ki, bir kez gördüğünuz adamla evlenmişmissiniz adam belli ki baştan beri aynı, buna rağmen 3 çocuk var.. Eski eş takıntısını aşın ilk önce.

Hayir kadın gitmiş

Ben asla böyle oldugunu bilmiyordum annesi ve eşim ailesi kafama soktular ben onceden inanin hic takmiyordum en son esim bana sen kimsijn ben 6 senelik karimi silmisim sen kimsin ne boksun bu lafini asla unutmuyorum
Ağır laf. Çok ağır. Kendinizi kimseye ezdirmeyin.. Böyle bir lafı duyup o evliliği nasıl devam ettüriyorsunuz. Siz kendinize saygı duymuyorsanız koca da saygı duymaz.

6 sene birlikte yaşadığı kadına resmi nikah kıymayan bir adamdan ne beklenir ki ?

Yapacak tek sey kalmıs sızın ıcın umursamayacaksın onun ilgisine sevgisine ihtiyacın yokmus gıbı cocuklarınla ilgileneceksın hayatına bakacaksın bir sekılde mutlu olmayı öğreneceksin sonrada bosanırsın cesaretini topladığın zaman

Hayir kadın gitmiş

Sen kimsin ne b.ksun diyen adama yapilacak en iyi sey ben insanim sende b.k herifin tekisin demek colugu cocugu alip adami terk etmektir.

3. sayfaya kadar okudum ama durumunuzu tam olarak anlayamadım.
Bence siz eşinize de ne istediğinizi tam olarak anlatamıyorsunuz gibi geldi .

önce ne istediğinizi bilin , sorununuzun ne olduğunu kendiniz anlayın sonra çözüm yolu düşünürsünüz. Buradan da yardımcı olunur.

Sizin duygularınız karışmış - özgüveniniz yok , bastırılıyorsunuz belli.
Kaç yaşındasınız eğitim durumunuz nedir ? çalışma imkanınız var mı?

eşinizle ne kadar süredir evlisiniz? Boşanmak mı istiyorsunuz yoksa düzeltmek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…