Çocuğunuz veya çocuklarınız kaç yaşında? İş bulup çalışma durumunuz yok biri 3 biri 11 biri 9
Sevmiyordum diyordu madem beni seviyorsun ona verdigin degeri bana goster diyorum oda yok eski ese takmamin nedeni bu adam gibi seviyordum seni sevmedim desin ama sozde seviyor bni yarimini bana yapmadi o esin cocuklari bile yokken kusup gidince gidip getirmesini biliyordu ben kac kez gittim ustelik ccocuklarim bile kucukken artik dayanamayip bir kere bile aramadi gelip beni almadi hep ailem yuzunden grursuz onursuz oldum
Amin yas olarak buyuk gostermiyor bilmiyorum ama iyiler falan dediler ben birazda annemden cok cektim o yuzden kabul ettim ilk tanismamizda hic boyle davranmadi zaten tek bir kez grustuk yuz yuze 4 yada 3 ay sonrada evlendik bir bulusmada nisanlilik olduAllah yardımcınız olsun.
evlenmiş,ayrılmış,20 yaş büyük birini dayınız neden önermiş,aileniz neden uygun görmüş ?
Anlıyorum ama seviyorum diyince acaba yaniliyorummu diyorum ama gercekten dusunuce hareketleri konusmalari tavirlari zaten sevmiyen biri gibiiyi de evi terkedip terkedip dönerseniz tabi ki kıymetiniz kalmaz. adam sizi sevmiyosa sevmiyodur, bunu anlıyorsunuz. illa kulağınızla duymanıza gerek yok.
Sevmiyordum diyordu madem beni seviyorsun ona verdigin degeri bana goster diyorum oda yok eski ese takmamin nedeni bu adam gibi seviyordum seni sevmedim desin ama sozde seviyor bni yarimini bana yapmadi o esin cocuklari bile yokken kusup gidince gidip getirmesini biliyordu ben kac kez gittim ustelik ccocuklarim bile kucukken artik dayanamayip bir kere bile aramadi gelip beni almadi hep ailem yuzunden grursuz onursuz oldum
Kadin gitmiş oda zuurt tesellisi yapmış kendince keşke bosasan deseydinHayir kadın gitmiş
Ben asla böyle oldugunu bilmiyordum annesi ve eşim ailesi kafama soktular ben onceden inanin hic takmiyordum en son esim bana sen kimsijn ben 6 senelik karimi silmisim sen kimsin ne boksun bu lafini asla unutmuyorum
Anlıyorum ama seviyorum diyince acaba yaniliyorummu diyorum ama gercekten dusunuce hareketleri konusmalari tavirlari zaten sevmiyen biri gibi
Hayır burda gülmemem gerekli.. :?cevaptan hiçbirşey anlamadım
çalışmıyom ailem ne demek
Ağır laf. Çok ağır. Kendinizi kimseye ezdirmeyin.. Böyle bir lafı duyup o evliliği nasıl devam ettüriyorsunuz. Siz kendinize saygı duymuyorsanız koca da saygı duymaz.Hayir kadın gitmiş
Ben asla böyle oldugunu bilmiyordum annesi ve eşim ailesi kafama soktular ben onceden inanin hic takmiyordum en son esim bana sen kimsijn ben 6 senelik karimi silmisim sen kimsin ne boksun bu lafini asla unutmuyorum
Yapacak tek sey kalmıs sızın ıcın umursamayacaksın onun ilgisine sevgisine ihtiyacın yokmus gıbı cocuklarınla ilgileneceksın hayatına bakacaksın bir sekılde mutlu olmayı öğreneceksin sonrada bosanırsın cesaretini topladığın zamanKadini asla dislamiyorum dıs gorunus olarak ben ondan güzelim ama iste guzellige bakmiyor sans sevgi cirkin olsuam sans olsun hep derim ama hic sansim yok tek sansim evlatlarim onlar icin yasiyorum ama icten icede sagligim gidiyor hergun biraz daha cökuyorum kafami yastiga hic rahat kafayla kpymadim allah biliyor ya neler cektigimi ilk es kismanma faalanda degil benim sadece madem sevmiyordun falan bni sevdigini diyorsun ona davrandigin gibi neden bana davranmiyor nden o kadina yaptiklari seven bir erkek yaparda bana yapmagi sevmiyen erkek yapar gibi davraniyor beni aptalmi saniyor
Sen kimsin ne b.ksun diyen adama yapilacak en iyi sey ben insanim sende b.k herifin tekisin demek colugu cocugu alip adami terk etmektir.Hayir kadın gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?