Bence asil sorun,
Yagmurdan kacarken, doluya tutulmussunuz..
Bayila bayila evlendiginizi dusunmuyorum bu adamla.
Aileniz size destek olmamis sizde mecburiyetten evlenmissiniz.
Birde su bosanan erkekleri iyi arastirin sorusturun,
Bunun karisi niye bosanmis, niye terketmis pat diye evlenmeyin.
Malesef esimle konusamiyorum hemen uzerime yuruyup agza alinmiycak seyler diyor esyalara gelince kendim degistirdim paramla esim sirf yatak odasi dolabini degissin diye benim istedigimi alsin onun parasini bile verdim gitti beyendigini aldi bosanmayi duusunuyorum cocuklarim kucuk ne yapacagimi sasirdim babamlar bosan diyor biz karismiyoruz arkamda durmuyorlarÇıldırmayın.
Sonuçta o eşyalar oraya dünden gelmedi.
Siz de bilinçsizce evlenmediniz, kimse sizi evliliğe zorlamadı.
Bu noktada sizin yapacağınız eşinizi karşınıza almak ve gidenin yerine sizi koyamayacağını, sizi siz olduğunuz için kabul edip sevmesi gerektiğini anlatacaksınız.
"6 senelik karımı silmişim, sen kimsin" diyen bir adamın ağzına kürekle vurmak gerek bence.
Bu nasıl bir tabirdir, insanlar anlaşamaz ayrılır, o zaman hepimiz "senden öncekileri sepetlemişim sen kimsin" diye hayatlarımızdaki insanlara böbürlenelim mi?
Bu bir meziyet değil, önemli olan ilişkiyi bitirmek değil, sürdürebilmek, asıl meziyet orada!
Eşiniz biraz man kafa kusura bakmayın...
Eğer eşiniz ile birlikteliğinizden memnunsanız ve ayrılmayı düşünmüyorsanız, huzur ortamını bulmaya uğraşın.
Başkalarının eşinize karşı sizi doldurmalarına izin vermeyin, bu anneniz olsa dahi.
O hayatı iyisiyle kötüsüyle siz yaşıyorsunuz, gün sonunda herkes kendi kapısını kapatıyor, siz yine bu hayatı yaşamaya devam ediyorsunuz, size karşı bir etkileri olamıyor, olmamalı da zaten.
Problemleriniz ile baş etmeyi öğrenmelisiniz bence.
Kabullenmiş olduğunuz konularda "ben de bunu kabul ettim" diye böbürlenmeyin.
Bu karşı tarafın zaten yeterince canını sıkacaktır.
Bunun yerine yapabiliyorsanız eşyalarınızı değiştirin.
Tatlı dille, bunlar eskidi artık ben de kendi eşlayarıma sahip olmak istiyorum diyerek ufak ufak birşeyleri değiştirebilirsiniz.
Biraz pozitif davranın.
Ben suan baska eve tasindim esyalarimi kendim paramla hepsini degistim ama isterdimki esim kendisi alsin kendisi dusunsun ama sirf sevineyim diye yatak odasini bari alsin dedim parada kndim verdim ama gidip yine kndi istedigini aldi esim beni sevmiyor seviyorum diyor sorunca ama icimdeki his asla sevmiyor diyor cunku hareketleri oyle birsey sormaya kalksam dinlemis gibi yapar ama asla dinlemez bisey gostersem telefona bakar asla yuzume bakmaz esimde bende 20 yas varA Aryetan anlıyorum canım seni. insanın kendi düzenin olmaması zordur. her ne kadar ufak tefek değişiklikler yapsan da tam olarak istediğin gibi olmaz. ornegin koltuk takımını sevmezsin ama oyle hemen istedin diye degistiremezsin. Eger eşinde destek olmuyorsa zaten asla tam olarak senin evinmis gibi hissedemezsin. peki esıne bu durumlardan bahsettin mi hic? eminim bahsetsende anlamaz ya
yine erkek düşmanı oldum yaakusura bakmayın
SouvveniR in dediği gibi evlilik düzelmiyorsa yada önlem almak icin kendi ayaklarınızın üstünde durmaya baslayaraktan değisiklikler yapın. boyun eğmeyin kimseye. insanın rızkını Allah verir. korkmayın.
Ya niye parayı eline veripte eşya alsin bekliyorsunuz ki ...madem para sizde, gidin istediginizi alın...kusura bakmayin ama bir eşyayı kendiniz alacak kadar özgüveniniz yoksa değer göremezsiniz...yatak odasini bari alsin dedim parada kndim verdim ama gidip yine kndi istedigini aldi
Nasil bir yol izliycem cocuklara nasil tek basima bakicam bunlari dusundukce deli oluyorum
Çocukları başına bırakıp gideceksin, it gibi arkandan gelecek...." Ben ettim, sen etme" diye kapında yatacak....
Bak sonra saygısızlık yapıyor mu sana?
Gittim tıpis tipis babamlar yolladi beni o hic arayip sormadibak bu cok doğru.
Sevmiyordum diyordu madem beni seviyorsun ona verdigin degeri bana goster diyorum oda yok eski ese takmamin nedeni bu adam gibi seviyordum seni sevmedim desin ama sozde seviyor bni yarimini bana yapmadi o esin cocuklari bile yokken kusup gidince gidip getirmesini biliyordu ben kac kez gittim ustelik ccocuklarim bile kucukken artik dayanamayip bir kere bile aramadi gelip beni almadi hep ailem yuzunden grursuz onursuz oldumadam size karşı iyi değil ki eski eşe niye taktınız?
Gittim tıpis tipis babamlar yolladi beni o hic arayip sormadi
Istedigim ayrilmak cunku gercekten saglim falan hep gitti piskolojim bozuldu ama cocuklarla ev yok birsey yok nasil yapcam bilmiyorum hep esim senin benim aramizda senin benim var biz bizim olamadikamaaaan bak bu fena olmuş. annem hep "kimseden kimseye fayda yok. tırnağın varsa başını kaşı" derdi. neyse vesselam hayat senin hayatın. anne baba bile bi yere kadar. ancak sen kendin istediğin gibi değiştirebilirsin.
Evet20 yas mı var aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?