Eşim,ve ben çıldirmak üzereyim?

Çıldırmayın.
Sonuçta o eşyalar oraya dünden gelmedi.
Siz de bilinçsizce evlenmediniz, kimse sizi evliliğe zorlamadı.

Bu noktada sizin yapacağınız eşinizi karşınıza almak ve gidenin yerine sizi koyamayacağını, sizi siz olduğunuz için kabul edip sevmesi gerektiğini anlatacaksınız.
"6 senelik karımı silmişim, sen kimsin" diyen bir adamın ağzına kürekle vurmak gerek bence.
Bu nasıl bir tabirdir, insanlar anlaşamaz ayrılır, o zaman hepimiz "senden öncekileri sepetlemişim sen kimsin" diye hayatlarımızdaki insanlara böbürlenelim mi?

Bu bir meziyet değil, önemli olan ilişkiyi bitirmek değil, sürdürebilmek, asıl meziyet orada!
Eşiniz biraz man kafa kusura bakmayın...

Eğer eşiniz ile birlikteliğinizden memnunsanız ve ayrılmayı düşünmüyorsanız, huzur ortamını bulmaya uğraşın.
Başkalarının eşinize karşı sizi doldurmalarına izin vermeyin, bu anneniz olsa dahi.
O hayatı iyisiyle kötüsüyle siz yaşıyorsunuz, gün sonunda herkes kendi kapısını kapatıyor, siz yine bu hayatı yaşamaya devam ediyorsunuz, size karşı bir etkileri olamıyor, olmamalı da zaten.

Problemleriniz ile baş etmeyi öğrenmelisiniz bence.
Kabullenmiş olduğunuz konularda "ben de bunu kabul ettim" diye böbürlenmeyin.
Bu karşı tarafın zaten yeterince canını sıkacaktır.
Bunun yerine yapabiliyorsanız eşyalarınızı değiştirin.
Tatlı dille, bunlar eskidi artık ben de kendi eşlayarıma sahip olmak istiyorum diyerek ufak ufak birşeyleri değiştirebilirsiniz.

Biraz pozitif davranın.

A Aryetan anlıyorum canım seni. insanın kendi düzenin olmaması zordur. her ne kadar ufak tefek değişiklikler yapsan da tam olarak istediğin gibi olmaz. ornegin koltuk takımını sevmezsin ama oyle hemen istedin diye degistiremezsin. Eger eşinde destek olmuyorsa zaten asla tam olarak senin evinmis gibi hissedemezsin. peki esıne bu durumlardan bahsettin mi hic? eminim bahsetsende anlamaz ya
yine erkek düşmanı oldum yaa kusura bakmayın

SouvveniR in dediği gibi evlilik düzelmiyorsa yada önlem almak icin kendi ayaklarınızın üstünde durmaya baslayaraktan değisiklikler yapın. boyun eğmeyin kimseye. insanın rızkını Allah verir. korkmayın.

Malesef esimle konusamiyorum hemen uzerime yuruyup agza alinmiycak seyler diyor esyalara gelince kendim degistirdim paramla esim sirf yatak odasi dolabini degissin diye benim istedigimi alsin onun parasini bile verdim gitti beyendigini aldi bosanmayi duusunuyorum cocuklarim kucuk ne yapacagimi sasirdim babamlar bosan diyor biz karismiyoruz arkamda durmuyorlar

Ben suan baska eve tasindim esyalarimi kendim paramla hepsini degistim ama isterdimki esim kendisi alsin kendisi dusunsun ama sirf sevineyim diye yatak odasini bari alsin dedim parada kndim verdim ama gidip yine kndi istedigini aldi esim beni sevmiyor seviyorum diyor sorunca ama icimdeki his asla sevmiyor diyor cunku hareketleri oyle birsey sormaya kalksam dinlemis gibi yapar ama asla dinlemez bisey gostersem telefona bakar asla yuzume bakmaz esimde bende 20 yas var

Yasa takmadim sadece beni seviyorsa madem tek istedigim deger vermesi ama lafla ilk beni sevmis ilk bir kadina seviyorum demis yani bana ben bu lafi duymak icin zorladim ben esimin umrumda degilim olmadimda onun icin sadece hizmetci cocuklarin annesi cocukladimi bile sevmediki kizima bile siddet uyguladi ve ben artik cildirmak uzereyim ne yapacagimi sasirdim

Nasil bir yol izliycem cocuklara nasil tek basima bakicam bunlari dusundukce deli oluyorum

yatak odasini bari alsin dedim parada kndim verdim ama gidip yine kndi istedigini aldi
Ya niye parayı eline veripte eşya alsin bekliyorsunuz ki ...madem para sizde, gidin istediginizi alın...kusura bakmayin ama bir eşyayı kendiniz alacak kadar özgüveniniz yoksa değer göremezsiniz...

Çok inandığım bi söz var karşındakini değiştiremezsin ama kendini değiştirebilirsin. Eşya vs konusunda bişey söyleyemeyeceğim yaşamayan bilemez. Fakat siz aklınızda kıyas yapmayı bırakın eski eş ve kendinizi kıyaslamayın ona değer verdiğini vermediğini bilemezsiniz.

Çalışabilecek durumdaysanız çalışmanızı öneririm. Kimsenin sizin arkanızda durmanıza ihtiyacınız Yok önce siz kendi kendinizin arkasında durun. Bakış açınızı değiştirin eşyaları kafanızdan atın kıyası atın bebeğiniz ile ilgilenin ve kendinizi motive etmeye adayın.

Nasil bir yol izliycem cocuklara nasil tek basima bakicam bunlari dusundukce deli oluyorum

Çocukları başına bırakıp gideceksin, it gibi arkandan gelecek...." Ben ettim, sen etme" diye kapında yatacak....

Bak sonra saygısızlık yapıyor mu sana?

adam size karşı iyi değil ki eski eşe niye taktınız?
Sevmiyordum diyordu madem beni seviyorsun ona verdigin degeri bana goster diyorum oda yok eski ese takmamin nedeni bu adam gibi seviyordum seni sevmedim desin ama sozde seviyor bni yarimini bana yapmadi o esin cocuklari bile yokken kusup gidince gidip getirmesini biliyordu ben kac kez gittim ustelik ccocuklarim bile kucukken artik dayanamayip bir kere bile aramadi gelip beni almadi hep ailem yuzunden grursuz onursuz oldum

Gittim tıpis tipis babamlar yolladi beni o hic arayip sormadi

amaaaan bak bu fena olmuş. annem hep "kimseden kimseye fayda yok. tırnağın varsa başını kaşı" derdi. neyse vesselam hayat senin hayatın. anne baba bile bi yere kadar. ancak sen kendin istediğin gibi değiştirebilirsin.

Istedigim ayrilmak cunku gercekten saglim falan hep gitti piskolojim bozuldu ama cocuklarla ev yok birsey yok nasil yapcam bilmiyorum hep esim senin benim aramizda senin benim var biz bizim olamadik

Bana kendimi onun karisi benim kocam hissini vermedi sanki dis kapinin dis mandaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…