Esim ve ben

Olabilir canm belki astigimi düşündüğüm şeyi asamamis olabilirim astigimi dusunerek kendimi kandirmis olabilirim haklisin kendimi meşgul edecek şeyler bulsam belki bu durumda düzelir TSK ederim

Tatlım bu bizim gruptaki sohbetimizden dolayı merak ettiğim bir konuydu.Babannemi sizde kalıyor sen mi babannede kalıyosun diye
Öncelikle gerçekten çok güçlü bir insansın ki hem evlenip ayrı kalmayı göze alabildin, hem de hamilesin ve okula gitmeyi başarabiliyorsun.Tebrik ediyorum seni, o durum bazen rutin hayatımızda bizde bile oluyorken sen de olması gayet normal. Eşinde eminim daha çok özlüyor ve seni senden daha çok düşünüyordur çünkü onun içinde çok zor bir durum.Eşininde hem çalışıp hem de ekstra inşaat işleri bedenen ve ruhen yoruluyordur.Baskın ruh halinde biraz dışarı çıkmanı, muhabbetini sevdiğin insanlarla görüşmeni tavsiye ediyorum.Hatta mutfağa gir pasta börek çörek yap (demiycem tabi:))
Ayrıca eşinede her ne kadar ilgisini belli etsede bu halinden biraz bahset duygularını sürekli paylaş sakın kendini üzme bir can taşıyosun ve her ruh halin bebeğinede yansıyor
her cefanın bir de sefası vardır.İnşallah bu muhabbetiniz bağlılığınız sonsuza dek sürer

Aradaki mesafe ve hormonların azizliği :)

Allah yardimcin olsun canim bolumun nedir ?
ins tek basina kalmiyosundur hamile hamile
hamilelikten kaynaklaniyo duygular daha da tavan yapicak ilerleyen gunlerde e bide ayrilik var anne adayi icin zor zamanlar insan esini yaninda istiyo dogal olarak
rahat ol stres yapma bebisini dusun ii gelir bu sana

Madem ayri sehirlerde yasayacaktiniz niye okul bitmeden evlendin kucuk yasta? hamileyim diyosun hamile kaldin diye mi evlendin

sana kıyamam beeeenn :)
Bence bunlar tamamen "hamilelik sendromu" :)
Kocacım yanımda ama öpmeden uykuya dalsa ben de bi triplere giriyorm. Bi yalnız mutsuz hissediyorm kendimi :)
Hamileyken daha hassas ve duygusal oluyoruz biz hatunlar :)

Babaannem yaninda kaliyor canim hamile likten önce yanlizdim hamilelik olunca Esim tek kalmami istemedi eşime bu konuyu acil üzmek istemiyorum canm çünkü Esim yeterince ilgili bi es ben bende problem oldugunu düşünüyordum ruhsal olarak

Yorum yapacaktım ama yorumlara sınır koymuşsunuz,o yüzden Allah yardımcınız olsun.
Bu durumumun okurken evlenmenle bi alakasi yok o yüzden kisitlama getirmiş olabilirim bebek konusunda da onlem aliyor olmamiza rağmen nasip etti Rabbim bununda sorgulanacaktır bi tarafi yok o yüzden ben sadece tamamen ruh halinin. Normal olup olmadigi üzerindeki cevapları tercih ediyorum

Fen ve teknoloji öğretmenliği canm yok yanliz kalmiyorm babaannem var yaninda sağolsun yorumlariniz için çok TSK ederim

Madem ayri sehirlerde yasayacaktiniz niye okul bitmeden evlendin kucuk yasta? hamileyim diyosun hamile kaldin diye mi evlendin
Küçük yas dediğimiz 25 yasindaym Esim 28 yasinda nie evlendim meselesi degilken yinede sorunuza cevap vereyim evlendik çünkü esimde bende 1 sene daha beklemek istemedik Esim atanirda doğu ya giderse 1 senesini tamamlamis olur atanamazsada 1 sene idare ederiz dedik hem de 4+4ay suren bi ayrilik suremiz olacaktiki bu durumda bazen ben bazen esim gelerek bu sureyi atlayiriz diye dusunduk umarim tatmin edici bi cevap olmustur
bu diğer sorunuz ise çok çirkince geldi bana kusura bakmayin evlenmeden hamile kalmadim evlendikten sonra 3 hafta sonra hamile kalmisim 7 haftalık gelinken hamile kaldigimi başka bi rahatsizligim için gittiğimde öğrendim
.burada ne evliliğimi ne de hamileliğini sorgulamanizi yersiz buluyorum

Çok TSK ederim arada da olsa benim asil sormak istediğim sorumu anlayan birileri cikiyor cevabiniz için çok sağolun

Çok TSK ederim arada da olsa benim asil sormak istediğim sorumu anlayan birileri cikiyor cevabiniz için çok sağolun
Ne demek :)
Inan bebeğin yapıyo hep bunları. O içerde o kadar huzurlu ve mutlu ki, senin mutluluğundan çalıyo ehehe.
Sıkma canını. Bak saat kaç olmuş. Hala adamı öpüp kokluyorum da uyanıp onu ne kadar sevdiğimi anlasın diye. Uyanmıyo uyuz :)

Zaten annesini somure somure bi hal oldu sipa :) aman o iyi olsun da ben herşeye raziyim bende namaza kalktim bakmadan yatmayayim dedim esimde su siralar kalkmis yazik ise gitmeye hazirlaniyordur :) bizimki uyanir öyle biseydede hatirlamaz uyandigini:))

Allah herseyin hayırlısıni verir. Biz her zaman daha kötülerini düşünerek halimize sukretmeliyiz. Hamilelik ne kadar zor da olsa bir mucize. Tadını çıkar. Böyle küçük içinde büyüttuklerinle harcama enerjini. Bebisine ayır ,mutlu olun inşallah

Sorma; feci sömürüyolar :)
Allah kabul etsin
Bizimki uyanır, güler ya da konuşur, sevdiğini söyler. Tekrar uyur ama bunları hatırlamaz çoğu zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…