- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Olabilir canm belki astigimi düşündüğüm şeyi asamamis olabilirim astigimi dusunerek kendimi kandirmis olabilirim haklisin kendimi meşgul edecek şeyler bulsam belki bu durumda düzelir TSK ederim[QUOTE="askrhpozitif, post: 37939999, member: 4853yerde seniEsim nede ben buraya oraya gitme falan demeyiz birbirimize ama dediğimiz gibi esimle hayattan daha fazla zevk aliyorm Esim olmadiginda ise mutsuzluk kapliyor her yanimi
Allaha şükür derinlerde bi mutsuzlugum yok ama bi ara asiri derece kendime güvensizliğin vardi bunun büyük bi kismini Esim sayesinde astigimi dusunuyorm
Iste bak astim diyorsun ama belki derinlerde bir yerde seni rahatsiz ediyordur. Mesela ben kendi ozel hayatimda yapmak istediklerimi yapamiyorum kitap hedeflerimi bos vakit hedeflerimi gerceklestiremiyorum simdi bir de ise baslayacagim nolcak nasil bitcek diye dusunmekten bazen uykum kaciyor. bu da benim tum anlarima yansiyor benimkisi sadece bir fikir birebir ayni durumu yasayan bi insan olarak keske hep esim yanibasimda olsa beraber vakit gecirsek hep diyorum ama dedigim gibi benimki sadece bir fikir. Sebebi ne olursa olsun bir arkadas da demis kendine düşüncelerini mesgul edecek etkinlikler vs bulursan belki bi nebze rahatlarsin.
Rabbime çok şükür canim inş dediğin gibi donemsel geçiştir:)Canım okul bitince zaten hep beraber olacaksın.
Hayatı da 3 lemissin. :)
Daha ne?
Bence uzakligin etkisi var.
Senin bir sorunun yok bence.
Bu dönemsel bir geçiş evresi
Aradaki mesafe ve hormonların azizliği :)Merhaba kizlar
Sorunum su aslında sorun demek yerine kurtulmak istedigim bi ruh halim var ve bu konuda yardimlarinizi istiyorum
Kisaca söyle aciklayayim
esimle 5 aylik evliyiz ve ben üniversite son sinif öğrencisiyim
Esim İstanbul da ben ise manisadayim okuldan dolayı
Hafta içi esimle devamlı iletişim halindeyiz öğlen aralarında firsat buldukça arar yada faceden firsat buldukça yazar( eşimin isi bilgisayarla ilgili)oradan konusuruz is cikisinda ararar eve gectiginde ise skypeden görüntülü konusuruz.
Hafta sonu evde olmadigi zaman karsiya ablalarinin yanina gectiginde ise bu durum tabi normal olarak daha azaliyor
tabiki bu benim için sorun değil normal olması gereken bu ama su iki hafta sonu oradaki evimizin insaatiyla ugrastigi için bu sure fazlasıyla minimuma indi
adam calisiyor tabiki ilgi gosteremeyecek bana ama gelin gorunki normalde eşimin sesinden sevincinden ne kadar özlediğini sevdigini hissederim ve bu beni mutlu ediyor her kadini edeceği gibi
su iki hafta sonudur eşimin sesindeki o heyecan yok gibi geliyor ki adamcaz yorgun nasil enerji dolu bi sesi olabilsinki
yorgunluktan dolayi ve islerle ugrastigi icin boyle oldugunu biliyorum ama ben bütün bunları dusunmeme rağmen kendimi acayip mutsuz hissediyorum bi an hic ozlenmiyormusum gibi geliyor ve resmen canim aciyor
biliyorumki Esim mutlaka ozluyordur ve ben bu ruh halinden kurtulmak istiyorum
.belki bu dusuncemde ve alinganligimda hamileligiminde etkisi vardır bilemiyorum onerilerinizi bekliyorum kizlar
Umarim kendimi güzel ifade edebilmisimdir
EDİT: KİZLAR BUNU NOT DUSMEK İSTİYORUM BENİM ESİMDEN YANA HİC Bİ SİKAYETİM YOK ,BENİM SORUNUM KENDİ KENDİMİ NEDENİNİ VE GERCEGİ BİLMEME RAGMEN ESİMİN ELİ UZERİMDEN CEKİLDİGİ EN UFAK ANDA YANLİZ VE MUTSUZ HİSSETMEM
EDİT 2:ESİMLE OKULUM DEVAM EDERKEN EVLENMEYİ 1 SENE AYRİ YASAYACAGİMİZİ BİLİNCİNDE VE BUNUN ZORLUKLARİ OLACAGİNİ BİLEREK CİKTİK BU YOLA BEBEK KONUSU İSE RABBİMİZİN BİZE HEDİYESİ OLDU OKUL BİTMEDEN DUSUNMUYORDUK İKİMİZDE HAYİRLİSİ BU SEKİLDEYMİS RABBİME SUKURLER OLSUN Kİ ARATMADAN NASİP ETTİ
YANİ DEMEK İSTEDİGİM RİCA EDERİM EVLİLİGİMLE İLGİLİ OKUL BİTMELİYDİ SONRA EVLİLİK SONRA COCUK SEKLİNDE KONUSMAMANİZİ RİCA EDİYORM CUNKU BEN BUNUNLA İLGİLİ Bİ SORUNUM YADA HERHANGİ PİSMANLİGİM YOK ASKİNE RABBİME BİNLERCE KEZ SUKREDİYORUM hem Esim hem de bebeğim icin
kaç ayda ve nasıl veriniz maşşallhaahh :)103 te 78 kiloya dustum şuan için ama 65 düşmek hedefin son 13 kilom kaldi
Merhaba kizlar
Sorunum su aslında sorun demek yerine kurtulmak istedigim bi ruh halim var ve bu konuda yardimlarinizi istiyorum
Kisaca söyle aciklayayim
Hafta içi esimle devamlı iletişim halindeyiz öğlen aralarında firsat buldukça arar yada faceden firsat buldukça yazar( eşimin isi bilgisayarla ilgili)oradan konusuruz is cikisinda ararar eve gectiginde ise skypeden görüntülü konusuruz.
Hafta sonu evde olmadigi zaman karsiya ablalarinin yanina gectiginde ise bu durum tabi normal olarak daha azaliyor
tabiki bu benim için sorun değil normal olması gereken bu ama su iki hafta sonu oradaki evimizin insaatiyla ugrastigi için bu sure fazlasıyla minimuma indi
adam calisiyor tabiki ilgi gosteremeyecek bana ama gelin gorunki normalde eşimin sesinden sevincinden ne kadar özlediğini sevdigini hissederim ve bu beni mutlu ediyor her kadini edeceği gibi
su iki hafta sonudur eşimin sesindeki o heyecan yok gibi geliyor ki adamcaz yorgun nasil enerji dolu bi sesi olabilsinki
yorgunluktan dolayi ve islerle ugrastigi icin boyle oldugunu biliyorum ama ben bütün bunları dusunmeme rağmen kendimi acayip mutsuz hissediyorum bi an hic ozlenmiyormusum gibi geliyor ve resmen canim aciyor
.belki bu dusuncemde ve alinganligimda hamileligiminde etkisi vardır bilemiyorum onerilerinizi bekliyorum kizlar
EDİT: KİZLAR BUNU NOT DUSMEK İSTİYORUM BENİM ESİMDEN YANA HİC Bİ SİKAYETİM YOK ,BENİM SORUNUM KENDİ KENDİMİ NEDENİNİ VE GERCEGİ BİLMEME RAGMEN ESİMİN ELİ UZERİMDEN CEKİLDİGİ EN UFAK ANDA YANLİZ VE MUTSUZ HİSSETMEM
EDİT 2:ESİMLE OKULUM DEVAM EDERKEN EVLENMEYİ 1 SENE AYRİ YASAYACAGİMİZİ BİLİNCİNDE VE BUNUN ZORLUKLARİ OLACAGİNİ BİLEREK CİKTİK BU YOLA BEBEK KONUSU İSE RABBİMİZİN BİZE HEDİYESİ OLDU OKUL BİTMEDEN DUSUNMUYORDUK İKİMİZDE HAYİRLİSİ BU SEKİLDEYMİS RABBİME SUKURLER OLSUN Kİ ARATMADAN NASİP ETTİ
YANİ DEMEK İSTEDİGİM RİCA EDERİM EVLİLİGİMLE İLGİLİ OKUL BİTMELİYDİ SONRA EVLİLİK SONRA COCUK SEKLİNDE KONUSMAMANİZİ RİCA EDİYORM CUNKU BEN BUNUNLA İLGİLİ Bİ SORUNUM YADA HERHANGİ PİSMANLİGİM YOK ASKİNE RABBİME BİNLERCE KEZ SUKREDİYORUM hem Esim hem de bebeğim icin
Merhaba kizlar
Kisaca söyle aciklayayim
Babaannem yaninda kaliyor canim hamile likten önce yanlizdim hamilelik olunca Esim tek kalmami istemedi eşime bu konuyu acil üzmek istemiyorum canm çünkü Esim yeterince ilgili bi es ben bende problem oldugunu düşünüyordum ruhsal olarakTatlım bu bizim gruptaki sohbetimizden dolayı merak ettiğim bir konuydu.Babannemi sizde kalıyor sen mi babannede kalıyosun diye
Öncelikle gerçekten çok güçlü bir insansın ki hem evlenip ayrı kalmayı göze alabildin, hem de hamilesin ve okula gitmeyi başarabiliyorsun.Tebrik ediyorum seni, o durum bazen rutin hayatımızda bizde bile oluyorken sen de olması gayet normal. Eşinde eminim daha çok özlüyor ve seni senden daha çok düşünüyordur çünkü onun içinde çok zor bir durum.Eşininde hem çalışıp hem de ekstra inşaat işleri bedenen ve ruhen yoruluyordur.Baskın ruh halinde biraz dışarı çıkmanı, muhabbetini sevdiğin insanlarla görüşmeni tavsiye ediyorum.Hatta mutfağa gir pasta börek çörek yap (demiycem tabi:))
Ayrıca eşinede her ne kadar ilgisini belli etsede bu halinden biraz bahset duygularını sürekli paylaş sakın kendini üzme bir can taşıyosun ve her ruh halin bebeğinede yansıyor
her cefanın bir de sefası vardır.İnşallah bu muhabbetiniz bağlılığınız sonsuza dek sürer
Bu durumumun okurken evlenmenle bi alakasi yok o yüzden kisitlama getirmiş olabilirim bebek konusunda da onlem aliyor olmamiza rağmen nasip etti Rabbim bununda sorgulanacaktır bi tarafi yok o yüzden ben sadece tamamen ruh halinin. Normal olup olmadigi üzerindeki cevapları tercih ediyorumYorum yapacaktım ama yorumlara sınır koymuşsunuz,o yüzden Allah yardımcınız olsun.
Tesekkur ederim :)Aradaki mesafe ve hormonların azizliği :)
1 seneyi geçti ama bu bi sene süre zarfında devamlı diyet yada dikkat etmedim bazen verdiğim kiloyu geri aldigimda oldukaç ayda ve nasıl veriniz maşşallhaahh :)
Fen ve teknoloji öğretmenliği canm yok yanliz kalmiyorm babaannem var yaninda sağolsun yorumlariniz için çok TSK ederimAllah yardimcin olsun canim bolumun nedir ?
ins tek basina kalmiyosundur hamile hamile
hamilelikten kaynaklaniyo duygular daha da tavan yapicak ilerleyen gunlerde e bide ayrilik var anne adayi icin zor zamanlar insan esini yaninda istiyo dogal olarak
rahat ol stres yapma bebisini dusun ii gelir bu sana
Küçük yas dediğimiz 25 yasindaym Esim 28 yasinda nie evlendim meselesi degilken yinede sorunuza cevap vereyim evlendik çünkü esimde bende 1 sene daha beklemek istemedik Esim atanirda doğu ya giderse 1 senesini tamamlamis olur atanamazsada 1 sene idare ederiz dedik hem de 4+4ay suren bi ayrilik suremiz olacaktiki bu durumda bazen ben bazen esim gelerek bu sureyi atlayiriz diye dusunduk umarim tatmin edici bi cevap olmusturMadem ayri sehirlerde yasayacaktiniz niye okul bitmeden evlendin kucuk yasta? hamileyim diyosun hamile kaldin diye mi evlendin
Çok TSK ederim arada da olsa benim asil sormak istediğim sorumu anlayan birileri cikiyor cevabiniz için çok sağolunsana kıyamam beeeenn :)
Bence bunlar tamamen "hamilelik sendromu" :)
Kocacım yanımda ama öpmeden uykuya dalsa ben de bi triplere giriyorm. Bi yalnız mutsuz hissediyorm kendimi :)
Hamileyken daha hassas ve duygusal oluyoruz biz hatunlar :)
Ne demek :)Çok TSK ederim arada da olsa benim asil sormak istediğim sorumu anlayan birileri cikiyor cevabiniz için çok sağolun
Zaten annesini somure somure bi hal oldu sipa :) aman o iyi olsun da ben herşeye raziyim bende namaza kalktim bakmadan yatmayayim dedim esimde su siralar kalkmis yazik ise gitmeye hazirlaniyordur :) bizimki uyanir öyle biseydede hatirlamaz uyandigini:))Ne demek :)
Inan bebeğin yapıyo hep bunları. O içerde o kadar huzurlu ve mutlu ki, senin mutluluğundan çalıyo ehehe.
Sıkma canını. Bak saat kaç olmuş. Hala adamı öpüp kokluyorum da uyanıp onu ne kadar sevdiğimi anlasın diye. Uyanmıyo uyuz :)
Zaten annesini somure somure bi hal oldu sipa :) aman o iyi olsun da ben herşeye raziyim bende namaza kalktim bakmadan yatmayayim dedim esimde su siralar kalkmis yazik ise gitmeye hazirlaniyordur :) bizimki uyanir öyle biseydede hatirlamaz uyandigini:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?