Esim ve ben

konuya ek yapmıssınızda suadna bu durumdasınız cunku ıkınızde baska sehırlerde oldugu ıcın
onu yazma bunu yazma ne yazalım soylede bılelım

Evli ve ayrı şehirlerde olmak çok zor olsa gerek. Neyseki son senenmiş.
Bence hormonel bir durum seninki. Hamilelikte çok normal. Geçer.

Evliyken ayrı kalmak çok zor, hemde bebek beklemek daha zor. Bu şekilde hissetmeniz normal. Eşim eve iş yüzünden bazen bir kaç saat geç geliyor, o zaman bile çok özlüyorum ben onu. Bir kaç kez ek yapmışsınız ama, okurken farklı şehirlerdeyken evlenip, hamile olursanız eşinizi yanınızda istemeniz kaçınılmazdı. Hem öğrencilik, hem evlilik, hem bebek hem farklı şehirler... Madem herşeyden memnunsun o zaman bu ruh halinden kurtulmanı bir tek eşin sağlayabilir. Onu yazmayın bunu yazmayın demişsin ne diyelim. Eşin işi bırakıp senin yanına gelsin o zaman.

Ne ile alakası var ? Ismarlama cevap istiyorsanız neden açtınız ki konu ?
Yeni evlilik,yeni gebelik...Eşler ayrı,ikiniz de öğrencisiniz...
Seviyorduk beklemek istemedik demişsiniz de bu şartlar altında olacağınızı da biliyordunuz.
Neyse,hormondandır bunlar,sizin kararlarınızla hiç mi hiç alakası yoktur.

Evliyken ayri kalmamiz bu duruma neden olmus olabilir benim buna karesi ciktigim yok benim sadece kizdigim nokta niye okul bitmeden evlendin yok evlenmeden mi hamile kaldin yok önce okul sonra evlilik sonra çocuk gibi şeylerin bana soylenmesi ben bunu anlatamiyorum üstüne basa basa yazdim sorumluluklarin ve zorlukların farkına vararak bu yola ciktik diye

Bu kelimeleri kullanmak yerine esinizle ayrisiniz ve hamilesiniz bu hisleri hissetmeniz normal deseniz anlicam ama siz benim evlilik tercihimi elestiriyorsunuz. Ki ben asla evliligimde bi mutsuzluk yasamiyorum çok şükür ..

Esimin ilgisi de sevgiside her daim bana karsi fazladir bu boyle olduğu için en ufak konusamamizda üzülüyor olmam bana normal gelmediği için bu durumdan nasip kurtulabilirim onu soruyorum

Ama çoğunuz yaptigim evliligimin zamanin yanlisligiyla ilgili şeyler soyluyorsunu

Sanirim onay alman gerekiyordu kusura bakmayin ....

Doktorun izin verdiği surece gidicem eğer gidemezsin derse 2. Donemi dondurucam

Peki sonra ne olacak eşinin yanına mı gidiceksin?
Duygusal olarak bunları hissetmen çok doğal. Hergün konuşmak yetmez tabi adamda ilgilenmek istiyordur ama elinden gelen budur. Ne zamandır görüşmüyorsunuz ki?

Zaman çok yanlış bunu kendinde biliyorsun ve olacakları göze almışsın şimdi ufak bir ilgisizlik seni yıldırmasın..
Ben olsam yapamazdım sanırım kaç kere hamilelik dönemi yaşıycaksın ki hayatında bundanda eşin yanında değilse ne kadar zor olur.. Neyse olan olmuş artık biraz daha sabret üzülüp bebeğide üzme. :)

ama şöyle de birşey var eğer doğru zamanlama olsaydı şuan buraya konu açıyor olmazdınız.herkes burda fikrini söylüyo siz hepsine tepki gösteriyosunuz.herşeyi zamanında yaşasaydınız şuan bu ruh halinde olmazdınız ama dimi

O zaman hayatta sizin dediğinize gore evlenipte ayri yasamak zorunda kalan çiftler hic yok benim tepki göstermenin nedeni ben zaten boyle ayri kalmamizin zorluklarini bilerek ciktigimi ve bunun bilince olduğumuzu soylememe rağmen hala benim yapmis olduğum evliligimin zamaninin yanlisligi yada siralamanin bu şekilde olmaması gerektiğini soylenmesi ben sadece bazen bu ayri kalmani verdiği zorlugunu daha kolay nasil atlatabilirim diye soruyorum ama bana herkes acelen neydi evlen din boyle olacagi belli bide hamilesin seklinde konusmasini anlamiyorum ben zorluğun olacagini en basindan farkindaydim bebek okul bitirmeden düşünmüyordum ama oldu napsaydim aldirsamiydim zamani yanlis diye ben sadece zorluğu bilmemek rağmen ve bunu iki tarafli goguslememize ragmen bazen dagiliyorum ve bu dagilmanin nasip önune gecebilirim bunu sizlere sormak istedim ama olay bana gore çok baska yerlerde gitti evlenmeden hamile kalma olasiligimdan bile bahsedildi

Çok TSK ederim bunun önune gecebilirmiyim peki
Kendini meşgul edecek seni mutlu eden şeyler yapmaya çalış.Fazla düşünmen seni daha da üzer yorar ve bu da bebişini üzer.Şu anda seni üzen yorumları da takma, hamilelik sadece yeme içmene dikkat etmekle bitmiyor biliyorsun.Daha da gamsız olmaya çalış, sevdiğin kişiyle evlenmiş yuvanı kurmuşsun.Şu anda okuduğun bir bölüm var esasında baktığında mutlu olacağın çok şey var.Bunları düşün, güzel film ve diziler izle internetten, bebiş ile alakalı kitaplar oku boş zamanlarında.Ve bu üzücü dönemlerinde geçici olacağını bil, yakında bebişini de hissetmeye başlarsın inşallah belki hissediyorsundur bile.

ya zaten senin yaşadıkların anormal demiyor ki canım kimse sonuçta eşinden uzaktasın,tek başına hamilelik geçiriyosun bunlarda psikolojini etkiliyor çoğunluk zaten bu görüşte ama işte ister istemez acele etmene bağlıyor

Ayrı şehir hamilelik e zor tabi bunu bilerek evlendim diyorsun e ne diyelim o zaman katlanmaktan baska care yok..

Her şey bir yana okulu dondurmayı düşündünüz mü?
Hamile halinizle hem okul hem hamilelik derken çok yorgun düşüyor olmalısınız.
Bu tek başınıza geçireceğiniz bir süreç değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…