- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Bu durumumun okurken evlenmenle bi alakasi yok o yüzden kisitlama getirmiş olabilirim bebek konusunda da onlem aliyor olmamiza rağmen nasip etti Rabbim bununda sorgulanacaktır bi tarafi yok o yüzden ben sadece tamamen ruh halinin. Normal olup olmadigi üzerindeki cevapları tercih ediyorum
Doktorun izin verdiği surece gidicem eğer gidemezsin derse 2. Donemi dondurucam9. aya kadar okula mı gitceksiniz?
Ben hiçbirşey anlamadım..
Doktorun izin verdiği surece gidicem eğer gidemezsin derse 2. Donemi dondurucam
Evliyken ayri kalmamiz bu duruma neden olmus olabilir benim buna karesi ciktigim yok benim sadece kizdigim nokta niye okul bitmeden evlendin yok evlenmeden mi hamile kaldin yok önce okul sonra evlilik sonra çocuk gibi şeylerin bana soylenmesi ben bunu anlatamiyorum üstüne basa basa yazdim sorumluluklarin ve zorlukların farkına vararak bu yola ciktik diye
Bu kelimeleri kullanmak yerine esinizle ayrisiniz ve hamilesiniz bu hisleri hissetmeniz normal deseniz anlicam ama siz benim evlilik tercihimi elestiriyorsunuz. Ki ben asla evliligimde bi mutsuzluk yasamiyorum çok şükür ..
Esimin ilgisi de sevgiside her daim bana karsi fazladir bu boyle olduğu için en ufak konusamamizda üzülüyor olmam bana normal gelmediği için bu durumdan nasip kurtulabilirim onu soruyorum
Ama çoğunuz yaptigim evliligimin zamanin yanlisligiyla ilgili şeyler soyluyorsunu
Sanirim onay alman gerekiyordu kusura bakmayin ....
ama şöyle de birşey var eğer doğru zamanlama olsaydı şuan buraya konu açıyor olmazdınız.herkes burda fikrini söylüyo siz hepsine tepki gösteriyosunuz.herşeyi zamanında yaşasaydınız şuan bu ruh halinde olmazdınız ama dimiAffedersiniz ama ben yapmis olduğum evliliğin ve zamanın tercihinin doğruluğunu sorgulamiyorum yada bunu burda soruyorum heee bu sizin dusuncenizdir saygi duyarim size gore yanlis zamanlama olan durum benim için doğru bi zamanlamaydi :)
O zaman hayatta sizin dediğinize gore evlenipte ayri yasamak zorunda kalan çiftler hic yok benim tepki göstermenin nedeni ben zaten boyle ayri kalmamizin zorluklarini bilerek ciktigimi ve bunun bilince olduğumuzu soylememe rağmen hala benim yapmis olduğum evliligimin zamaninin yanlisligi yada siralamanin bu şekilde olmaması gerektiğini soylenmesi ben sadece bazen bu ayri kalmani verdiği zorlugunu daha kolay nasil atlatabilirim diye soruyorum ama bana herkes acelen neydi evlen din boyle olacagi belli bide hamilesin seklinde konusmasini anlamiyorum ben zorluğun olacagini en basindan farkindaydim bebek okul bitirmeden düşünmüyordum ama oldu napsaydim aldirsamiydim zamani yanlis diye ben sadece zorluğu bilmemek rağmen ve bunu iki tarafli goguslememize ragmen bazen dagiliyorum ve bu dagilmanin nasip önune gecebilirim bunu sizlere sormak istedim ama olay bana gore çok baska yerlerde gitti evlenmeden hamile kalma olasiligimdan bile bahsedildiama şöyle de birşey var eğer doğru zamanlama olsaydı şuan buraya konu açıyor olmazdınız.herkes burda fikrini söylüyo siz hepsine tepki gösteriyosunuz.herşeyi zamanında yaşasaydınız şuan bu ruh halinde olmazdınız ama dimi
Çok TSK ederim bunun önune gecebilirmiyim pekiTatlım hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor çok büyük ihtimalle.
Kendini meşgul edecek seni mutlu eden şeyler yapmaya çalış.Fazla düşünmen seni daha da üzer yorar ve bu da bebişini üzer.Şu anda seni üzen yorumları da takma, hamilelik sadece yeme içmene dikkat etmekle bitmiyor biliyorsun.Daha da gamsız olmaya çalış, sevdiğin kişiyle evlenmiş yuvanı kurmuşsun.Şu anda okuduğun bir bölüm var esasında baktığında mutlu olacağın çok şey var.Bunları düşün, güzel film ve diziler izle internetten, bebiş ile alakalı kitaplar oku boş zamanlarında.Ve bu üzücü dönemlerinde geçici olacağını bil, yakında bebişini de hissetmeye başlarsın inşallah belki hissediyorsundur bile.Çok TSK ederim bunun önune gecebilirmiyim peki
ya zaten senin yaşadıkların anormal demiyor ki canım kimseO zaman hayatta sizin dediğinize gore evlenipte ayri yasamak zorunda kalan çiftler hic yok benim tepki göstermenin nedeni ben zaten boyle ayri kalmamizin zorluklarini bilerek ciktigimi ve bunun bilince olduğumuzu soylememe rağmen hala benim yapmis olduğum evliligimin zamaninin yanlisligi yada siralamanin bu şekilde olmaması gerektiğini soylenmesi ben sadece bazen bu ayri kalmani verdiği zorlugunu daha kolay nasil atlatabilirim diye soruyorum ama bana herkes acelen neydi evlen din boyle olacagi belli bide hamilesin seklinde konusmasini anlamiyorum ben zorluğun olacagini en basindan farkindaydim bebek okul bitirmeden düşünmüyordum ama oldu napsaydim aldirsamiydim zamani yanlis diye ben sadece zorluğu bilmemek rağmen ve bunu iki tarafli goguslememize ragmen bazen dagiliyorum ve bu dagilmanin nasip önune gecebilirim bunu sizlere sormak istedim ama olay bana gore çok baska yerlerde gitti evlenmeden hamile kalma olasiligimdan bile bahsedildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?