Üzüldüm ya rabbim en kısa zamanda dileğini kabul etsin.. sorun vardamı olmuyor çoçuğun canımsize eşinize yaşadıklarınıza dair bir yorum yapmayacağım bu msjı gözyaşları içerisinde yazıyorum 2 senedir çocuk diye yıprandık bittik tükendik geçen ay tam oldu derken kimyasal gebelik geçirdim bu ay bozuk testin hışmına uğradım hamileyim sanıp kan testi yaptırıp yere çakıldım Allah rızası için yapmayın o bebeğe sahip olmak için nelerimi vermezdim Allah sizin ne urumda olduğunuzu görüyor o çocuk bilinçsiz verilmedi sze emanetinize sahip çıkın nolur!!!!
şok içindeyim.Herkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya yazmak bile
saolun hiçbir sorunumuz yok ama olmayınca olmuyorÜzüldüm ya rabbim en kısa zamanda dileğini kabul etsin.. sorun vardamı olmuyor çoçuğun canım
Bak canm adetin biter bitmez folik asite başla hatta folik iod al kalitelisinden.. bide kafana takma rahat ol benimde 1,5 sene olmadı geçen ay hamile kaldım folik asit kullandığım ay tabi sağlıksız gebelik olduğu için düşük yaptımsaolun hiçbir sorunumuz yok ama olmayınca olmuyor
bende geçen ay kimyasl geçirdim çok üzücüBak canm adetin biter bitmez folik asite başla hatta folik iod al kalitelisinden.. bide kafana takma rahat ol benimde 1,5 sene olmadı geçen ay hamile kaldım folik asit kullandığım ay tabi sağlıksız gebelik olduğu için düşük yaptım
Canım üzülme azından hamile kalıyorsun sağlıklısın elbet olur artık yeni nesil de böyle geç hamile kalma durumu var.. eskiler pırt pırt doğuruyor Allah büyük hiç sıkma canını elbet olucak insan takıntı haline getirince hiç olmuyor..bende geçen ay kimyasl geçirdim çok üzücü
inşallah kısa zamanda olsun die dua ediyorumCanım üzülme azından hamile kalıyorsun sağlıklısın elbet olur artık yeni nesil de böyle geç hamile kalma durumu var.. eskiler pırt pırt doğuruyor Allah büyük hiç sıkma canını elbet olucak insan takıntı haline getirince hiç olmuyor..
Herkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya yazmak bile
Rabbim senin ve senin gibi bebis bekleyen annelerin kucagin bos birakmasin.inşallah kısa zamanda olsun die dua ediyorum
Allah razı olsun canm hayır bilmiyorum ne tür dualarRabbim senin ve senin gibi bebis bekleyen annelerin kucagin bos birakmasin.
Insallah.
Bunun icin ozel dualar var biliyomusun canim.
Niye bebeğiniz güzel olmazsa gerimi gnderecek. Hey Allahım ya zihniyete bak sen bence hiç mi hiç güvenme bide bence psikopat bir tip hızla uzaklaş benden söylemesiHerkese Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?