Esim ve ben

Tokat yedim evet bu çok iğrenç utanç verici bir durum ama vurup vuracağına pişman ettim ben eşimi.. bebek konusun da da sağlıksız gebelik geçirdim ama ben manevi yöne bağlıyorum düşük yapmamı o istemiyordum dedikçe ona yordum yaşadıklarımı.. bak canım evliymişsin boşan demek çok kolay ve burda bir insan derdini yazarken ifade ederken yalnış ifade edebiliyor. Konu sahibi neden aldırmış çoçuğu sağlıksız evliliği var diye güvenememiş tek başına bir çoçuğun sorumluluğu alınmaz. O çoçuk annenin olduğu kadar babanında..
Daha yeni evliler sonuçta tekrar çoçukları olabilir sağlıklız şartlarda çoçuk olupta sürekli kavganın içinde büyüse daha iyimi olur bence olmaz. Tabi bu benim fikrim herkesin düşüncesine saygı duyarım

Çok doğru demişsin bende seninle aynı düşüncelerdeyim. Aldırmasada sağlıksız bir gebelik geçirirdi sıkıntıyla kim yaşamak ister ki

Daha iyisi nasıl oluyor ya,beynim yandı yeminle.

ayrıl canı cehenneme sakın cocuk flan düşünme bi daha gidip namuslusunu bulsun kendine ş....z.

yazıkgını basından sonuna kadar okudum canım ,
sen basından konunu açarken bu şekilde anlatsaydın seni kimse yargılamazdı ,
önce cümleler kurmuşsun ki , kitap yüzü görmemiş , hiç eğitim almamış gibi anlatmışsın derdini ,

rica ederim.

Çocuğu aldirip daha iyisini yaparız demek de neyin nesi? Bu nasil bir cahilliktir. Okurken cok sinirlendim. Madem guvenmiyor neden evlenmis. Hadi evlendi niye korunmadi madem guvenmiyor. Cocugu olsun diye varini yogunu ortaya koyanda var birde bu olayi cocuk oyuncagina cevirende. Allah isteyenlere çocuk nasip etsin istemeyene vermesin. Cocuk ziyanligi resmen..

size eşinize yaşadıklarınıza dair bir yorum yapmayacağım bu msjı gözyaşları içerisinde yazıyorum 2 senedir çocuk diye yıprandık bittik tükendik geçen ay tam oldu derken kimyasal gebelik geçirdim bu ay bozuk testin hışmına uğradım hamileyim sanıp kan testi yaptırıp yere çakıldım Allah rızası için yapmayın o bebeğe sahip olmak için nelerimi vermezdim Allah sizin ne urumda olduğunuzu görüyor o çocuk bilinçsiz verilmedi sze emanetinize sahip çıkın nolur!!!!

Daha 4 bucuk aylik evlisin ve muahbbetlere bak daha iyisini yaparizda ne demek ya Allah basimiza iyi tas yagdirmiyo gerci Rabbim bunlari gormemiz icin bize ne imtihanlar veriyoda biz cahil kullari anlamiyoruz iste Allah yardim etsin sen o adamdan cocuk falan yapiyim deme yarin birgun cocuk oluncada baskasindandir der valla hic ugrasma hayatini karartma kac arkana bile bakma

Boşanın ve bir daha evlenmeyin bence
Anladığım kadarıyla anne olacak ehliyete sahip değilsiniz
Yazıklar olsun, herifin lafına bakıp da çocuğu aldırdınız öyle mi yazıklar olsun...

Valla bu olmamış daha iyisini yaparız aldır bunu diyen kocaya karşılık "peki kocacım" kafasında bi kadın, böyle bir kocayı hakediyor bence.
Genelde olumsuz yorum neredeyse hiç yapmam ama sen baya değişik bi tipsin, tutamadım kendimi...

Herkes yazmış zaten, istersen sabrının sonuna kadar git, sürdür bu evliliği. Ama bu adam seni yıldırır. Normal değil sende farkındasın. Hasta gibi resmen. Çok da uzun yıllar dayanabilceğini sanmıyorum. Bi gün büyük bi olay patlak vericek ya sen onu, ya o seni bırakıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…