Tokat yedim evet bu çok iğrenç utanç verici bir durum ama vurup vuracağına pişman ettim ben eşimi.. bebek konusun da da sağlıksız gebelik geçirdim ama ben manevi yöne bağlıyorum düşük yapmamı o istemiyordum dedikçe ona yordum yaşadıklarımı.. bak canım evliymişsin boşan demek çok kolay ve burda bir insan derdini yazarken ifade ederken yalnış ifade edebiliyor. Konu sahibi neden aldırmış çoçuğu sağlıksız evliliği var diye güvenememiş tek başına bir çoçuğun sorumluluğu alınmaz. O çoçuk annenin olduğu kadar babanında..Evliyim. Evli olmayanlar da fikir sahibi olabilir bunu da not düşeyim. Tokat yediğinizi ve hamile kaldığınız için bir sürü laf işittiğinizi yazmşsınız. Bunlar bana göre basit kavga değil demekki sizin için öyle. Neyse sizin hayatınız mutluluklar.
Çok doğru demişsin bende seninle aynı düşüncelerdeyim. Aldırmasada sağlıksız bir gebelik geçirirdi sıkıntıyla kim yaşamak ister kiKadin sigara iciyordum sagliksiz bir hayatim vardi o yuzden aldirdik demis. Neden herkes saldirmis? Dogursaydi bu igrenc ortamlari daha mi iyi olacakti. En dogrusunu yapmis kendi durumunda..
O Ozlem4885 sende korunmazsan bebegin olacagini bilmiyor muydun? Bebek dusunmuyorsan korunacaksin. Ki hicbir masumun gunahina girme
aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi
ayrıl canı cehenneme sakın cocuk flan düşünme bi daha gidip namuslusunu bulsun kendine ş....z.Herkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya yazmak bile
Cocugun daha iyisini yapariz die cocuk aldirilmadi hanimefendi bu kadar cahil biti degilim ben yasadigim problemleri az cok hissedebildigim icin onla ortak noktaya varip bebegimi aldirmak zorunda kaldim o cana nasil kiyilir sorusuna gelince de onu bir brn bi allah bilio hic kolay olmadi ama en kotusunu dusunerek cocugumu babasiz buyutmeden suan bu olmali galiba yarin birgun hamile ayrilirsam buyuttugumdr iki aile arasinda yetisip nie boyle eziyeti cekmesin dedim cocugun psikolojisini de dusundum daha iyisi konusuna gelince ise bu kurtaj sonrasi yasadigim ruhsal durum sonrasi agladigim gunlerde bana soylenen bir cumleydi ve ben buna da lafimi soyledim Allahin isine sen karisamazsin bunu bize bahseden o nice insanlar buna sahip olmak isterken biz aldirdik hakli ya da haksiz sebebe senin inadina dilerim benim kaybettigim can evlat sahibi olamayan analara nasip olur tek dilegim olmayanlara versin dedim bu yuzden mi tedaviye ihtiyacim var ? Yazdiklarimi keske basindan okusaydiniz da ona gore yorum yapmis olsaydiniz neyse yine de tesekkurler
Daha iyisi??? Mal ortada senden nolur ki diyemedi kizcaz tabi...çocuğu aldırıp daha iyisini yaparız diyen bir zihniyet, bunu kabul eden bir kadınAllah hepinize akıl fikir versin....
Herkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya yazmak bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?