Esim ve ben

Kadin sigara iciyordum sagliksiz bir hayatim vardi o yuzden aldirdik demis. Neden herkes saldirmis? Dogursaydi bu igrenc ortamlari daha mi iyi olacakti. En dogrusunu yapmis kendi durumunda..

O Ozlem4885 sende korunmazsan bebegin olacagini bilmiyor muydun? Bebek dusunmuyorsan korunacaksin. Ki hicbir masumun gunahina girme

Babasiz cocuk buyutmek istemiyorum diyorsun da ee adam hala basinda berabersiniz yaptigin davranisa gore ayrilmaliydiniz.

Allah aşkına bir cana kıyıp daha iyisini yaparız diyen APTAL bir kocayı daha ne yapacaksın...adam paranoyak,bebek olsa bu benden değil diyecek kadar

Daha iyisini yaparız diyen adam ve kabul eden kadın yatıp kalkıp dua edin hasta bir evladınız olmasın. Yazık olur o bebeğe. O zaman görürsünüz daha iyisini yapmayı...

Edit: Bence siz kendinizi kısırlaştırın.

Yani ilk once bende sok oldum daha iyisini yapariz cumlesini okuyunca.
Ama bunu aldirdiktan sonra demis esi..belkide konu sahibi o uzuntusu icerisinde pek algilayamamis olabilir o esinin cumlesini?
Ama yinede suan dusunmek icin vaktiniz var. Biraz esinizden uzak durun ailenize gidin..tek basiniza kalin ve yasadiginiz durumu disardan gozlemleyin.
Boyle yoksa esinizin sagliksiz dusunceleri icinde arap sacina donmus vaziyette mantikli karar veremezsiniz.

Tovbe Allah islah etsin.. kiyametin alametleri.. yazik olmus yavruya.. senin esin insanmi zannediyor acaba kendini !!!!

çocuğu aldırıp daha iyisini yaparız diyen bir zihniyet, bunu kabul eden bir kadın Allah hepinize akıl fikir versin....
Sanki fabrikada deneme yapıp bu olmadı daha iyisini yaparız diyen mühendisler geldi aklıma bu ne ya bebek o bebek neyin iyisi kötüsüden bahsediyorlar delirdim ya bu nasıl bir zihniyet bu nasıl iğrenç bir düşünce bu adama değil çocuk ben günahımı vermem be

Eşiniz ayrılmak istiyor aileden cekiniyor. Sizde bunun farkında oldugunuz için ayrılmamak için direniyorsunuz.

Korku filmi gibisiniz
Korktum sizden
Umarım bunların hepsi hayal ürünüdür

bence kadınında tedavi olması lazım

daha iyisini yaprız diyen adama tamam deyip çocugunu aldırıan bir kadının akıl sağlıgı yerinde değildir diye düşünüyorum.

haklısınız. biz bu cümleyle dalga geçiyoruz görünce şok oldum. benim oğluşum fırlama. eşim 2. çocuk deyince yookk diyorum. o da bu sefer daha iyi yaparız akıllı olur diyor
şakaydı gerçek oldu yani

Vay bee bırak şok olmayı çok üzüldüm bence yapmayın siz ya bu kafalarla olmaz yani

Canm haklısın sonuna kadar bende yaşadım hatta boşanmayı çok istedim son bi şans verdim onca olaydan sonda hatta eve tekrar döndüğümde bu saatten sonra ailemi de karıştırmam sen yoluna ben yoluma dedim. O oldu yani hani arada yine ufak tefek oluyor ama anlık. Ama ben durmadım canım herkesi ayağa kaldırdım haklı olduğum konularda sonuna kadar savundum kendimi ezdirmedim eşime karşı.. ailem de ayni senin gibi boşan bitecek dedi ama hangi aile ister ki kızlarının yuvası yıkılsın. Onlarda net olunca işler değişiyor canm sözde boşanırım demek ayrı iş ciddiye binince herşeyin rengi değişiyor. Eğer kocan seni gerçekten seviyorsa zaten yaptıklarından utanacaktır. Ama sevgi yoksa yapılacak şey belli zaten ki sen istesende istemesen de hayat seni böyle bir karar almaya sürüklüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…