Sanki fabrikada deneme yapıp bu olmadı daha iyisini yaparız diyen mühendisler geldi aklıma bu ne ya bebek o bebek neyin iyisi kötüsüden bahsediyorlar delirdim ya bu nasıl bir zihniyet bu nasıl iğrenç bir düşünce bu adama değil çocuk ben günahımı vermem beçocuğu aldırıp daha iyisini yaparız diyen bir zihniyet, bunu kabul eden bir kadınAllah hepinize akıl fikir versin....
Guzel cevap.
Bence siz de olmamışsınız, sizi aldırıp yeniden yapsınlar.
Babama anlattigim konu nisandan sonraki problem cunku eve hungur hickirik geldigimde bana soru soruldu ...
Her gun bana ayrilalim demesine laf sokmalarina nazaran ailelerimizi cagirip hamile oldugumu sorunlarimizinda oldugunu fakat bu cocugu da istedigimi esimidr sevdigimi soyledim ona dondum herkesin icinde ben saglikli cocuk olacagini dusunmuorm dedi kurtajdan sonra benin psikolojm bozulunca bana iiyini yaparizlara basladi ama sonraki donmelerden bu doneme yani tan aralik3 den bugune kadr 15gunde bir tekrar eden kavgalar surekli supheleri en son o coxugu sana guvenemedigimden aldirttim demesi canimi yakti ailesi ust katimizda oturuor bana oglunuz boyle dio dedigimde annesi surekli boswer o konussun dior iyide bendeki de can 2 saat once bile ayrilalim dedi yuru tamam dedim gercekten mi dedi ewet yuru dedim ama once bu istegini ailelere soyleyecegiz dedim bu sefer hayir bu ortak kararimiz dedi kabul etmedim bebegi aldiralim dedin aldirdim sonra bana senin yuzunden dedin suanda da sen istiorsun ayriligi kabul ediorm diorm yok buna da gelmio benle muhattap olmayacakmis ya benim 18 senelik 2 tane evli erkek arkadasim var esleriyle gelmek istiyorlar yok ama gordumu merhaba dio peki ya ben bekar bir kiz arkadasi var hic tanimadim gormedim hayrli olsun bile demedi dune kadr en kotu gunumuzde hep kizin resimlerini begeniordu bu kizla ilgili ben problem cikardim bana arkadasim dedi gecti simdi kizin profili de kapali konular cok karisik gercekten dinlemek isteyene en basindan anlatabilsem keske ya yarin dogum gunu ben ona hediyemi verip iyi olmak istedikce offf
Herkese Merhaba
31 yasindayim bu yasina kadar ailem tarafindan erkek gibi yetistirildim ve 4.5 ay once evlendim esimle en buyuk problemimiz nisan gecesi basladi nisandan sonra gittigimiz 1 saatlik eglence mekaninda bana adam kestin dedi sok oldum bagirdim ne demek istiyrsun die ama sonra sustum ailemize anlattim babam karsisina alip oglu gibi konustu tabiti caizse akil verdi ama suan hersey problem bebek icin 1yil bekleyelim dedim yok mok dedi 2 aylik hamile kaldim aldirmak istedi once saglikli olmaz sigara iciorsn kavga ediorz dendi peki dedim aldirdm sonra daha iyisini yapariz dedi simdide tutmus sana guvenemememden aldirdim cocugumu dedi .... biri selam verse suc biri magazama merhaba ya gelse yuz verdin geldi sen soylesin sen boylesin surekli hakaretler hep ayrilalimlar cok yiprandim ne yapmam gerektigini bilmiorm desem yeridir daha detaya girecegim de ne diyecegim ki gucume gidio onun dediklerini buraya
Bence siz de olmamışsınız, sizi aldırıp yeniden yapsınlar.
bence kadınında tedavi olması lazım
daha iyisini yaprız diyen adama tamam deyip çocugunu aldırıan bir kadının akıl sağlıgı yerinde değildir diye düşünüyorum.
Canm haklısın sonuna kadar bende yaşadım hatta boşanmayı çok istedim son bi şans verdim onca olaydan sonda hatta eve tekrar döndüğümde bu saatten sonra ailemi de karıştırmam sen yoluna ben yoluma dedim. O oldu yani hani arada yine ufak tefek oluyor ama anlık. Ama ben durmadım canım herkesi ayağa kaldırdım haklı olduğum konularda sonuna kadar savundum kendimi ezdirmedim eşime karşı.. ailem de ayni senin gibi boşan bitecek dedi ama hangi aile ister ki kızlarının yuvası yıkılsın. Onlarda net olunca işler değişiyor canm sözde boşanırım demek ayrı iş ciddiye binince herşeyin rengi değişiyor. Eğer kocan seni gerçekten seviyorsa zaten yaptıklarından utanacaktır. Ama sevgi yoksa yapılacak şey belli zaten ki sen istesende istemesen de hayat seni böyle bir karar almaya sürüklüyor..Sanitim beni en iyi anlayan siz ciktiniz cok tesekkur ederim
Kimseyi kinusmalari icin yargilamiyorum karsimdaki kisinin dusuncelerini yasadiklarimi buraya anlatmak istememin tek sebebi yeni evliyim ve elbet sorun yasayanlarda olmustur ki akil verebilir ornek verebilir die dusunmemdi insanlar bazen hic tanimadiklarina derdini daha iyi anlatabilior cunku aileye anlatilinca onlarda uzuldugu icin tek kalemde sil diebilior ben savasmaktan yanayim ama ne kadar sure daha bilmiorm bugun yuru bosanalim tamam kabul istedigini yapiorm dedikten sonra annesiyle mi konustu ne oldu bilmuorm ama karsilikli olarak bu boyle olursa bu boyle olur dedim ve dedi 15gun sonraya ne olur bilmiorm bazen dusunuorm acaba ben de aileme herseyi anlattigimdan mi kaybediorm babam annem suan birakkkkkkkk demekten baska bisey demior haklilarda ama bu kadar basit sebepler sacma sebepler sorun olup bitmemeli diorm bos yere hakaret yenilince de insan hazmedemio anlatacak biri ario bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?