Esim ve ben

Size göre eşiniz normal mi?paranoyak,güvensiz bir eş ile hayatınızın geri kalanını nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz.Cidden ya içinde bulunduğunuz ruh hali çok kaygı uyandırıcı ya da gerçekten kafa buluyorsunuz!Eşinize söyleyecek çok söz varda işte bu platformunda bir yargı düzeni var!Siz çözüm yollarını sunduğunuzu ve üzerinizden bu sorumluluğu attığınızı mı düşünüyorsunuz.Size düşen bu mu?

Esiniz ha0stalik boyutunda kiskancmi yoksa sizi sevmedigi icin falan mi böyle yani çünkü bunlar normal değil bana esiniz hastalikderecesinde kiskanc gibi geldi herseye bir kılıf uydurmus

Sizler o vicdani bana sorun benim yasadigim bebegim konusunda asla onu affetmemem bayan olarak anne olmayi cok isterken onun aldiralim demesi beni zaten yikti yapmayin lutfen

Napalım peki ne diyelim ? Aferin iyi yapmıssınız mı ? diyelim. Kusura bakmayın benim acımdan bunun affedilir bir yanı yok. Elma armut mu alıyorsunuz pazardan ilerdeki tezgahta daha iyisi vardır diye düşünmemizi bekliyorsunuz bizden.

Reactions: Yeu
Sizden yasadigim bu olaylari soylenen bu cumleleri anlatarak bana bayan olarak fikir vermenizi ne yapabilirimlerin destegini istedim ama malesef almak istedigim cewaplar bunlar degildi.... ben bebegimi keyfimden aldirmadim elimden tutan adam istemedi die aldirdim o cumlede sonrasinda soylenen kelimedir tutupda en iyisini yapariz die bebek aldirmadim anne olmayi cok isterken o cana kocam yuzunden kiydim ben

Aldırıp günahına girdiğiniz zavallı yavrunuz kötü olmuş demek, daha iyisini yapacak öyle mi? İnşallah rabbimin gücüne gitmez.. Çok çok iddialı laflar, insanın başına ne gelirse bu büyük dillerden geliyo zaten..

Canım senin o adamla ne işin var?? hamileliğim sırasında bana doktor , bu çocuk oluşurken şekerin çok yüksekmiş muhtemelen sakat olur, bunu alalım şekerin daha düzenliyken yeniden hamile kal, dedi de biz doktorlara direndik bu işi şansa bırakamayız diye ve kıyamadık evladımıza. Rabbim de sabrımızın mükafatını sağlıkılı bi çocuk olarak verdi bize. O adam neyin hesabını yapıyo da bu kötü oldu bu iyi olacak diye belirleyebiliyo. Nasıl bir zihniyet bu. Rabbimle anlaşması mı var? Daha iyisini yapalım dediğinde ne olacağını kim kestirebilir... Allah akıl fikir versin. Biri hata yapıyo hadi sen neden buna ortak oluyosun.
Sadece birşey söyleyim ben o adam dan pırlanta olacağını da bilsem çocuk falan yapmam, bu kadar beni aşağılayan inciten insanla da o evliliğe devam etmem. Onun yaptıkları daha yapacaklarının olduğunu gösteriyor...

Kusura bakmayın da eger bu cocuga isteyerek hamile kaldiysaniz sonrasinda da bu adami hayatinizdan cikarmaniz lazimdi. Hem istemedim aldirmak diyorsunuz hem de sizi buna mecbur ( oraya da inanmiyorum ya istemeseydiniz aldirmazdiniz) kilan adami seviyorum bilmem ne.

Bu adamı 4.5 ayda ve öncesinde tanıyamamış olmanız da,hamile kaldığınızda tek bir söze bakıp aldırmış olmanız da sizin sorununuz ama,benim sorunum bu tip bir insanla böyle bir evlilikten doğacak bebeğin ilerde nasıl bir birey olacağı?bu topluma ne kazandıracağı!Sizce?

kocanızın kendine güven problemi var sanırım. cocuk aldırma konunuza hiç girmek istemiyorum kaldı ki can bu ya olmadı bastan yapalım demek fazla anormal

Suan bosanalim dediginde tamam diorm ama bana sart kosuo bu ortak kararimiz die ya herseyi ben istemesemde beni bi sekilde dahil edior hayr sen istedin tamam diorm ben seninle ayrilmak didismek icin ewlenmedim nolur toparlanalim artik huzurumuz olsun bak dedikce 24 saat gecmeden surekli eski konular konusuluor ve kavga cikior yoruldum ama ben ewliligim bitsin istemiorm bu kadr basit olmamali hersey

Düzeleceğine inanıyorsanız(!)Boşanmama şartını tedaviye gitmesi için koz olarak kullanın!
Umarım kararınız doğrudur.

Yaşadıklarınız basit şeyler değil ama..
Karşında dengesiz bir adam var.
Tabi ki herkesin sevabı günahı, hatası kendine ama
mesela sonrasında söylediği şey bile ruhen iyi olmadığını
gösteriyor.
Daha iyisini yaparız sağlıklı insandan çıkacak bir söz değil.

En azından bir süre uzaklaşın.
Ailende kal. Görüşmeyin. Bu zaman içerisinde
düşün ve sağlıklı bir karar al.
Evliliğiniz evet keşke bozulmasa ama iyi olamayacağınız da kesin.
Bu adama güvenerek devam etmek çok zor.

Verilecek fikir belli. Kocan sana güvenmiyor çocuk aldıracak kadar güvenmiyormuş üstelik, psikolojik sorunları var belli anlattıkların hiç normal değil çünkü. Ama daha önemlisi sen bu adama güveniyor musun hala? Saçma sebeplerle bebek isteyip de aldırtmış bir adamla nasıl yaşayabiliyorsun ? Boşan demekten başka verilecek fikir yok. Allah yardımcın olsun ne diyim.

Sizce yaşadığınız şeyler basitmi yapma allah aşkına kocan kadar sende suçlusun ve hala bu adamdan boşanmamak bu çılgınlık bana göre size şart neyi koşuyor tamam varsın ortak kararımız desin ne olcak ortada bir evililik göremedim ben sizin için herşey bu kadar basit.

bence kadınında tedavi olması lazım

daha iyisini yaprız diyen adama tamam deyip çocugunu aldırıan bir kadının akıl sağlıgı yerinde değildir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…