Eşim ve bitmek bilmeyen dışarı sorunu

Evet gerçekten linçlenmekten korkuyorum yani yeni evlenmiştim nerden bilebilirim ilk günden oldu Allah nasip etti diyelim yani gerçekten kendimi tükenmiş hissediyorum. Millete bakıyorum kocaları plan yapalım çıkalım diyor ben ağlıyorum normal olalım diye

Sizde dışarı çıkın kızınızla gezin dolaşın keyfınıze bakın sorarsa ben Senın köpeğin mıyım diyin yemegı temızlıgı ütüyü bulaşık çamaşırı kim yapıyor bi baksın bakalım beyfendi . Evde oturur senı beklerim çocuğuna bakar işleri yaparım havasından çıkın evde nasıl olsa her işi yapan var güveni vermeyin çıkın çıkın dolaşın merak etsin. Belki kaybediyorum sanar korkar da aklını başına alır

Haklısınız, yerinizde olsam ikinci çocuğu düşünmezdim eşim düzelene kadar.
Oturup konuşsanız sakin sakin böyle güzelce plan yapsanız çok sıkılıyorum çocukta sıkılıyor şuraya gidelim vs deseniz ne diyor ?

Eşinizle konuşup rahatsızlığınizi dile getirin. yani her gün dipdibe kimse olmaz arkadaşla görüşme herkesin hakkı da, eşle bir paylaşım olmali.Eve geldim hemen dışarı bir garip.En azından insan yorulur..

Ben sizin konularınızı üye olmadan önce de takip ediyordum.Şu kadarını söyleyeyim bu evlilikten ne köy olur ne kasaba.İstediğiniz kadar konuşun,çabalayın,kendinizi ifade etmeye çalışın.Faydası yok.Eşinizin kulakları size kapalı.Bir şeylerin çözülmesi için hiçbir umut ışığı yok.O yüzden iki seçeneğiniz var:ya boşanacaksınız ya hayatınızı böyle geçirmeye razı olacaksınız.Sert konuştuğumun farkındayım ama maalesef gerçek bu.

Eşine bi şey diyemeyeceğim, sırf evlenmek için soyu sopu devam etsin diye evlenmiş, hayatını biriyle birleştirme hayatı paylaşma vasıfları yok. Değişmez de. Ama lütfen küçücük çocuğa bu kadar yansıtmayın bu durumu. Ona hiç taşıyamayacağı hatta algılayamayacağı yükler yüklemeyin. Ne demek durumu ona anlattığımda ağladı ? Bu kadar küçük bi çocuk nasıl başa çıkabilir böyle bi durumla, yapmayın yahu.

Kızım da anne babamla ayrılmayalım diyip ağladı durumu ona anlattığım da

Eşiniz sizinle zaman geçirmekten keyif almıyor. Bunu görmezden gelip sağa sola çekmenin ya da acaba demenin bir faydası yok. Değişir mi düzelir mi bilemem elbette.
Lütfen çocuğu çöp gibi kullanıp her şeyi anlatmayın. Çok küçük daha, onun zihnini böyle yormaya hakkınız yok.

Burada hep görürdüm "senin önceki konun şöyleydi böyleydi" diyenleri de nasıl akıllarında tutuyorlar derdim, demek böyleymiş heyecanlıyım: Bu konuları daha önce de bin kez yazdınız siz. Aynı şeyleri yaşayıp ve yapıp nasıl farklı sonuç ya da çözüm bekliyorsunuz ona aşırı derecede şaşırıyorum ben. Buradan nasıl bir yanıt size iyi gelir ve bir şeyleri değiştirir?
Bir de bu adamlar nasıl evliliğe kadar götürebiliyor ilişkileri ona da aşırı aşırı şaşırıyorum.

Son düzenleme:

Daha kaç başlık açacaksın?

Diğer başlıklarda ne umdun da umduğun cevaplar gelmedi?

Terk edicem evi mi diyor yuh miktir olsun gitsin adama bak ya evlenmiş ama bekar gibi takılmak istiyor evlendik diye kopegin mi olduk diyor ne alaka

ablacım eski konulara da bakınca adam seni sevmiyor, evli olmak da istemiyor, zaten kızını da al git demiş, kaybetmekten korkmadan hakaretler ediyor, çocuğunu da istemiyor, toplumsal görev olduğu için evlenmiş evine de bir kadın bir çocuk koymuş artık kafama göre takılırım diyor bu kadar saldırgan olduğuna göre dışarıda görüştüğü kadınlar da olabilir, yüksek ihtimalle öyle olduğunu düşünüyorum, zaten kafanız uyuşmuyor sana bunu da söylüyormuş, o alkol alıyor sen sevmiyorsun, senin de çocuğun da yanında durmak istemiyor işte vs vs..
neden bununla evlendin üstüne niye çocuk yaptın bilmiyorum ama fazla sorgulayıp kafanı karıştırma. durumun ne olduğu bariz ona göre plan yap.

Adam götürmüyor ki, kadın götürüyor. Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir, annesi dolduruyor o yüzden, görümcem konuşuyor o yüzden. Hep bir bahane var.
Bu tip adamları zorla önce koca, sonra baba yapıyorlar ama olmuyor.

Cocukla dertlesmeyin ona bu sekilde aciklamalar yapmayin

Bence siz bu adamı bir takip edin. Tek arkadaş muhabbeti değil gibi bu iş. Özel hayatınızda sıkıntılıysa bir düşünün üçüncü bir kişinin olup olmayacağını derim. Yüzük takmıyorsa zaten bekar gibi takılıyor bu adam. Çocuğa da belli etmeyi bırakın artık. Onlar duygusal bu tür şeyler tramva bırakıyor ve ileride erkeklere güven sorunları yaşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…