- 21 Mayıs 2024
- 69
- -35
- 6
- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
-
Evet gerçekten linçlenmekten korkuyorum yani yeni evlenmiştim nerden bilebilirim ilk günden oldu Allah nasip etti diyelim yani gerçekten kendimi tükenmiş hissediyorum. Millete bakıyorum kocaları plan yapalım çıkalım diyor ben ağlıyorum normal olalım diyeÇocuk gelmiş 5 yaşında keşke çocuk yapmasaydınız diyorsunuz sizde bir alemsiniz yani 1.sınıfa başlamaya az kalmış yapması mı kalmış artık olmuş büyümüş bile
Konu sahibine gelecek olursam eşinizin durumu çok can sıkıcı duruyor sadece kendini düşünen bencil bir adam nasıl düzeltilir hiçbir fikrim yok Allah kolaylık versin
Haklısınız, yerinizde olsam ikinci çocuğu düşünmezdim eşim düzelene kadar.Evet gerçekten linçlenmekten korkuyorum yani yeni evlenmiştim nerden bilebilirim ilk günden oldu Allah nasip etti diyelim yani gerçekten kendimi tükenmiş hissediyorum. Millete bakıyorum kocaları plan yapalım çıkalım diyor ben ağlıyorum normal olalım diye
Kızım da anne babamla ayrılmayalım diyip ağladı durumu ona anlattığım da
Arkadaşlar 5 yıldır evliyim eşim normalde şoför gün içinde zaten dışarda keyifle kahvesini çayını içiyor akşam 6 buçuk dan sonra çıkıp eve 8 buçuk 9 da geliyor .
Cumartesi 2 de çıkıp akşam 7 gibi gibi geliyor.
Pazar günü kahvaltıdan sonra çıkıp 5 saat dışarı da takılıyor , arabamız yok . Hep parkta büfe önünde oturuyor. Bir planı olsa dicem ki arkadaşlarıyla plan yapmış ama hep tek başına vakit öldürüyor , bende istiyorum ki evine gelsin bizimle vakit geçirsin dışarı da beraber çıkalım, kendisi de çıksın ama bokunu çıkarmasın
5 yaşında kızım var onunla tek çıkıyoruz hep ama bu durum beni aşırı rahatsız ediyor . Ona söyleyince kızım her saat nerdesin diye arama evlendik diye köpeğin değilim senin istediğin saatlerde girip çıkamam bişey yapmıyorum bir yere gitmiyorum semtteyim terk edicem evi gelmicem eve beni sıkıyorsun diyor . Örneğin kızım baba bugün sana tatil mi diyor bilerek yok diyor . Napıcam .? Çok çaresiz hissediyorum kusura bakmayın buraya dökmek istedim içimi . Nasıl yola gelicek. Ben tek çıksam der ki oh be artık bana sarmıyor ve bana hep kızıyor özgürlüğüm bitti hayatım bitti vs ayrıl ne yaparsan yap diyorum ben seni bırakmam diyor seviyorum ama bu sebep beni yoruyor ayrılsam pişman olurmuyum diyorum . Kızım da anne babamla ayrılmayalım diyip ağladı durumu ona anlattığım da
Arkadaşlar eşim işten çıktıktan sonra 2 3 saat mahallede takılıyor 3 yaşında kızım var 4 yıllık evliyiz söyleyince de özgürlüğümü elimden alıyorsun evlendik diye sosyal hayatım olmasın mı diyor
Arkadaşlar merhaba eşimle severek evlendik 4 yıllık evliyiz 3 yaşında kızımız var eşim işten çıktıktan sonra ilk yıllar hergün son yıldır 2 3 günde bir dışarda duruyor 7 de çıkıyor 10/11 gibi geliyor ben istiyorum ki kızımla benimle vakit geçirsin çıkmasın demiyorum ama şeyini çıkarıp alışkanlık haline getirmiş ne kadar güzelce konuşsam da söylediğim zaman evlendim diye eşimin dibinde oturacak değilim benimde sosyal hayatım var öyleleri kendine köpek arıyor koca değil dıyor , tartışınca hemen alkole koşuyor özürü felan yok hep haklı tam bir narsist karakter misal bayram aileler için tatil o bizi 9 gün boyunca bırakıp dışarı çıktı ne evimize misafir gelebiliyor ne de biz gidiyoruz anlamıyor arkadaşlar ve evlenmeden insan anlamıyor sen benim özgürlüğümü kısıtlıyorsun dıyor ki her çıkmak istediği zaman çıkıyor örneğin bayram da ki gibi ben tesettürlüym arkadaşlar günahı bır yere koyalım alkolden hoşlanmıyorum ne bekliyor benden rakı sofrası kurmamı zaten ev arkadaşı gibiyiz ben onunla normal arkadaş olmak istiyorum çıkınca beraber çıkalım mesela aileme gidelim dıyor gidiyoruz benı aılesyle bırakıp başka oda da tv den maç izliyor kızım gidiyor yanına yanıma gelmeyın beni rahat bırakın diyor e ben tepkı gösterınce kafamız uyuşmuyor diyor onun bu hallernı normal karşılamaynca ilgisizliği tek kendını düşünen bencilliğini söylemıyorum bile erkek haliyle iltifat bekliyor zayıfmym kıyafetim güzel mi ama bize kızımla soyledıgı güzel sözler sayılı bazen yutkunamıyorum öyle …
Arkadaşlar 4 yıllık evliym 3 yaşında kızım var mesela eşim bayram tatilinde evde ya kahvaltı yapıyor dışarı çıkıyor sonra geliyor akşam 7 gibi sonra yine çıkıyor 10 gibi geliyor yani bu normal mi çalıştığı zaman da 7 gibi çıkıyorsa 9 gibi geliyor ve beni satın mı aldn özgürlüğümü kısıtlıyorsun bişey yapmıyorum hava alıyorum kendime dışarda diyor gerçekten boş boş oturuyor onun dışında bir probleminiz yok birbrmzi seviyoruz fakat sırf bu konu yüzünden anlaşamıyoruz bulduğu her fırsatta çıkıyor ve boş boş bir büfenin önünde oturuyor annesının sokağının başında
Arkadaşlar eşinzin işten çıktıktan sonra hergün 2 saat dışarda hafta sonları da 4-5 saat takılması normal mi ?
Bütün gün çalışıyor sıkmak istemiyorum ama bu konu da biraz beni rahatsız ediyor açıkçası çünkü çevremde gördüğüm çoğunluk eşler evde
Bu konudan muzdaripim ve kaynanam erkektir dışarı çıkması normaldir diye bana normalleştirmeye çalışıyor …
Arkadaşlar ben normalde gün içinde kızımla çıkıyorum eşim işteyken dışarı ama onu asla evde bırakıp çıkmıyorum , o Hergün iş çıkışı 2 saat takılıyor cumartesi 2 de çıkıyor akşam 8 9 evde bugün de kuzum çok sıkıldı babam nerde babam nerde aradım gel artık diyorum böyle yapma beni evden soğutma diyor artık tepem artık ağlamaya başladım eve gel diyorum gelmiyorum telefonu mu kapatırım böyle yaparsan diyor , sonra arayıp bana durduk yere ors.. çoçuğu huzurmu kaçırıyorsun s… git ananin a… kadar yolun var dedi kaç kez kızını da al s. Git diyor kızımda bunu duyup anne gitmeyelim babamı özlerim diyor şimdi de aramış bişey lazım mı diyor özür dileme huyu felan yok genel de kavgalarımızda içmek için fırsat kolluyor bırakmak istemiyorum ama aşırı saygısız olmaya başladı nolur kınamayın hiç iyi değilim
Arkadaşlar merhaba eşim akşamları 7’ye doğru işten çıkıyor eve hergün 8 buçuk 9 a yakın geliyor / cumartesi 3 te işten çıkıyor akşam 8 gibi geliyor ortalama pazar günü kahvaltıdan 2 saat sonra çıkıyor akşama doğru geliyor 4 yaşında kızımız var cumartesi yarın beraber çıkarız diyor ama mırın kırın ediyor sizinle zevk almıyorum napcaz dışarda zaten evde beraberiz diyor her hafta sonu aynı sorunu yaşıyoruz diyor eevlenmeseydin diyorum bilmiyordum evlilik böyle diyor kızım ağlıyor baba benide çıkar diye babanene bırakym seni diyor kıza dışarda daha rahat vakit geçirsin diye öyle parklarda çay bahçelerinde zaman geçiriyor bunu ona söylediğim zaman bana çirkeflik yapıyorsun negatıif algı yaratıyorsun diyor bugün bunu tartışırken kızım ağlayarak keşke ben olmasaydım dedi kahroldum aramız iyi ama bu dışarı sorununu asla aşamıyoruz ona göre sorunu ben yaratıyorum bu konuda biz kızımla çıkıyoruz tel sorunum beraber ailece yada baba kız günü gibi bişey yapmaması ve her zaman ki gibi bizi annemlere kadar bırakıp kendi çıktı
Eşiniz ne sıklıkla dışarı çıkar arkadaşlar hergün 1 / 2 saat işten sonra dışarıda takılması normal mi ?
Cumartesi günleri öğlen işten çıkıp akşam 8 gibi dönmesi normal mi ?
Biz kadınlar gün içinde eşlerimiz işteyken çıkıyoruz fakat onlar evdeyken çıkmıyoruz , onların genelde böyle bir seçenekleri olmuyor ama her akşam alışkanlık etmeleri bunu işten çıkıp eve 2 saat sonra gitmek normal mi arkadaşlar birde 4 yaşında kız çocukla eş evde beklerken ( pazar günleri de 4/5 saat )
Daha kaç başlık açacaksın?Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi
Adam götürmüyor ki, kadın götürüyor. Evlenince düzelir, çocuk olunca düzelir, annesi dolduruyor o yüzden, görümcem konuşuyor o yüzden. Hep bir bahane var.Burada hep görürdüm "senin önceki konun şöyleydi böyleydi" diyenleri de nasıl akıllarında tutuyorlar derdim, demek böyleymiş heyecanlıyım: Bu konuları daha önce de bin kez yazdınız siz. Aynı şeyleri yaşayıp ve yapıp nasıl farklı sonuç ya da çözüm bekliyorsunuz ona aşırı derecede şaşırıyorum ben. Buradan nasıl bir yanıt size iyi gelir ve bir şeyleri değiştirir?
Bir de bu adamlar nasıl evliliğe kadar götürebiliyor ilişkileri ona da aşırı aşırı şaşırıyorum.
Eşinin giriş çıkış saatlerini ezberlemizi istiyo bence. Başka açıklaması olamaz.Daha kaç başlık açacaksın?
Diğer başlıklarda ne umdun da umduğun cevaplar gelmedi?
Bence siz bu adamı bir takip edin. Tek arkadaş muhabbeti değil gibi bu iş. Özel hayatınızda sıkıntılıysa bir düşünün üçüncü bir kişinin olup olmayacağını derim. Yüzük takmıyorsa zaten bekar gibi takılıyor bu adam. Çocuğa da belli etmeyi bırakın artık. Onlar duygusal bu tür şeyler tramva bırakıyor ve ileride erkeklere güven sorunları yaşıyorlar.Arkadaşlar 5 yıldır evliyim eşim normalde şoför gün içinde zaten dışarda keyifle kahvesini çayını içiyor akşam 6 buçuk dan sonra çıkıp eve 8 buçuk 9 da geliyor .
Cumartesi 2 de çıkıp akşam 7 gibi gibi geliyor.
Pazar günü kahvaltıdan sonra çıkıp 5 saat dışarı da takılıyor , arabamız yok . Hep parkta büfe önünde oturuyor. Bir planı olsa dicem ki arkadaşlarıyla plan yapmış ama hep tek başına vakit öldürüyor , bende istiyorum ki evine gelsin bizimle vakit geçirsin dışarı da beraber çıkalım, kendisi de çıksın ama bokunu çıkarmasın
5 yaşında kızım var onunla tek çıkıyoruz hep ama bu durum beni aşırı rahatsız ediyor . Ona söyleyince kızım her saat nerdesin diye arama evlendik diye köpeğin değilim senin istediğin saatlerde girip çıkamam bişey yapmıyorum bir yere gitmiyorum semtteyim terk edicem evi gelmicem eve beni sıkıyorsun diyor . Örneğin kızım baba bugün sana tatil mi diyor bilerek yok diyor . Napıcam .? Çok çaresiz hissediyorum kusura bakmayın buraya dökmek istedim içimi . Nasıl yola gelicek. Ben tek çıksam der ki oh be artık bana sarmıyor ve bana hep kızıyor özgürlüğüm bitti hayatım bitti vs ayrıl ne yaparsan yap diyorum ben seni bırakmam diyor seviyorum ama bu sebep beni yoruyor ayrılsam pişman olurmuyum diyorum . Kızım da anne babamla ayrılmayalım diyip ağladı durumu ona anlattığım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?