bide beni heryerden engellemis :))) slkÇok seref..iz bunlar... 6 aylık bebeği olan kadına tırt bir sebeple boşanma konusunu acabiliyorlar. Kocan için zaten neler neler derim ama banlanmak istemiyorum. Evladına acimayan insandan herşey beklenir...o seni boşayana kadar sen onu boşa.
oho cok sey dedim zaten sonra engellediErkekler evlenince yeni sürüm güncellemesi geliyor aynı evdeyken anasının suratına bakmaz ayrı eve geçince anam da anam
Ne demek ailen gelmeyecek? Napmış ki aileni istemiyor? Kalacak da yemek de yiyecek çayını da içecek
Ailen gelmesin diyen kvye ailem gelmiyorsa sen bu sokaktan bile geçemezsin diyemedin mi?
evet annemle oldu ama babamla hic bi kavgasi olmadi cok sık gelmicekmisAilenizle eşiniz arasında bir tartışma kırgınlık mı oldu da gelmesin istiyor? Gerekçe ne yani? Ne yani evlendik diye doğuran anayı silecek miyiz?
annem ben bebege bakarim onlari dert etme sen eger seviyorum diyosan bisey diyemem kendi kararin dediPeki aileniz ne diyor bu duruma?
oyle olcak zaten cnmÇok seref..iz bunlar... 6 aylık bebeği olan kadına tırt bir sebeple boşanma konusunu acabiliyorlar. Kocan için zaten neler neler derim ama banlanmak istemiyorum. Evladına acimayan insandan herşey beklenir...o seni boşayana kadar sen onu boşa.
evlenmeden once ailesini kotulerdi evlendi hersey degisti
Ailesini kötüleyen adamdan iyi bir eş olmasını mı beklediniz, daha iyi evlat olamamışken.evlenmeden once ailesini kotulerdi evlendi hersey degisti
Tamam o zaman anneni bebeğin banyosu ve işin için eve kadar yorma. Bir süre kaynanani çağır.Bebegun banyosu mu yaptirilacak hemen kv ara. Bebek huysuz işin mi kaldı? Hemen kv ara gelsin. Belki sürekli çağırmandan sıkılır da eşin inadindan vazgeçer. Ayrıca anlamadığım bir şey var, bebeğin banyosunu sen neden yaptiramiykrsun?annem ben bebege bakarim onlari dert etme sen eger seviyorum diyosan bisey diyemem kendi kararin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?