- 14 Eylül 2014
- 22.056
- En iyi cevaplar
- 1
- 107.996
- 798
- Konu Sahibi melisabella
-
Gitmeden söylemiş ama kadına. Anlaşmamışlar. Kadın orada ben yiyeceğim demeliydi o zaman. Adam belli etmiş yemeyeceğini. Kalkıp da zorla ödetmek isterse adamın da bunu yapma riskini göze almış oluyor.öylede olsa gelip eşine başbaşayken mokurdaması gerekirdi, alem içinde ne o öle mızmız bence tabi.
Burası hangi şehir?Sizin orası da cidden pahalı ya. Yine yaşadığım şehire şükür ettim. Biz geçen aylarda bir yere gittik. Bir yetmişlik rakı, dörder tane ciğer ve et, yanına da 7-8 soğuk mezeye 4.500 ödedik. İki aile olunca 2.250 olarak ödedik.
paramız var dediği için orda sessizce ödeyip evde başbaşa konuşmalıydı bence, hem kendi imajıda zedelenmezdi, karısınıda e ezmezdi alem içindeGitmeden söylemiş ama kadına. Anlaşmamışlar. Kadın orada ben yiyeceğim demeliydi o zaman. Adam belli etmiş yemeyeceğini. Kalkıp da zorla ödetmek isterse adamın da bunu yapma riskini göze almış oluyor.
Eskişehir.Burası hangi şehir?
Bizim burası da çok pahalı. 4 kişi 10-12 binden aşağı kalkamıyoruz meyhaneden.
eşine bi yemeği çok görmemeli durumu yoksa hiç çıkmamalı. aslında konu aynı yere geliyor, iletişim sorunu gibi. konu sahibi bunalmış arka planında bişe varmı bilemiyoz tabiqGeliriniz nasıl? 30 bin kazanıyorsa adam ne diyeceksin ki?
Muhtemelen tek maaş, bir tane de çocuk.
Çok görmek değil bu. Ev bütçesini sarsacaksa adam nasıl havaya para saçsın Allah aşkına? Aile bütçesini iki taraf da bilip ona göre hareket etmeli.eşine bi yemeği çok görmemeli durumu yoksa hiç çıkmamalı. aslında konu aynı yere geliyor, iletişim sorunu gibi. konu sahibi bunalmış arka planında bişe varmı bilemiyoz tabiq
Çok görmek değil bu. Ev bütçesini sarsacaksa adam nasıl havaya para saçsın Allah aşkına? Aile bütçesini iki taraf da bilip ona göre hareket etmeli.bunaldım deyince arkaplanı doludur bernce cnm.
Bence de duymalı ama maalesef eşiniz bu yanikendisi yemek yemeyebilir dışarda ama bizim fikrimize saygı duyması gerekirdi özellikede benim sürekli çıkan insanlar değiliz eşine bir jest yapmak zor olmamalı bence:)
ya tabikide herşeyi düşünüyorum bende gelirimiz Allaha şükür iyi 70 80 bin geliri var eşimin her ay sence dururumumuz olmasa adamı zorlarmıyımGeliriniz nasıl? 30 bin kazanıyorsa adam ne diyeceksin ki?
Muhtemelen tek maaş, bir tane de çocuk.
2000 tl eşini düşünüpte bi jest yapmak kimseyi fakir yapmaz ölümlü dünya kesenin cebide yok karısını mutlu etmicekse eş neden var? tabikide herkes kendi bütcesine göre hareket edecek ve biziö durumumuzda iyi ama eşim dediğim gibi maalesef düşüncesizÇok görmek değil bu. Ev bütçesini sarsacaksa adam nasıl havaya para saçsın Allah aşkına? Aile bütçesini iki taraf da bilip ona göre hareket etmeli.
Çocuk tembihler gibi çıkmadan böyle demek bence çok kaba Ben kimseyi de dışarıda yemeye zorlamadım. Asıl sorun, eşimin kendi istediğini dayatıp benim fikrimi bile sormaması. “Ne istersin, acıktın mı?” demeden sadece para muhabbeti yapması. Mesele dışarıda yemek değil, saygı ve üslup.Dışarı çıkarken dışarda yemeyelim demiş. Ortak karara pek adamı dahil etmemişsiniz sanki. Çıkalım da ben bi şekilde dışarda yediririm demişsiniz de planınız tutmamış gibi.
Bu adam önceden fikrinizi soruyor, el üstünde tutuyordu da şimdi mi yapmıyor? Hiç sanmıyorum.
Yalnız üç kişilik bir aile için 70-80 bin gelir dışarda yemek yemeği takmayacak bir meblağ değil. Sizin bence çarşı pazardan haberiniz yok bence. Aile bütçesinden tam haberiniz yok gibi geldi bana2000 tl eşini düşünüpte bi jest yapmak kimseyi fakir yapmaz ölümlü dünya kesenin cebide yok karısını mutlu etmicekse eş neden var? tabikide herkes kendi bütcesine göre hareket edecek ve biziö durumumuzda iyi ama eşim dediğim gibi maalesef düşüncesiz
Evde söylemesin, dışarda insan içinde söylemesin, dışarda yemeğe para vermeyeceğini nerede söylesin bu adam?Çocuk tembihler gibi çıkmadan böyle demek bence çok kaba Ben kimseyi de dışarıda yemeye zorlamadım. Asıl sorun, eşimin kendi istediğini dayatıp benim fikrimi bile sormaması. “Ne istersin, acıktın mı?” demeden sadece para muhabbeti yapması. Mesele dışarıda yemek değil, saygı ve üslup.
Benim burda öğrendiğim en önemli şey böyle konularda maaş cevabı gerçeğin 1.5-2 katı fazla söylenir.Yalnız üç kişilik bir aile için 70-80 bin gelir dışarda yemek yemeği takmayacak bir meblağ değil. Sizin bence çarşı pazardan haberiniz yok bence. Aile bütçesinden tam haberiniz yok gibi geldi bana
herkes kendi parasını kendi ödeyecekti. ayrıca bunlar lüks değil sürekli dışarı çıkan devamlı para harcayan bir tip değilim sürekli dışarı da çıkmıyorum nerdeyse hiç park ve oyun alanları dışında çünkü çocugum küçük her zaman vakit bulamıyorum.. bunu bildiği halde bir yemek esirgemek bana kırıcı geldi .. aile bütcesini önemseyen biri olmadığımı düşünmeniz de garip beni tanımıyorsunuz çünkü :) Haa birde konu asla yemek değil söyledim başka yorumlarda da üslup ..Yalnız üç kişilik bir aile için 70-80 bin gelir dışarda yemek yemeği takmayacak bir meblağ değil. Sizin bence çarşı pazardan haberiniz yok bence. Aile bütçesinden tam haberiniz yok gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?