- Konu Sahibi canimogullarim
-
Merhaba tekrar arkadaşlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...
Yakın zamanda eşimin ailesi bize misafirliğe geldiler. O sırada eltim, kaynım ve eşim mutfakta idiler. Benimde mutfakta işim çıktı mutfağa girdim biraz sohbet ederken eşimin yarım sigarasını elinden alarak eltimin içtiğini gördüm ve aşırı derecede sinirlendim. Fakat gayet normalmişçesine tavır sergiledim. Onlar gittikten sonrada eşime rahatsız olduğumu söyledim.
Benzeri bir olay daha yaşamıştım önceden. Eltime gitmiştik. İki içecek şişesi vardı eşim kimin olduğunu bilmiyordu ikiside yarımdı. Birisi eltimin yarımı diğeri kaynımın yarımıydı kocam bilmeden eltimin yarım içeceğini içecekti. Onu değil bunu al diyerek kaynımın içeceğini uzattım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra eltimin suratı asılmıştı. Bende hiç aldırış etmedim kocamda öyle. Sonrasında eltim dediki daha önceden yani işte 5 yıldır ben x'den (eşim) hiç böyle birşey görmedim artığımı içer ben onunkini içerim o böyle şeylere takılmaz gibi laflar etti bana eşimde vardı orada. Bende alttan aldım ve eşimde hiç sesini çıkartmadı fakat o gün ağlamaktan içim dışıma çıktı. En çokta eşimin sesini çıkartmaması beni gerdi ve ondan uzaklaştırdı.
Şimdi fikrinizi almak için soruyorum size.Sizce ben mi abartıyorum bu olayları yoksa bu tür şeyler normal mi?
Merhaba tekrar arkadaşlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...
Yakın zamanda eşimin ailesi bize misafirliğe geldiler. O sırada eltim, kaynım ve eşim mutfakta idiler. Benimde mutfakta işim çıktı mutfağa girdim biraz sohbet ederken eşimin yarım sigarasını elinden alarak eltimin içtiğini gördüm ve aşırı derecede sinirlendim. Fakat gayet normalmişçesine tavır sergiledim. Onlar gittikten sonrada eşime rahatsız olduğumu söyledim.
Benzeri bir olay daha yaşamıştım önceden. Eltime gitmiştik. İki içecek şişesi vardı eşim kimin olduğunu bilmiyordu ikiside yarımdı. Birisi eltimin yarımı diğeri kaynımın yarımıydı kocam bilmeden eltimin yarım içeceğini içecekti. Onu değil bunu al diyerek kaynımın içeceğini uzattım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra eltimin suratı asılmıştı. Bende hiç aldırış etmedim kocamda öyle. Sonrasında eltim dediki daha önceden yani işte 5 yıldır ben x'den (eşim) hiç böyle birşey görmedim artığımı içer ben onunkini içerim o böyle şeylere takılmaz gibi laflar etti bana eşimde vardı orada. Bende alttan aldım ve eşimde hiç sesini çıkartmadı fakat o gün ağlamaktan içim dışıma çıktı. En çokta eşimin sesini çıkartmaması beni gerdi ve ondan uzaklaştırdı.
Şimdi fikrinizi almak için soruyorum size.Sizce ben mi abartıyorum bu olayları yoksa bu tür şeyler normal mi?
bencede normal değil cnm abartmıyorsun (bekarken bir sigarayı on kişi içerdik ama şimdi eşimin sigarayı bir bayanla paylaşmasını hoş karşılamam)
eltin bekarken dediğinde ama artık evli deseydinya. ELTİNE SİNİR OLDUM
ne münasebet canım.biz nişanlıydık eltim geldi dediki eşinle biz kuma gibiyiz dedi şimdi sen geldik seni kıskanırız dedi.konuyu tam anlamamama rağmen dedimki ikisininde yanında ne biçim konuşuyorsunuz bir daha duymicam dedim.bi dahada duymadım.ikisinin olduğu bir ortamda sesli bi şekilde hatta kaynında olacak diyeceksinki ben bu tür şeylerden hoşlanmıyorum senin dudağın değmiştir diye eşimi öpemiyorum de.utanma söyle ya.onlar utanmıyosa sende utanmaMerhaba tekrar arkadaşlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...
ne münasebet canım.biz nişanlıydık eltim geldi dediki eşinle biz kuma gibiyiz dedi şimdi sen geldik seni kıskanırız dedi.konuyu tam anlamamama rağmen dedimki ikisininde yanında ne biçim konuşuyorsunuz bir daha duymicam dedim.bi dahada duymadım.ikisinin olduğu bir ortamda sesli bi şekilde hatta kaynında olacak diyeceksinki ben bu tür şeylerden hoşlanmıyorum senin dudağın değmiştir diye eşimi öpemiyorum de.utanma söyle ya.onlar utanmıyosa sende utanma
ınanma canım ya ne samimiyetiymiş herkes mesafesini ve haddini bilecek haklısın hemde cok aman dikkat et cok oluyor bu elti sendromu hoslanmadıgını soyle ayrıca hatta varsa kayınvalıden ılk ona soyle sende esıne soyle eltınle bıle muhatap olma ayyy cok sınırlendım
Haklısınız bundan sonra üçüncü bir olayın olmasını beklemeden konuşucam bu konu hakkında çünkü ilişki zedeleniyor en çok
Tırtıl
Sormadın ne diye niye böyle kederli suskunum ben
Anlasana be canım tek bi derdim sen
Temmuz ateşi gibi yakıyor o bakışlar aşığım ben
Çekinirim diyemem ama tek bi çarem sen
Ah deli sevgili
Ah be nazlı deli
Ah canım bidenem
Tut şu ellerimi
Tırtıl tırtılın sonu pırpır kelebek
Kalbim sürünüyor bırak uçsun ellerinde
Sağol yorum için canım da kaynanaya söylesem bile o benden yana olmaz hiçbir zaman bana der ki; o onun kardeşi gibi (eşim ondan büyük olduğu halde) içse ne olcak boşver.. Ben yeni gelinim ya beni eltim kadar yakın görmüyor. Lafa gelince canımsın kızımsın diyor. Ama iki laf arasında da sürekli bana eltimi över durur hiç sevmem bu huyunu. Ben bişey yaparım herkes tarif ister kaynanam sormaz. Eltim basit bişey yapar ona sorar gelir sonra aaa bunu yapmış x diye bana över telefon konuşmasında bile laf atar böyle
ozaman iş başa düştü eşinle sakin ve örnek vererek ben enıstemle aynı sekılde olsam de aynı duyguyu hıssettır ama eltıne gelınce bagırıp cagırma sakın ol ama gozlerınde neler olacagını hıssetsın ve destursuz yaklasmasın cızgını koy her ıkı tarafada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?