Eşim ve Eltim

Bu ne cürret?

Türk kadinina düpedüz hakaret !

cool olmak öyle davranmayı mı gerektirir. kavramların anlamlarını karıştırmayınız lütfen. ayrıca insanları sapıklıkla falan da suçlamaya hakkınız yok.konuşmalarınıza dikkat edin.

Arakadasim suclamayi birak direk hakarete gecmis.

Türk kadinlarindan bahs ederken kendi kullanici adini gormemis demek ki.

Sizin gibi sözüm ona medeni bir insana, sadece görüşü farklı diye başka bir insana sapık demek yakışıyor mu? Medeniyet saygıdır. Sizin kafanız karışmış. Ayrıca yazım kuralları konusunda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. "turk" değil "Türk" yazmalısınız.

Son düzenleme:
böyle olaylarda anında tepkimi koyarım lafımı da sokarım. laubalıliği hiç sevmem

Sizin Cool lük dediğiniz bence iğrençlik. Ağzındaki bakteri neden benim ağzıma girsin ki ne gereği var. Hem igrenc hem mide bulandiriyo hemde sağlıksız. Cokta gereksiz herkes sadece kendi bardağını kullanmali

Sonuna kadar haklisin canim ben olsam bende cok kotu hissederdim canim esinle konus bu durumu hodlsnmsdigini sole

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

klavyemde turkce karakterler yok,kusuruma bakmayin :)

Cnm haklisin bence abartmiyorsunda bu ne samimiyetlik ya aklim almiyor o ne yaaa sigarayi al ic bilmem ne !!!! ben olsam sinirlarimi koyardim vallahi cok sinir oldum su anda eltiyse elti salakmidir nedir !!! acaba sen onun esine oyle davransan kendi ne yapar ??? yani anormal bisi bu

Son düzenleme:
ü hem türkce de hem almanca da kullanılan bir harf olduğundan dolayı alman klavyelerinde de mevcuttur..

Turkiyede orf adet mi kaldi? hiiic sanmiyorum,buradan daha beter bir halde.. yabancilardan cok cok daha edep bakimindan dusuk bir hale geldi ne yazik ki canim turkiyem

Aglaman cok gereksiz , Neden agliyosunki , Aglayacagina aglat demisler....

Ayrica bence olayin ustune gitme ve takma , olayin ustune gittikce.eltinin istedigini yapacaksin belkide...
Olay dedigin gibiyse elbette haklisin , ama once esinle konus ve konuyu anlat..
Anlamadigi taktirde ozaman farkli davranirsin..

Katılıyorum sonuna kadar

Ben de seni haklı buldum.. Ne münasebet canım, neden ağızdan ağıza sigaralar, içecekler dönülsün ki?
O konunun açıldığı gün keşke rahatsızlığını belirtseydin. Çok sinir bozucu gerçekten.

Aklima sevgilim, en yakin iki arkadasimiz ve benim icki ictigimiz gün geldi. Onlarin içtiği ickiden tatmam için kardesim gibi gordugum -ki sevgilim icin de oyle- arkadasimin bardagindan bir yudum almıştım. Aklima baska türlü bir sey geldiyse namerdim. Sevgilim bunun için bozuldugunu bana belli ettiginde dumur olmustum. Aklımın kosesinden boyle bi sey gecmemisti gecemezdi. Demem o ki bazi seylerde art niyet aranmamali. Ama sizin eltiniz bunu coktan aşmış, resmen esinizi sizle paylasmak istemiyormus gibi. Olayin oldugu an tepkinizi koyun lafinizi söyleyin haddini bilsin.

O eltinin sacini basini yolarim yokmu burada üyeliği okusun sunlari .pis kadin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadin senin bu tur seylerden rahatsiz oldugunu bilerek hala devam ediyorda ksdiniyor demekdir . Seviyesini korumasi gerekir bnde oyle dusunuyorum sonucta bnm kocAma baska el kizi yakin olama z ne yani kardesinin karisi diye sapik olamazmi elti yada kotuluk olamamzmi icin bu devride kardeseine yan gozle bakan kizindan 7 cocuk yapanlar eltiiiiii kim oluyomus beeee gumletirim wlla sac bas birakmam hadsiz uzak dursun wll onlemini al cnmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…