- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi canimogullarim
-
Bu ne cürret?kaynimin esi cok cool dur boyle sapikca dusunceleri yoktur.
bos seylere takmaz.
bende oyle...
ama turk kadinlari kocalarini herkesden herseyden kiskanir
demin yazdigim gibi gorumcelerinden bile kiskaniyorlar,kafayi yemisler
bizim aile icinde bu tur dusunceler hic olmadi,kimse sapik deyil yani..
herneyse,herkesin kendi hayati ve kendi dusuncesi...
sevgiler
cool olmak öyle davranmayı mı gerektirir. kavramların anlamlarını karıştırmayınız lütfen. ayrıca insanları sapıklıkla falan da suçlamaya hakkınız yok.konuşmalarınıza dikkat edin.
Bu ne cürret?
Türk kadinina düpedüz hakaret !
kaynimin esi cok cool dur boyle sapikca dusunceleri yoktur.
bos seylere takmaz.
bende oyle...
ama turk kadinlari kocalarini herkesden herseyden kiskanir
demin yazdigim gibi gorumcelerinden bile kiskaniyorlar,kafayi yemisler
bizim aile icinde bu tur dusunceler hic olmadi,kimse sapik deyil yani..
herneyse,herkesin kendi hayati ve kendi dusuncesi...
sevgiler
katılıyorum. gerekli yere bildirdim umarım gereğini yaparlar.
Sizin Cool lük dediğiniz bence iğrençlik. Ağzındaki bakteri neden benim ağzıma girsin ki ne gereği var. Hem igrenc hem mide bulandiriyo hemde sağlıksız. Cokta gereksiz herkes sadece kendi bardağını kullanmaliabartiyorsun bence. Sigarasini,ickisini icse nolacak ki.. esinizi eltinizden kiskanmaniz normal deyil.. kardesinin esi o sonucta..
sen kadini bence zaten sevmeyip kiskaniyorsun,herseyide batiyor gibi geldi. kaynimda bazen sigara yakar,bitiremez ben alirim. esim kardesinden mi kiskanacak beni simdi.
haremlik selamlik hayatlarimiz yok sonucta..
gerci ben bu forumda gorumcesini esinden kiskananlari bile gordum
kardesi kardesten... sapiklik..
sizinki yine iyi..
ama kendinize gelin bence..
Sizin gibi sözüm ona medeni bir insana, sadece görüşü farklı diye başka bir insana sapık demek yakışıyor mu? Medeniyet saygıdır. Sizin kafanız karışmış. Ayrıca yazım kuralları konusunda kendinizi geliştirmenizi tavsiye ederim. "turk" değil "Türk" yazmalısınız.
Merhaba tekrar arkadaşlar. Günlerdir kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...
Yakın zamanda eşimin ailesi bize misafirliğe geldiler. O sırada eltim, kaynım ve eşim mutfakta idiler. Benimde mutfakta işim çıktı mutfağa girdim biraz sohbet ederken eşimin yarım sigarasını elinden alarak eltimin içtiğini gördüm ve aşırı derecede sinirlendim. Fakat gayet normalmişçesine tavır sergiledim. Onlar gittikten sonrada eşime rahatsız olduğumu söyledim.
Benzeri bir olay daha yaşamıştım önceden. Eltime gitmiştik. İki içecek şişesi vardı eşim kimin olduğunu bilmiyordu ikiside yarımdı. Birisi eltimin yarımı diğeri kaynımın yarımıydı kocam bilmeden eltimin yarım içeceğini içecekti. Onu değil bunu al diyerek kaynımın içeceğini uzattım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra eltimin suratı asılmıştı. Bende hiç aldırış etmedim kocamda öyle. Sonrasında eltim dediki daha önceden yani işte 5 yıldır ben x'den (eşim) hiç böyle birşey görmedim artığımı içer ben onunkini içerim o böyle şeylere takılmaz gibi laflar etti bana eşimde vardı orada. Bende alttan aldım ve eşimde hiç sesini çıkartmadı fakat o gün ağlamaktan içim dışıma çıktı. En çokta eşimin sesini çıkartmaması beni gerdi ve ondan uzaklaştırdı.
Şimdi fikrinizi almak için soruyorum size.Sizce ben mi abartıyorum bu olayları yoksa bu tür şeyler normal mi?
bence siz almanyada yaşamaktan biraz türkiyenin örf ve adetlerine yaşam tarzlarına uzak kalmışsınız. kusura bakmayınız ama elti bu elti. görümce neyse de. nikah düşüyor yani bilmem anlatabildim mi. seven her kadın böyle bi durumda eşini kıskanır ve rahatsız olur. sizin kaynınızla bir sigarayı içmeniz de sizin seçiminizdir yanii
ü hem türkce de hem almanca da kullanılan bir harf olduğundan dolayı alman klavyelerinde de mevcuttur..
bence siz almanyada yaşamaktan biraz türkiyenin örf ve adetlerine yaşam tarzlarına uzak kalmışsınız. kusura bakmayınız ama elti bu elti. görümce neyse de. nikah düşüyor yani bilmem anlatabildim mi. seven her kadın böyle bi durumda eşini kıskanır ve rahatsız olur. sizin kaynınızla bir sigarayı içmeniz de sizin seçiminizdir yanii
Cnm haklisin bence abartmiyorsunda bu ne samimiyetlik ya aklim almiyor o ne yaaa sigarayi al ic bilmem ne !!!! ben olsam sinirlarimi koyardim vallahi cok sinir oldum su anda eltiyse elti salakmidir nedir !!! acaba sen onun esine oyle davransan kendi ne yapar ??? yani anormal bisi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?