Eşim ve Eltim

Bu nedir ki daha neler neler ya kocama abi demesi gereken yerde lan dediğini çok duydum ben asla kaynıma abiden başka laf söylemem söyleyemem yani yapımda yok... kaynıma lan dediğimi hayal bile edemiyorum hakikaten edepsizlik dediğin bu olsa gerek...

bosver eskıdendı onlar :) hıc sıkma canını ya bırak o dusunsun halini benımde kaynım var ustelık bendende kucuk ama laubalı konusmamız bıle olmamıstır esımde oyle herkes sınırını bılmelı koca ınsanlar sen keyfıne bak canım

bende olsam senın gıbı sınırden delırırdım canım o öle yaa

valla bravo sanada iyi demişsin. ne demek kuma gibiyiz seni kıskanırız. al lafı yedi oturdu

bence eşine güzel bir dille söyle ben bu durumdan rahatsız oluyorum de, tekrar bu tarz birşey olduğunda tepkisini koysun. Kendi eltinin yarımını almasın dikkat etsin. O eğer eşinin yarımını almaya kalkarsa da yok desin olmaz desin.

İyi de siz rahatsız oluyorsunuz da kaynınız olmuyor mu kardeşinin ağzındaki sigarayı almasından, bardağından içmedi diye bozulmasından hem neden bozulsun ki siz öyle dediniz diye benim artığımı içer filan diyr gayet doğal kaynınızın bardağını uzatmanız kaldı ki madem bardaklar yarım o içecekler onların yani neden yeni bardağa eşinize içecek doldurmadınız ikinci olay pekiştirmek için anlatılmış gibi geldi bana. Ayrıca namahrem düşünmemiş olabilir almış olabilir ama asıl tepkiyi kaynının göstermesi gerekmez mi ben ona şaşırdım karısı sonuçta ne yapıyorsun demez mi. Ağlamaktan helak oldum lafı da abartılı sanki aralarında bir şey olmuş bu bir kere eşinize hakaret adamın ne suçu var zaten rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz eltinize de belirtin.

yani sinir olmakta haklısınız ancak arada öyle başka anlamada kötü bir şeyler oldugundan değil de eltinizin biz bir birimizi çok seviyoruz, hatta senden bile çok seviyor sen karısı olabilirsin ama ben de kardeşi sayılırım aramıza giremezsin felan filan fitne fesat düşüncelerden kaynaklı hareketler bunlar ayrıca çok basit.siz asilliğinizi koruyun ve böyle olaylarla karşılaştıgınızda hemen banyoya koşun birden midem bulandı bana göre normal şeyler değil deyin hatta mumkunse ortalarına kusun

bööğğyyyykk .ğrenç. hiçte abartmıyorsun ben olsam eşimle konuşurdum çok ayıp diye.

hıç aldırma gormezden gel bazıparanoyak ınsanlar boyle dıkkatlerı üzerine cekmeye calışıp yerine gelen ınsanı sınır etmek ıcın yapmadıkları tavırlara gırerler sen umursama o bır yerde kendı sinir olup o patlak vercek zaten :))) emın ol..

abartiyorsun bence. Sigarasini,ickisini icse nolacak ki.. esinizi eltinizden kiskanmaniz normal deyil.. kardesinin esi o sonucta..
sen kadini bence zaten sevmeyip kiskaniyorsun,herseyide batiyor gibi geldi. kaynimda bazen sigara yakar,bitiremez ben alirim. esim kardesinden mi kiskanacak beni simdi.
haremlik selamlik hayatlarimiz yok sonucta..
gerci ben bu forumda gorumcesini esinden kiskananlari bile gordum
kardesi kardesten... sapiklik..
sizinki yine iyi..
ama kendinize gelin bence..

Yok artik! Hadi kiz kardesi olsa anliycam.

Kuma gemisi yurumuste elti gemisi yurumemis bosuna dememisler.

Benimde benden buyuk eltim var. Dusununce gercekten cok sacma.ve sinir edici bir durum.

Hic cekinme acik acik soyle boyle seylerden hoslanmadigini.

Sizin esinize degil kayninizin esine sormak lazim bu konuda ki dusuncesini.

Ha oda sizin gibi genis dusunuyorsa sorun yok.

Ama neyse ki herkes ayni dusunceye sahip olmak zorunda degil.

Konu sahibi arkadasim bence de kendine gel ve eltini acikca uyar :)

Bu yapıyla alakalı
Ben ablamın bile bardağını kullanmam, ablam herkesinkini kullanır
İnsanları değiştiremezsin bir de uyarmışsın iki de yine aynısını yapmışlar
Eltin diye bozuluyosun ama kaynının kullanmış olduğu bardaktan da içiyomuş eşin
Demek ki kimin olduğu fark etmiyo onun için

Bence cirkin bi davranis, oyle bisi oldugunda kaynina donup ya ben hayatta icemem yengemin yaptigi gibi kan bagim olaninkini bile icemem de, boylelikle esiyle yenge arasinda sorun cikarsa bu sorun coZulur, yani kayninla iyi olup yavas yavas isle bence yengene bi kizarsa senin sorunun otomatikman cozuluyr

Ne seviyesiz insanlar var ya! Midesi nasıl alıyormuş acaba? Neden alttan aldın ki?

"Benim elalemin artığını yemekten midem bulanır!" demeliydin, anlardı herhalde.

Eş başka, kayın başka anlayamamış mı acaba?

kaynimin esi cok cool dur boyle sapikca dusunceleri yoktur.
bos seylere takmaz.
bende oyle...
ama turk kadinlari kocalarini herkesden herseyden kiskanir
demin yazdigim gibi gorumcelerinden bile kiskaniyorlar,kafayi yemisler
bizim aile icinde bu tur dusunceler hic olmadi,kimse sapik deyil yani..

herneyse,herkesin kendi hayati ve kendi dusuncesi...
sevgiler

ayy senin eltide ne saçmalamış öyle canım. mide bulandırıcı

bence siz almanyada yaşamaktan biraz türkiyenin örf ve adetlerine yaşam tarzlarına uzak kalmışsınız. kusura bakmayınız ama elti bu elti. görümce neyse de. nikah düşüyor yani bilmem anlatabildim mi. seven her kadın böyle bi durumda eşini kıskanır ve rahatsız olur. sizin kaynınızla bir sigarayı içmeniz de sizin seçiminizdir yanii

cool olmak öyle davranmayı mı gerektirir. kavramların anlamlarını karıştırmayınız lütfen. ayrıca insanları sapıklıkla falan da suçlamaya hakkınız yok.konuşmalarınıza dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…