Eşim ve Erkek Kardeşi

Arkadaslar merhaba, eşim ve erkek kardeşi her gün günde 3 defa telefonda görüşüyorlar sabah öğle akşam , bazen akşamları çarpı 2 . uzak şehirlerdeyiz,konu ise günlük muhabet. kardeşi küçük değil 20 li yaşlarda.genelde kardesi arıyor. normal mi? sıkıldım yahu. eşi boyle olan var mı? abartıyor muyum ? azalması icin önerileriniz var mı?
Konussun ozluyordur abisini o yaslarda gencler sıkılıyor ne zarari var kac dk suruyor konuşma

karsi taraf düşünse iyi olur tamam da dusunmezse de diger taraf der.. yani beni yakinim bu kadar sık arasa su an uygun değilim eşimle yemek yiyoruz der, kaparim.
evet diyor sabahtan beri 3 defa aramış, akşam olmuş yemekteyiz, abicim yemekteyiz sonra konusuruz diyo kapatıyo 🤣🙈 bisey değişir mi boyle değişmez

Tatlım buradaki kadınların kocası sürekli onlarla ilgilenir günde 7-8 kere kayın ve kayınvalideleriyle konuşmaları ilgili hiç konu açmazlar bunun yapılan aktiviteleri böleceğini anlamaları imkansız yani(ironi yapıyorum algılamayanlar var parantiz acayım)canım buralar eskiden fikir verme yeriydi az kaldı o kadınlardan şimdi pusuya yatmış biri konu açsada muhalefet olsaklar var..bak mesela bu yazıya bir sürü beğenmedim gelir:)))))neyse çokta tın deyip..sana geleyim esinle konuş buna o engel olabilir neden rahatsız olduğunu açık bir dille ifade et senin yapabileceğini ancak bu..

Eşim saatlerce kv ile konuşuyor
Film izliyoruz arıyor
Yemek hazırlıyoruz arıyor
Gibi bi konu olsaydı vay o ne biçim eş vs denirdi
Kardeşle konuşulunca "ne var bundaaaa!!" Olmuş
Vay arkadaş😁

Tatlım buradaki kadınların kocası sürekli onlarla ilgilenir günde 7-8 kere kayın ve kayınvalideleriyle konuşmaları ilgili hiç konu açmazlar bunun yapılan aktiviteleri böleceğini anlamaları imkansız yani(ironi yapıyorum algılamayanlar var parantiz acayım)canım buralar eskiden fikir verme yeriydi az kaldı o kadınlardan şimdi pusuya yatmış biri konu açsada muhalefet olsaklar var..bak mesela bu yazıya bir sürü beğenmedim gelir:)))))neyse çokta tın deyip..sana geleyim esinle konuş buna o engel olabilir neden rahatsız olduğunu açık bir dille ifade et senin yapabileceğini ancak bu..
Arkadaş konusmasin demiyor ki, beraber gecirilen vakitten bahsediliyo, hemen farkli yorumlar geliyo...kendini ifade edemedi degil. Etti de..

Biz kardeşimle yeri geliyor saat başı, saatlerce konuşuyoruz.
Bu kimseyi ilgilendirmez eşi bile olsanız.
Çok rahatsız oluyorsanız oturun anlatın rahatsız olduğunuzu.
Ama bana böyle bir konuşma yapılsa daha çok görüşürüm 😂

Allansen ironi mi yaptın:)))

evet yahu kendimi bi an garip hissettim demek 7/24 görüşmek normalmiş dedim 🙈

Eşim saatlerce kv ile konuşuyor
Film izliyoruz arıyor
Yemek hazırlıyoruz arıyor
Gibi bi konu olsaydı vay o ne biçim eş vs denirdi
Kardeşle konuşulunca "ne var bundaaaa!!" Olmuş
Vay arkadaş😁
anne ile baba ile ben yokken yada işteyken konusuyor bak bu daha tehlikeli😁

evet yahu kendimi bi an garip hissettim demek 7/24 görüşmek normalmiş dedim 🙈
Evlenmek demek, kocanizin kendini ailesinden soyutlamasi demek degildir.

Eger oyle dusunuyorsaniz bastan tek cocuk olan birini tercih edecektiniz.

Ailesinden istedigi kisi ile konusabilir. Bu kardes olur, abla olur, kiz kardesi olur , annesi olur , babasi olur. Buna karisma hakkiniz yok NOKTA

Evlenmek demek, kocanizin kendini ailesinden soyutlamasi demek degildir.

Eger oyle dusunuyorsaniz bastan tek cocuk olan birini tercih edecektiniz.

Ailesinden istedigi kisi ile konusabilir. Bu kardes olur, abla olur, kiz kardesi olur , annesi olur , babasi olur. Buna karisma hakkiniz yok NOKTA
Soyutlasın demiyorum. Dozaj diyorum yol diyorum yordam diyorum. Yangından mal kaçırmıyorum.

Arkadaslar merhaba, eşim ve erkek kardeşi her gün günde 3 defa telefonda görüşüyorlar sabah öğle akşam , bazen akşamları çarpı 2 . uzak şehirlerdeyiz,konu ise günlük muhabet. kardeşi küçük değil 20 li yaşlarda.genelde kardesi arıyor. normal mi? sıkıldım yahu. eşi boyle olan var mı? abartıyor muyum ? azalması icin önerileriniz var mı?
Ne güzel abi kardeş bağları kuvvetli 2 tane kayınbiraderim var eşimle çok soğuklar çok isterdim sizinki gibi olmasını kayınbiraderiniz evlimi? Bekarsa evlenince biraz daha muhabbet azalabilir... Ama hoşnut olsan daha iyi burada çoğu kişi eşinin arkadaşlarından çapkınlıklarımdan şikayetçi bırak konuşsun size ne gibi zararı olabilir ki

Ne güzel abi kardeş bağları kuvvetli 2 tane kayınbiraderim var eşimle çok soğuklar çok isterdim sizinki gibi olmasını kayınbiraderiniz evlimi? Bekarsa evlenince biraz daha muhabbet azalabilir... Ama hoşnut olsan daha iyi burada çoğu kişi eşinin arkadaşlarından çapkınlıklarımdan şikayetçi bırak konuşsun size ne gibi zararı olabilir ki
bekar.. cok güzel özetlemişsn..teşekkür ederim arkadaşım kendimi frenlemeliyim.

Son düzenleme:
Siz sadece evliliğinizi anlatıyorsa ve aranızı bozuyorsa haklı olabilirsiniz.
Haricinde karışmaya hakkınız yok.
Hatta eşim bana kardeşinle konuşma tarzında bir şey söylese ya da hissetsem hiç hoş davranmazdım.

Back
X