Eşim ve erkek kardeşim :S

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Merhaba kızlar...

Sizden akıl almak istiyorum çünkü objektif kalabiliyor muyum? Bilmiyorum.

Ailem eşimi en başından beri istememişti ve daha sonra barıştık ailemle. Ama erkek kardeşim bizi dinlemedin gittin onla evlendin? Bula bula bunu mu buldun? vb. benzer sebeplerden dolayı en başından beri düşman kesildi. Benle de eski diyologu yok hatta hiç yok. Annemlere gidince kardeşim bizle aynı sofraya oturmaz, aynı oda da bulunmaz, konuşmaz eşime bildiğiniz düşman.

Ailem bu duruma çok üzülüyor, o da barışsın istiyorlar ama nafile. Şimdi yeni evlendi eşi de küslüğümüzden haberi yok. Aksi gibi bu sene izinler denk geldi o da biz de erteleyemiyoruz. Annemlere gideceğiz çocuklar çok istiyor ve kardeşim de gelecek o 3 günlüğüne biz 1 haftalığına. Biz onun geleceğini biliyoruz ama o bizden habersiz. Anneme bizim geleceğimizi laf arasında çıtlat haberi olsun diyorum, evi başıma yıkar ben demem gelince görsün diyor.

Gelip gördüğün de ağzı durmaz bi ton kırıcı laf eder. Eşim de '' Bunca senedir laf söylüyor artık ben de karşılık veririm'' gibi ima da bulundu. Artık evlendi kendi evi var ve babam çok kızıyor '' Burası benim evim kimin gelip kimin gelmeyeceğine kimse karışamaz oğlum bile '' diyor.

Annem, babam ara da kalıyor gerçi babam gereken cevaı verip sert çıkıyor ama annem pek laf etmiyor. Şimdi bu gelecek ve bi ton laf edecek bu sefer eşim de söylenir napacağım bilmiyorum. Çünkü ben de patlaya bilirim çünkü orası onun evi değil. Üzüldüğüm nokta annem ve babam üzülecek ikimiz de çocuğuyuz ve sorunlar çıkıyor...

Sizce ben napmalıyım kafam karışık...

1 haftanızı tamamen orada geçirmek zorunda mısınız? Onların olmadığı 4 gün gidin olmaz mı?

kardesınızın yaptgı terbıyesızlık artık
o evden evlenıp ayrılmıs oraya kımın gelıp kımın gelmeyecegıne karar veremez
babanızla konusun bu durumu
kı zaten babanız ben karıstırmam kımseyı dıyormus sıkıntı yok bence
oraya gttıgınızde ne olacaksa olsun kacınılmaz son bu nede olsa rahat olun

siz de gidin ben bunun karisini burda istemiyorum diyin. gorsun erkeklenmeyi. kardesiniz yuzunden annenize babaniza da mi gidemiceksiniz. birakin inceldigi yerden kopsun. var mi baska caresi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kardesınızın yaptgı terbıyesızlık artık
o evden evlenıp ayrılmıs oraya kımın gelıp kımın gelmeyecegıne karar veremez
babanızla konusun bu durumu
kı zaten babanız ben karıstırmam kımseyı dıyormus sıkıntı yok bence
oraya gttıgınızde ne olacaksa olsun kacınılmaz son bu nede olsa rahat olun

Babam bu konu da arkamda ama annem işte biraz daha yumuşak davranıyor. Ben söylemem gelince görsün demesine sinir oluyorum. Söylese en azından bilerek gelir anneme söylüyorum söylüyorum anlamıyor. Eşim de benle tartışıyor ne olacak bilmem. Çocuklar istemese gitmem ama bugünler için yaz gelmesini bin bir heves beklediler.

Maalesef evet. Çünkü Ailemle farklı yerlerdeyiz ve çocuklarım çok istiyor şu an da yazlıktalar ve çocuklar orayı çok seviyor.

Cocuklar istiyorsa 4 gun de yeter. 3 gunu baska yerde gecirin. Otele gidin ya da kendinize ev tutun madem yazlik yer. Bos yere huzur bozmaya gerek yok

Son düzenleme:
siz de gidin ben bunun karisini burda istemiyorum diyin. gorsun erkeklenmeyi. kardesiniz yuzunden annenize babaniza da mi gidemiceksiniz. birakin inceldigi yerden kopsun. var mi baska caresi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gidememe konusun da haklısınız :50:Gelini tam tanımıyorum çok görmedim. Sessiz duruyor ama az da cahil. ya hödük işte geçen kızın aklına biri girmiş. Daha yeni evliler kıza ''Sakın evden gitme eşin seni aldatır'' demişler. Kardeşim de kıza bağırmış elin dolduruşuna niye geliyorsun diye. Kız ağlamış. Duyunca üzüldüm kıza. şimdi gelini katarsam suçu yok ki garibimin :50: Ben kardeşim gibi öküzlük yapamam ki.

Babam bu konu da arkamda ama annem işte biraz daha yumuşak davranıyor. Ben söylemem gelince görsün demesine sinir oluyorum. Söylese en azından bilerek gelir anneme söylüyorum söylüyorum anlamıyor. Eşim de benle tartışıyor ne olacak bilmem. Çocuklar istemese gitmem ama bugünler için yaz gelmesini bin bir heves beklediler.

anneler erkek cocuklarına bıraz daha hassas davranıyorlar nedense
smdı sen annene anne ben gelmıycem huzursuzluk cıkmasın desen nedn gelmıyosun demez ama kardesın gelmıyorum dese kendını paralar bılıyorum bn bnm annemde oyle malesef ... dag gıbı baban var arkanda bosver kafaya takma esınle kardesın bırgun karsı karsıya gelecek bu yuzden ha bugun ha yarın ne farkeder kardesın haddını bılsın bıraz

bu nasıl kardeş .. :53:
düşman mübarek ..
istesede istemesede o artık kocanız ..
kendi işine baksın üzülme cnm .. :19:

anneler erkek cocuklarına bıraz daha hassas davranıyorlar nedense
smdı sen annene anne ben gelmıycem huzursuzluk cıkmasın desen nedn gelmıyosun demez ama kardesın gelmıyorum dese kendını paralar bılıyorum bn bnm annemde oyle malesef ... dag gıbı baban var arkanda bosver kafaya takma esınle kardesın bırgun karsı karsıya gelecek bu yuzden ha bugun ha yarın ne farkeder kardesın haddını bılsın bıraz

Anneme gelmiyorum da dedim. ilk başlar da ikinizde gelin napayım ikinize de gelme desem olmaz dedi. Kadın da '' Konuşuyoruz anlamıyor napalım'' diyor. Ama sanki gereken cevabı babam gibi vermiyor sanırım.

Anneme gelmiyorum da dedim. ilk başlar da ikinizde gelin napayım ikinize de gelme desem olmaz dedi. Kadın da '' Konuşuyoruz anlamıyor napalım'' diyor. Ama sanki gereken cevabı babam gibi vermiyor sanırım.

veremıyordur tabıkı
sımdı dılı soylemıyor ama ıcınden gelmenızı ıstemıyordur belkıde
bu tıp annelerden nefret edıyorum ama neyse

bu nasıl kardeş .. :53:
düşman mübarek ..
istesede istemesede o artık kocanız ..
kendi işine baksın üzülme cnm .. :19:

Valla psikolojisini anlamış değilim. Çocuklarımı da çok seviyor hele küçüğü neredeyse kendi arkadaş ortamına sokacak kadar seviyor. Onları alır gezdirir vs. Bana kızgınlığı neden ailemi dinlemedim diye. Güyya kendine yediremedi Bizi ezdi geçti dercesine.

Anne babanız affetmişken, onlarla aranız iyiyken kardeşinize ne oluyor bu kadar?
Bu mevzuyu bu kadar uzatması çok tuhaf.
Bu ne düşmanlık hayret ettim doğrusu.
Evlenmeden önce aranız nasıldı?

Valla psikolojisini anlamış değilim. Çocuklarımı da çok seviyor hele küçüğü neredeyse kendi arkadaş ortamına sokacak kadar seviyor. Onları alır gezdirir vs. Bana kızgınlığı neden ailemi dinlemedim diye. Güyya kendine yediremedi Bizi ezdi geçti dercesine.

ama artık evlisin ve cocukların var ve mutlusun ..
bunu anlamak için daha ne yapmak gerek ..
oluruna bırak .. inat sanırım ..
baban varken o 2.sınıfa kalıor ..
baban affetmiş daha neyin derdineyse ..

Esiniz nasl biri memnunmusunuz siz eşinizdn?

Memnun olduğum söylenemez sevindiğim tek yanı beni ailesine ezdirmez.

veremıyordur tabıkı
sımdı dılı soylemıyor ama ıcınden gelmenızı ıstemıyordur belkıde
bu tıp annelerden nefret edıyorum ama neyse

Bilmiyorum ki...Annem de beni çok sever oysa... Sanki arada kalıyor ve ite dalanacağına yolu dolan hesabı yapıyor gibi geliyor.

Merhaba kızlar...

Sizden akıl almak istiyorum çünkü objektif kalabiliyor muyum? Bilmiyorum.

Ailem eşimi en başından beri istememişti ve daha sonra barıştık ailemle. Ama erkek kardeşim bizi dinlemedin gittin onla evlendin? Bula bula bunu mu buldun? vb. benzer sebeplerden dolayı en başından beri düşman kesildi. Benle de eski diyologu yok hatta hiç yok. Annemlere gidince kardeşim bizle aynı sofraya oturmaz, aynı oda da bulunmaz, konuşmaz eşime bildiğiniz düşman.

Ailem bu duruma çok üzülüyor, o da barışsın istiyorlar ama nafile. Şimdi yeni evlendi eşi de küslüğümüzden haberi yok. Aksi gibi bu sene izinler denk geldi o da biz de erteleyemiyoruz. Annemlere gideceğiz çocuklar çok istiyor ve kardeşim de gelecek o 3 günlüğüne biz 1 haftalığına. Biz onun geleceğini biliyoruz ama o bizden habersiz. Anneme bizim geleceğimizi laf arasında çıtlat haberi olsun diyorum, evi başıma yıkar ben demem gelince görsün diyor.

Gelip gördüğün de ağzı durmaz bi ton kırıcı laf eder. Eşim de '' Bunca senedir laf söylüyor artık ben de karşılık veririm'' gibi ima da bulundu. Artık evlendi kendi evi var ve babam çok kızıyor '' Burası benim evim kimin gelip kimin gelmeyeceğine kimse karışamaz oğlum bile '' diyor.

Annem, babam ara da kalıyor gerçi babam gereken cevaı verip sert çıkıyor ama annem pek laf etmiyor. Şimdi bu gelecek ve bi ton laf edecek bu sefer eşim de söylenir napacağım bilmiyorum. Çünkü ben de patlaya bilirim çünkü orası onun evi değil. Üzüldüğüm nokta annem ve babam üzülecek ikimiz de çocuğuyuz ve sorunlar çıkıyor...

Sizce ben napmalıyım kafam karışık...

Oturmazsa oturmasın sofraya konuşmasında yaniii o sizin kardeşiniz olarak sizin mutluluğunuzu düşünmüyorsa siz neden sizinle küs diye üzülüyorsunuz ki.. bırakın böyle istiyorsa böyle devam etsin benim böyle bir kardeşim olsa ilk başta ben kendisiyle konuşmam zaten.. ne münasebet yani benim kararlarımı beğenmemişte beyefendi onun dediği gibi yaşamıyorum hayatımı diye benle konuşmayacakmışş.. çokta tınnn... ayrıca bende senin karını sevmedim onunla evlenmeni istemiyorum deseydiniz ailecek ne yapacakmış acaba.. bazı kişiler sırf cinsi erkek diye kendilerine herşeyi HAK görüyorlar ya peesss.

Babanızda haklı zaten ev onun evi kardeşinize ne oluyor..
Birde ben sizin yerinizde olsam şimdiye kadar çoktaaannn kocama kendim demişimdir kardeşim birşey söylerse susma diye.
O ne yaaa öyle kardeşim diye benim hayatı nasıl yaşayacağımı söylicek bana onun dediği olmayıncada bir ton laf beş karış surat.. hadi ordann.. ay çok sinir oldumm!!!

Back
X