Eşim ve erkek kardeşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok afedersiniz ama ay g*tüm ya ne oldu tebrik etmemişlerse geri mi çekmişler terfisini te allahım.

beni oturduğum yerde hanfendi çizgimden ediyorlar ya :KK53:
İşte bilmiyorum ne kadar mühendis tanidiysam sosyal arızalı ...
Hele birde hak ettiği parayı almıyorsa hem kıskanç hem sosyal arızalı oluyorlar.

Valla konu sahibi bacım bence herkes ortada nasıl davranacağını bilmeli. Madem kocaman mühendis ona göre kocaman hareketi olmalı sanki gergin burun burunasiniz

Kardeşiniz bana daha normal geldi. Ortamda yayılıp oturmuyor bir işin ucundan tutuyor. Tabii ki eşiniz de kalkıp yapacak. Bu neden bu kadar zoruna gitti acaba. Aynı şeyi bir kadın yazsa ben misafirim yardım etmem dese herkes insan bir işin ucundan tutar der herkes. Onun ne özelliği var. Siz de onun ailesinin evinde misafir gibiyseniz sorun yok o zaman.

Sizi eniştesinden kıskanması hiç normal değil. Ben böyle çok kıskanç adamlardan korkuyorum. Aklından kimbilir neler geçiyor diye.

Benim de eşimin ailesinde sevmediklerim var. Ama çok ciddi bir durum olmadıkça tolere etmeye çalışıyorum. Kardeşinizin içi kötü değil ki bu çok belli. Kardeşinizi uyarmak neden eşinizi uyarmaktan kolay geliyor size hiç anlamadım. Eşinizle ilerde böyle çok uğraşırsınız. Şımarık çocuk gibi bu ne böyle.

bence hatalı eşiniz

kardeşini beğenmeyen, kız kardeşinin eşini beğenmeyen o

kimse de sonradan zorunlu akraba olduğu tüm insanlara bayılmıyor

ama sosyal ilişki çerçevesinde idare ediyor

enişte sana hal hatır sorunca rahatsız oluyormuş

kendisi kardeşinin eşine hal hatır bile sormuyormuş vs vs

bu adam için kardeşine ne diyeceksin ki

kardeşin kibar değil hatta kendince samimi olan tavrı herkes tarafından kabul görmeyebilir de ama en azından kötü niyetli değil, içinden geldiği gibi yaşıyor

eşiniz fesat, garip kıskançlıkları var, kendisine bizim damat möhendis, aman da aman davranılsın istiyor galiba

kardeşin aman eniştem, canım eniştem, biz bilmeyiz modunda dursun istiyor

yani özetle hem kendi ailesini hem sizin ailenizi beğenmiyor, küçümsüyor ve bunu açıkça da dile getiriyor

bayramda bir iki saat kendisi ile kavgası gürültüsü olmayan adamla oturamıyor

bir de madem rahatsız kendisi desin kardeşine, X bana böyle deme desin

ne bileyim sofrayla ilgili bir şey deyince, biz babamla oturacağız benim yerime mandalinakolik yapar desin vs vs

Hayatında ilk defa mı bu tarz konuşan birini görmüş hayırdır yani saraylarda mı yetişmiş? Hiç halk görmemiş mi? Boyle halk diliyle veya varoş diye tabir ettiğimiz ya da ne bileyim daha altkültür tarzı konuşma tarzını hiç duymamış hiç muhatap olmamış mı? Bi sizin kardeşinize mi takılmış? Ne demek o orda olursa gitmem? Sen gelmezsen gelme ben gideceğim o benim ailem, gidince de abimden hoşlanmıyormuş gelmedi derim diyemedin mi

Mandalinacım Kocan Hangi güzide üniversitemizden mezun olmuş merak ettim söyler misin?

ben mandalina ile nerede tanıştığını ve kendisinin eğitim durumunu da merak ettim

mandalinakolik şahsını tanımam, sana bir garezim de yok ama cidden bu tipleri nereden buluyorsunuz

Ben bu tarz konularda empati taraftarıyım. Benden ufak bir görümcem olsaydı bana bu tarz konuşmalarından rahatsız olurdum ve belki görüşmek de istemezdim. Mevzu eş hatrı, idare etmek falan değil. Hoşlanmadığım üslupta konuşulmasını eşimin ailesinden biri diye idare etmek zorunda değilim. Eşim de bana karşılığında idare et falan deseydi o da gözümden düşerdi. Aynı şekilde siz de eşinizin ailesini idare etmek zorunda değilsiniz. Bence kadınların yaptığı en büyük yanlış budur.

çok afedersiniz ama ay g*tüm ya ne oldu tebrik etmemişlerse geri mi çekmişler terfisini te allahım.

beni oturduğum yerde hanfendi çizgimden ediyorlar ya :KK53:

Aile beklenti bekliyor da eş bekleyince niye g*t oluyor. O zaman kimse birbirinden bir şey beklemesin kimsenin incileri dökülmez. Bayram gibi buda bir ilgidir, nezakettir. İnsanların duygularını bu şekilde hafife almanız hiç hoş değil.

Hayatında ilk defa mı bu tarz konuşan birini görmüş hayırdır yani saraylarda mı yetişmiş? Hiç halk görmemiş mi? Boyle halk diliyle veya varoş diye tabir ettiğimiz ya da ne bileyim daha altkültür tarzı konuşma tarzını hiç duymamış hiç muhatap olmamış mı? Bi sizin kardeşinize mi takılmış? Ne demek o orda olursa gitmem? Sen gelmezsen gelme ben gideceğim o benim ailem, gidince de abimden hoşlanmıyormuş gelmedi derim diyemedin mi
Tam tersi, asıl kendileri eski köylüler ondan bu ego. Adım gibi eminim konu sahibinin de kardeşi ekonomik olarak çok iyi durumda değil. Şöyle bol paralı zengin olsaydı gör bak nasıl kıymetli olurdu.

ben mandalina ile nerede tanıştığını ve kendisinin eğitim durumunu da merak ettim

mandalinakolik şahsını tanımam, sana bir garezim de yok ama cidden bu tipleri nereden buluyorsunuz
Benim arkadaşımın akrabası. Çok saygılı bir çocuk diye anlattı biz de tanıştık .Ben de veterinerim. Ama çocuklarım olunca işi bıraktım. Saygılı dedi ama kimseyi beğenmez demedi arkadaş. Inanın evlenene kadar da anlamadım böyle davranacağını.

Ben bu tarz konularda empati taraftarıyım. Benden ufak bir görümcem olsaydı bana bu tarz konuşmalarından rahatsız olurdum ve belki görüşmek de istemezdim. Mevzu eş hatrı, idare etmek falan değil. Hoşlanmadığım üslupta konuşulmasını eşimin ailesinden biri diye idare etmek zorunda değilim. Eşim de bana karşılığında idare et falan deseydi o da gözümden düşerdi. Aynı şekilde siz de eşinizin ailesini idare etmek zorunda değilsiniz. Bence kadınların yaptığı en büyük yanlış budur.

Kimse birbirini idare etmesin. Böyle ufak şeyler yüzünden aralar bozulsun, küslükler olsun. Şahane bir dünya olur öyle.

Benim arkadaşımın akrabası. Çok saygılı bir çocuk diye anlattı biz de tanıştık .Ben de veterinerim. Ama çocuklarım olunca işi bıraktım. Saygılı dedi ama kimseyi beğenmez demedi arkadaş. Inanın evlenene kadar da anlamadım böyle davranacağını.

Heyyooo darlayacak bir veteriner daha buldum. Nickini yazdım aklıma şekerim, her an “benim oğlan ishal olduuuaaaa” diye bir mesajla karşılaşabilirsin. 😂 Mesleğini söylemeyecektin, doktor darlayan yaşlı teyze gibi veteriner darlıyorum ben burda 😂😂😂

Tam tersi, asıl kendileri eski köylüler ondan bu ego. Adım gibi eminim konu sahibinin de kardeşi ekonomik olarak çok iyi durumda değil. Şöyle bol paralı zengin olsaydı gör bak nasıl kıymetli olurdu.
Yalnız bu süper tespit. Gerçekten doğru adam ev taşıma işleri yapıyor.

Bilmiyorum ama ya ben insanları sınıf sınıf ayıranları sevmiyorum. Hatta işin zorluğu benim için daha saygıdeğer. Mesela ben ne zaman hamal görsem icim cız eder basimi öne egesim gelir saygıdan. Ne kadar riskli bir meslek.

İdare etmek zorunda değil ki? Fakat 35 yaşında MÖHENDİSSS olabilmiş yeterliliğe sahip olan Beyimiz kendisi gidip Eşinin erkek kardeşine ben bu usluptan rahatsız oluyorum diyebilir ama MÖHENDİS beyimiz Eşine baskı uyguluyor eğer o ordaysa gitmicem diyerek kadını zor durumda bırakıyor. Tipik Ezik insan modeli kimin gücü kime yeterse kafasında böyleleri ve Eşine gücü yettiği için onu darlıyor...

siz de görmüş geçirmiş bir insansınız

saygılı adam idare eder

o da böyle bir insan der geçer

lakin bunu sadece kardeşinize yapsa derim ki cidden onu sevmiyor ama kendi eniştesine de yapıyormuş

bu eşinden kaynaklı

araya girmeyin gerekirse assın suratını otursun

kızkardeşi bir şey demiyor mu bu tavrına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X