bunu mu dert ettinSelam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
benden öncesi beni ilgilendirmez geçti gitti, benden sonra ne yaptığı önemli geçmişe takılıp daha cicim aylarında evliliğinizi mahfetmeyin.Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
ay Allah ımm.. gerçekten sorun mu arıyorsunuz??Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Bunu yalan olarak değerlendirme....bu kızla sevgili olduklarını biliyorsun...bu sevgililik içinde ne yaşadıkları sadece ikisini ilgilendirir.Arkadaşlar sorun geçmişte ne halt yediği değil sorun bana ilk başlarda yalan söylemesi o kızla 1 2 kere görüştüm dedi bitti dedi ve şimdi aylarca takılmışlar o evine gelmiş eşim gitmiş takılmışlar ve işin ilginci bu kız eşimin annesinin ev sahibi
Böyle yapacağınızı bildiği için yalan söylemiştir. Baksanıza doğruyu söyleyince pişman etmişsiniz.Arkadaşlar sorun geçmişte ne halt yediği değil sorun bana ilk başlarda yalan söylemesi o kızla 1 2 kere görüştüm dedi bitti dedi ve şimdi aylarca takılmışlar o evine gelmiş eşim gitmiş takılmışlar ve işin ilginci bu kız eşimin annesinin ev sahibi
Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?