Eşim ve eski sevgilisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sekr

GardolabımızEfLaTuN Olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
214
8
318
Ankara
Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden
sorun geçmişte ne halt ettiği değil benimde erkek arkadaşlarım oldu ama 1 2 kere öpüşme harici bir şey olmadı evlerine gitmedim, onlar gelmedi ben bu olayları eşime ilk başta anlattım tamam dedi o da bana anlattı dediki 2 tane sevgilim oldu ve annesinin benim üzerime yeminler etti bir şey olmadı diye sonra evlendik ve öğrendim ki adam baya takılmış eve getirmiş evine gitmiş beraber takılmışlar yatmışlar ve nasıl ki bişey yapmamışlar ha yapmış veya ne halt ettiyse etmiş geçmişte kalmış ama sorun bana o akdar yemin edip sonra yalanının ortaya çıkması kusura bakmasın ama güvenimi zedeledi ayrıca hiç bir erkek bir kızla yatağa giripte masup masum takılmaz ve hala yemin ediyor bir şey olmadı diye benim soğuma nedenim o anlatabildimmi. Diğer olay benle tartıştığında da kendisi eskileri açıyor dün yine tartıştık bana direk dedi git eskisiyle takıl onla evlen diye.. Sorun bana o kadar yeminler edip sonrasında olayın farklı olması bu ilerde de aynısı olmayacağının garantisi yok belki bi halt yiyecek yine yemin edecek

sekr, Bugün 09:56

Son düzenleme:
Sizden önce olmuş ...
Size ne ne yaptıysa ???
Ama sizi ilgilendiren durum durup durup bu konuyu kim ne amaçla aciyor eşiniz durduk yere anlatıyorsa unutmamış demek !
Siz açıyorsaniz derdiniz yok dert arıyorsunuz demek !
Hangisi ?

bunu mu dert ettin
hiçbirsey yapmamıs olması mı gerek eşinin senden önce
yapmıstır tabi neden yapmasın ?
siz evlenmeden evvel hiç mi yakınlık yasamadınız
adam seni secmıs evlenmıs ıste gecmısı neden kurcalıyorsun çok yanlış yaptıgın

Arkadaşlar sorun geçmişte ne halt yediği değil sorun bana ilk başlarda yalan söylemesi o kızla 1 2 kere görüştüm dedi bitti dedi ve şimdi aylarca takılmışlar o evine gelmiş eşim gitmiş takılmışlar ve işin ilginci bu kız eşimin annesinin ev sahibi

benden öncesi beni ilgilendirmez geçti gitti, benden sonra ne yaptığı önemli geçmişe takılıp daha cicim aylarında evliliğinizi mahfetmeyin.

ay Allah ımm.. gerçekten sorun mu arıyorsunuz??
ne yaşamışsa yaşamış siz var mıydınız ? yoktunuz!!!
eee??
neden sorun arıyorsunuz ne yaşamışlarsa yaşamışlar önemli olan sizle beraberen ne yaptığı.

Bunu yalan olarak değerlendirme....bu kızla sevgili olduklarını biliyorsun...bu sevgililik içinde ne yaşadıkları sadece ikisini ilgilendirir.

Böyle yapacağınızı bildiği için yalan söylemiştir. Baksanıza doğruyu söyleyince pişman etmişsiniz.
Cevabından hoşlanmayacaksınız bu kadar didiklemeyeceksiniz konuyu.

Sizden önce olup bitmiş mesele.
Bunu uzatmak ancak ilişkinize zarar verir bence

Böyle yapmaya devam edersen, bundan sonra hiç bir şeyi anlatmaz. Sen geçmiş arkadaşlıklarını anlattın mı uzun uzun. Seni, tanıştığınız dönemden sonrası ilgilendirir .

Benim eşimde Allah bilir neler yaşamıştır ama ben şu ana bakarım sonuçta şimdi benim yanımda ve eski birini anlatması iğrenç ne diye irdeliyorsunz ki sonuçta bitmiş gitmiş eskisini sevse aklında olsa zaten o olurdu yanında siz değil çok gereksiz konuşma olmuş

Sizin hiç flörtünüz olmadımı? Öncesinde hiç öpüşmesiniz el ele tututşup gezmediniz kimseyle belliki .. yahu bırakın şu geçmiş olayları . Önünüze bakın . Ne gereksiz konular

Canım sen dert armaışsın kendine...
Senden öncesi ile ilgilenme...
Senleyken ki zamanla ilgilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…