Arkadaşlar sorun geçmişte ne halt yediği değil sorun bana ilk başlarda yalan söylemesi o kızla 1 2 kere görüştüm dedi bitti dedi ve şimdi aylarca takılmışlar o evine gelmiş eşim gitmiş takılmışlar ve işin ilginci bu kız eşimin annesinin ev sahibi
Evet bana asıl koyan ben her şeyimi anlattım ona dürüst oldum ama o olmadı bana dürüst ve bu benim ciddi anlamda güvenimi kırdı çünkü artık ne derse şüpheyle bakacam belki yapım öyle ama elimde değil çünkü çok büyük yeminler etti hiç bişey olmadı diye . Sadece 1 ay takıldık dedi ve ben öğrendim ki bunlar rahat rahat 1 yıl takılmışlar aileler tanışmış evinde kalınmış vs vs işte bunları sonradan öğrenmem bana çok koydu çünkü yalan söyledi. Öyle bi durumdayım ki işten çıkıp eve gidesim bile yokKonuyu eksik yazmışsınız, bence düzenleyin.
Adam şu an hayatında olan, her ay gördüğü biri için “yemin ederim sadece 2 kere çıktık, aramızda hiçbir şey olmadı” demiş. Konu sahibi adamın hala muhatap olduğu bu kişi ile aralarında bir şey olmuş olduğunu öğrenmiş.
Yani konu sahibi geçmişte olan bir kızı kıskanmıyor. “Kocam bana her ay gördüğü bu kadınla ilgili neden yalan söyledi” diyor.
Nedeni basit, sizi kaybetmek istememiştir. Tabii ki bu bir bahane değil. Madem geçmişte sevgili gibi olmuşlar ve siz hala görüşüyor olmalarından rahatsızsınız, o zaman görüşmesinler. Eşiniz internetten otomatik kira ödeme talimatı versin. Gerekirse annesi başka eve taşınsın. Veya annesinin başka çocuğu varsa, ev sahibiyle o muhatap olsun.
Şu an dalgın olmasının sebebi de size yalan söylemiş olmanın verdiği pişmanlıktır.
hadi biseler yasamis olsa sizi sevmis sizinle evlwnmi tabusu sende gecmis gecmiste kalmis bence konuyu kapatin tatsiz biseSelam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Evet bana asıl koyan ben her şeyimi anlattım ona dürüst oldum ama o olmadı bana dürüst ve bu benim ciddi anlamda güvenimi kırdı çünkü artık ne derse şüpheyle bakacam belki yapım öyle ama elimde değil çünkü çok büyük yeminler etti hiç bişey olmadı diye . Sadece 1 ay takıldık dedi ve ben öğrendim ki bunlar rahat rahat 1 yıl takılmışlar aileler tanışmış evinde kalınmış vs vs işte bunları sonradan öğrenmem bana çok koydu çünkü yalan söyledi. Öyle bi durumdayım ki işten çıkıp eve gidesim bile yokonu gördükçe söylediği yalan aklıma geliyor. benimde ilişkim oldu anlattım onada ve her tartışmada bana diyor ki git boşan onla evlen bunlar çok üzüyor beni
Evet bana asıl koyan ben her şeyimi anlattım ona dürüst oldum ama o olmadı bana dürüst ve bu benim ciddi anlamda güvenimi kırdı çünkü artık ne derse şüpheyle bakacam belki yapım öyle ama elimde değil çünkü çok büyük yeminler etti hiç bişey olmadı diye . Sadece 1 ay takıldık dedi ve ben öğrendim ki bunlar rahat rahat 1 yıl takılmışlar aileler tanışmış evinde kalınmış vs vs işte bunları sonradan öğrenmem bana çok koydu çünkü yalan söyledi. Öyle bi durumdayım ki işten çıkıp eve gidesim bile yokonu gördükçe söylediği yalan aklıma geliyor. benimde ilişkim oldu anlattım onada ve her tartışmada bana diyor ki git boşan onla evlen bunlar çok üzüyor beni
Çok sacma bunlara takılmak.Ne olmuş birşeyler yaşadıysa olmuş bitmiş iste?
Bizim yeni evliyken eşimin eski nişanlısı tesadüfen karşı komsumuzdu.Nerdeyse sokağa her çıktığımda görüyordum kadını.Hatta kv tanıştırmıştı karşılaşınca selamlasiyorduk.
Üstelik onlar baya uzun süre birlikte olmuşlar tatillere gidilmiş sex yaşanmış filan.
Hiçte takmazdim o zamanlar bunu.Oda evliydi zaten.Yasanmış bitmiş geçmişe takılmayın
Arkadaşlar sorun geçmişte ne halt yediği değil sorun bana ilk başlarda yalan söylemesi o kızla 1 2 kere görüştüm dedi bitti dedi ve şimdi aylarca takılmışlar o evine gelmiş eşim gitmiş takılmışlar ve işin ilginci bu kız eşimin annesinin ev sahibi
Yo tabiki gorusmuyorlardi ama onun birşey söylemesine gerek yoktu zaten birşeyler yaşadıklarını ben tahmin ediyordum.Eşiniz görüşmeye devam ediyor muydu? Bir de eşiniz hiçbir şey yaşamadık diye yeminler etmiş ve siz bunları sonradan mı öğrenmiştiniz? Konu sahibi bu durumdaymış.
“Kocam benim geçmişte biriyle çıkmış olmamla ilgili her kavgamızda beni üzerken, kendi hala muhatap olduğu bu kadınla yaşadıklarını zamanında neden yeminler söyleyerek inkar etti” diyor.
Ama bunları konusuna yazmamış. Mesajlarını tek tek okumak gerekiyor.
Niye eskiyi soruyorsun... seni ilgilendiren birsey yok ki... eski sonucta adi ustunde...Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Sorun yalansa ne yapacaksin... ya unutcan ya ayrilcanArkadaşlar sorun geçmişte ne halt yediği değil sorun bana ilk başlarda yalan söylemesi o kızla 1 2 kere görüştüm dedi bitti dedi ve şimdi aylarca takılmışlar o evine gelmiş eşim gitmiş takılmışlar ve işin ilginci bu kız eşimin annesinin ev sahibi
Yo tabiki gorusmuyorlardi ama onun birşey söylemesine gerek yoktu zaten birşeyler yaşadıklarını ben tahmin ediyordum.
Konu sahibinin hatası burda.Sormayacakti madem kaldıramıyor.
O zamanlar sorduğunda saklanmasının nedeni de eminim bu yüzdendi adam eşini tanıyor.
Şimdi herşey geride kalmış evlenmişler bu yüzden sorun çıkartmaya ne gerek var ki?
Bencede adam baştan söyleseydi ama herhalde ilişkileri bozulacak diye korktuYine de adamın yaptığı etik değil. Adamın yerinde olsam ya bunu sorun edecek biriyle evlenmezdim veya doğruyu söyleyip sonuçlarına katlanırdım. Yalan yere yeminler etmek güven kırıcı. Zaten en başta doğruyu söylese, konu sahibi maksimum biraz triplenip “bir daha onunla görüşmeni, konuşmanı istemiyorum” derdi. O da tamam derdi.
Canım adam tam olarak ne yaşadıklarını karısına anlatsa bundan tek olumsuz etkilenecek konu sahibi ve adam olmayabilir.Sonucta eski sevgili bilinen birisi ...bu kızın geçmişte yaşanılan şeyler yüzünden mağdur edilmesi de hoş olmaz.Yine de adamın yaptığı etik değil. Adamın yerinde olsam ya bunu sorun edecek biriyle evlenmezdim veya doğruyu söyleyip sonuçlarına katlanırdım. Yalan yere yeminler etmek güven kırıcı. Zaten en başta doğruyu söylese, konu sahibi maksimum biraz triplenip “bir daha onunla görüşmeni, konuşmanı istemiyorum” derdi. O da tamam derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?