Eşim ve eski sevgilisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eskilerin deşilmesi ve anlatılması aşşşşşırı gereksiz.

ee ne olacak yanii , olmuş bitmiş

Sormayabilirsiniz mesela ?
Sizden önce olmus yasanmıs bitmiş niye kurcalıyorsunuz ki
Siz varmıydınız hayatında o sıradaki sizi ilgilendirsin

Evet bana asıl koyan ben her şeyimi anlattım ona dürüst oldum ama o olmadı bana dürüst ve bu benim ciddi anlamda güvenimi kırdı çünkü artık ne derse şüpheyle bakacam belki yapım öyle ama elimde değil çünkü çok büyük yeminler etti hiç bişey olmadı diye . Sadece 1 ay takıldık dedi ve ben öğrendim ki bunlar rahat rahat 1 yıl takılmışlar aileler tanışmış evinde kalınmış vs vs işte bunları sonradan öğrenmem bana çok koydu çünkü yalan söyledi. Öyle bi durumdayım ki işten çıkıp eve gidesim bile yok onu gördükçe söylediği yalan aklıma geliyor. benimde ilişkim oldu anlattım onada ve her tartışmada bana diyor ki git boşan onla evlen bunlar çok üzüyor beni

hadi biseler yasamis olsa sizi sevmis sizinle evlwnmi tabusu sende gecmis gecmiste kalmis bence konuyu kapatin tatsiz bise

Çok sacma bunlara takılmak.Ne olmuş birşeyler yaşadıysa olmuş bitmiş iste?
Bizim yeni evliyken eşimin eski nişanlısı tesadüfen karşı komsumuzdu.Nerdeyse sokağa her çıktığımda görüyordum kadını.Hatta kv tanıştırmıştı karşılaşınca selamlasiyorduk.
Üstelik onlar baya uzun süre birlikte olmuşlar tatillere gidilmiş sex yaşanmış filan.
Hiçte takmazdim o zamanlar bunu.Oda evliydi zaten.Yasanmış bitmiş geçmişe takılmayın

Sizden oncesi sizi ilgilendirmez
Sevgilisini opmustur de yatmistir da belki bilemeyiz.

Kocanizin eski sevgilisini size anlatmasi da sacma

İşte bu ayrıntıları konunuza yazsaydınız daha farklı tepkiler alırdınız. Bence konunuzu düzenleyin de ona göre tavsiyeler gelsin.

Haklısınız, yalan söylenesi kötü olmuş. Eşiniz bu kadını ne kadar sık görüyor? Siz kaç kez karşılaştınız? Eşiniz “neden yalan söyledin” deyince ne cevap veriyor?

O sizin eski erkek arkadaşınıza kafayı takmış. Hem de sanırım şu an hayatınızda olmamasına ve kendisi de onu hiç tanımamasına rağmen. Eşiniz sanırım siz de bu kadını kafaya takarsınız diye düşündü, o yüzden söylemedi. Tabii ki bu bir bahane değil. Ama bence atıyorum boşanacak veya evlilik birliğini temelden sarsacak kadar da büyük bir konu değil.

Neden yalan söylediğini anlar, meseleyi biraz onun penceresinden görürseniz biraz yumuşarsınız diye tahmin ediyorum. Tabii ki eşinizin akıllanıp bir daha hiçbir konuda yalan söylememesi gerektiğini, sizin bu konuyu geçmişte yaşadıklarından çok daha fazla önemsediğinizi anlaması lazım. Zamanla güveninizi tekrar kazanır.

git onla evlen mi?
karı koca eski sevgili takıntılısınız belli ki.

Eşiniz görüşmeye devam ediyor muydu? Bir de eşiniz hiçbir şey yaşamadık diye yeminler etmiş ve siz bunları sonradan mı öğrenmiştiniz? Konu sahibi bu durumdaymış.

“Kocam benim geçmişte biriyle çıkmış olmamla ilgili her kavgamızda beni üzerken, kendi hala muhatap olduğu bu kadınla yaşadıklarını zamanında neden yeminler söyleyerek inkar etti” diyor.

Ama bunları konusuna yazmamış. Mesajlarını tek tek okumak gerekiyor.

Biraz büyüyün ve olgunlaşın derim..evliliğinizi yiprattiginizin farkindamisiniz

Adam huyunuzu biliyormuş ve yalan söylemiş. Baksanıza karıştırıp durmuşsunuz.
Ne yapmışsa yapmış, ne diye eskiyi kurcalıyorsunuz. Bence baştan sormanız bile hata.

Yo tabiki gorusmuyorlardi ama onun birşey söylemesine gerek yoktu zaten birşeyler yaşadıklarını ben tahmin ediyordum.
Konu sahibinin hatası burda.Sormayacakti madem kaldıramıyor.
O zamanlar sorduğunda saklanmasının nedeni de eminim bu yüzdendi adam eşini tanıyor.
Şimdi herşey geride kalmış evlenmişler bu yüzden sorun çıkartmaya ne gerek var ki?

en iğrendiğim muhabbet.'eski' yani

Kari kocanin huzurunun eski sevgili mevzulari acilarak kacirilmasi kadar sacma bir olay yok. Onunuze bakin yahu, adi ustunde eski.

Niye eskiyi soruyorsun... seni ilgilendiren birsey yok ki... eski sonucta adi ustunde...

Sorun yalansa ne yapacaksin... ya unutcan ya ayrilcan

Yine de adamın yaptığı etik değil. Adamın yerinde olsam ya bunu sorun edecek biriyle evlenmezdim veya doğruyu söyleyip sonuçlarına katlanırdım. Yalan yere yeminler etmek güven kırıcı. Zaten en başta doğruyu söylese, konu sahibi maksimum biraz triplenip “bir daha onunla görüşmeni, konuşmanı istemiyorum” derdi. O da tamam derdi.

Bencede adam baştan söyleseydi ama herhalde ilişkileri bozulacak diye korktu
Işte bastan herkes birbirine dürüst olabilse zaten bu sorunlar yaşanmaz.Iki tarafta birbirini tanır gereksiz kiskancliklara girmezlerdi..

Canım adam tam olarak ne yaşadıklarını karısına anlatsa bundan tek olumsuz etkilenecek konu sahibi ve adam olmayabilir.Sonucta eski sevgili bilinen birisi ...bu kızın geçmişte yaşanılan şeyler yüzünden mağdur edilmesi de hoş olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…