Eşim ve eski sevgilisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar anlıyorum hepiniz haklısınız tabiki benim kaldıramadığım bana ilk başta yeminler edip yalan söylemesi sonra bunları anlatması ve ayrıca annesinin ev sahibi bu kadın ve muhattap olduğu kişi ki annesinin ev kirasını eşim kendi ödüyor

Yanlis anlama da evlenmissiniz esinin bu tarz konulari konusmasi sana anlatmasi sacma zaten. Kim olsa sogur amac ne sebep ne bunu sana soylerken aslinda sana soylemek istedigi ne ? Biz hepimiz aslinda hata yapiyoruz acele ediyoruz gozumuz kapali tamam bu hayatimizin erkegi deyip evleniyoruz aaaaa sonra gozumuzu bi aciyoruz ki kabussss.... Allah kolaylik versin kendine dikkat et takma kafana .. esinde olsa sana boyle seyleri anlatmaya cesareti olan insana sende biraz tavrini koy

Karı-koca, çok tuhaf hallerdesiniz.
Hele sizin tavrınızı anlamakta çok zorlandım.
Boşanmaya mı niyetlisiniz kuzum?
Cevabınız evetse, az daha gayret ederseniz olur
bu iş.

kadın evli mi?
ayrılalı kaç yıl olmuş eşinizle
çok rahatsız oluyorsanız bundan sonra ya siz gider veresiniz ya da kv niz eşinizden alır verir parayı

kendinize hiç mi güvenmiyorsunuz dert mi arıyorsunuz?

Ben duramam :)
Da sizden önce olan şeylere neden takılıyorsunuz
Evlenmeden önce takmadıysanız şimdi de mühim olmamalı

Şimdi bir sorununuz yoksa geçmişi kurcalayığta napacaksınız. Herkesin geçmişinde bir şeyler olmuştur. Ne gerek var bunları merak edip öğrendikten sonra sinirlenmeye.

Ben sormam
O anlatsa da ağzına çakarım herhalde.
Oturup niye eskiyi konusuyrsunuz ki?
6 ayda bukadr mı sıkıldınız bacım evlilikten

Ablacım sana burdan ekmek cıkmıcak
Baska dertler mi bulsan acaba kendine?
Ev sahibiyse ev sahibi ?Kirayı öderken yeniden mi alevlencek askı nedir ya?
Yok artık yani.

ya canım sen neden gecmısındekı kıza takıldın .Geçmişte herşey olabilir neden soruyorsun ki adam sana oldu bişeyler dese ne olcak

Diyelim ki defalarca ve saatlerce seviştiler. Ne yapacaksınız peki bu konuda?
Bu takıntınızda haklı değilsiniz.
Sizden önceki adı üstünde..

"Ben bakir erkek istiyorum" dediniz mi zamanında..

Kusura bakmayın da kadına kızlık zarı soran yobaz erkekten farkınız yok şu an.
İnsan neden böyle saçmasapan şeylerle evliliği zehir eder ki?

Eşinizin size eski sevgiliyse ne yaşadı ne kadar zaman yaşadı diye rapor vermesi gerekmiyor ki. Kaldı ki adam o yeminleri neden etmek zorunda kaldı demek ki eski sevgili durumlarına baya takılı kalacaksınız ki ondan böyle davrandı. Birde kv ev sahibiymiş belki de bu yüzden aranızda bir tatsızlık bir problem olmasın diye geçiştirdi. Ama siz artık çok mu zorladınız anlatması için sonradan anlattı bunları. Siz asıl kocanızın size olan davranışlarına bakın sizi seviyor mu önemsiyor mu değer veriyor mu bunlarda bir sorun yoksa dertsiz başınıza dert almayın. Madem durum bu derece ortada eşiniz bundan sonra kirayı annesine versin kendi de aradan çekilsin.

Birde size nacizane tavsiyem eski sevgili olaylarına fazla girmeyin bakın çok iyi anlamışsınız erkeklerin bir bayanla neler yaşayabileceğini. Bu yüzden eşinizden soğumanız çok yanlış. Ama başka yanlışı varsa bilemem. Hem sizin de olmuştur dimi eski sevgilileriniz onlarla yaşadıklarınız paylaştıklarınız. Geçmiş geçmişte kalmış bugünün şartlarına göre yaşayın.

bu da enteresan .Sizden öncesi sizi ilgilendirmez. Evliliğinizin en güzel zamanlarında kendinize gereksiz dert arıyorsunuz
Sorunuza gelince yan yana yatıp sevişmeden durmamışlardır diye tahmin ediyorum .ama eşiniz olsaydım bunu size söylemezdim .

Güzel yazmışsın haklısında ama bu durum alevin ilk kıvılcımı bu olaylar yaşandıktan sonra yani anlattıktan sonra sürekli dalıp dalıp gidiyor bir şey paylaşamıyoruz karı koca ilişkimiz bile yok dencek kadar az belkide bi terapiste gitmeliyiz

sizin endişelerinizi anlıyorum ama acaba bu konulara girdiğinizde çok mu irdelendi bu konular adamın durup dururken kulağına karpuz suyumu kaçırdınız da geçmişe gitmeye başlamıştı. Bence çok üzerine gitmeyin bu konuyu kapamaya çalışın önlem olarak da kv kirasını kendisi ödesin. Eşiniz aradan çekilsin. Zaman size yol göstercektir. Bu süreçte herşey ya sizin korkularınıza yönelik yada boş kuruntu olarak kalacak ve siz mutlu birlikteliğinize devam edeceksiniz. Ama siz olayı bir süre bu şekilde gerçekten de kapatın. Eşinizle kaldığınız yerden devam edin ve durumu kendi içinizde gözlemleyin. Baktınız işler rayından çıkıyor o zaman terapi iyi olabilir.

Genel anlamda hayattaki meşguliyetiniz nedir?

Artık evlenmişsiniz. Bu aşamadan sonra eski defterleri açmak sadece huzursuzluk getirir. Durduk yerde eşiniz eski sevgilisinden bahsetmiyorsa sizin de açmamanız yerinde olur. Kadın olsun erkek olsun, eski sevgililerden bahsetmenin de onlarla görüşmenin de son derece gereksiz olduğuna inanıyorum.

Oturup adamın eski sevgililerini mi konuşuyorsunuz beraber, çok gereksiz bence.

Evlenmeden önce sordugunda yalan soyleyip bisey yasamadik deyip buna gore guvenip evlendiyseniz sizi kandirmis uzulmekte ve kizmakta haklisinz.Lakin eski sevgililerini bilip yaşadıklarıni bilip evlendiyseniz ve suan takinti hale getirdiyseniz problemli olan sizsiniz.Benim gecmisim esimi ne kadar ilgilendiriosa onunda gecmisi beni ilgilendirir.Ben kabul edemezdim mesala benden once cinsel iliski yasamis bir erkegi.Benimde takintim buydu.Oyuzden emin oldugum biriyle evlilik kararı aldim.

Konuyu eksik yazmışsınız, bence düzenleyin.

Adam şu an hayatında olan, her ay gördüğü biri için “yemin ederim sadece 2 kere çıktık, aramızda hiçbir şey olmadı” demiş. Konu sahibi adamın hala muhatap olduğu bu kişi ile aralarında bir şey olmuş olduğunu öğrenmiş.

Yani konu sahibi geçmişte olan bir kızı kıskanmıyor. “Kocam bana her ay gördüğü bu kadınla ilgili neden yalan söyledi” diyor.

Nedeni basit, sizi kaybetmek istememiştir. Tabii ki bu bir bahane değil. Madem geçmişte sevgili gibi olmuşlar ve siz hala görüşüyor olmalarından rahatsızsınız, o zaman görüşmesinler. Eşiniz internetten otomatik kira ödeme talimatı versin. Gerekirse annesi başka eve taşınsın. Veya annesinin başka çocuğu varsa, ev sahibiyle o muhatap olsun.

Şu an dalgın olmasının sebebi de size yalan söylemiş olmanın verdiği pişmanlıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…