Yanlis anlama da evlenmissiniz esinin bu tarz konulari konusmasi sana anlatmasi sacma zaten. Kim olsa sogur amac ne sebep ne bunu sana soylerken aslinda sana soylemek istedigi ne ? Biz hepimiz aslinda hata yapiyoruz acele ediyoruz gozumuz kapali tamam bu hayatimizin erkegi deyip evleniyoruz aaaaa sonra gozumuzu bi aciyoruz ki kabussss.... Allah kolaylik versin kendine dikkat et takma kafana .. esinde olsa sana boyle seyleri anlatmaya cesareti olan insana sende biraz tavrini koySelam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
kadın evli mi?Arkadaşlar anlıyorum hepiniz haklısınız tabiki benim kaldıramadığım bana ilk başta yeminler edip yalan söylemesi sonra bunları anlatması ve ayrıca annesinin ev sahibi bu kadın ve muhattap olduğu kişi ki annesinin ev kirasını eşim kendi ödüyor
Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Ben sormamSelam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Ablacım sana burdan ekmek cıkmıcakArkadaşlar anlıyorum hepiniz haklısınız tabiki benim kaldıramadığım bana ilk başta yeminler edip yalan söylemesi sonra bunları anlatması ve ayrıca annesinin ev sahibi bu kadın ve muhattap olduğu kişi ki annesinin ev kirasını eşim kendi ödüyor
ya canım sen neden gecmısındekı kıza takıldın .Geçmişte herşey olabilir neden soruyorsun ki adam sana oldu bişeyler dese ne olcakSelam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
bu da enteresan .Sizden öncesi sizi ilgilendirmez. Evliliğinizin en güzel zamanlarında kendinize gereksiz dert arıyorsunuzSelam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Güzel yazmışsın haklısında ama bu durum alevin ilk kıvılcımı bu olaylar yaşandıktan sonra yani anlattıktan sonra sürekli dalıp dalıp gidiyor bir şey paylaşamıyoruz karı koca ilişkimiz bile yok dencek kadar az belkide bi terapiste gitmeliyizEşinizin size eski sevgiliyse ne yaşadı ne kadar zaman yaşadı diye rapor vermesi gerekmiyor ki. Kaldı ki adam o yeminleri neden etmek zorunda kaldı demek ki eski sevgili durumlarına baya takılı kalacaksınız ki ondan böyle davrandı. Birde kv ev sahibiymiş belki de bu yüzden aranızda bir tatsızlık bir problem olmasın diye geçiştirdi. Ama siz artık çok mu zorladınız anlatması için sonradan anlattı bunları. Siz asıl kocanızın size olan davranışlarına bakın sizi seviyor mu önemsiyor mu değer veriyor mu bunlarda bir sorun yoksa dertsiz başınıza dert almayın. Madem durum bu derece ortada eşiniz bundan sonra kirayı annesine versin kendi de aradan çekilsin.
Birde size nacizane tavsiyem eski sevgili olaylarına fazla girmeyin bakın çok iyi anlamışsınız erkeklerin bir bayanla neler yaşayabileceğini. Bu yüzden eşinizden soğumanız çok yanlış. Ama başka yanlışı varsa bilemem. Hem sizin de olmuştur dimi eski sevgilileriniz onlarla yaşadıklarınız paylaştıklarınız. Geçmiş geçmişte kalmış bugünün şartlarına göre yaşayın.
Güzel yazmışsın haklısında ama bu durum alevin ilk kıvılcımı bu olaylar yaşandıktan sonra yani anlattıktan sonra sürekli dalıp dalıp gidiyor bir şey paylaşamıyoruz karı koca ilişkimiz bile yok dencek kadar az belkide bi terapiste gitmeliyiz
Genel anlamda hayattaki meşguliyetiniz nedir?Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Evlenmeden önce sordugunda yalan soyleyip bisey yasamadik deyip buna gore guvenip evlendiyseniz sizi kandirmis uzulmekte ve kizmakta haklisinz.Lakin eski sevgililerini bilip yaşadıklarıni bilip evlendiyseniz ve suan takinti hale getirdiyseniz problemli olan sizsiniz.Benim gecmisim esimi ne kadar ilgilendiriosa onunda gecmisi beni ilgilendirir.Ben kabul edemezdim mesala benden once cinsel iliski yasamis bir erkegi.Benimde takintim buydu.Oyuzden emin oldugum biriyle evlilik kararı aldim.Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?