Canım adam tam olarak ne yaşadıklarını karısına anlatsa bundan tek olumsuz etkilenecek konu sahibi ve adam olmayabilir.Sonucta eski sevgili bilinen birisi ...bu kızın geçmişte yaşanılan şeyler yüzünden mağdur edilmesi de hoş olmaz.
Şöyle ki konu sahibi arkadaş eşiyle yaşadığı bir tartışmada o sinirle kız ile eşi arasında geçenleri başkalarına anlatabilir...sonuçta geçmişte belki birbirlerine aşık olmuş iki kişi var ...adam gitmiş başkası ile evlenmiş...bu yetmeyip adamın bir de ne yasadiklarini kızın ailesinin bile kulağına gidebilecek şekilde karisina veya bir başkasına anlatması doğru değil. Konu sahibi arkadaş eşinin sarfettiği yakışıksız sözlerden dolayı bile yolunu ayırabilir . Tartışma esnasında adamı kışkırtarak birşey söylemiyorsa (keşke başkası ile evlenseydim vb.) eşinin söylediği tekbasina ayrılma sebebiAnlamadım canım. Nasıl mağdur edilecek ki? Kayınvalidenin ev sahibiymiş. Evle ilgili konularda başka biri ilgilense evsahini için bir mağduriyet olmaz. Hiç kimse olmuyorsa konu sahibi bile ilgilenebilirdi. Kirayı da otomatik ödeme yaparlardı. Başka kimsenin bir şey bilmesine gerek yok.
Konu sahibinin eşi her tartışmalarında konu sahibinin eski sevgilisinin lafını ediyormuş. Demek ki kendisi karısının her ay eski sevgilisiyle görüşmesini istemeyecek biri. Kendi başına gelmesini istemediği bir şeyi başkasına yaşatması etik değil.
Bakir değil miymiş?Arkadaşlar sorun geçmişte ne halt yediği değil sorun bana ilk başlarda yalan söylemesi o kızla 1 2 kere görüştüm dedi bitti dedi ve şimdi aylarca takılmışlar o evine gelmiş eşim gitmiş takılmışlar ve işin ilginci bu kız eşimin annesinin ev sahibi
Eşinizin yerinde olsam ben sizden soğurum. Bitmiş gitmiş olayı ne diye karıştırıp duruyorsunuz?Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Karşılıklı güvensizlik yaşadığınıza göre boşanın cidden.Evet bana asıl koyan ben her şeyimi anlattım ona dürüst oldum ama o olmadı bana dürüst ve bu benim ciddi anlamda güvenimi kırdı çünkü artık ne derse şüpheyle bakacam belki yapım öyle ama elimde değil çünkü çok büyük yeminler etti hiç bişey olmadı diye . Sadece 1 ay takıldık dedi ve ben öğrendim ki bunlar rahat rahat 1 yıl takılmışlar aileler tanışmış evinde kalınmış vs vs işte bunları sonradan öğrenmem bana çok koydu çünkü yalan söyledi. Öyle bi durumdayım ki işten çıkıp eve gidesim bile yokonu gördükçe söylediği yalan aklıma geliyor. benimde ilişkim oldu anlattım onada ve her tartışmada bana diyor ki git boşan onla evlen bunlar çok üzüyor beni
Normalde bu mevzuları evlenmeden önce sevgiliyken konuşmanız gerekirdi. Tam birbirini tanımayan 2 kişi olarak mı evlendiniz acaba. Geçmiş geçmişte kalmış şu an sizinle beraber, birbirinizle evlenmeyi seçmişsiniz. Önceden ne sizin ne de onun ne yaşadığının bir manası yok. Çünkü ne olduysa karşılarındaki kişi ile yola devam etmemişler. Bunu kurup kurup canınızı sıkmayın.Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Şöyle ki konu sahibi arkadaş eşiyle yaşadığı bir tartışmada o sinirle kız ile eşi arasında geçenleri başkalarına anlatabilir...sonuçta geçmişte belki birbirlerine aşık olmuş iki kişi var ...adam gitmiş başkası ile evlenmiş...bu yetmeyip adamın bir de ne yasadiklarini kızın ailesinin bile kulağına gidebilecek şekilde karisina veya bir başkasına anlatması doğru değil. Konu sahibi arkadaş eşinin sarfettiği yakışıksız sözlerden dolayı bile yolunu ayırabilir . Tartışma esnasında adamı kışkırtarak birşey söylemiyorsa (keşke başkası ile evlenseydim vb.) eşinin söylediği tekbasina ayrılma sebebi
Olan olmuş ama yapacağınız bişey yok. Annesinin evinin orda mı oturuyor kız. Gidince görür diye mi düşünüyorsunuz?Arkadaşlar sorun geçmişte ne halt yediği değil sorun bana ilk başlarda yalan söylemesi o kızla 1 2 kere görüştüm dedi bitti dedi ve şimdi aylarca takılmışlar o evine gelmiş eşim gitmiş takılmışlar ve işin ilginci bu kız eşimin annesinin ev sahibi
Aferin, soğuyacak bir şey illa bulmuşsunuz,Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Kocani sarimsaklayipta sakla bence. Bozulmasin.Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
Esinizle ne kadar zamandir tanisiyorsunuz. Kisa surede evlenmissiniz izlenimi aldim ben. Kendinize guvenmiyor musunuz neden gecmisteki iliskileri deşiyorsunuz. Sizi sevmis ki sizle evlenmis eski sevgili gecmiste kalmis bu tarz bos kiskancliklar aranizi sogutur hic gerek yokSelam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
AŞamadığınız sorunlar yok zorla kendinize sorun çıkarıyorsunuz 6 aylık evlilikte konuşacak konu mu yok sürekli eski sevgili muhabbeti açıyorsun ? Gerçekten bunaltıcı ya kabullenin devam edin ya da yolun başında bırakın adamı yaşamadım diyorsa yaşamamıştır aynı ev diyince niye aklınıza başka şey geliyor kişi kendinden bilir işi derler bilir misiniz ?Selam kızlar ben yaklaşık 6 aylık evliyim ve eşimle aşamadığımız sorunlarımız var eski sevgili problemi belki çok saçma ama bazen bu konu açılıyor ve ben deli oluyorum ona sorsan sevgilileriyle hiç bir şey yaşamamış geçen konuştuk bir bir döküldü beyefendi baya takılmışlar eve getirmiş beraber uzandık sinemaya gittik şimdi aklıma takılan şu bir erkek bir kızla evde yalnızken uzanırken hiç bir şey yapmadan durabilir mi? Sorduğumda hiç bir şey yapmadık diyor ve ben bu olaylardan dolayı iyice soğudum eşimden off ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?