Eşim ve eski sevgilisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi sekr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bşy yapmış olsa ne yapacaksın ki gecmiş gitmiş adı üstünde eski olmuş artık.
Siz onun eşisiniz geçmişi bu kadar kurcalayıp kendinizi özgüvensiz lanse etmeyin.

Benden oncesi beni ilgilendirmez deniyor ya.. yok ole bisey.. adam her gun bi eskortla beraber olmussa gene mi banane diyeceksiniz? Diyene bravo..

Lakin bunlari dert etmek icin gec kaldin konu sahibi

Ozguven sorununuz mu var? Farkinda misiniz bilmem ama siz evlenmissiniz eskileri karistirmak neden? Cok itici igrenc muhabbetler muhabbeti yetmemis hizinizi alamayip konu acmissiniz. Simdi biz desek ki cok sey yasamistir gidip adami darlayacaksiniz. Zor..

Anlamadım canım. Nasıl mağdur edilecek ki? Kayınvalidenin ev sahibiymiş. Evle ilgili konularda başka biri ilgilense evsahini için bir mağduriyet olmaz. Hiç kimse olmuyorsa konu sahibi bile ilgilenebilirdi. Kirayı da otomatik ödeme yaparlardı. Başka kimsenin bir şey bilmesine gerek yok.

Konu sahibinin eşi her tartışmalarında konu sahibinin eski sevgilisinin lafını ediyormuş. Demek ki kendisi karısının her ay eski sevgilisiyle görüşmesini istemeyecek biri. Kendi başına gelmesini istemediği bir şeyi başkasına yaşatması etik değil.

Şöyle ki konu sahibi arkadaş eşiyle yaşadığı bir tartışmada o sinirle kız ile eşi arasında geçenleri başkalarına anlatabilir...sonuçta geçmişte belki birbirlerine aşık olmuş iki kişi var ...adam gitmiş başkası ile evlenmiş...bu yetmeyip adamın bir de ne yasadiklarini kızın ailesinin bile kulağına gidebilecek şekilde karisina veya bir başkasına anlatması doğru değil. Konu sahibi arkadaş eşinin sarfettiği yakışıksız sözlerden dolayı bile yolunu ayırabilir . Tartışma esnasında adamı kışkırtarak birşey söylemiyorsa (keşke başkası ile evlenseydim vb.) eşinin söylediği tekbasina ayrılma sebebi

Bakir değil miymiş?
Ben olsam boşardım o ahlaksızı.

Ben eline kadın eli değmemiş erkeği tercih ederdim. Sonra böyle namus sorunları yaşanıyor.

Eşinizin yerinde olsam ben sizden soğurum. Bitmiş gitmiş olayı ne diye karıştırıp duruyorsunuz?

Karşılıklı güvensizlik yaşadığınıza göre boşanın cidden.

Normalde bu mevzuları evlenmeden önce sevgiliyken konuşmanız gerekirdi. Tam birbirini tanımayan 2 kişi olarak mı evlendiniz acaba. Geçmiş geçmişte kalmış şu an sizinle beraber, birbirinizle evlenmeyi seçmişsiniz. Önceden ne sizin ne de onun ne yaşadığının bir manası yok. Çünkü ne olduysa karşılarındaki kişi ile yola devam etmemişler. Bunu kurup kurup canınızı sıkmayın.

Yok canım, ayrıntıları tabii ki vermeseydi. O onun geçmişteki özel hayatı. Tanıdıkları biri olmasa da ayrıntı vermek hem yanlış, hem ayıp. Çirkin bir de. Ne gerek var.

“1 ay takıldık, hiçbir şey yaşamadık” demiş. Onun yerine “1 yıl sevgiliydik” dese ve ayrıntı vermese, “bu tarz şeyler konuşmak çok yanlış, ben sana soruyor muyum öpüştün mü vesaire diye” dese iyi olurdu. Tabii o saatten sonra konu sahibinin de ısrarla soru sormaması gerekirdi.Sonuçta onlar tanışmadan önce yaşanmış. Ama görüşmenden rahatsız oluyorum, istemiyorum deme hakkına sahip olurdu.

Olan olmuş ama yapacağınız bişey yok. Annesinin evinin orda mı oturuyor kız. Gidince görür diye mi düşünüyorsunuz?

Geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenmelisiniz.
Eskiyi deşmenin bu gününüze ne gibi bir faydası olabilir?

Tabii ki bir erkek "hiç birşey yapmadık" diyorsa, ona inanıp inanmamak size kalmış birşey.
Yanında kimse olmadığından (x kişisi hariç) bunu bilmek mümkün değil.
Yapmışta olabilir (karşı tarafın da isteğine bağlı) yapmamışta olabilir.
Bu noktada sizin bu konuyu uzatıp uzatmayacağınız daha önemli.
Yapmış olması ile yapmamış olması sizin hayatınızda neyi değiştirecek?

Bırakın geçmiş üzerinden hayatlarınızı zedelemeyi.
Bu gününüze ve size olan davranışlarına önem verin.
Eski sevgili konularını eşiniz açıyorsa da, sizin rahatsız olduğunuzu dile getirin bir daha dillendirmemesini isteyin.

Aferin, soğuyacak bir şey illa bulmuşsunuz,
Boşu boşuna da aklına sokmayın adamın eskileri falan.
Bu konuda da yalan söylemesi oldukça mantıklı
Bak doğruyu söyleyince böyle oluyor.

Ne oalacak biliyomusun sen şimdi bu konuyu düşünüp düşünüp kendini kuracaksın günlerce aylarca sürecek belki de.E şimdi sen kendini kurduğun için elbet bir gün içindekileri dökeceksin al sana kavga hatta birbirinizden soğuma sebebi niye çünkü eski sevgili.eski sevgili işte adı üstünde eski ne gerek var senden öncesi yüzünden huzur bozmaya didşmeye kavga etmeye.Belli ki böyle bozulacağını bildiği için konuyu deşmek istemedi ve ne gerek var.İnan evlilik böyle abuk subuk nedenlerle ara bozacak kadar boş değil.Evliliği güzelleştirmeye bakın sevginizi büyütün.

Kocani sarimsaklayipta sakla bence. Bozulmasin.
Yahu senden once olmus bitmis bisey yasasa ne yasamasa ne. Ayrica emin ol sabahlara kadar sevismislerdir.

Esinizle ne kadar zamandir tanisiyorsunuz. Kisa surede evlenmissiniz izlenimi aldim ben. Kendinize guvenmiyor musunuz neden gecmisteki iliskileri deşiyorsunuz. Sizi sevmis ki sizle evlenmis eski sevgili gecmiste kalmis bu tarz bos kiskancliklar aranizi sogutur hic gerek yok

AŞamadığınız sorunlar yok zorla kendinize sorun çıkarıyorsunuz 6 aylık evlilikte konuşacak konu mu yok sürekli eski sevgili muhabbeti açıyorsun ? Gerçekten bunaltıcı ya kabullenin devam edin ya da yolun başında bırakın adamı yaşamadım diyorsa yaşamamıştır aynı ev diyince niye aklınıza başka şey geliyor kişi kendinden bilir işi derler bilir misiniz ?

Adamın geçmişı sızı neden ilgilendırıyor bu kadar rahibe gıbı oturup sızımı beklıcektı. Bu zamnda kım ılıskı yasamıyorkı ? Gereksiz yere aıle huzurnuzu bozmayın..

Cevapları okuyamadım bence böyle bir şeyi oturup konuşmanız çok saçma bir daha geçmişi açmayın ikinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…