peki ikna edememe ihtimali karşılık ben kendisinden habersiz köşeye para biriktirsem kendi maaşımdan kalan ve eşimdende biraz tırtıklayarak. sonuçta benim ekrandan gördüğüm kazanıyor en azından sizin durumunuz bana örnek olması açısından bir garanti olsun diye ama bu seferde aramız bozulursasizin eşiniz bankacıymış benimde kapalı çarşıda eğitim aldı uzmanlardan.. finasçılarla çalıştı güya..
haram lokma yaramıyor..
daha dikişlerim iyileşmemişti iş buldum 2 trilyonu ömür boyu öderiz dedim eşyalarımı sattım kayınvalidemin evine yerleştim güya o da işe girecekti borçlarımızı ömür boyu ödeyecektik.
iyi günde kötü gündeee....
ne mi oldu işe girdim kredi çektim borçların bir kısmını ödeyelim diye borcu ödememiş onuda kumara yatırmış...
gece uyurken internet bankacılığından maaşımı çekmiş.. daha neler neler yani beni bile dolandırdı..
üzerimde kredi borcu beş kuruşsuz baba evine döndüm..
çok feci bir durum.sizin eşiniz bankacıymış benimde kapalı çarşıda eğitim aldı uzmanlardan.. finasçılarla çalıştı güya..
haram lokma yaramıyor..
daha dikişlerim iyileşmemişti iş buldum 2 trilyonu ömür boyu öderiz dedim eşyalarımı sattım kayınvalidemin evine yerleştim güya o da işe girecekti borçlarımızı ömür boyu ödeyecektik.
iyi günde kötü gündeee....
ne mi oldu işe girdim kredi çektim borçların bir kısmını ödeyelim diye borcu ödememiş onuda kumara yatırmış...
gece uyurken internet bankacılığından maaşımı çekmiş.. daha neler neler yani beni bile dolandırdı..
üzerimde kredi borcu beş kuruşsuz baba evine döndüm..
Canim ben onu biliyorum iyi kazandiriyor bence hic dokunma belki biseyler yakalar. Her adamin bir ilgi alani var mutlaka kumar sayilmaz bence bu sacma sapan seyler yapacagina akilli bir isle ugrasiyor hic dokunma derim benkızlar merhaba forumda yeniyim ama uzun süredir takip ediyorum.
konuya gelecek olursak
5 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlum var
eşim bankacı ve uzun süredir bu forex denen şeyle ilgileniyor hatta evlenmeden önce bile ilgileniyormuş bende onun sayesinde az çok bilgi sahibi oldum
forex hakkında bilgisi olmayanlar için kısaca anlatayım 5 gün 24 saat çalışan borsa gibi para birimleri üzerinden alım satım yapılan bir piyasa
eşimin hiç bir kötü alışkanlığı bulunmuyor ayrıca evine bağlıdır oğlumuzu çok sever ve oynar benimlede ilgilidir.
ee ozamn problem ne diceksiniz. eşim bu piyasalara aşık durumda uyuşturucu bağımlısı gibi o ekrana bakmadan duramıyor evdeki laptop hafta içi 24 saat açık iş yerinde de devamlı takip ediyor tuvalete elinde telefonla girer dışarı çocuğu gezdirmeye çıktığında bir elinde telefon bir elinde çocuk cebinde yedek batarya ile dolaşır arabada bile telefon açık navgasyon yerine koyup arabayı kullanıyor
ben devlet memuruyum oğlum ufak olduğu için 6 ay annemgil geliyor 6 ay kv gil eşimin bu durumundan 2 aileninde haberi yok ve yanlış anlıyorlar acaba bizi istemiyormu hiç konuşmuyor devamlı kucagında laptop kv bile bana soruyor aranızda bi sorunmu var diye niye böle yapıyor die
kumar gibi oldugunu düşenenler olabilir aranızda ama eşim bu piyasanın içinde olduğu için yatırım diyor bana bende ona güveniyorum çünkü evlenirken hiç bir harcamaya ne kendi ailesini nede benim ailemi hiç karıştırtmadan düğünü evin eşyalarını takıları aklınıza ne gelirse hepsini kendisi karşıladı bende evlendikten sonra zaten maaşımı elime aldım. daha sonra ev ve arabada aldık borçlanmadan 5 yıldırda hiç bir maddi sıkıntı çekmedik Allaha şükür
geceleri asya borsası mı ne açılıomuş 3.5 4 te kalkar işe gidene kadar uyumaz bazı geceler hiç uyumaz kendine yazık ediyor acıyorum bide önceleri namaz kılarmış
acaba diyorum bu işten vazgeçirsemmi yoksa 5 yıl olmuş böle gelmiş böle gidermi diyosunuz daha kötü sonuçları doğurmasından korkuyorum çünkü stres yapıyor sağlığı kötü etkileniyor gözleri bozuldu yeni gözlük aldık geçen hafta
ve en kötüsü eşim sanki sadece hafta sonları hayattaymış gibi hafta içi ruh gibi hafta sonları gerçek benim istediğim kişi oluyor eşi bu derece herhangi bir şeye bağımlı kötü alışkanlık dışında olan birileri varsa nasıl bi yol izlediler yazabilirlerse teşekkür ederim
aklımda artık kötü bir düşünce oldu ondan habersiz köşeye para biriktirmek
peki ikna edememe ihtimali karşılık ben kendisinden habersiz köşeye para biriktirsem kendi maaşımdan kalan ve eşimdende biraz tırtıklayarak. sonuçta benim ekrandan gördüğüm kazanıyor en azından sizin durumunuz bana örnek olması açısından bir garanti olsun diye ama bu seferde aramız bozulursahabersiz yaptıgım için
Canim ben onu biliyorum iyi kazandiriyor bence hic dokunma belki biseyler yakalar. Her adamin bir ilgi alani var mutlaka kumar sayilmaz bence bu sacma sapan seyler yapacagina akilli bir isle ugrasiyor hic dokunma derim ben
bankada o pozisyonda değil yani müşteri hesapları ile iglenmiyorbir de bankacı olması dezavantaj aslında..bu buağımlılık onu kötü şeyler yapmasına teşvik etmesin sonra?
müşteri hesaplarına girmek gibi...
örnek çok olduğu için baksererbah da yazıyor ,konularından hatırlıyorum onu zaten,olmayacak işler değil..önlem almalı mutlaka..
Demo hesaplarda hile yapıyorlarmış yalnız, öyle bi'şey duydum. Adam bakacak demo hesapla iyi gidiyor, kazanıyor falan ama gerçek paraya geçince demo hesaplarla, sanal paralarla olduğu gibi olmuyormuş. Demo hesaplar zaten gerçek paraya teşvik için.Demo hesaplarda oynasın heyecan arıyorsa. Çok güzel sanal para ile oynanan siteler var. Biz eşimle oynuyorduk bazen ama gerçek para kullanılmıyor
Dünyaları kazanabileceği gibi dünyasını da kaybedebilir. Bunu aklına sok eşinin
Ben hayatımda bir kere dolar alıp satayım dedim de hop oturup hop kalktım. Bağımlılık yapıyor. Şimdi gecelik faiz işleten bir birikim hesabı açtım, çok küçük miktarlarda kazandırıyor ama onda bile on lira bile olsa götürüp koymak istiyorum mesela o birikim hesabına, o derece. Halbuki kaybetme riskim hiç yok.Bağımlılık yapmıyor diyen yalan söyler. Ben altın alıp satıyorum zaman zaman. sürekli gözüm piyasalarda oluyor. Hele ki forex tam bir risk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?