eşim ve forex

aklımda artık kötü bir düşünce oldu ondan habersiz köşeye para biriktirmek
peki ikna edememe ihtimali karşılık ben kendisinden habersiz köşeye para biriktirsem kendi maaşımdan kalan ve eşimdende biraz tırtıklayarak. sonuçta benim ekrandan gördüğüm kazanıyor en azından sizin durumunuz bana örnek olması açısından bir garanti olsun diye ama bu seferde aramız bozulursa habersiz yaptıgım için

Beninkisi de bir heves başladı.. Ben onca laf ettim yapma etme,kazanıyordu ama ben yinede bırakmasını istiyordum oda bana ben bu isin içindeyim ben yapamıcamda kim yapacak diyordu. (Özguvene bak)
Benden para istedi toplu vermedim! En sonunda bu asya parası ile kaybetti. Ne kadar kaybettiğini kesin olarak soylemiyor ama kredi çekmiş ben para vermeyince 6.000 TL o kaldı bize borç. O eski kazandıklarıda kaybettiğine gitmiş.

Ona çok sinirliyim ama daha büyük bir serden belki de boyle kurtulduk deyip ses etmiyorum çok. Simdi pasa pasa ödüyor o borcu bakalım. Birde ustune ev borcu oduyoruz.

çok feci bir durum.

Canim ben onu biliyorum iyi kazandiriyor bence hic dokunma belki biseyler yakalar. Her adamin bir ilgi alani var mutlaka kumar sayilmaz bence bu sacma sapan seyler yapacagina akilli bir isle ugrasiyor hic dokunma derim ben

piyasalar çalkamtılı.. merkel çıkıyor bi açıklama yapıyor ons hoopp aşşağı düşüyor.. sayesinde bende öğrendim birazcık

ons birden çok inse yada birden çok çıksa bi anda kaybetseniz senin biriktirdiklerin ailenizin birikimleri hiç birşey kurtarmaz seni..

icra dikilir kapıya varını yoğunu alır.. bu işin şakası yok yaşadım ben bunları..

araya aile dostlarınız sözünü dinleyeceği büyük kişiler girsin anlatsın..

benim eşim oynamazdı ama beraber çalıştığı bir adam oynuyormuş. biz de o dönem ev peşinatı biriktiriyorduk. eşime yolladığım 3-4 aylık maaşlarımı almış bu adama vermiş elden, senet yok sepet yok.arttırıp bize verecekmiş. kıyameti kopardım haram lokma istemem geri alacaksın o parayı ben yokum yoksa dedim. ertesi gün aldı geri bir daha da teklif bile edemez. helal para olduğunu düşünmüyorum ben çalışmadan gelen bir para çıkar çoluktan çocuktan allah korusun. bence bu tarafından yaklaşın biraz, bağımlılık olmuş resmen.

Canim ben onu biliyorum iyi kazandiriyor bence hic dokunma belki biseyler yakalar. Her adamin bir ilgi alani var mutlaka kumar sayilmaz bence bu sacma sapan seyler yapacagina akilli bir isle ugrasiyor hic dokunma derim ben
canım bende sen gibi düşünmek istiyorum ama testi kırılmadan çocuğunda bi kulağını çekmek lazım
5 yıldır inanki hiç para problemimiz olmadı benim 5 kuruşuma dokunmuşluğu yoktur ayrıca evin bütün giderlerini ihtiyaclarımzı kendi parasıyla karşılar bu yönden çok hoşuma gidiyor banka müdürüde değil öyle 5-6 bin almıyor "sererbah" anlattıkları biraz olsun gözümü açtı artık devamlı takipte olmam gerekiyor

anlattığın şeyi eşimde düşündüm de çok çok kötü duruyor..
bağımlılar gibi bişey..
parapul önemli ama bu kadar da değil.
bence bırakmalı..

Tez zamanda kurtulsun bence. Bu tür şeyler önce kazandırır sonra yavaş yavaş elinden alır. Allah yardımcısı olsun.
Namazına dönse keşke.
O sağlığıda ona emanet.. Siz ciddi bir şekilde konuşun

Demo hesaplarda oynasın heyecan arıyorsa. Çok güzel sanal para ile oynanan siteler var. Biz eşimle oynuyorduk bazen ama gerçek para kullanılmıyor
Dünyaları kazanabileceği gibi dünyasını da kaybedebilir. Bunu aklına sok eşinin

bu kadar para kazanılabiliyorsa,aynı zamanda kaybedilebilir de...ne kadar çok kar o kadar çok risk demek..
borsa da kumar sayılmıyor ama milyon dolarlar kaybediyor insanlar...
başka hobim uğraşım yok sadece forex demesi daha büyük bir sorun..bu kadar yoğun takıntının sonu iyi görünmüyor,hırsa bağlar insan,bi kere kaybederse ,kazanmak için daha çok kaybettirir.
başka şeylerle meşgul olsun,arkadaşı dostu olmaz hiç dışarı çıkmaz mı insan yahu..anormal bir durum..

bir de bankacı olması dezavantaj aslında..bu buağımlılık onu kötü şeyler yapmasına teşvik etmesin sonra?
müşteri hesaplarına girmek gibi...
örnek çok olduğu için bak sererbah da yazıyor ,konularından hatırlıyorum onu zaten,olmayacak işler değil..önlem almalı mutlaka..

bankada o pozisyonda değil yani müşteri hesapları ile iglenmiyor

Bağımlılık yapmıyor diyen yalan söyler. Ben altın alıp satıyorum zaman zaman. sürekli gözüm piyasalarda oluyor. Hele ki forex tam bir risk

Hiç uğraşmayın onlar para tuzağı esim 8yıldır ugrasiyo bağımlı gibi boş bu şeyler anlat anlatabilursen allahtan memurluğu varda sabit maaşı yoksa bununla ilgilenmekten kafayı yerdi hele bazı arkadaşları tel de arıyor parite çıkış filan icimden gülüyorum boş aptallar ışte

Demo hesaplarda hile yapıyorlarmış yalnız, öyle bi'şey duydum. Adam bakacak demo hesapla iyi gidiyor, kazanıyor falan ama gerçek paraya geçince demo hesaplarla, sanal paralarla olduğu gibi olmuyormuş. Demo hesaplar zaten gerçek paraya teşvik için.

Bağımlılık yapmıyor diyen yalan söyler. Ben altın alıp satıyorum zaman zaman. sürekli gözüm piyasalarda oluyor. Hele ki forex tam bir risk
Ben hayatımda bir kere dolar alıp satayım dedim de hop oturup hop kalktım. Bağımlılık yapıyor. Şimdi gecelik faiz işleten bir birikim hesabı açtım, çok küçük miktarlarda kazandırıyor ama onda bile on lira bile olsa götürüp koymak istiyorum mesela o birikim hesabına, o derece. Halbuki kaybetme riskim hiç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…