Eşim ve görümcem

nameberry

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2018
1
0
36
Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki senedir evliyim. Eşimin bekar bir kız kardeşi var ve çok samimi arkadaş gibiler. Biz evlenmeden önce bir kaç defa birlikte tatile gittiler. Geçenlerde eşim bana kız kardeşiyle yine tatile çıkıp birlikte vakit geçirmek istediğini söyledi. Bu benim çokta hoşuma gitmedi ve bende üçümüz birlikte gidelim diye teklif ettim. Eşim bunu kabul etmedi ve kardeşiyle yanlız gitmek istediğini söyledi. Sizce kız kardeşiyle bensiz tatile çıkmak istemesi normal mi? Bu durum hoşuma gitmiyor ama ben kendi kız kardeşimle tatile gitmek istesem eşim karışmazdı bana bunu biliyorum ama ben onun bize katılmasınada izin verirdim. Bu arada görümcem bize bayağı yakın oturuyor ve abi kardeş sıkça birlikte vakit geçiriyorlar. Siz olsanız ne düşünürdünüz?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki senedir evliyim. Eşimin bekar bir kız kardeşi var ve çok samimi arkadaş gibiler. Biz evlenmeden önce bir kaç defa birlikte tatile gittiler. Geçenlerde eşim bana kız kardeşiyle yine tatile çıkıp birlikte vakit geçirmek istediğini söyledi. Bu benim çokta hoşuma gitmedi ve bende üçümüz birlikte gidelim diye teklif ettim. Eşim bunu kabul etmedi ve kardeşiyle yanlız gitmek istediğini söyledi. Sizce kız kardeşiyle bensiz tatile çıkmak istemesi normal mi? Bu durum hoşuma gitmiyor ama ben kendi kız kardeşimle tatile gitmek istesem eşim karışmazdı bana bunu biliyorum ama ben onun bize katılmasınada izin verirdim. Bu arada görümcem bize bayağı yakın oturuyor ve abi kardeş sıkça birlikte vakit geçiriyorlar. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Erkek kardesi degilki erkek erkege gitsinler diyelim, cok sacma sizi goturmek istememesi. Sanki normal yemege çıkıyorlar

Birlikte vakit geçirmeleri sorun değil elbette ama tatile giderken beni istememelerine bozulurdum ve kendimi dışlanmış hissederdim.
Değişik!! Neden sizi goturmek istemezki..iki erkek kardeş değiller sonuçta..ben kardesi de olsa kiskancimdir..şimdi kimse a..u.. demesin,,hayatta neler var..ve kesinlikle göndermek istemem gideceksemde birlikte giderim.

Yok artık daha neler.. erkek kardeş olsa anlarım da.. başka derdi var mıymış eşinizin? Görümcenizi evlendirin bi an öncd. Böyle bişeyin size söylenmesini geçtim düşünülmesi bile saçmalık..

Ay yok artık siz de abartmayın
Konu sahibinin düşüncelerini dile getirdim sadece
Kendisi söylemek istemedi ama bir çoğumuzun aklına gelen bu
Evli bir adam eşi olmadan tatile gitmemeli bence Hani arkadaş erkek kardeş tamam da yalnız gider
Kız kardeş ile eşi de olmalı yani

Normal değil, çok saçma ben baya büyük kavga çıkarırdım , çok absürt bir durum...

Sizde kendi erkek kardesinizle tatile gidin bakalım ne olacak
Tek oda mı tutuyorlar 2 oda mı
Ay midem bulandi

Evli bir adam eşi olmadan tatile gitmemeli bence Hani arkadaş erkek kardeş tamam da yalnız gider
Bence de gitmesin
Bence de tatile eşi olmadan gitmesin hele görümceyle.. o işte bişey var zaten de.ne bileyim insanların bu kadar iğrenç olabileceğine inanmak istemiyorum hala.

Bence de gitmesin

Bence de tatile eşi olmadan gitmesin hele görümceyle.. o işte bişey var zaten de.ne bileyim insanların bu kadar iğrenç olabileceğine inanmak istemiyorum hala.
İnşallah değillerdir de ama öyle bir nesil geliyor ki
Geçen programda kız dayısı ile kaçıyor
Allah im bizden evlatlarimizdan gelecek olan nesillerden korusun

Ay Allah aşkına bunda ne var ne kadar abartılmış, tamam sizi çağırmamaları normal değil ama belki eski günlerdeki gibi tekrar yaşamak istediler tatillerini. Ben garipsemedim

Biz evliyken eşim bensiz neden gorumcemle tatile gitsin ki?
Nişanlı olurum evli olmam gitsinler tabi.ama evliyken ne bileyim erkek erkeğe arkadaşlarımla bi kac gün gideceğiz dese ona da tamam derim.

Ama görümcemle kayinvalidemle ne bileyim bensiz niye gitsinler. Vallahi alırım ayağımın altina

İnşallah değillerdir de ama öyle bir nesil geliyor ki
Geçen programda kız dayısı ile kaçıyor
Allah im bizden evlatlarimizdan gelecek olan nesillerden korusun
Aminn amin cümlemizi evlatlarımızı korusun kötülerden rabbim

Konuyu da hemen silmişsiniz hangi kafayla konu açıp, beklenmedik cevap alınca eliniz ayağınız neden titriyor anlamadım:) hesap bilgileri de düzenlenmiş falan te Allahım

Dedigim gibi ben garipsemedim.

Ama negatif olasılıkları düşünecek olursam ya beraber sevgililerine gidecekler ya da tatil değilde baska bir şey var bu işin icinde.

Gitmek istemelerini de anlayabilirim ben belki eskiden olduğu gibi bir tatil gecirmek istiyordur görümcenizin size anlatamadığı seyler vardır kafa dağıtmaya gidiyorlardır.
Vardır da vardır

Back
X