Eşim ve hakaretleri

nacizanem

1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.110
335
333
Ben 21 yaşındayım iki tane çocuğum var biri 8 biri 27 aylık.. şu anda arkadaşıma yazacaktım saat çok geç oldu yazamadım utandım ama içimde kalırsa içimde patlayacak cünkü çok üzgünüm .. şimdi altına boşan bilmem ne yazacaksınız ama yazması kolay.. biz eşimle çok sveerekn evlendik ailem karşı çıksa bile yine de desteklemek zorunda kaldılar.. geçenlerde ailemle bi konudan dolayı tartışma olmuştu ama tatlıya bağlandı sayılır.. eşim işe gitti bi kaç gün gelmeyecek beni de annemler kendilerine çağırdılar izin istedim izin verdi geldim gece de kalayım bari dedim az önce mesaj attı eve gitmedin mi diye Yok kalçam dedim bi sinirlendi kime sordun kimden izin aldın çok sinirli bi insan sinirlenince annesi babası kimseyi tanımaz bile izin verirsin diye düşündüm falan diyorum yok küfürler bi daha nah gidersin sen annene yok mal aptal insan aklınıza ne gelirse kendimi çok değersiz hissediyorum böyle konuşma diyorum yine aynı inşşallah ölürüm mezarımın başında hüngür hüngür ağlarsın dedim inşallah dedi bana .. bu laflarını bedelini gelince ödeyeceksin bilmem ne bir sürü şey dedi ben hiç hakaret falan etmedim bile sakinleşsin diye uğraştım o üstüne mal aptal dedi o kadar çok üzgünüm ki şu anda kendimi gerçekten çok değersiz hiç bi şey hak etmeyen bi insan olarak görüyorum hissediyorum başıma agrı girdi aklımdan her şey geçiyor .. beni hiç sevmediğini düşünüyorum diyorum seviyorum bile demiyor .. çok üzgünüm çok özür bile dilemez geldiğinde asla ben dilerim o dilemez.

izin istedim izin verdi

kime sordun kimden izin aldın

bi daha nah gidersin sen annene yok mal aptal

inşşallah ölürüm mezarımın başında hüngür hüngür ağlarsın dedim inşallah dedi bana .

kendimi gerçekten çok değersiz hiç bi şey hak etmeyen bi insan olarak görüyorum hissediyorum
Böyle ezdirdikçe aynen dediğin gibi olacaksın,

beni hiç sevmediğini düşünüyorum diyorum seviyorum bile demiyor .. çok üzgünüm çok özür bile dilemez geldiğinde asla ben dilerim o dilemez.
Sakın boşanma,aman diyeyim.
İyi ki var da anca iç dökersin buraya.

Bu hakaretleri ilk defa mi duydunuz ?
Sanmiyorum ..
Ilk defa degilse onceleri ne yaptiniz ?
30 yasina kadar dogru orantiyla 8 adet daha dogurabilirsiniz zannimca
Ama sevgi neydi
Sevgi emekti dimi ?
Hakaret duyup ama bosanamam demekti

şimdi altına boşan bilmem ne yazacaksınız ama yazması kolay..

Ne yazalim sen soyle.

Bu adam degisir mi?Bu adam aslinda sana kufur etmedi mi? Bu adam aslinda sana kotu davranmiyor mu?

Edit: Bugun maco erkek diye bir konu vardi, iste SEKIL A: Bu bir maco erkek.

Son düzenleme:
Adam sizi kendine mecbur görüyor, istediği gibi at koşturuyor işte.

Size saygısı yok ki sevgisi olsun. Saygı duymadığı kimseyi sevmez insan, yazık ailenizde oturuyorsunuz diye işitmediğiniz hakaret kalmamış, sanki pavyondan topluyor sizi dangoz herif.

Yani boşan demeyelim de ne diyelim onu söyle?? Bu kadar hakareti nasıl sindireceksin şimdi ya da düZelteyim nasıl sindiriyorsun çünkü uzun süredir devam ediyor bu durum değil mi??

Dönmeyin evinize ciddi söylüyorum. Eşiniz iyi bir dersi hak ediyor. Sizin bu sessizliğiniz zaten sebep olmuş bu hadsizliğe. Kendinize bu muameleyi layık görmeyin rica ederim.

Siz bir annesiniz, başka bir annenin evladısınız. Kendinize saygınız olsun biraz. Resti çekin. Mutlaka süründürün. Hakaretin bahanesi olmaz. İnsan işyerindeki 5 para etmez insanlara bile kullanmadığı kelimeleri, yol arkadaşına etmişse o evliliğe değer vermiyordur. Benim görüşüm bu.

Resmen benim kocada böle yalniz deilsin yani hakaretlern bini binpara oluo tartsmalarda izinsz byere gdemem gdemezsn deddmmi konu kapanmstr anneme dahi hafta bir yada iki neyse hayat şartlari onu cok zorladi maddi olarak iyi olsaydk bukadar stresli biri olmazdi dyrek kendmi avutuorum huyuna gtmeye calisiorum cocugumdan kopamam gttigi yerere kadar

Ama izin almaman hata olmuş yani aramasa adamin haberi yok

Benim esim de is icin sehirdisina gitti bugun. Gitmeden once defalarca soyledi bana. Babanlara git orda kal canin gitmek istemezse isin olursa kardesini babani cagir onlar gelsinler ama tek kalma diye. Ben yalniz kalirim bisey olmaz dememe ragmen israr etti. Daha olmazsa arkadaslarini cagir ama yalniz kalma diye. Neden bu israrlari etti. Beni dusundugu icin. Koruma kollama isteginden dolayi. Emrivaki degil ama tatli dille. Bunlari benim mukemmel bi kocam var diye anlatmadim. Aksine heskes gibi benim esim de mukemmel degil. Bunlari anlattim cunku bence dogrusu bu. Insan esini birakip gidiyorsa eger akli kalir merak eder. En azindan tek olmasin cani sikilmasin yada bisey olursa yalniz olmasin ister. Ki siz iki kucuk bebeginizle esiniz evde degilken evde kalsaniz ne olur kalmasaniz ne olur. Bu sinir bu ofke niye. Aklini biraz kullanan insan sizi cocuklarinizla birlikte ailenizin yanina birakir da oyle gider. Sizin alttan alacaginiz bir durum yok ki onu yatistirmaya calisiyorsunuz. Sucunuz neymis? Insanin ailesiyle gorusmesi ne zamandan beri izne tabii olmus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…