- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Bunu sen mi diyorsunBu hakaretleri ilk defa mi duydunuz ?
Sanmiyorum ..
Ilk defa degilse onceleri ne yaptiniz ?
30 yasina kadar dogru orantiyla 8 adet daha dogurabilirsiniz zannimca
Ama sevgi neydi
Sevgi emekti dimi ?
Hakaret duyup ama bosanamam demekti
Pardon???? Annesine gitmek için izin mi alacak? Mantığa zihniyete gel.Ama izin almaman hata olmuş yani aramasa adamin haberi yok
Kurduğunuz cümle hiç hoş değil yaparken düşünecektin bilmem ne yarım bir güm sizin de başınıza gelebilir çocuğunuzun basına gelebilir sizin de kırmaktan başka yaptığınız bi şey YokOnu 21 yasinda evlilik yaparken ve iki cocuk yaparken dusunecektin. Ettigi hakaretler, davranis bicimleri yenir yutulur degil.
Bunun daha kotusu de var. o iki cocugun o ortamda buyumesi. Babalari hakaret ederken annelerinin susmasi. Nasil bir psikolojiyle buyurler orasini da sen dusun.
Ne yapıcam ne yapayım öyle surat yapınca anlayıp üzülen biri değil hep her zaman o haklıdırDemek ki değersiz birisin boşuna böyle hissetmiyorsun. İnsan kendi değerini kendi belirler çünkü. Sen buna izin verirsen tabi değerin olmaz.
Ne yapıcam nasıl çıkaracak sesimi Çarşamba günü gelecek. Perşembe gümü de doktora gidecektik Doğumdan sonra spiral taktırdım ama sürekli kanamam var bir ayı geçiktir doktorlar tedavi etmeye çalışıyorlar em son bi hormon testi yapıp ona göre spiral çıkaracaktık ben konu değişsin diye telefonum hata verdi sen alsana randevuyu dedim malsın çünkü o randevuyu almadan gözüme gözükme bilmem ne dedi bende gitmiyorum doktora falan randevu da almıyorum dedim kanarsa kanar dedim bana ağlama o zaman gelip de dedi.. ben ne yapcam ?Ya hu sen yine bosanma, hobi olarak sevmeye devam et ama bi sesini cikar canim ya. Susunca duzelmeyecek aksine katlanarak artacak ogrenin sunu. Bi tehdit et, bi burnunu surt, bi ozur dilet, bi rest cek, bi hoyt de. Sen kendine deger vermiyosun ki adam sana deger versin.
Evet burda herkes böyle yapıyor neredeyseneden çocuk musun akli baliğ değil misin?
21 yaşında hemen 2 çocuk...
boşanma dersek demesi kolaymış, ne diyeyim?
seni çok seviyor, hep çok sevdiğinden böyle yapıyor.Kocanın sövdüğü yerde lale biter.
AnlamadımBunu sen mi diyorsun
Ay kusura bakma da aşırı güldüm, neden olduğunun dışında biri gibi davranıyorsun? Kendinle çelişme bu büyük bir hastalık :))
OfffffPardon???? Annesine gitmek için izin mi alacak? Mantığa zihniyete gel.
Kocanız bi yere giderken izin mi alıyor? Bir kadın olarak neden kocalardan izin alma gereği duyuyorsunuz?
Siz birey değil misiniz? İzin almadan bir şey yapamaz musınız? İzin verilmezse yapacaklarınızdan vaz mı geçersiniz.
Lütfen bu zihniyetle gelecek nesillere çocuk yetiştirmeyin.
Konuya gelirsek, ne diyelim, boşan lafını kabul etmiyorsan hakaret içeren lafları kabul etmek zorunda kalırsın.
Elimde hiç bi şeyim YokkenÇocuk yaşta evlenirsen böyle sorunlarla uğraşırsın maalesef. Sakin ve mantıklı bir düşün bakalım anlattıkların seven insanın yapacağı türden mi? Boşan demicez de ne dicez. Ayrılma dayan ömrünü yesin.
Evet haklı hakkı öz hiç bi zaman kabul etmez hep haklıdırYapacağınız şey belli
Özür dilerim
Ben ettim sen etme
Bir daha senden izin almadan tuvalete bile gitmem
Böyle başlamış böyle gider ne yazık ki.
Eşinizinki sinir filan değil ki tabiri caizse erkeğin edepsizi
Hoşuna gitmeyen bir şey olunca basıyor yaygarayı.
Allah dayanma gücü versin.
Adam çok şımarık.
Siz de ezik.
B.ku çıkmış bazı şeylerin.
Mezarda ağlamak, nah gitmek vs vs...
Darlandım....
git özür dile ayaklarına kapan bana göre değersizsin zira
Sevgiliyi sana devlet buldu ! Ailen izin veedi devlet zorla evlendirdi. Koca koca diye yandirdi 18 den once evlendirdi Resit olmadan devlet kadin yapti uzerine yetmedi 2 cocuk yaptirdi. Evet devlet sosyal devlet rolunu basaramiyor. Ne yapsiin kadinlar erkek manyagi gozleri donmus kocadan erkekler ruh hastasi. Gelip herkesin cinsel.organina birer kilit mi vursun. Hangi kafayla iki cocuk yapiyorsun onlarin gunahi ne kendine benzeteceksin onlari da 15 yil sonra. Senin yasinda ailesinden zulum goren.yoklukm ceken fast food larda it gibi calisan kizlar cirkin cunku onlar koca bulamamis bi tek sen akillisin..devlet bakmazmis sen kendin icin ne yaptın tek bir cevap ver? Devlet sahip cikmiyor diyecek sorgulayacak kafadasin ben ne halt ettim nasil toparlarim diyemiyorsun. Bosanmam duzelsin sana bisey diyeyim mi duzelmeyecek daha berbat olacak garanti veriyorum. Yasa gör bu arada uremeye devam cunku devlet onlara da bakmak zorunda bizim vergilerimizle.((( offffff bana bi şey deyin boşanmaktan başka ne yapayım ev içinde be yapayım.. ben öyle boşanmaya kalksam sonum sokak ortasında taranan kadınlara benzer Emin'im .. onları koruyan oldu mu ? Olmuyor . Devlet doğru dürüst sahip çıkamıyor bana daha keskin şekilde hareket edebileceğim bi şeyler söyleyin o dediğiniz de en son düşünce artık benim için... mesela kaynanama anlatsam arar ağzına geleni sayar ona ama eşim sanane karı benim değil mi sen karısamazsın dan girer ona da bir sürü laf sayar o kadını da ağlatır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?