- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
13 yaşında anne olduysanız kaç yaşında evlendiği? !Ben 21 yaşındayım iki tane çocuğum var biri 8 biri 27 aylık..
EVET sokağa çıkarken bile izin istiyordum bakkala giderken şimdiler de hepsi geçmişti ama bu sefer de geçen gün bi tartışma oldu ondan sonra anneme gitmeyi bazı yerlere gitmeyi yasakladı bu akşam izin verdi ama kalmama izin vermemiş meğerse ........Eşinize fazla yüz vermişsiniz. İzin mi isteyecektiniz?
Ya bu nasjl sevgi anlamıyorum. Bu mu sevgi anlayışınız?
Böyle ezdirdikçe aynen dediğin gibi olacaksın,
Sakın boşanma,aman diyeyim.
İyi kivar da anca iç dökersin buraya.
Özür dilersin sakinlesir niye böyle davrandığını sorarsin ne diyelim...
Doğumlarım peş peşe ne yapayımBu hakaretleri ilk defa mi duydunuz ?
Sanmiyorum ..
Ilk defa degilse onceleri ne yaptiniz ?
30 yasina kadar dogru orantiyla 8 adet daha dogurabilirsiniz zannimca
Ama sevgi neydi
Sevgi emekti dimi ?
Hakaret duyup ama bosanamam demekti
Ne yazalim sen soyle.
Bu adam degisir mi?Bu adam aslinda sana kufur etmedi mi? Bu adam aslinda sana kotu davranmiyor mu?
Edit: Bugun maco erkek diye bir konu vardi, iste SEKIL A: Bu bir maco erkek.
Şiddet Yok ama bu laflar şiddetten de beter ..Çok Seviyo Kıyamam
Annede kalmak için izin istemekle en büyük yanlısı yapmissiniz zaten.
Sizin gibileri hiç anlamadım , anlamayacağım ......
Şiddet var mıydı ?
Evet akşmdan beri onu anlatmaya çalışıyorum annemdeyim kötü bi yerde miyim diye ama yokAdam sizi kendine mecbur görüyor, istediği gibi at koşturuyor işte.
Size saygısı yok ki sevgisi olsun. Saygı duymadığı kimseyi sevmez insan, yazık ailenizde oturuyorsunuz diye işitmediğiniz hakaret kalmamış, sanki pavyondan topluyor sizi dangoz herif.
Bilmem ne için dilediğimi anlamadan dilerim yine her zaman böyle oluyorNe için ozurdileyeceksiniz?
Ailenizde kaldığınız için mi?
Ben 21 yaşındayım iki tane çocuğum var biri 8 biri 27 aylık..
13 yasında anne olduğumu nerden çıkardınız ..13 yaşında anne olduysanız kaç yaşında evlendiği? !
Eğer yaşınız doğruysa bu yaşananlara sasirmamak lazim
EVET sokağa çıkarken bile izin istiyordum bakkala giderken şimdiler de hepsi geçmişti ama bu sefer de geçen gün bi tartışma oldu ondan sonra anneme gitmeyi bazı yerlere gitmeyi yasakladı bu akşam izin verdi ama kalmama izin vermemiş meğerse ........
( offff
((
Doğumlarım peş peşe ne yapayımilk kez duymadım.. her sinirlendiğinde duyuyorum bana karşı hep böyle sinirlendiği zaman herkese böyle annesine bile babasına bile..
((
Şiddet Yok ama bu laflar şiddetten de beter ..
Evet akşmdan beri onu anlatmaya çalışıyorum annemdeyim kötü bi yerde miyim diye ama yok
Bilmem ne için dilediğimi anlamadan dilerim yine her zaman böyle oluyor[/QUOTE
Farkında mısın bilmem,bu adam seni sindirmiş,kişiliğini,gururunu ayaklar altına almış cigniyor sürekli...
Yazık değil mi sana, lütfen bu eziyeti kendine reva görme...
Sevgi bu değil...
Evime dönmem ama benim ailem arkamda durmaz burda kaldıgımla kalırım eşimde gelmez ailemde zorla geri yollar..Yani boşan demeyelim de ne diyelim onu söyle?? Bu kadar hakareti nasıl sindireceksin şimdi ya da düZelteyim nasıl sindiriyorsun çünkü uzun süredir devam ediyor bu durum değil mi??
Dönmeyin evinize ciddi söylüyorum. Eşiniz iyi bir dersi hak ediyor. Sizin bu sessizliğiniz zaten sebep olmuş bu hadsizliğe. Kendinize bu muameleyi layık görmeyin rica ederim.
Siz bir annesiniz, başka bir annenin evladısınız. Kendinize saygınız olsun biraz. Resti çekin. Mutlaka süründürün. Hakaretin bahanesi olmaz. İnsan işyerindeki 5 para etmez insanlara bile kullanmadığı kelimeleri, yol arkadaşına etmişse o evliliğe değer vermiyordur. Benim görüşüm bu.
Omrunuzu bu adamin boyundurlugunda ve arada icinizi KK ya dokerek gecirmeye devam edin.
Evet her yere gitmek için izin istiyorum .. kalmak için istemeyi unutmuşum..annene gitmek için izin mi istiyorsun?
Öyle evet inanması çok zor benim içinDeğer vermiyor ki değerli hissedesin
Ailem arkamda durmaz ki zorla yollarBu hakaretinin bedelini eve dönmeyerek ödet ona. Özür dilemeden dönmeyeceğini söyle. Arkana aileni al.
Bi yerden yontulmaya başlanması gereken nur topu gibi bi kütük sahibisiniz.
Sevgi yok demek bana çok zor geliyor çok üzülüyorumBari buna sevgi yazmayın
Saygıyok küfürler havada uçuşuyor...buna sevgi yazmayın kardeşim
Beni anlarsınız dayanamıyorum güzel iki çift kelime yok ama hakaret küfür deyince bire bin ben bunları hak etmiyorum gerçekten çok üzülüyorum yıpranıyorumResmen benim kocada böle yalniz deilsin yani hakaretlern bini binpara oluo tartsmalarda izinsz byere gdemem gdemezsn deddmmi konu kapanmstr anneme dahi hafta bir yada iki neyse hayat şartlari onu cok zorladi maddi olarak iyi olsaydk bukadar stresli biri olmazdi dyrek kendmi avutuorum huyuna gtmeye calisiorum cocugumdan kopamam gttigi yerere kadar
Ama izin almaman hata olmuş yani aramasa adamin haberi yok
Benim eşim ger zaman böyle izinsiz bi şey yapamam yaparsam böyle olurBenim esim de is icin sehirdisina gitti bugun. Gitmeden once defalarca soyledi bana. Babanlara git orda kal canin gitmek istemezse isin olursa kardesini babani cagir onlar gelsinler ama tek kalma diye. Ben yalniz kalirim bisey olmaz dememe ragmen israr etti. Daha olmazsa arkadaslarini cagir ama yalniz kalma diye. Neden bu israrlari etti. Beni dusundugu icin. Koruma kollama isteginden dolayi. Emrivaki degil ama tatli dille. Bunlari benim mukemmel bi kocam var diye anlatmadim. Aksine heskes gibi benim esim de mukemmel degil. Bunlari anlattim cunku bence dogrusu bu. Insan esini birakip gidiyorsa eger akli kalir merak eder. En azindan tek olmasin cani sikilmasin yada bisey olursa yalniz olmasin ister. Ki siz iki kucuk bebeginizle esiniz evde degilken evde kalsaniz ne olur kalmasaniz ne olur. Bu sinir bu ofke niye. Aklini biraz kullanan insan sizi cocuklarinizla birlikte ailenizin yanina birakir da oyle gider. Sizin alttan alacaginiz bir durum yok ki onu yatistirmaya calisiyorsunuz. Sucunuz neymis? Insanin ailesiyle gorusmesi ne zamandan beri izne tabii olmus?
Evet o EGO hiç bi zaman gitmeyecek değil mi ? Ben alttan aldığım sürece gidecek bu evlilik almazsam bitecek miYazılacak birçok şey yazılmış. Üstüne bir de bencilliği ekleyim. İki küçük çocukla hadi bişey olsa Allah korusun. Hastalık olur, korkabilirsiniz vs. İnsan bunları bari düşünür, hatta kendi teklif eder. Egosundan gözü bişey görmez olmuş.
19 ay var aralarındaÇocuğunuzun biri 8 yaşında diye düşündüm pardon pes peşe olmuş onu kacirmisim
EVET sokağa çıkarken bile izin istiyordum bakkala giderken şimdiler de hepsi geçmişti ama bu sefer de geçen gün bi tartışma oldu ondan sonra anneme gitmeyi bazı yerlere gitmeyi yasakladı bu akşam izin verdi ama kalmama izin vermemiş meğerse ........
19 ay var aralarındaÇocuğunuzun biri 8 yaşında diye düşündüm pardon pes peşe olmuş onu kacirmisim
Boşansam ne yapacağım düşünsene bi ? İşim öi var mesleğim mi var ? Annem babam öyle sizinkiler gibi destekçi değil.. biz severek evlenmiştik ne ara böyle olduk bilmiyorumSorun ne biliyor musun. Yasin , 21 olman. Bu yasta iki cocuklu olman. Adam sana istedigi gibi hukmedebilir, istedigi kadar izin vermeyebilir , sen yine de sesini cikarmayip ustune bir de ozur dilersin.
Benim bosanman disinda bir cozumum yok. Senin de olmasin.
Hayır hep böyle sinirli aniden sinirlenen ağzından çıkanı kulağı duymayan bi insanCucuklardan sonra mı saygısını yitirdi eger öncesinde de böyleyse çocuk için acele etmesen iyi olurmuş Allah yardimci olsun
Orası sizin kararınız biz ne desek boş. Umarım tekrarlamazEvet o EGO hiç bi zaman gitmeyecek değil mi ? Ben alttan aldığım sürece gidecek bu evlilik almazsam bitecek mi(
Boşansam ne yapacağım düşünsene bi ? İşim öi var mesleğim mi var ? Annem babam öyle sizinkiler gibi destekçi değil.. biz severek evlenmiştik ne ara böyle olduk bilmiyorum
Evet her yere gitmek için izin istiyorum .. kalmak için istemeyi unutmuşum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?