Eşim ve hakaretleri

Yazılacak birçok şey yazılmış. Üstüne bir de bencilliği ekleyim. İki küçük çocukla hadi bişey olsa Allah korusun. Hastalık olur, korkabilirsiniz vs. İnsan bunları bari düşünür, hatta kendi teklif eder. Egosundan gözü bişey görmez olmuş.

Eşinize fazla yüz vermişsiniz. İzin mi isteyecektiniz?
Ya bu nasjl sevgi anlamıyorum. Bu mu sevgi anlayışınız?
EVET sokağa çıkarken bile izin istiyordum bakkala giderken şimdiler de hepsi geçmişti ama bu sefer de geçen gün bi tartışma oldu ondan sonra anneme gitmeyi bazı yerlere gitmeyi yasakladı bu akşam izin verdi ama kalmama izin vermemiş meğerse ........
Böyle ezdirdikçe aynen dediğin gibi olacaksın,

Sakın boşanma,aman diyeyim.
İyi ki var da anca iç dökersin buraya.

( offff

Özür dilersin sakinlesir niye böyle davrandığını sorarsin ne diyelim...
((

Bu hakaretleri ilk defa mi duydunuz ?
Sanmiyorum ..
Ilk defa degilse onceleri ne yaptiniz ?
30 yasina kadar dogru orantiyla 8 adet daha dogurabilirsiniz zannimca
Ama sevgi neydi
Sevgi emekti dimi ?
Hakaret duyup ama bosanamam demekti
Doğumlarım peş peşe ne yapayım ilk kez duymadım.. her sinirlendiğinde duyuyorum bana karşı hep böyle sinirlendiği zaman herkese böyle annesine bile babasına bile..
Ne yazalim sen soyle.

Bu adam degisir mi?Bu adam aslinda sana kufur etmedi mi? Bu adam aslinda sana kotu davranmiyor mu?

Edit: Bugun maco erkek diye bir konu vardi, iste SEKIL A: Bu bir maco erkek.
((
Çok Seviyo Kıyamam
Annede kalmak için izin istemekle en büyük yanlısı yapmissiniz zaten.
Sizin gibileri hiç anlamadım , anlamayacağım ......
Şiddet var mıydı ?
Şiddet Yok ama bu laflar şiddetten de beter ..
Evet akşmdan beri onu anlatmaya çalışıyorum annemdeyim kötü bi yerde miyim diye ama yok
Ne için ozurdileyeceksiniz?
Ailenizde kaldığınız için mi?
Bilmem ne için dilediğimi anlamadan dilerim yine her zaman böyle oluyor

Evime dönmem ama benim ailem arkamda durmaz burda kaldıgımla kalırım eşimde gelmez ailemde zorla geri yollar..

Omrunuzu bu adamin boyundurlugunda ve arada icinizi KK ya dokerek gecirmeye devam edin.
(
annene gitmek için izin mi istiyorsun?
Evet her yere gitmek için izin istiyorum .. kalmak için istemeyi unutmuşum..
Değer vermiyor ki değerli hissedesin
Öyle evet inanması çok zor benim için
Bu hakaretinin bedelini eve dönmeyerek ödet ona. Özür dilemeden dönmeyeceğini söyle. Arkana aileni al.

Bi yerden yontulmaya başlanması gereken nur topu gibi bi kütük sahibisiniz.
Ailem arkamda durmaz ki zorla yollar
Bari buna sevgi yazmayın

Saygıyok küfürler havada uçuşuyor...buna sevgi yazmayın kardeşim
Sevgi yok demek bana çok zor geliyor çok üzülüyorum
Beni anlarsınız dayanamıyorum güzel iki çift kelime yok ama hakaret küfür deyince bire bin ben bunları hak etmiyorum gerçekten çok üzülüyorum yıpranıyorum
Ama izin almaman hata olmuş yani aramasa adamin haberi yok
(
Benim eşim ger zaman böyle izinsiz bi şey yapamam yaparsam böyle olur

Evet o EGO hiç bi zaman gitmeyecek değil mi ? Ben alttan aldığım sürece gidecek bu evlilik almazsam bitecek mi (

Sorun ne biliyor musun. Yasin , 21 olman. Bu yasta iki cocuklu olman. Adam sana istedigi gibi hukmedebilir, istedigi kadar izin vermeyebilir , sen yine de sesini cikarmayip ustune bir de ozur dilersin.

Benim bosanman disinda bir cozumum yok. Senin de olmasin.

Cucuklardan sonra mı saygısını yitirdi eger öncesinde de böyleyse çocuk için acele etmesen iyi olurmuş Allah yardimcin olsun

Boşansam ne yapacağım düşünsene bi ? İşim öi var mesleğim mi var ? Annem babam öyle sizinkiler gibi destekçi değil.. biz severek evlenmiştik ne ara böyle olduk bilmiyorum

Boşansam ne yapacağım düşünsene bi ? İşim öi var mesleğim mi var ? Annem babam öyle sizinkiler gibi destekçi değil.. biz severek evlenmiştik ne ara böyle olduk bilmiyorum

Onu 21 yasinda evlilik yaparken ve iki cocuk yaparken dusunecektin. Ettigi hakaretler, davranis bicimleri yenir yutulur degil.

Bunun daha kotusu de var. o iki cocugun o ortamda buyumesi. Babalari hakaret ederken annelerinin susmasi. Nasil bir psikolojiyle buyurler orasini da sen dusun.

Ya hu sen yine bosanma, hobi olarak sevmeye devam et ama bi sesini cikar canim ya. Susunca duzelmeyecek aksine katlanarak artacak ogrenin sunu. Bi tehdit et, bi burnunu surt, bi ozur dilet, bi rest cek, bi hoyt de. Sen kendine deger vermiyosun ki adam sana deger versin.

21 yaşında hemen 2 çocuk...
boşanma dersek demesi kolaymış, ne diyeyim?
seni çok seviyor, hep çok sevdiğinden böyle yapıyor.Kocanın sövdüğü yerde lale biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…