- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Ben hak etmedim bütün bunları eşim tel hala meşgul onunla konuşuyor biliyorum ne yapıcam şimdi kayınvalideme gidip onu alıpmı gitmeliyim çok kötüyüm ben gözyaşlarımı tutamıyorum hak etmiyor ama nben kendime ağlıyorum rabbim sen yardım et olmamalıydı yapmamlıydı bana bunu oğlum var 2 yaşında hak etmedik bunu çok kötüyüm allah rızası için bi yol gösterin mahfoldum perişanım bitim tükendim
Keşke bu kadar aceleci davranmasaydınız. Biraz daha delil toplasaydınız.
Eşiniz mesajları silerse..
Dilerim haklıyken haksız duruma düşmezsiniz
Keşke bu kadar aceleci davranmasaydınız. Biraz daha delil toplasaydınız.
Eşiniz mesajları silerse..
Dilerim haklıyken haksız duruma düşmezsiniz
Keşke son yazılanları kopyalayabilseydin.Eşin büyük ihtimal şimdi o edepsizle konuşuyor ve ne yapmaları gerektiğini planlıyorlar.İnşallah her şey ortaya çıkar da rezil rüsva olur ikisi de.Eşin de pişmanlıktan kurtulamaz inş bir ömür boyu.
bence de eşine anlatıyordur durumu hatta ağlıyor olabilir eşin bana böle dedi beni yanlış anladı diiye eşini de dolduruyor olabilir..
Eşin beni yanlış anladı diye niye doldursun ki eşini.
Yanlış anlaşıyacak bişey yok ki.
Herşey ortada.
Bence nasıl sıyrılabiliriz bu işten diye konuşuyorlardır.
Ben 5 yıldır ömrümü boşa çürütmüşüm bu insanla bana diyoki ben nası ….pu dermişim ayıpmış rezil bir insanmışım şu dakkadan sonra işi olmazmış benimle hem kendimi hem onu rezil etmişim ne varmış yanlış yazmış bana nasıl hakaret küfür ediyo anlatamam oruçlu ağzımla rabbim sana havale ediyorum babamı aradım inanın dermanım kalmadı haykırmak bağırmak istiyorum babam gelecek almaya oda çok kötü oldu benim aileme bunlarınyaşatmaya hakkım yoktu yoktu çok kötüyüm alalhım sen güç ver ne olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?