Eşim ve halasının kızı :))

Eşin de numarası vardı dimi?Eşinin telefonu o yüzden meşgul belki de.Hala kızı aramış olayı yetiştiriyor olabilir.

umarım haklılığını ıspatlayıp olayları kapatıp öyle gelirsin. Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle...

Ben hak etmedim bütün bunları eşim tel hala meşgul onunla konuşuyor biliyorum ne yapıcam şimdi kayınvalideme gidip onu alıpmı gitmeliyim çok kötüyüm ben gözyaşlarımı tutamıyorum hak etmiyor ama nben kendime ağlıyorum rabbim sen yardım et olmamalıydı yapmamlıydı bana bunu oğlum var 2 yaşında hak etmedik bunu çok kötüyüm allah rızası için bi yol gösterin mahfoldum perişanım bitim tükendim

Keşke bu kadar aceleci davranmasaydınız. Biraz daha delil toplasaydınız.
Eşiniz mesajları silerse..
Dilerim haklıyken haksız duruma düşmezsiniz

bence kayınvalidene anlat olanları onu yanına al öyle git kendi başına gidersen hoş olmayan şeyler yaşanabilir.kayınvaliden seni tutan biriyse onu yanına al git ..

oraya gitmeden evvel mesajları kaydet kopyala bi yere bence...sakin ol....oruç isen kalk elini yüzün değilsen bişiler iç su falan...ama kendine gel sakin olmaya çalış...

Tel hala meşgul dizlerim tutmuyor çok acı çok rabbim hiç birinize yaşatmasın çıkmam lazım kayınvalidemi aradım biyere kaybolma geliyorum seninle işimiz var diye eşim arıyo şuan

Şimdi aklıma geldi.
İkisi de masum olduklarını iddia ediyorlarsa telefon dökümlerini almalarını isteyin.
Bunu göstersinler ailelere.
Gün içinde yapılan konuşmaların sayısından çıkar ortaya herşey.
Ben de kuzenimle çok samimiyimdir. Ama hiçbir zaman saklı konuşmayız. Ve haftada beşi geçmez konuşma sayımız.

oraya gitmeden evvel mesajları kaydet kopyala bi yere bence...sakin ol....oruç isen kalk elini yüzün değilsen bişiler iç su falan...ama kendine gel sakin olmaya çalış...

Keşke son yazılanları kopyalayabilseydin.Eşin büyük ihtimal şimdi o edepsizle konuşuyor ve ne yapmaları gerektiğini planlıyorlar.İnşallah her şey ortaya çıkar da rezil rüsva olur ikisi de.Eşin de pişmanlıktan kurtulamaz inş bir ömür boyu.

bence de eşine anlatıyordur durumu hatta ağlıyor olabilir eşin bana böle dedi beni yanlış anladı diiye eşini de dolduruyor olabilir..

bu elbetteki kolay hazmedilecekk bir durum değil ama aldattığından emin değilsiniz fevri olmayın bu kızın kendini bilmezliği olabilir dediniz ya eşinizde gönlü varmış fevri davranarak ekmeğine yağ-bal sürmeyin sakin olun.hani derler ya bekara eş boşamak kolay diye boşanma en son düşünülecek şey olmalı çocuğunuzda varmış sakin olun sakin düşünün.yanınıza güvendiğiniz sizi koruyup savunabilecek birini alın öyle gidin ama önce mutlaka eşinizle konuşun konuşmadan hareket etmeyin geri dönüşü olmayan yollara girmeden biraz bekleyin.tahmin edebiliyorum içinizin nasıl yandığını kavrulduğunu Allahım kolaylık ve sabır versin.

bence de eşine anlatıyordur durumu hatta ağlıyor olabilir eşin bana böle dedi beni yanlış anladı diiye eşini de dolduruyor olabilir..

Eşin beni yanlış anladı diye niye doldursun ki eşini.
Yanlış anlaşıyacak bişey yok ki.
Herşey ortada.
Bence nasıl sıyrılabiliriz bu işten diye konuşuyorlardır.

Ben 5 yıldır ömrümü boşa çürütmüşüm bu insanla bana diyoki ben nası ….pu dermişim ayıpmış rezil bir insanmışım şu dakkadan sonra işi olmazmış benimle hem kendimi hem onu rezil etmişim ne varmış yanlış yazmış bana nasıl hakaret küfür ediyo anlatamam oruçlu ağzımla rabbim sana havale ediyorum babamı aradım inanın dermanım kalmadı haykırmak bağırmak istiyorum babam gelecek almaya oda çok kötü oldu benim aileme bunlarınyaşatmaya hakkım yoktu yoktu çok kötüyüm alalhım sen güç ver ne olursun

Eşin beni yanlış anladı diye niye doldursun ki eşini.
Yanlış anlaşıyacak bişey yok ki.
Herşey ortada.
Bence nasıl sıyrılabiliriz bu işten diye konuşuyorlardır.

ama şu da olabilir eşine devamlı sırnaşıyordur eşi aynı duygularda değildir..o zaman doldurur eşini bana böyle dedi diyerek.başıma geldi biliyorum eşimin hala kızı da bunun gibi hatta daha pislikti eşim yüz vermez iken bu yanaşırdı..en sonunda ben konuşunca kız ağlamış veryansın etmiş beni yanlış anladı elele di,e aileyi sülaleyi ba akarşı doldurmuş...

Kusura bakma da eşin ş.sizin teki.Terbiyesiz adam.Karısısın sen onun yahu.O ...pu da hemen aramış kocanı.Babanı araman iyi olmuş.Gelsin alsın seni o kendinibilmezin yanından.Tabi ki haketmedin sen bunları.Oğlunla çok daha mutlu günler geçirirsin inşallah

Eşinizin yaptıkları şaşırtmadı beni. O kadar çok hikaye var ki burda aynı sizinki gibi.
Evet hataydı demek yerine hemen çirkinleşip karşısındakilere saldırıp edepsizlikle susturmaya çalışıyor, suçlarını bastırıyorlar.
Bir kadın durup dururken bunu yapmaz ki.
Elinde kanıtı olmadan bunları yapması için hasta olması gerekir.
Şimdiki yanlışmış da öncekiler neden yanlış değilmiş.
Telefon kayıtlarını aldıracağınızı söyleyin
Ne diyecek bakalım
Ve sakin olun.
Su akar yolunu bulur.
Kendinize eziyet etmeyin.
Ve çocuklarınızı düşünün.
Çocuklarınız sizi bu halde görmesin.
O yavrucaklar bari üzülmesin

Allah ikisinide kahretsin. ettiklerini bulurlar canım rahat ol sen üzme tatlı canını. çocuğunu düşün sen onlar rezilliklerine yansınlar. pislik herif bide sana hakaret ediyo rezil olan kendisi canım üzme kendini ayy ben bile kötü oldum burdaaa

Canım sakin ol üstüne gelecekler sen haklısın haksız yapacaklar kayınvalideni babanı al o kızın ailesine git her şeyi ama her şeyi tüm açıklığıyla anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…