Eşim ve halasının kızı :))

Ah keşke böcüğüm yazdıktan sonra hemen belli etmeseydin yok ne alakası var kuzi falan deseydin o zaman yanlış yazmadığı da anlaşılacaktı.Tabi o an zor bunları düşünmek.Allah müstehaklarını versin ikisinin de.

arkadaşlar biraz daha ılımlı olun arkadaşımız zaten zor durumda bu şekilde davranarak onun daha sinirli olmasını sağlayacaksınız zaten aldatıyorsa Allah yüzlerine gözlerine bulaştırsın herkes tarafından kötü bilinsinler ama aldatmıyorsa sizin bu gazlamalarınız yüzünden belkide bir yuva yıkılır ve yuvayı yıkmada parmağınız olur.boşver arkadaşım olumsuz olma biraz sabret ve sakin ol ekmeklerine yağ bal sürme belki kızın beklediği budur belkide sadece yanlış anlaşılmalardan ibaarettir eşinle konuş ama konuşurkende kavgalı değil ne kadar çirkef olunursa o kadar haksız duruma düşersin... sakin ama tepkili.tepkini bilsin.. birde şöyle düşün eğer o kızla ilişkisi olsa facin şifresii değiştirir senin girmene engel olurdu..

mübarek ramazan günü Allah bildiği gibi yapsın baska dıcek birsey yok..
böyle ınsanlara ne dersen de boş..
Allah senınde 2 yasındakı yavrununda yardımcısı olsn.

Senın sucun degıl bebegım,sen eşinin peşinden koştun elınden gelenı yaptın,demek aslı vardıda sana bu kadar bagırdı,su akar yolunu
bulur,inceldıgı yerden kopmuş,onlar senın b mubarek gunde orucluyken uzdu cefa verdı,aleyhınde konustu cezasız kalmayacak emın ol ..sende kurtuluyorsun boylesınden sımdı sana bu şer gozuken aslında senın ıcın hayırlı esının gercek yuzunu genc yasında en azından bırkez daha gormus oldun sen ona bır sans verdın. ve gercekler karsında esın sana hala deger vermıyor boylsı hastalıklı bır ılıskıyı surdurmenın anlamı yok hayat sna guluyor ve yenı bır mucıze çıkardı karşına,bunlar boşanma sebebı artık alası.gonlun rahatartık vıcdan yapacak kısı sen degılsın o,,kım olmıyan vıcdanıyla sana aptıklarının cezasıyla oda vıcdan nedır anlayacAK VE IS ISTEN GECECEK....HAYATA SARIL...VE HERŞEYI SILIP ONUDA HAYATA YENIDEN BAŞLAMAYA ODAKLA KENDINI HAYAT ICIN GECIKME.....HAYAT SENI BEKLIYOR....

Allah tan ailen yanında....çok üzüldüm ya...olamaz bir yuva böyleleri yüzünden parçalanıyor Allah ım bildiği gibi yapsın o kızı....aklıma yaşadıklarım geldi ben de hamileyken "o oros.... ile nasıl böuyle saç saça baş başa şakalaşırsınız "diye benim için söylediklerini de söylediğimde; onun için oros..deme diye bana çıkışmıştı çok iyiliği olmuş da ona...Allah kahretsin böyle akrabaları!böyle kızları!o kadr insanın bedduasını aldı işte!

Son düzenleme:

Ben de bunu anlamıyorum.Burada gazlanacak bir durum yok ki.Her şey apaçık ortada son olay da tuz biber oldu üstüne.Empati yapın lütfen eşinizin bi zamanlar aralarında evlilik muhabbeti geçmiş kuzeniyle birden bire bu kadar samimi olması, birbirlerine canım bebeğim böcüğüm diye hitap etmeleri size ne düşündürürdü?Evet konu sahibi çok bile sabretmiş bana göre.Ben hala kızına eşime bebeğim böcüğüm dedi diye hakaret edicem eşim de gelecek bana hakaret edecek.Yok yaa...

Ya nefret ediyorum böyle adamlardan ve yuva yıkan kadınlardan artık bu tip insanların nesli tükensin.
Dünyamızı kirletiyorlar böyle vicdansızlık haysiyetsizlik olamaz ya olmamalı. Kocanın ve kızın ailesine herkese haber ver bilsinler yaptıklarını.
Şu mübarek günlerde herkesin bedduasını aldılar ayıp böyle adam olmaz olsun.
Bide hakaret edip üste çıkıyor hey Allah'ım (c.c) akıl fikir var böyle akıl noksanı insanlara.

Sevgili GBGZ arkadaşım,
yazdıklarını okudum,üzüldüm..çünkü bende benzer bi olay yaşadım..çok zor bidurum yaşamayan anlamaz haklısın..
benim durumum şöyleydi..eşim kalabalık bi aileler..evlerinde misafirler hiç eksik olmaz..benim eşim bekarken abisinin hanımı dolabının düzeniyle kıyafetlerinin temizliğyle falan ilgilenirmiş..herneyse biz sözlendik nişanlandık tlf görüşüyoruz ne zman arasam bu abisigilde tamam dedim olabilir..bi gün tlf açtım abisi yokken bu yine onlarda hemen kurt düştü..
sonra nezaman bi araya gelsek bu yengesi bana işte biz aliyle çarşıya çıktığımızda yok aliyle gezmeye gittiğimiz yok efendm geçen elektrik kesildiğinde alide bizdeydi???dedim ne yapmaya çalışıyo bu?
sonra bu yenge denen gereksiz buna msjlar gönderiyo işte gül çiçeği unutsada güneş unutmaz falan saçma mesajlar..eşimde bana gönderdi bu mesajları..dedimki nerden budun sen bu msjları işte dedi yengem gönderdi bende güzel diye sana gönderdim!!olaya bak..
neyse gün günü kovaladı evlendik..annemler geldiler eşimi aradım erken gel annemler var dedim..saatler geçti bu yok teakrar aradım bu yine abisigilde!!!
neyse annemler gitti ben o gece SABAHA KADAR AĞLADIM..

bi gün sonra olaydan emin olmam lazımdı..diğer yengeme gittim..dedim böyle böyle oluyo..bunla ilgili bi olay dikkatini çektimi bugüne kadar ?? evet dedi zaten abininde dikkatini çekmişti bu çocuk evlenince sorun olur neden bukadar samimi oluyo yengesiyle flan demişti dedi..oo tamam dedim demekki paranoyak değilim..ve daha hatırlamak istemediğim neler oldu neler.. gerektiği kadar delil sahibi olduktan sonra eşimi karşıma aldım dedim ki:
bak yengenle aranda apayrı bi samimiyet var ve beni korkutan bi samimiyetlik bu dedim..kesinlikle ve kesinlikle benm eşim benden annesinden ablasından başka hiçbi bayanla bukadar samimi olmak zorunda değil dedim.ben huzursuzum hareketlerine dikkat et dedim ve böyle düşünen bi tek ben değilim diğer abinde aynı şekilde düşünüyor dedim..bi bozuldu nlatamam..
ogün bugündür slm dahi vermeye çekinir..tlf numarasınıda silmiş..çok rahatım şükür..

evet arkadaşlar böyle şeyler olabiliyor..önemli olan kuruntu yapmamak..emin olunca gerekli tepkiyi abartmadan göstermek..
umarım faydası olur arkadaşım..

Git arın bu pislikten cahillik yapma..bızım burdan mıdemız bulandı sıkıldık hep yaşananlardan sen kımbılır neler nasıl yasıyorsun sımdı allah ardımcın olsun mumkun oldugunca daha fazla yara almadan polıtık bı sekılde ailecek kendı aılenle sağlıklı bı sekılde bıtırın bu olayı.bu hayata kac kere gelıcen.ak alende yanında ohh. Bırak şu nanköru ne haı varsa gorsun.nunla hayat hayat degıl.sen daha ıyılerıne layıksın.bende bu yıl boşandım oh ne ıyı yapmısım gel keyfım gel...allahıma çok şukur bugunlerım ıcın.

dediğim gibi bu pislik kız masum ayağına yatıp eşini doldurmuş kimbilir neler anlattı neler..ama anlamıyorum anlayamıyorum nasıl bir düzen sen herşeyini ver eşine canını kanını sevgini ver yıprat kendini sonra elin bi pisliği gelsin herşeyi bozsun.......Allah korusun yuvalarımız bizi böylelrinden ne deyeyim konu sahibi hakkında hayırlısı ne ise onu versin Rahman.

Son düzenleme:

elbetteki eşinin hakaret etmesi hazmedilir değil ama onunda oruçlu olduğunu unutmayın.birbirlerine hitap şekilleri hoş olmamakla beraber dediğim gibi ilişkisi olsa facein şifresini değiştirirdi..allahım kimseye göstermesin elbetteki herkes arkadaşımız gibi davranırdı ama etraftakilerin fişeklememesi gerekir.her gördüğüne inanma demişler nice örnekleri var etrafımızda yazılan edilen değil gerçekliği önemli gerçekliğinden emin olun..

oyyyy kiyamet kopuyor simdi

ama ins kaynana da sen fesatlik yapiyon demez konu sahibine, oglunun tarafini tutmaz, pek güvenmem ben kaynanalara ama:97:

böceğim bebeğim yazan adama ne ılımlı olmaktan bahsediyorsunuz normal olan her insan bunların açık açık cilveleştiğini anlar gazlamakta ne demek hem

oyyyy kiyamet kopuyor simdi

ama ins kaynana da sen fesatlik yapiyon demez konu sahibine, oglunun tarafini tutmaz, pek güvenmem ben kaynanalara ama:97:

inşallah adamın annesi gibi değil bir KADIN olarak olayları değerlendirir ve GBGZ ye yardımcı olur.

İyi de anlattığınız olayın bu olayla uzaktan yakından ilgisi yok.Konu sahibi eşiyle konuşmuş durumdan rahatsız olduğunu anlatmış ve eşinin verdiği cevap da şu olmuştu.Sen fesatsın.Ayrıca hala kızıyla olan münasebeti de anlatmış arkadaş.Birbirlerini hiç görmeyen iki kuzen birden neden bu kadar samimi olur ve neden eşi sürekli kuzenini korur karısına karşı.Ayrıca bu eşinin ilk vukuatı da değil bir kere aldatmış eşi ona bir şans daha vermiş.Böyle bi adamdan bu yaptıklarından sonra şüphe duyması normal değil mi?

inşallah kaynanada zeytinyağ gibi üste çıkıp oğlunu koruyup şuçlamada bulunmaz :18:

Ben de aynısını düşündüm.
Kadın hırs yapmamıştır inşallah da
Bak benim dediğimi yapmadın bunlar oldu demez..
Allah herşeyi birbir reddedemeyecekleri şekilde çıkarsın inşallah karşılarına

Oruçlu olunca insanlar kişilik mi değiştiriyor?Arkadaş kocasıyla konuştu dedi ben rahatsız oluyorum yapma etme diye.Ama kocası bunu takmadı bile.Telefonlaşmaları yazışmaları sürekli devam etti.Konuyu tam olarak okuduysanız bu ikisinin resmen flört ettiğini anlamışsınızdır siz de.Konu sahibi bizden fikir istedi bu nemek oluyor diye herkes burada fikrini söyledi.Eşi sabıkalı bir aldatma olayı daha var.Üstüne bunların da olması normal mi sizce?Bence hiç normal değil.Ben bile konuyu okurken bu kadar sinirleniyorsam öfkeleniyorsam GBGZ y, düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…