Eşim ve halasının kızı :))

bence de babasının kulağına gitmeli...ama yine kendilerini savunurlar eşinin de "nie karışıyor beni rezil ediyorsun "diye çıkışma ihtiamli yüksek ..nereli bunlar merak ettim?

kendi kendini rezil ediyor adam, madem o kadar düşünceli bi insan o zaman böyle birşey yapmadan önce 10 defa düşünsün
kendi kendini düşürüyor, örümcek kafa

Son düzenleme:

bence babasının kulağına gitse iyi olur
bu kızın abileri falan yokmu?

aman bu seferde babası duyunca kalbine bişi olur Allah vermesin olay üzer ölür falan da senden bilinir...üff neymiş bu ya eşinle ciddi konuş o zaman kaldıramadığını söyle gerekirse işi ciddi boyutlara varır de..ben karnım burnumda resti çekmiştim dayanamdım çünkü boşanalım dedim..kabul etti ama nedense dava açmaya da gitmedi aklı sıra ben onu korkuturken o da yalandan kabul edip beni korkutacaktı...ooof ne günlerdi ya hamile hamile çok ağlattılar beni Allah çıkardı daha da çıkarsın dilerim böyle milletin yuvasıyla oynayanlardan..

kızından çok siz düşünüyosunuz adamı ha

kızından çok siz düşünüyosunuz adamı ha
aman benim yüzümden hala kızı ağlamış neler neler söledi eşim bana o sıralar..Allah vermesin adama bişi olursa senin yüzünden oldu die başına kakar durur artık!ama bu kızın cidden tehdite mi olur artık rezil olmak mı olur göz dağına ihtiyacı var!verceksin bize şu kızın adresini bak kadınlar kulubü olarak o kadar kişi fake erkek heasbı alığp korkutacak falanca adamla ilişiğini kes fena olur die!!!!

Üzgünüm ama eşiniz şu anda hala kızı olarak değil
bir bayan olarak konuşuyor kuzeniyle
yoksa kim kuzeniyle akşama kadar konuşur gereksiz muhabbet eder ki?

"Arkadaşlar hatırlar mı bilmem bir Ferhat abi vardı konuyu açan xxxx arkadaşın kaynı
buna benzer eşiyle kuzen arasında yakınlaşma olmuştu ve Çocuğun abisi Ferhat tokat atmıştı kardeşine,
konu sahibinin eşide akşama eve dondurma alarak gelip barışmışlardı" konu dışına çıktı ama
size de bir Ferhat abi lazım..

Bu konuyu sizin tek başına halledeceğinizi düşünmüyorum bırakın herkes öğrensin

Son düzenleme:
ben cok sinirlendimm anaaaaaaam sinir sistemim tavan yapti suanhepsi yorumlari okuyamadim ilk 2 sayfa sadece okudukca dahada cok sinirleniyorum...sinirlenmemek elde degil...bence cnm kocana aynisni yap sende faceten biriyle konusmaya basla o kisiye daha ck zmn ayir bi tanidignla konus bole bole de ona anlat neden bunu yapmak istedigini...bence en iyisi bole olcak ee etme bulma dunyasi o sana ne yapiyorsa aynisini ona yap cnm sana ilgi gostermyiorsa sende gosterme bi sure baskasina goster...o kizin nasl biri oldugu bell oluyor evli barkli adam konus konusta ne bu gunde bilmek kac kez aaaa...yada cnm kendine aci cektirme siinirlerini iyice bozmadan vur kicina tekmeyi ya ne ugrascaksn cnm kas kafalilarlakocana oyle dedim diye kzima cnm ama ck sinirlendim ya aklini mi yemis ne git gez cnm ya disarda evde durursan daha fena olursun uzarsa bu is cnm bitir gitsin evlilik mevlilik yeniden baslarsin sanki baska koca yok allah allah ya ole koc OLMAZ olsun zaten ayy ck sinirlendimm ya daha kotu sozler solemeden noktaliyorum burda :)cnm benim en hayirlisi neyse snein icin o olsun cnm

canım ben özür falan dilemiyorum sadece buradaki arkadaşlar fevri olmamı sakin olmamı söyledikleri için dedim napsam acaba dişli bir insanım sadece şuan susuyorum okadar oda elimde bir delil olana kadar..ben daha önce aldatılsım 3 4 ay baba evinde kaldım kan kusturdum ona sonun da bana gelinlik giydirdi adam düşünün zamanı gelirse ortalığı yakıp geçecek biriyim ki yaptım zamanında kayınvalidemle eşime ama şuan sakin olmalıyım bunu anladım elimde bir delil yok adamda haliyle beni işgüzar fesat yapıyor

ya bana başlı başına saçma gelen şu ki hala kızı,teyze kızı,dayı kızı bunlar kardeş sayılır ya .amca oğullarım bile benim kardeşim gibidir nasıl olurda gönül ilişkisi içine sokar annesi anlamıyorum .sen üzülme canım eğer kıskançlığındanda hoşlanıors bilerekte yapıyor olabilir ,sende laf sok senin kardeşin sayılır hala kızın de kötüleme o kızı ama kız için aynı kandan candansınız vs gibi imalarda bulun

Neo gizemlikonuşmalar özelden yazıyorum gerısını falan onların özelleri mı varmıs kız adamsa geldın senın oldugun bı ortamda konussun senın esınle bakalım sende duy..ne bu ya... özellerı olusmus bıde aralarında.bu devırde ıstedıgın kadar modern bır aıle ol can cıger kuzu sarması boyle davranıslar yanlıs esın senı hıce sayıor baksana..bence ha dort duvar arasında yapmıs bı odaya cekılmıs senden gızlı onunla bulusup konusuyor ha face de aynı şey ....eşınde şeref ahlak olsa gızlı davranmaz.bu gızemde senın de bu durumlardan herşeyı yorma hakkın var.cunku esın senden gızlı muhabbetler yapmakla sana zaten sırtını dönmus ve sadakatsızlık edıyor.bence çok sakın olma canım ona evlılık yıldonumu munasebetı falan abartma.sadece evde herzamankı gıbı davran o gece bısey yokmus gıbı davran özel bısey yapma derım ben...tepene çıkar...özel bişey yapma sıradan bır gece gıbı gecır.sana bunu yuzune vurursa.sen benı ozel hıseetırdınmı son gunlerde de...bunca ılherşeyını affettım alttan aldım.sen evlılık yıldonumumuzde bana yıne guvensızlıkler yaşatıyorsun de..ben bıseylerı affettım unutmaya çalıstım ama bu benım ıcınde kanayan bır yara de... haykır.. vur elını masaya ya korkma korktukça ustune gelır.sen ne yaptınya benım bu yaptıklarıma karsılık sen benım ıcın ne yaptın de!!!!!!

Sinirden patlıcam.Kıza ayrı kızdım da eşin nasıl bu kadar rahat olabiliyor, sen nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorsun inan anlayamıyorum.Ne biçim bi hala kızı bu düşman başına.Empati yapmaya çalışıyorum sizinle ama yok her türlü çoktan ortalığı yakmıştım ben.Kızdaki edepsizliğe bak ya özelden yazacakmış cevabını.

Sen artık bu terbiyesizliklerini ortaya dökmelisin.Resmen enayi yerine koyuluyosun.Senin hakkında ne düşünürlerse de düşünsünler.Görsünler papuç pahalı.

bence artık ortalığı karıştır ama zamanı gelmişte geçiyo bile fesat sen ol boşver sonuçta ortada bir gerçek var bunlar sürekli konuşuyolar ve kim olsa rahatsız olur

bak bı de aklıma su geldı.goster esıne bızım yazdıgımız mesajları.bu kadar ınsan da haksız olacak degıl yanı.ıcımızden hıc onu koruyan cıktı mı yaa.adam haksız kabul etmelı

Arkadaşın loptop girdim az önce eşim müşteride bakayım dedim kız onlıne mı bayağı bekledim bişey yazacak diye tam çıkıyodum ne o küsmüyüz niye bişey yazmıyosun böcüğüm yazmış beynimde kynar su döküldü ben eşiyim .....pu sen kimsinde eşime böcüğüm yazıyosun ağ....sıç... Senin dedim işten izin alıyorum ailenin yanına gelicem şimdi yazdım kız bana yazmış yanlış oldu ben erkek arkadaşıma yazacaktım deyip çıktı eşimi arıyorum meşgul kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyor

Allah onları kahretsin bu mübarek günlerde seni üzüyolar ya hiçbişey demiyorum. kopart bütün ipleri herkese herşeyi anlat sen değil onlar korksun. kusura bakma ama ikiside ........miş çok sinirlerim bozuldu çoookkkkkkkkkkk

Izin aldım gidiyorum ama inanın kalbim yerinden çıkacak gibi ikisinide öldürmek isityorum rabbimsen yardımet bana ben şuanne yaşıyosam onlarada yaşat çok kötüyüm çok içimden bişey kopardılar canım yanıyor çok fazla

aaaaaa olamaz sakin ol yaaa.....eşini ara ciddiyetle konuş ne bu böle pislik kız işte böyle kızlara kızıyorum ben!!!!!korkma kim ne derse desin fesat desin kıskanç desin ah bi de yazılı örnekleri olsa elinde kızın mesajlarını kaydet hemen bi yere saati dakikası yazsın....delil olsun resil et haketmiş aileye çevreye rezil olsun da bir daha milletin evli erkeğine sırnaşamasın..

lütfen dikkat et dua okuyarak git bildiğin sureleri oku bak gidiyorsun ama baskına gelmiş diyerek suçlayabilirler aman el kol kavgasına girişme kızla yoksa haneye tecavüz olur baskın olur olayın adı..

Son düzenleme:
aynen yazdıklarını silmeseydin kaydetseydinde elinde delil olsun boşanmaya bile kalksan haklı duruma düşersin. varya benim öldüresim geldi onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…