bence de babasının kulağına gitmeli...ama yine kendilerini savunurlar eşinin de "nie karışıyor beni rezil ediyorsun "diye çıkışma ihtiamli yüksek ..nereli bunlar merak ettim?
anne hastanede yatıyor baba çok yaşlı 70 rahat var 25 yada 26
küçük değil tutucu bi sülale ama hep başkalarının ayıplarını görüp kendi ayplarını ört pas eden tipler.baba çok yaşlı kalpten gider anne zaten hasta ve kız annesi bu durumda face den çıkmıyo
anne hastanede yatıyor baba çok yaşlı 70 rahat var 25 yada 26
küçük değil tutucu bi sülale ama hep başkalarının ayıplarını görüp kendi ayplarını ört pas eden tipler.baba çok yaşlı kalpten gider anne zaten hasta ve kız annesi bu durumda face den çıkmıyo
aman bu seferde babası duyunca kalbine bişi olur Allah vermesin olay üzer ölür falan da senden bilinir...üff neymiş bu ya eşinle ciddi konuş o zaman kaldıramadığını söyle gerekirse işi ciddi boyutlara varır de..ben karnım burnumda resti çekmiştim dayanamdım çünkü boşanalım dedim..kabul etti ama nedense dava açmaya da gitmedi aklı sıra ben onu korkuturken o da yalandan kabul edip beni korkutacaktı...ooof ne günlerdi ya hamile hamile çok ağlattılar beni Allah çıkardı daha da çıkarsın dilerim böyle milletin yuvasıyla oynayanlardan..
aman benim yüzümden hala kızı ağlamış neler neler söledi eşim banakızından çok siz düşünüyosunuz adamı ha
canım bu senin için geçerli ama kadın sahurda patladım diye bile özür diliyo. çok dişli biri olduğunu düşünmüyorum. Anca ilişkileri ortaya çıkarsa varsa böyle bişey boşanmada delil olur takip etmesi başka hiçbir işe yaramaz. Adam istemezse bitirir ben bunu bilir söylerim. Tabi o kadınıda göğüs uçlarından asmak lazım oda ayrı mesele...
Neo gizemlikonuşmalar özelden yazıyorum gerısını falan onların özelleri mı varmıs kız adamsa geldın senın oldugun bı ortamda konussun senın esınle bakalım sende duy..ne bu ya... özellerı olusmus bıde aralarında.bu devırde ıstedıgın kadar modern bır aıle ol can cıger kuzu sarması boyle davranıslar yanlıs esın senı hıce sayıor baksana..bence ha dort duvar arasında yapmıs bı odaya cekılmıs senden gızlı onunla bulusup konusuyor ha face de aynı şey ....eşınde şeref ahlak olsa gızlı davranmaz.bu gızemde senın de bu durumlardan herşeyı yorma hakkın var.cunku esın senden gızlı muhabbetler yapmakla sana zaten sırtını dönmus ve sadakatsızlık edıyor.bence çok sakın olma canım ona evlılık yıldonumu munasebetı falan abartma.sadece evde herzamankı gıbı davran o gece bısey yokmus gıbı davran özel bısey yapma derım ben...tepene çıkar...özel bişey yapma sıradan bır gece gıbı gecır.sana bunu yuzune vurursa.sen benı ozel hıseetırdınmı son gunlerde de...bunca ılherşeyını affettım alttan aldım.sen evlılık yıldonumumuzde bana yıne guvensızlıkler yaşatıyorsun de..ben bıseylerı affettım unutmaya çalıstım ama bu benım ıcınde kanayan bır yara de... haykır.. vur elını masaya ya korkma korktukça ustune gelır.sen ne yaptınya benım bu yaptıklarıma karsılık sen benım ıcın ne yaptın de!!!!!!canım ben özür falan dilemiyorum sadece buradaki arkadaşlar fevri olmamı sakin olmamı söyledikleri için dedim napsam acaba dişli bir insanım sadece şuan susuyorum okadar oda elimde bir delil olana kadar..ben daha önce aldatılsım 3 4 ay baba evinde kaldım kan kusturdum ona sonun da bana gelinlik giydirdi adam düşünün zamanı gelirse ortalığı yakıp geçecek biriyim ki yaptım zamanında kayınvalidemle eşime ama şuan sakin olmalıyım bunu anladım elimde bir delil yok adamda haliyle beni işgüzar fesat yapıyor
canım ben özür falan dilemiyorum sadece buradaki arkadaşlar fevri olmamı sakin olmamı söyledikleri için dedim napsam acaba dişli bir insanım sadece şuan susuyorum okadar oda elimde bir delil olana kadar..ben daha önce aldatılsım 3 4 ay baba evinde kaldım kan kusturdum ona sonun da bana gelinlik giydirdi adam düşünün zamanı gelirse ortalığı yakıp geçecek biriyim ki yaptım zamanında kayınvalidemle eşime ama şuan sakin olmalıyım bunu anladım elimde bir delil yok adamda haliyle beni işgüzar fesat yapıyor
Arkadaşın loptop girdim az önce eşim müşteride bakayım dedim kız onlıne mı bayağı bekledim bişey yazacak diye tam çıkıyodum ne o küsmüyüz niye bişey yazmıyosun böcüğüm yazmış beynimde kynar su döküldü ben eşiyim .....pu sen kimsinde eşime böcüğüm yazıyosun ağ....sıç... Senin dedim işten izin alıyorum ailenin yanına gelicem şimdi yazdım kız bana yazmış yanlış oldu ben erkek arkadaşıma yazacaktım deyip çıktı eşimi arıyorum meşgul kızlar çok kötüyüm elim ayağım titriyor
Izin aldım gidiyorum ama inanın kalbim yerinden çıkacak gibi ikisinide öldürmek isityorum rabbimsen yardımet bana ben şuanne yaşıyosam onlarada yaşat çok kötüyüm çok içimden bişey kopardılar canım yanıyor çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?