Eşim ve halasının kızı :))

Sen biraz daha sabredersen eşin elden gidecek söyleyim
Zaten adam gitmek için fırsat kolluyor baksana değiştirecem falan
Gerizekalı mıdır nedir kusura bakma kendimi artık tutamıyorum bu yorumları okuyunca
Eşin yüz veriyor bence o kıza, o kim ki ona seni değiştireceğini falan söylüyor
Espiriymiş başlarım espirisine böyle espri mi olur yahu
Erkek değil mi aldı senden alacağını şimdi de ona kaydı aklı
Baktın eşin çözmüyor bu durumu görüş kızla
Öyleleri ondan anlar ya kocamdan eteğini çek
Yada tüm akrabaya yayarım rezil olursun de
Saçmalamasınlar bekar erkeklere kıran girdi sanki

şaka mı yapıyosun arkadaşım bi de özür dile istersen
adama patlamıcaksında ne yapıcaksın
bu işin güzellikle alttan ala ala konuşması mı olur
bunu diyen arkadaşlarıda anlamıyorum
ortalığı yak kavur ki anlasın ciddiyetini
eşin o kızla flört ediyo tek taraflı değil yaşadıkları
size zarar veren eşinin bu kadar flörte yatkın olması
senin davranışların değil

hımmm bu daha da kötü işte!!!!!!! hiç görmemişler eşin kızın gözlerini beğeniyor..kız konuşuyor sık sık...seni eklemiyor ..ilk gördüğünüzde seni alaycı şekilde süzüyor...asla asla aciz bir kadın gibi olma iş gerçekten ciddi bence.geç olmadan eşinin aklına girmeden olaya el at..bence kızla konuş evine mi gidersin faceden mi konuşursun bilmem ama yüzyüze daha etkili olur...halası da duysun gerçi halası kızını tutar herkes yavrusunu tutar neticede..rahatsız olduğunu eşinle bu tarz samimiyete gerek olmadığını sonuçta bi zamanlar halasının ikisini evlendirme çabasında olduğunu işte bu nedenle rahatsız olduğunu ,kendi kuzenlerinle bu kadar cıvıklaşma içinde olmadığını onun neden bu kadar cıvık konuşmalarda bulunduğunu anlat..eşinin neden seni seçtiğinde haklı olduğunu anlat hak verdim eşime neden beni seçmiş diyerek...ama aslında bundan önce eşinle konuşsan iyi olur..bu seferde neden benden habersiz konuştun iş çevirdin diye nefretini kazanman söz konusu çünkü erkek milleti akrabasına laf söletmez yüzde bin haksız olsalar da kendimden biliyorum.eşimin hala kızı ağlamış nedemn "elele böyle fesat düşünüo "diye bu eşimin kulağına gelio bana çıkışıo kavga edio kızı ağlatmışsın die en önce DuA ET canım Ayetel Kürsi oku eşine sık sık eve gelince akşamları dua et yuvana zarar olmasın hele de bundan..

ben çoktan eşime fiziksel açıdan zarar vermiştim şimdiye kadar...
ortalığıda birbirine katmıştım
herhalde ilk kaynanama ve kayınpedere söylerdim
enayi diyeceklerine varsın deli desinler

vay be, zavallı kadın, bak kocası neler yapıyor diye bana acıyacaslarına
kocama acısınlar vay ne karısı varmış beeehh diye

Son düzenleme:

işte.... bu akrabaya yayma konusun da ben de katılıyorum adını çıkarırım rezil olursun zaten önceden de evlenmek istemişsin şimdi yuvama çomak sokuyorsun herkese duyururum bunu deyivereceksin!

işte.... bu akrabaya yayma konusunda ben de katılıyorum adını çıkarırım rezil olursun zaten önceden de evlenmek istemişsin şimdi yuvama çomak sokuyorsun herkese duyururum bunu deyivereceksin!

bende bu tarz bi face meselesi yasadım eski sevgilisiydi.burnundan getirdim evden attım yalvarttım resmen aklı basına gelsin diye dava acıcam dedim yapcagımdan degil akıllansın diye anlasın ciddiyetini sonra kapattım konuyu.şimdi düşünsemde acmıyorum artık acarsam sürekli benden evden soğur uzaklsır.ilk tepki ve o kritik dönem önemli

aynen ama eşi bu durumda ne yapar o bilinmez aralarında bişey varsa kadın hemen eşine yetiştirir. bu sefer eşi buna patlar. sen ne karışıyosun falan diye. bence olay kocanda bitiyo. kocan kadını elinin tersiyle iterse o gider sen konuşursan bence inat eder.

CANIM BUNLARDA AİLENİN UYGUN GÖRDÜĞÜ KİŞİ KIZ İÇİN KABULDÜR TAbi OZAMAN EŞİM ÜNV OKUYOR KIZ MEMLEKETTE OKUMUŞ ÇOCUK FALAN GÖRÜŞ BU

hmm, anladım
bu kız kaç yaşında?
nasıl bi tip?
aile yapıları nasıl?
babası öğrense mesela sence nasıl tepki verir?

patlarsa patlasın, yemişim patlamasını
ben örneğin korkmam böyle patlamalardan, aksine hoşuma gider
konu sahibesini bilemem ama

patlarsa patlasın, yemişim patlamasını
ben örneğin korkmam böyle patlamalardan, aksine hoşuma gider
konu sahibesini bilemem ama

canım bu senin için geçerli ama kadın sahurda patladım diye bile özür diliyo. çok dişli biri olduğunu düşünmüyorum. anca ilişkileri ortaya çıkarsa varsa böyle bişey boşanmada delil olur takip etmesi başka hiçbir işe yaramaz. adam istemezse bitirir ben bunu bilir söylerim. tabi o kadınıda göğüs uçlarından asmak lazım oda ayrı mesele...

bazı durumlarda işte dişli olmak lazım yoksa enayi yerine koyuyolar

asla ama asla özür dileme
sen özür dileyecek birşey yapmadın

onlar kendilerinden utansın
........ler

hmm, anladım
bu kız kaç yaşında?
Nasıl bi tip?
Aile yapıları nasıl?
Babası öğrense mesela sence nasıl tepki verir?

anne hastanede yatıyor baba çok yaşlı 70 rahat var 25 yada 26
küçük değil tutucu bi sülale ama hep başkalarının ayıplarını görüp kendi ayplarını ört pas eden tipler.baba çok yaşlı kalpten gider anne zaten hasta ve kız annesi bu durumda face den çıkmıyo

hmm, anladım
bu kız kaç yaşında?
nasıl bi tip?
aile yapıları nasıl?
babası öğrense mesela sence nasıl tepki verir?

bence de babasının kulağına gitmeli...ama yine kendilerini savunurlar eşinin de "nie karışıyor beni rezil ediyorsun "diye çıkışma ihtiamli yüksek ..nereli bunlar merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…