Ya bide eşimle bu yazışırken eşim fanatik gs li bu kız yazmış eşin hangi takımlı daha yeni yazştıkları zamanlar oda fb yazmış ama o takım değiştirmezse ben onu değiştiricem kız gülücük işareti koymuş sen ciddimisin oda evet çok ciddiyim ben bunu eşime söyledim dedim değiştirmezsen adam değilsin hadi dedim değiştirde adamlığını göster güldü en onu ciddiyemi aldı aptallaşma falan yine üste çıktı
Belki bana kızacaksınız ama kız beni eklemeyince iyice sinir yaptım eşime patladım hemde sahur vakti birbrimize girdik yapmamlıydım ama oldu bir kere ben diyorum cuma günü evlilik yıl dönümüzüm telafi etmek yumuşatmak için iyi bir fırsat bide güzel samimi resimler face koymak için sizce ne yapmalıyım aslında bişey yapmayı hakedecek adam değil ama hatasını affederek kabul etmiş oldum bazı şeyleri unutup onagöre hareket etmem lazımken ben hla geçmişle adım atıroum buda bize çok fazla zarar veriyo unutamıyorum arakadaşlar tamam affettim ama silemiyorum aklımdan beynimden yapamıyorum
Hepiniz yazdıklarına tek tek cevap vermek istiyorum ama bunun için çok müsait değilim aklımda kalanlara cvp vericem eşim le kıoz birbirlerini hiç görmemişler çünkü kız memlektte kalıyomuş kızın gönlü varmış eşim istememiş hiç birbilerini tanımayan iki insan kan ciğer oldular + kız beni görmezlikten geliyor eşime yazıyor bir kere eşin nasıl diye sormuyor iyi niyetle olsa derki eşin çocuğun nasıl kızın evine ilk gittiğimde bende kötü bir his uyandı işten çıkıp kuaföre gittim dalgalı fön çektirdim kauöfrdeki kız nereye gideceksin dedi ben de ev oturmasına deyince çok gülmüştü evet o gün çok şıktım kzın bana yandan bakışlarını görebiliyodum biz 4kız mutfakta oturduk bana maaşımı sordu dedimm 2tl halbuki değil bana dedi bizde kadın çalışmaz eşin iyi çalıştırıyor seni bizde hiç yoktur aslında böyle bişey dedim benim eşim o katagoride değil okumuş kendini yetiştirmiş cahil bir insan değil ve değiliz..sonra dediki annemler beni çalşıtrmıyo evlenince eşimde çalştırmax diye korkuyorum off saçma sapan soğuk muhabbet geçti aramızda zaten uzun kalmadık kalktık hemen.benim kulağımda inci küpe vardı arkası düşmüş peşimizden getiridi aşağıya ayy dedim alt arası bi küpe arksı olsun dedi giti tuhaftı yani.bütün akşam süzdü durdu beni tabi bende kayınvalidemin yanındayım ona sarılıyorum bitanecik tontonum analrın en tatlısı kıymetlisi falan sinir olduğunu hissettim
Sen biraz daha sabredersen eşin elden gidecek söyleyim
Zaten adam gitmek için fırsat kolluyor baksana değiştirecem falan
Gerizekalı mıdır nedir kusura bakma kendimi artık tutamıyorum bu yorumları okuyunca
Eşin yüz veriyor bence o kıza, o kim ki ona seni değiştireceğini falan söylüyor
Espiriymiş başlarım espirisine böyle espri mi olur yahu
Erkek değil mi aldı senden alacağını şimdi de ona kaydı aklı
Baktın eşin çözmüyor bu durumu görüş kızla
Öyleleri ondan anlar ya kocamdan eteğini çek
Yada tüm akrabaya yayarım rezil olursun de
Saçmalamasınlar bekar erkeklere kıran girdi sanki
benim kafama takılan şu, eşini tanımadığı halde, hiç görmediği halde nasıl gönlü olur? :26:
Sen biraz daha sabredersen eşin elden gidecek söyleyim
Zaten adam gitmek için fırsat kolluyor baksana değiştirecem falan
Gerizekalı mıdır nedir kusura bakma kendimi artık tutamıyorum bu yorumları okuyunca
Eşin yüz veriyor bence o kıza, o kim ki ona seni değiştireceğini falan söylüyor
Espiriymiş başlarım espirisine böyle espri mi olur yahu
Erkek değil mi aldı senden alacağını şimdi de ona kaydı aklı
Baktın eşin çözmüyor bu durumu görüş kızla
Öyleleri ondan anlar ya kocamdan eteğini çek
Yada tüm akrabaya yayarım rezil olursun de
Saçmalamasınlar bekar erkeklere kıran girdi sanki
eşine söyle direk face ini kapatsın bundan daha temiz çözüm olamaz
bende aynen böyle söledim ama anlık yazısıyorlarmış sohbet bölümünden onunda print screen yapabilir
CANIM BUNLARDA AİLENİN UYGUN GÖRDÜĞÜ KİŞİ KIZ İÇİN KABULDÜR TAbi OZAMAN EŞİM ÜNV OKUYOR KIZ MEMLEKETTE OKUMUŞ ÇOCUK FALAN GÖRÜŞ BU
aynen ama eşi bu durumda ne yapar o bilinmez aralarında bişey varsa kadın hemen eşine yetiştirir. bu sefer eşi buna patlar. sen ne karışıyosun falan diye. bence olay kocanda bitiyo. kocan kadını elinin tersiyle iterse o gider sen konuşursan bence inat eder.
sohbet bölümünde edilen bütün sohbetlerin kopyası mesajlar bölümünde bulunuyor...
kızlar onlar yazışırken kopyala yöntemini denemiştim olmamıştı priny scren la oluyormu?
sohbet bölümünde edilen bütün sohbetlerin kopyası mesajlar bölümünde bulunuyor...
patlarsa patlasın, yemişim patlamasını
ben örneğin korkmam böyle patlamalardan, aksine hoşuma gider
konu sahibesini bilemem ama
canım bu senin için geçerli ama kadın sahurda patladım diye bile özür diliyo. çok dişli biri olduğunu düşünmüyorum. anca ilişkileri ortaya çıkarsa varsa böyle bişey boşanmada delil olur takip etmesi başka hiçbir işe yaramaz. adam istemezse bitirir ben bunu bilir söylerim. tabi o kadınıda göğüs uçlarından asmak lazım oda ayrı mesele...
hmm, anladım
bu kız kaç yaşında?
Nasıl bi tip?
Aile yapıları nasıl?
Babası öğrense mesela sence nasıl tepki verir?
hmm, anladım
bu kız kaç yaşında?
nasıl bi tip?
aile yapıları nasıl?
babası öğrense mesela sence nasıl tepki verir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?