Eşim ve halasının kızı :))

su facebook ú icat eden olmemistir ama olunce kabirde ters donsun insalllah!!! aslinda buna firsat veren biz millette suc.. esim co kizardi bana actim diye.. listemde de hep aile arkadas akraba.. en sonunda ya sil ya kirarim laptopu dedi.. ailenin basina ne pislik ne dert geliyorsa boyel internetten geliyor dedi.. valla hakli esim.. ilk defa esime sonsuuuuuuuz katiliyorum..

ha ayrilmak her sekilde olabilir..siddet,gecimsizlik..ask saygi biter vs vs

ama bu face yuzunden ayrilmak..veya aldatilmak,huzursuz olmak...resmen b.k yoluna gitmek oluyor.. dusunebiliyormusunuz... adam resmen kuzenim diye hic tanimadigi bi kiz la kiristiriyor..karisida oooyle izliyor.. ( ki onu asla kuzen olarak goremez bu yastan sonra, cocukken kardes gibi buyumedikten sonra)
bilmem su an yemek yiyorum.. ay fotomu paylasim size.. ay kusum kakasin yapti.. al iste sonuclarida bu.. valla akliniz varsa face denen belayi kapatn.. amaaaan bise olmaz demeyin... yarin dingilín biride sizi veya esinizi ekler arkadas havasinda kalakalirsiniz modern kiristirma sisteminin icinde..

Son düzenleme:

Canım seni üzmek istemem ama bu işin tolere edilebilir bir yanı kalmamış, açık açık flörtleşiyorlar ötesi yok. Ben olsam madem kocam laftan anlamıyor, kızı arar ve haddini bildirirdim, hatta kayınvalideme ve tanıdığım aile bireylerine de kocama asılıyor gibisinden söyler kızı rezil ederdim, bu saatten sonra herşey mübah

aynen bacım sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına.ne ay o öyle''haftasonu abantta gün batımı''''çeşmede rakı balık keyfi''''çok canım sıkkın''yazanları var bide bu modellerin hani tepki versin istiyolar listedekiler pohpohlasınlar bunları.ayy neyyyse konuya döneyim ben iyisi.
bu kuzenin gözü göz değil ablam,bak dedi dersin bu kızın niyet kötü.bi kere ayrı büyümüşler hem ayile olarak akraba evliliklerinle araları iyi baksana.herşeyi bırak bi kenarıya koy bacım evli barklı adamlan bi genç kız ne paylaşır internette hususi ne konuşulur.haspam korkuyomuş tek eve gitmeye ama evli adamlan konuşmaya korkmuyon ya.ayyyy nefret geldi bak şimdi bence bacım sen eşin feysini kapama bi müddet kullanıcı adını karı koca yapın ikinizin adı sanı olsun.ve feyse gir habire fotolarınızı paylaş orda.buldumcuklar gibi yanak yanağa göz göze pozlar ver.ciddiyim bak.öylesine böyle ablam.vara yoğa ota sapa yorum yap ''kocişimle çok mutluyuz''yok ''aşkitomla haftasonu çok eylendik''yok''çok şanslıyım böylesi bi kocişe sayip olduğum için''falan filan işte.yaz bakalım anlasın anyayı konyayı.bide bu yazdı misal bişey hemen atla sen''canım x abine mi bakmıştın onun işi var şu an buyur halam mı bişey dedi''de.hani ne muhabbetin varda yazıyon a zilli der gibi.
ayyyyyyy çok sinirlendim ben.ben böyle telikeli akrabacıkları sili sili verdim kocişin feysten.neme lazım sinirim zıplamasın.kayınna proplemleriyle haşır neşirim zati bide bu akbabalar çıkmasın başıma.

Ensest ilişki,nikah düşmeyenlerle yaşanan ilişkidir,anne-oğul,baba-kız veya amca/hala/teyze/dayı-yeğen gibi.Kuzenlere nikah düşer ve ensest ilişki diyemeyiz,açıklama gereği duydum,yanlış bilgi edinilmemesi açısından.
Konuya dönecek olursam,kız hiçte safça yaklaşmıyor ve sende fesat değilsin canım.Bende olsam aynı şeyleri düşünürdüm.Eşinle konuş baktın olmuyor,kıza göz dağı ver.Bu nasıl iş ya göz göre göre vıcık vıcık konuşmalar.Burda bu kadar bayan yazmış,bizimde kuzenlerimiz var böyle yazışmıyoruz,diye,haklılar,bende böyle yazışmıyorum.Demekki eşin ve kuzeninde sorun var.Bu işin peşini bırakma canım,kız eşine asılıyor,eşinde buna müsaade ediyor

Nefret ediyorum böyle zilli kızlardan ! tevbe tevbe ya
Erkek mi kalmamışta kocanla muhabbet kuruyor ..
Ama arkadaşım senin kocanda boş değil , birkere insan sırf eskıden evlılık muhabbeti döndüğü için uzak durur o kızdan..
Ya iğreniyorum bu erkeklerden , çok hoşlarına gidiyor evde kadın bekleyedursun net koşelerinde farklı heyecan yaşasınlar.. Ah edep ah .. nerelere kayboldun sen ..

geçmişte evlilik muhabbetinin olup olmaması önemli değil. benim eşim kim olursa olsun o şekilde sürekli biriyle konuşursa bende hazmedemezdim ama size tavsiyem eşinizin aklına karpuz kabuğu sokmayın. üzerine gidip onu aklınızda bulunan şüphelerin içine itmeyin. geçmişteki mevzuyla alakalı bi hassasiyetinizin olmadığını, güzelce ona güvendiğinizi sadece onu sevidiğinizi ve kıskandığınızı belirtin. kızada bişey yazmaya kalkmayın bana kalırsa. kendi facesinize ekleyin hatta kızı neticede akrabanızmış hatta eşinizede söyleyin bunu. madem ki anormal bi durum yok hayır diyemez.

Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.Kaldı ki halasının kızı bu

Ben olsam şüphelenirdim.

Hiç sohbet ederken senden bahsediyor mu kız ????

Eğer bahsetmiyorsa bu işte bir iş var derim ben

Sen nasıl güvenirsin. Kız kocana bebem diyor valla çıngar çıkartırdım.

Kaldı ki geçmişte seni aldatmış inanamıyorum.

Açıkgöz ol yaaa off sinirleniyorum gerçekten

eşi kabullenmiyor üstüne üstün bir de konu sahibini yani karısını kötü düşünmekle fesatlıkla suçluyor..dün eşimle yaptığımız konuşmadan sonra şunu gördüm ki erkekler böyle cıvık kızları normal görebiliyor ne var yani arkadaşça diyor işin başında.ama içinde pislik olan fettanlık olan bir bayan böyle düşünen erkeği çevirebilir Allah korusun eşimin facede 1 ay evvel falan eklediği iş yerinden 3 bayan var baktım listeye bu bayanları diğer arkadaşları da eklemiş.1 ay evvel dedim "neden ekliyorsun ben istemiyorum ha 2 tanesine arkadaşlık yollayan da sensin "diye tabi tartışma çıktı tahmin edersiniz ki."işte arkadaş ortamında konuşurken pc başında ekledik herkes ekledi falan vs" dedi silecektim dur silmeyeyim nasıl bayanlarmış bunlar inceleyeyim dedim...dün doğum günüydü eşimin..bilerek canım doğum günün kutlu olsun seni seviyorum diye mesaj yazdım...bu kızlardan birisi çok cıvık herkesle vıcık vıcık...hata iş arkadaşlarıylaçekildiği bi resim yorumunda eşime yağ çekmeye kalkışmış. eşime de yazmış doğum gününüz kutlu olsun x bey diye gülücüklerle...nasıl sinirlendim anlatamam.en sonunda akşam eşime dayanamadım sordum bu bayanlar şantiyenizde ne iş yapıyor "sana bişi söyleyimmi 3/1 i bayan şantiyede "ee ne yapıyorlar dedim "kimisi mühendis kimisi stajda kimisi muhasebeci.." dedi.peki dedim ir tane var kapalı o neci cıvık cıvık davranan bir tip belli! dedim "ha sen onu diyorsun ya o herkese öle bana abi der" dedi..herkese öle beli de ne o öyle bir bayan hareketlerine dikkat etmeli hele de kapalıysa daha da dikkatli olmalı benim düşüncem bu ..dedim bana kızmaya başladı eşim..dayanamdım "ben o kadar iş aradım muhasebeye de baktım istesen bana oradan iş ayarlandın neden yapmadın aynı yerde çalışmak mı istemiyorsun "dedim yok orası çok pis bi yermiş bu bayanlara laf atan peşinde dolanan çok pislikler varmış...ne alakası var dedim cıvık olursa herkes takılır dedim .yok olmaz orası pis yer istemem orada çalışmanı dedi...ama sinirimi bozmaya yetti.konu sahinin hala kızı gibi bu kızlardan birisi çıkıp x bey x abi şu bana takılıyor sırnaşıyor diyerek masum çaresiz ayaklarına yatıp sırnaşabilir...ya anlmaıyorum ne oluyor bizim genç kızlarımıza edep bu kadar zor mu..edep yahu edep!ben de kapalıyım ama bir kapalıyı elimle parçalamak geldi içimden dün!gitmiş bu kız bi o erkekle resim çekilmiş bir onla bir bunla nette konuşmaları desen yılışık şekilde nedir yani erkeklere hele de evli olanlarına böyle yılışınca ne geçiyor elinize hangi duygularınız kabarıyor anlamadım!

çok doğru gerçektende devir çok kötü kendinden başkasına güvenemiyorsun artık ne yazık ki herkes yuvasına sahip çıksın bu evli erkeklere sarkan cıvık kişilerde başka birileri mi bulamıyorlar ya çok yazık bizde bilinen bir laf var
"YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ!"

konu sahibi arkadaş;bence de bi arkadaşın dediği gibi ekle şu kızı kendi listene eğer kocanın sayfasından engelleyemeceksen ..en isi engellemek gizlice...
ama kızacaksa kocan;kendi sayfana al devamlı "abin" sözlerini kocana da" kardeşin" sözlerini empoze et bence.bi arkadaş demiş ya "aklına karpuz kabuğu düşürme" diye..tatlı dilli, ol surat yapma, iki de bir konuyu açma açtıkta surat yaptıkça dertleşmek için o kıza kayacak soınra ne olduğunu eşin bile anlamıcak Allah korusun ..eşimin öle tel muhabbeti vardı hamileyken ben de mesajını yakaladım ayrılmak falan istedim eşim yeminler vererk kardeş gibi gördüğünü söylemişti sonra 2 sene geçtiği halde bi gün fena bir kavgamız oldu "çok bunalmış da dertleşmekiçin o kızı aramışşşş" bak sen dedim ben de dertleşmek için bi erkek arkadaş bulayım dedim kudurdu tabi bu lafıma!
surat yapma konuyu açma,kardeşin diyerek aklına sok eşinin..bu sefer kendini bi halt sanacak kavga ettikçe hani derler ya "eşeğe haddinden fazla değer verince kendini yarış atı zanneder "diye....o kız diyerek kendini bir yarış atı zannettirme kocana!

Son düzenleme:

bizim erkeklerimiz de zaten akıllı görünmeye çalışan aptalların teki aslında!gerçekten ya...evde kadın ne yapsın ev işi çocuk ister istemez hal kalmıyo çoğu kez..dışarıda tek işi çalışmak olan bayan giyiniyor güzelce makyajı falan bir de kahkahalar atıyor , sırıtmalar, yılışık laflar, övmeler sonra aptal erkek diyor şuur altında "ne kadar hayat dolu işveli cilveli ah bizimki de böyle olsa""kendilerine itiraf edemezler böyle düşündüğünü ama..görsen kızı boğasınız gelir ya!ben eşime böyle iltifat etmedim bunu farkettim şuan eşim için başkasının resminde (deniz kenarında mangal salata falan yapılmış bi resim var bunlarıın erkek erkeğe iş arkadaşlarıyla eşimin )"ne yani siz x beye beceriksiz mi diyorsunuz" diye çıkışıyor yani o beceriklidir diye koltuk altını kabartmaya çalışıyor..dedim kızım kendine gel...kocam da ne var o herkese öyle diyor...bana abi diyor diyor...tabi bazı bayanların aslında şeytan olduğunu bilmiyor

Son düzenleme:
bu kız eşinin kuzeni değilmi canım , sanki biraz abartıyorsun , sonuçta kız akrabası hemde yakın akrabası konuşmasında sakınca yok ve her ailede yakıştırmalar olur ama siz evlenmişsiniz artık hemde 4 yıldır , senin durumunda olan bir çok bayan mantıksızca kıskançlık yapabiliyor , kıskanman normal ama dert etme o kadar evhamlanma eşinede yansıtma bence . eşin evliyken kuzeniyle paslaşacak o niyetle konuşacak biri değildir heralde , akrabalar arasında çok ayıp karşılanacak bir davranış olur

Konuyu biraz okudum da...
Halakızı hatalı bir kere orası kesin.
Oldukça seviyesiz
Ama eşinizin de kalitesi belli.
Böyle şeylere prim veriyor.
Yani kız hafif bir kız
Eşiniz de ona izin veriyor
Bu insanlar için birşey yapmayın.
Yani face ekleseniz nolacak ki

Kadın bilmiyor mu bu adamın evli olduğunu. Buna rağmen eşinizle bu tür sohbetler yapmıyor mu
Şimdi siz bunları yaparken komik duruma düşmeyin.
Sabırla sessiz kalın ve izleyin. Bakalım olaylar nereye gidecek
Gelişmelere göre her ikisini de rezil edersiniz

"evde kadın ne yapsın ev işi çocuk ister istemez hal kalmıyo çoğu kez..dışarıda tek işi çalışmak olan bayan giyiniyor güzelce makyajı falan bir de kahkahalar atıyor , sırıtmalar, yılışık laflar, övmeler"

çalışan kadın için nasıl bir yakıştırma bu??

valla benimde sinir katsayımı arttırdı bu yorum sanki çalısan kadının elinde sihirli değnek var ev işlerini değnekle yapıyor .. çalışan kadına helal olsun hem giyiniyor kendine bakıyor hem sosyal oluyor hem evine bakıyor maddi manevi destek oluyor elele kusura bakma ama vasat bir yorum olmuş

çalışan evli kadınları değil de bekarları kastediyor sanırım. bekarsa potansiyeldir zaten değil mi? sanki bekar olunca her şeye müsait olunuyor. makyaj yapar, gezer tozar, kahkahalar, yılışık laflar.. Ev hanımı olunca namus abidesi olursunuz, çalışıyorsanız zaten namusla ilgili durumunuz ikirciklidir. Öyle mi? Böyle bir genelleme çok kırıcı. Neyse tartışma yaratmıyım.

Konuya dönersek, aileler uygun gördü de acaba kuzenler arasındaki durum ne? Onlar için bu yakıştırma belki de çok gülünç. Beni kuzenlerimle yakıştırsalardı gerçekten çok gülerdim mesela. Kuzenlerimle de samimiyimdir. Benim eşim veya kuzenlerimin eşleri rahatsız olmaz.

Bu facebook icat oldu mertlik bozuldu bence. Normalde görüşmediğimiz aylarca telefonlaşmadığımız yakınlarımız arkadaşlarımız, iş-okul-mahalle vs. çevremiz her gün hayatımızın içinde. Ne gerek var?

burada iş eşinde bitiyor ne öyle yüz göz olmakda neymiş. bizdede bu tarz bişey olmuştu eşimin kuzaninin karısı yılışık yılışıktı eşime karşı, bende eşime rahatsız olduğumu dile getirdiğimde oda farketmediğini abarttığımı söylemişti tmm bundan sonra dikkat et demiştim sonra oda farkına vardı ve uzak durduk onlardan. hatta kadın bizii ayırmaya çalışıyordu düşün artık. eşine güveniyorsan pek kuruntu yapma ama eşinide bir güzel uyar sürekli yazışmalarından rahatsız olduğunu dile getir.

benim hangi tür çalışan bayan için dediğim belli, neden konuyu saptırıryorsunuz anlamıyorum ben dışarıda çalışıp da ona buna sırnaşan cıvık hareketlerde bulunan çalışan bayanlar için dedim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…