Ya gerizekalı kız kuzicim canım bebem yazıyor normalmi resmen işve naz yapıyo yazdıklarında inanın basit bi kıskançlık değil bu ya eşimin her paylaşdığını beğeniyo yorum yapıyo falan bide ben eşiyim beni neden eklemiyo yada niye eşin nasıl çocuğunnasıl diye sormuyo abuk subuk muhabetteler ediyo çıldırıcam
Eşimin geçmişte hataları oldu hamileyken beni aldattı nette yine yaptı affettim çünkü 7 aylık hamileydim eşime güvenim hiç yok bu yüzden tekrar aptal enayi yerine konulmaktan çok korkuyorum çok zor zamanlar atlattım kendimi yeni yeni toplayabildim inanıngüvensizlik çok acı keşke eşimde şüphe etmesydim bunu çok isterdim eşim yapmaz diyebilmeyi
su facebook ú icat eden olmemistir ama olunce kabirde ters donsun insalllah!!! aslinda buna firsat veren biz millette suc.. esim co kizardi bana actim diye.. listemde de hep aile arkadas akraba.. en sonunda ya sil ya kirarim laptopu dedi.. ailenin basina ne pislik ne dert geliyorsa boyel internetten geliyor dedi.. valla hakli esim.. ilk defa esime sonsuuuuuuuz katiliyorum..
ha ayrilmak her sekilde olabilir..siddet,gecimsizlik..ask saygi biter vs vs
ama bu face yuzunden ayrilmak..veya aldatilmak,huzursuz olmak...resmen b.k yoluna gitmek oluyor.. dusunebiliyormusunuz... adam resmen kuzenim diye hic tanimadigi bi kiz la kiristiriyor..karisida oooyle izliyor.. ( ki onu asla kuzen olarak goremez bu yastan sonra, cocukken kardes gibi buyumedikten sonra)
bilmem su an yemek yiyorum.. ay fotomu paylasim size.. ay kusum kakasin yapti.. al iste sonuclarida bu.. valla akliniz varsa face denen belayi kapatn.. amaaaan bise olmaz demeyin... yarin dingilín biride sizi veya esinizi ekler arkadas havasinda kalakalirsiniz modern kiristirma sisteminin icinde..
iğrençliğe bak ya,midem bulanıyor bu tür şeylerden.sadece dışarda değil bu tür şeyler,hatta daha çok aile içi yani ensest.
daha önce annesi madem düşünmüş halasının kızını,eşin de biliyo doğal olarak ve sana söylememiş vaktinde.ben olsam çok ağır konuşurdum.ne demek yani ya,eşinin kendini geri çekemsi gerekirken bi de gitmiş centilmenlik taslamış,ben bırakırım bilmem ne,eşine mi düşmüş derdi.
daha önce bi evlilik mevzuu geçmişse,eşin istememiş netice de ama,kardeşlik gibi bi durum söz konusu olamaz.hatta eşinin o kişiyi gördüğünde koşarak uzaklaşması gerekir.
-tamam sakinim-
Eşimin geçmişte hataları oldu hamileyken beni aldattı nette yine yaptı affettim çünkü 7 aylık hamileydim eşime güvenim hiç yok bu yüzden tekrar aptal enayi yerine konulmaktan çok korkuyorum çok zor zamanlar atlattım kendimi yeni yeni toplayabildim inanıngüvensizlik çok acı keşke eşimde şüphe etmesydim bunu çok isterdim eşim yapmaz diyebilmeyi
eşi kabullenmiyor üstüne üstün bir de konu sahibini yani karısını kötü düşünmekle fesatlıkla suçluyor..dün eşimle yaptığımız konuşmadan sonra şunu gördüm ki erkekler böyle cıvık kızları normal görebiliyor ne var yani arkadaşça diyor işin başında.ama içinde pislik olan fettanlık olan bir bayan böyle düşünen erkeği çevirebilir Allah korusun eşimin facede 1 ay evvel falan eklediği iş yerinden 3 bayan var baktım listeye bu bayanları diğer arkadaşları da eklemiş.1 ay evvel dedim "neden ekliyorsun ben istemiyorum ha 2 tanesine arkadaşlık yollayan da sensin "diye tabi tartışma çıktı tahmin edersiniz ki."işte arkadaş ortamında konuşurken pc başında ekledik herkes ekledi falan vs" dedi silecektim dur silmeyeyim nasıl bayanlarmış bunlar inceleyeyim dedim...dün doğum günüydü eşimin..bilerek canım doğum günün kutlu olsun seni seviyorum diye mesaj yazdım...bu kızlardan birisi çok cıvık herkesle vıcık vıcık...hata iş arkadaşlarıylaçekildiği bi resim yorumunda eşime yağ çekmeye kalkışmış. eşime de yazmış doğum gününüz kutlu olsun x bey diye gülücüklerle...nasıl sinirlendim anlatamam.en sonunda akşam eşime dayanamadım sordum bu bayanlar şantiyenizde ne iş yapıyor "sana bişi söyleyimmi 3/1 i bayan şantiyede "ee ne yapıyorlar dedim "kimisi mühendis kimisi stajda kimisi muhasebeci.." dedi.peki dedim ir tane var kapalı o neci cıvık cıvık davranan bir tip belli! dedim "ha sen onu diyorsun ya o herkese öle bana abi der" dedi..herkese öle beli de ne o öyle bir bayan hareketlerine dikkat etmeli hele de kapalıysa daha da dikkatli olmalı benim düşüncem bu ..dedim bana kızmaya başladı eşim..dayanamdım "ben o kadar iş aradım muhasebeye de baktım istesen bana oradan iş ayarlandın neden yapmadın aynı yerde çalışmak mı istemiyorsun "dedim yok orası çok pis bi yermiş bu bayanlara laf atan peşinde dolanan çok pislikler varmış...ne alakası var dedim cıvık olursa herkes takılır dedim .yok olmaz orası pis yer istemem orada çalışmanı dedi...ama sinirimi bozmaya yetti.konu sahinin hala kızı gibi bu kızlardan birisi çıkıp x bey x abi şu bana takılıyor sırnaşıyor diyerek masum çaresiz ayaklarına yatıp sırnaşabilir...ya anlmaıyorum ne oluyor bizim genç kızlarımıza edep bu kadar zor mu..edep yahu edep!ben de kapalıyım ama bir kapalıyı elimle parçalamak geldi içimden dün!gitmiş bu kız bi o erkekle resim çekilmiş bir onla bir bunla nette konuşmaları desen yılışık şekilde nedir yani erkeklere hele de evli olanlarına böyle yılışınca ne geçiyor elinize hangi duygularınız kabarıyor anlamadım!
çok doğru gerçektende devir çok kötü kendinden başkasına güvenemiyorsun artık ne yazık ki herkes yuvasına sahip çıksın bu evli erkeklere sarkan cıvık kişilerde başka birileri mi bulamıyorlar ya çok yazık bizde bilinen bir laf var
"YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ!"
"evde kadın ne yapsın ev işi çocuk ister istemez hal kalmıyo çoğu kez..dışarıda tek işi çalışmak olan bayan giyiniyor güzelce makyajı falan bir de kahkahalar atıyor , sırıtmalar, yılışık laflar, övmeler"
çalışan kadın için nasıl bir yakıştırma bu??
"evde kadın ne yapsın ev işi çocuk ister istemez hal kalmıyo çoğu kez..dışarıda tek işi çalışmak olan bayan giyiniyor güzelce makyajı falan bir de kahkahalar atıyor , sırıtmalar, yılışık laflar, övmeler"
çalışan kadın için nasıl bir yakıştırma bu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?